Chabarovsk – HC Slovan 1:2 (kon.) | Vladivostok – Záhřeb 4:1 (kon.) | Minsk – Jekatěrinburg 5:4 (po pr.)
Jokerit – Barys 3:4 (po pr.) | Riga – Chanty-Mansijsk 2:1 (1:0 po s.n.)
po prodl.
HC Dinamo Minsk
5:4 (2:1, 2:2, 0:1 - 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Úterý 24.01.2017, 17:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Michal Čajkovský má na svém kontě po přestupu ze Sparty již šest bodů (1+5)

    Michal Čajkovský, bývalý obránce Sparty, nyní hájí barvy @hcavtomobilist ???????????????? #MadeOfHockey #CCMHockey #repost

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Příjemný podvečer všem fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z Kontinentální hokejové ligy. Společně se dnes podíváme na duel mezi Dinamem Minsk a Avtomobilistem Jekatěrinburg. Duel startuje v 17:30.
     
    Avtomobilist Jekatěrinburg

    Jekatěrinburg stále živí naději na postup do play-off! Avtomobilist zatím nasbíral šedesát šest bodů a drží jedenáctou pozici Západní konference. Na osmý Vladivostok ale ztrácí šest bodů a nutně potřebuje sbírat body. V posledním duelu však doma prohrál s Jugrou 0:2.

    Poslední tři duely

    Jekatěrinburg – Jugra 0:2
    Čeljabinsk – Jekatěrinburg 0:1 v prodloužení
    Záhřeb – Jekatěrinburg 0:2
     
    HC Dinamo Minsk

    Jediný běloruský zástupce v soutěži je na tom ještě o něco lépe. Dinamo Minsk má na svém kontě dvaaosmdesát bodů a patří mu šestá pozice Východní konference. Minsku se ale doma moc nedaří. Před běloruským publikem nasbíral jen třicet pět bodů. V minulém duelu prohrál 1:3 s Dinamem Riga.

    Poslední tři duely

    Minsk – Riga 1:3
    Vladivostok – Minsk 3:5
    Kunlun – Minsk 2:3 po samostaných nájezdech
     
    Poslední tři vzájemné duely

    Jekatěrinburg – Minsk 1:4
    Minsk – Jekatěrinburg 5:1
    Jekatěrinburg – Minsk 4:3 po samostatných nájezdech
     
    Československá stopa

    V dresu Avtomobilistu dnes budeme sledovat Michala Čajkovského a Petra Koukala.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Chenkel, Šinkevič, Gragnani, Gotovec, Graborenko, Lisovec – Pavlovič (C), Stas, Drozd – Ellison (A), Pettersson, Palushaj – S. Kosticyn (A), Matěruchin, Kovyršin – An. Stěpanov, Kulakov, N. Komarov – Karaban.

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lisutin (Sochatskij) – Žuravljov, Megalinskij (A), Čajkovský, Alexej Vasilevskij, V. Vasiljev, Timašov, Kivistö, Ščemerov – Michnov (C), Koukal, A. Garejev – Golyšev, Tičar, Čistov – Simakov, Torčeňuk (A), Česalin – Ivašov, A. Romanov, Gubin.

    Rozhodčí: Bondar, Buturlin – Kučava, Sivov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ještě před úvodním vhazování zazní ruská a běloruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování. Dinamo Minsk se vydalo do útoku po levém křídle, jenže Kosticyn neudržel puk za brankou.
     
    00:31
    Kristian Chenkel se nenechal nachytat na naznačení kličky na modré čáře. Domácí obránce zpracoval puk před soupeřem a rozehrál.
     
    01:10
    Stanislav Čistov udržel puk v útočném pásmu, předal kotouč na modrou čáru, nicméně svou nepřesnou pobídkou vyhnal hosty ze třetiny.
     
    01:45
    Andrej Stěpanov dojel nahozený puk do obranného pásma Dinama. Domácí obránce rozehrál vyhozením puku o mantinel.
     
    02:10
    Domácí brankář musel dávat pozor na nahození od levého mantinelu. Gólman Dinama si věděl rady a utěsnil mezírku u tyčky.
     
    02:35
    Ellison rozjel další akci běloruského celku po pravém křídle. Domácí hokejista nahodil puk před branku, ale Lisutin byl pozorný.
     
    03:10
    Aaron Palushaj nahodil puk do útočného pásma. Nikdo z jeho spoluhráčů mu však nejel na pomoc a domácí hokejista raději zamířil na střídačku.
     
    03:35
    Scrivens vyrazil ven z domácí branky a u zadního mantinelu zastavil prudké nahození. Gólman Dinama okamžitě rozjel další akci.
     
