Chomutov – Sparta 7:2 (kon.) | Kladno – Mountfield HK 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Liberec 3:0 (kon.)
K. Vary – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.) | Slavia – Pardubice 3:4 (1:2 po s.n.) | Jihlava – Vítkovice 4:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (2:0, 1:1, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 20.01.2017, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vhazování mohou být někdy hodně nebezpečnou herní situací, tím spíše, když se vyhrají a navíc vzápětí hodně dobře sehrají. Přesně to nyní předvedli jihlavští hokejisté. Buly na pravé straně vyhrál Rezek, poslal kotouč na Mejzlíka, ten ideálně přihrál před branku na RICHARDA PESCHOUTA a jihlavský kapitán vystřelil prakticky do pravé šibenice nad padajícího Daňu. Asistence: Tomáš Mejzlík, Václav Rezek.
     
    46:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí během dvou minut třetí třetiny vyrovnávají stav a začíná se tak znovu. Malina si po přihrávce Žiaka sjel s pukem k levé tyči, přihrál před branku na JÁNA BLAŠKA a ten snadn doklepl kotouč kolem levého betonu Brože do sítě. Domácí nyní nechali svého gólmana hodně na holičkách. Asistence: Vlastimil Malina, Lukáš Žiak.
     
    44:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se opět dostávají na rozdíl jedné branky a jsou tak znovu v utkání. Hartmann přihrál puk před branku na VLASTIMILA MALINU, který jej zblízka uklidil za záda Brože, jenž s touto situací nemohl nic moc dělat. Asistence: Ondřej Hartmann.
     
    36:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se již jihlavští junioři radují a berou si dvougólový náskok ze začátku první třetiny zpět. Heinrich nahodil kotouč z levé strany na branku, kde si jej našel PAVEL HENDRYCH a nadvakrát jej dostrkal za záda Dani, byť byl atakován hráči soupeře. Asistence: Aleš Heinrich.
     
    20:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Do druhé třetiny naopak vstupuje lépe hostující tým. Gabrhelík totiž poslal napříč útočným pásmem puk na modrou, kde se nacházel ONDŘEJ HARTMANN. Ten si sjel téměř až mezi kruhy a střelou po ledě k levé tyči překonal Brože. Asistence: Ondřej Gabrhelík, Ondřej Hartmann.
     
    02:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak tohle je vskutku snový začátek domácích hokejistů, kteří po dvou a půl minutách vedou o dvě branky. Z pravé strany poslal kotouč do ohně Čermák a před branou měl nejproduktivnější hráč Dukly ALEŠ HEINRICH dostatek prostoru, čímž samozřejmě nepohrdl. Bleskově dostal puk za bezmocného Daňu. Asistence: David Čermák.
     
    00:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Neutekla ani celá první minuta hry a jihlavští junioři se již dostávají do vedení. Mejzlíkovu střelu z levé strany totiž usměrnil z levého kruhu za Daňova záda DOMINIK ADAM. Věkem starší dorostenec tak zakončil povedenou souhru, na jejímž začátku byl kapitán týmu Richard Peschout. Asistence: Tomáš Mejzlík, Richard Peschout.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 1. Adam (Mejzlík, Peschout), 3. Heinrich (Čermák), 37. Hendrych (Heinrich), 53. Peschout (Mejzlík, Rezek) – 21. Hartmann (Gabrhelík, Malina), 45. Malina (Hartmann), 47. Blaško (Malina, Žiak)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Vála, Pražák, Srnský, Kadlec, Huňáček – Čermák, Heinrich, Jindra – Adam, Mejzlík, Peschout – Hendrych, Rezek, Geier – Berka. Trenér: Patrik Augusta
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Juránek) – Štěpánek, Malík, Veřmiřovský, Gabrhelík, Weintritt, Mrowiec – Hartmann, Malina, Raška – Kmošek, Spratek, Toman – Žiak, Baláž, Blaško – Kosina. Trenér: Roman Ryšánek

    Rozhodčí: Doležal – Zídek, Kotlík
    bahis siteleri