NY Rangers – Los Angeles 3:2 (kon.) | Washington – Carolina 6:1 (kon.) | Toronto – Calgary 4:0 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 2:3 (kon.) | Colorado – San Jose 2:5 (kon.) | Arizona – Florida 3:2 (po pr.)
konec
New York Rangers
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Los Angeles Kings
Úterý 24.01.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Kyle CLIFFORD - 3:2
     
    59:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    KYLE CLIFFORD od modré čáry napřáhl bez přípravy k prudké střele s příklepem, která byla tečována a mezi betony Henrika Lundqvista sekundu před koncem zápasu prošla do brány. Asistence: Jake Muzzin a Jordan Nolan.
    46:40 Mats ZUCCARELLO - 3:1
     
    46:40
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jeff Zatkoff se vydal za bránu, aby rozehrál, jenže trefil pouze hůl J.T. Millera, který krásnou bekhendovou přihrávkou z pravého rohu útočného pásma našel na vrcholu pravého kruhu pro vhazování MATSE ZUCCARELLA, a ten už si vzápětí věděl rady, když nádhernou střelou zápěstím ve hře 4 na 4 zamířil nad lapačkou brankáře Kings do bližšího horního rohu brány! Fantastický forčeking! Asistence: J. T. Miller.
    38:01 Jordan NOLAN - 2:1
     
    38:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Andy Andreoff na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči a Henrik Lundqvist ji fantastickým zákrokem vyrazil, proti následné dorážce JORDANA NOLANA ale vleže lapačkou už zasáhnout nedokázal a puk zamířil k pravé tyči – 2:1! Asistence: Andy Andreoff a Drew Doughty.
    33:28 Matt PUEMPEL - 2:0
     
    33:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATT PUEMPEL si mezi kruhy pro vhazování najel na krásnou přihrávku Dereka Stepana z pravého křídla a zápěstím zamířil nad pravým betonem přesouvajícího se Jeffa Zatkova k levé tyči. Rangers podruhé v zápase udeřili a vedou 2:0! Asistence: Derek Stepan a Dan Girardi.
    11:31 Brandon PIRRI - 1:0
     
    11:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    BRANDON PIRRI předvedl v pravém kruhu pro vhazování skvělý forčeking a po zisku kotouče krásnou střelou zápěstím zamířil mezi betony Jeffa Zatkoffa. Rangers přečkali obrovskou šanci Los Angeles Kings a vzápětí se ujali vedení!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Pirri, 34. Puempel (Stepan, Girardi), 47. Zuccarello (J. T. Miller) – 39. Nolan (Andreoff, Doughty), 60. Clifford (Muzzin, Nolan)


    New York Rangers: Lundqvist (Hellberg) – McDonagh (C), Girardi (A), Holden, Klein, Skjei, Clendening – Kreider, Stepan, Zuccarello – Rick Nash (A), Zibanejad, Bučněvič – Vesey, J. T. Miller, Grabner – Puempel, Lindberg, Pirri. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    Los Angeles Kings: Zatkoff (Budaj) – Muzzin, Doughty (A), Forbort, Martinez, Gravel, McNabb – King (C), Kopitar, Gáborík – Pearson (A), J. Carter, D. Brown – Lewis, Andreoff, Setoguchi – Clifford, N. Shore, Nolan. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Tom Kowal. Čároví: Scott Driscoll, Mark Shewchyk

    Diváci: 18006
    bahis siteleri