    04:10
    Stas bojoval o nahozený puk za brankou Jekatěrinburgu. Domácí hokejista se snažil přihrát před branku, ale trefil jen brusli jednoho z obránců.
     
    04:38
    Po dlouhé době se přerušuje hra. Jekatěrinburgu se nepovedla rozehrávka na modrou čáru a prudká přihrávka prolétla na zakázané uvolnění.
     
    05:10
    Také Lisutin vyjel z branky k zadnímu mantinelu, zpracoval si nahozený kotouč a pohotově rozehrál mimo dosah napadajících útočníků.
     
    05:21
    Alexandr Kulakov si sjížděl na přihrávku na modrou čáru. Domácí hokejista ale pouze protečoval kotouč do útočného pásma a hosté mohou uklidnit hru.
     
    06:07
    Lisutin musel znovu ven z branky. Tentokrát musel hostující brankář zrychlit, protože za kotoučem pospíchal Sergej Drozd.
     
    06:45
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský celek se ujímá vedení! Fredrik Pettersson projel s pukem do útočného pásma, Lisutin jeho ránu z úhlu vyrazil jen před sebe a JEVGENIJ LISOVEC doklepl kotouč do odkryté branky! Asistence: Fredrik Pettersson, Matt Ellison.
    06:45 Jevgenij LISOVEC - 1:0
     
    07:05
    Fredrik Pettersson znovu nahazoval puk z levé strany na branku soupeře. Po puku se natahoval střelec Lisovec, ale nyní mu nebylo přáno.
     
    07:40
    Sergej Drozd se snažil vybruslit s pukem zpoza hostující branky. Domácí útočník šermoval v souboji s obráncem a hosté se nakonec ubránili.
     
    08:10
    Jegor Žuravljov váhal s rozehrávkou v obranném pásmu. Hostující hokejista si dal načas s rozehrávkou a jeden ze soupeřů jej přišpendlil na mantinel.
     
    08:35
    Alexej Michnov si vzal odražený puk v obranném pásmu a vydal se na individuální průnik. Hostující útočník si vylámal zuby na prvním soupeři.
     
    09:02
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácímu celku vedení moc dlouho nevydrželo! Hosté postupovali do protiútoku ve dvou proti jedinému obránci. Petr Koukal přihrál lépe postavenému spoluhráči a ARŤOM GAREJEV doklepl puk do branky! Asistence: Petr Koukal, Jegor Žuravljov.
    09:02 Arťom GAREJEV - 1:1
     
    10:02
    Sergej Drozd si vzal odražený kotouč v mezikruží a snažil se zakončit bekhendem. Domácí hokejista ale v dobré pozici minul branku.
     
    10:35
    Domácí už se zase ženou do útoku. Dinamo Minsk se usadilo v útočném pásmu a hokejisté běloruského celku nenechávají soupeři čas na oddech.
     
    11:10
    Alexej Michnov bojoval o puk ve střením pásmu. Hostující hráč nakonec získal puk, jenže v těžké pozici jej musel vrátit obráncům.
     
    11:33
    Sergej Drozd se znovu snažil vypálit bekhendem, avšak v rychlé jízdě neměl čas seřídit mířidla a jeho pokus minul branku.
     
    12:04
    Fredrik Pettersson přiklepl kotouč Ellisonovi, který okamžitě pálil na zadní tyč, ale Lisutin na poslední chvíli vykopl puk do rohu kluziště!
     
    12:16
    Další rychlá akce Dinama po pravé straně nemohla pokračovat, protože jeden z hokejistů v modrém dresu přejel příliš brzo do útočného pásma.
     
    13:06
    Domácí celek nadále drží Jekatěrinburg před jeho brankou. Hosté se nyní ubránili jen za cenu vyhození přes celé kluziště. Hra se vrátí před Lisutina.
     
    13:32
    Michnov napadal rozehrávku soupeře za hostující brankou. Domácí útočník sice dýchal na záda jednomu z obránců, ale puk nezískal.
     
    14:10
    Stas vybruslil s pukem na levý kruh, odkud hledal někoho ze spoluhráčů před brankou. Běloruský hokejista se pouze zbavil puku.
     
    14:38
    Sergej Drozd projel s pukem do útočného pásma a zakončoval z ostrého úhlu. Domácí hokejista mířil do mezírky nad ramenem, ale Lisutin byl připraven.
     
    15:12
    Bude se vylučovat! Uvidíme první přesilovou hru dnešního utkání. Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Vasiljev.
     
    15:19
    Jekatěrinburg uspěl na vhazování v obranném pásmu a Alexandr Torčeňuk se hnal sám na brankáře. Matt Ellison mu ale obětavým zákrokem vypíchl puk!
     
    16:12
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí celek si bere zpět ztracené vedení! Dinamo Minsk využívá přesilovou hru. Fredrik Pettersson si nabruslil do střelecké pozice, ale trefil jen brusli obránce. Puk se ale odrazil k MATTU ELLISONOVI, který už Lisutina dokázal prostřelit! Asistence: Fredrik Pettersson.
    16:12 Matt ELLISON - 2:1
     
    16:12
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Petr Koukal – 10 min. osobní trest).
     
    17:12
    Po souboji u mantinelu se kotouč od jednoho z domácích hokejistů odrazil mezi diváky. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    17:32
    Sergej Drozd nyní zadovkou posunul puk za brankou Jekatěrinburgu, kde však nebyl nikdo z jeho spoluhráčů a hosté mohou zaútočit.
     
    18:02
    Dinamo Minsk si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za hákování si odsedí Čistov.
     
    18:40
    Minsk hraje dobře i druhou přesilovku dnešního duelu. Ellison si klepl o přihrávku na levou stranu, jenže jeho pokus zablokoval obránce.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:35
    Alexandr Pavlovič sprintoval do útočného pásma za dlouhou přihrávkou, jenže domácí hokejista měl ke kotouči o kus dále než obránce soupeře.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí! Domácí Dinamo může být zatím spokojené! Běloruský celek se vedení ujal už v sedmé minutě, kdy se díky důrazu na brankovišti prosadil Jevgenij Lisovec! Jekatěrinburg ale dokázal odpovědět, když se po rychlém protiútoku trefil Arťom Garejev . Dinamo si ale aktivitou vynutilo početní převahu, ve které vrátil domácím vedení Matt Ellison ! Do šaten se proto odchází za stavu 2:1.
     
    Střely na branku: 10 – 5
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Vstup do druhé třetiny se lépe povedl hostům. Jekatěrinburg už navíc hraje v plném počtu a hosté mohou ihned zaútočit.
     
    20:26
    Stas se bleskově zmocnil volného kotouče, prodral se do útočného pásma, ale z otočky trefil jen obránce stojícího před ním.
     
    21:05
    Pavlovič posunul puk na modrou čáru, odkud Stas nahodil puk před brankou. Lisutinovi bránil ve výhledu Drozd, od nějž se puk odrazil mimo tři tyče.
     
    21:36
    Obrovská šance domácího celku! Stas clonil hostujícímu brankáři a dokonce tečoval nahození od modré čáry! Lisutin si poradil až napodruhé.
     
    22:10
    Scrivens vyrazil ven z branky, zastavil prudké nahození po mantinelu a odrazem o hrazení založil novou akci Dinama Minsk.
     
    22:33
    Nyní si však domácí brankář připsal důležitý zákrok. Scrivens se rychle přemístil k pravé tyčce a vyrazil zajímavý pokus Simakova.
     
    23:10
    Komarov dostal přihrávku do jízdy, snažil se uvolnit rychlou kličkou ale jeden z obránců jej okamžitě zastavil ostrým zákrokem.
     
    23:13
    První přesilovou hru si zahraje i Jekatěrinburg. Komarov si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    24:05
    Anatolij Golyšev postupoval s pukem do útočného pásma, ale včas k němu přistoupil obránce, který vypíchl puk za modrou čáru.
     
    24:09
    Graborenko ostrým zákrokem zboural Golyševa a dostává dvě minuty za faul kolenem.
     
    24:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A pozor! Je vyrovnáno! Hosté využívají přesilovou hru 5 na 3! Garejev našel MICHALA ČAJKOVSKÉHO, který měl spoustu času ke střele a trefil horní roh branky! Asistence: Arťom Garejev.
    24:41 Michal ČAJKOVSKÝ - 2:2
     
    24:59
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní obrat hostujícího celku! ALEXEJ MICHNOV dostal přihrávku do středního pásma, prosmýkl se mezi obránce a vychutnal si domácího brankáře! Asistence: Dmitrij Megalinskij, Michal Čajkovský.
    24:59 Alexej MICHNOV - 2:3
     
    25:40
    Dinamo je po bleskovém obratu soupeře zaskočené a domácí celek se nyní vůbec nemůže dostat do hry. Jekatěrinburg pokračuje v útočení.
     
    26:13
    S dalším nahozením na domácí branku přispěchal Michal Čajkovský. Agilní obránce hostujícího celku nyní neoslovil nikoho ze spoluhráčů.
     
    26:40
    Dinamo Minsk se po dlouhé době vydalo do útoku. Pavlovič přenechal puk Drozdovi, který si jej ale špatně zpracoval a už nestačil vypálit.
     
    27:13
    Hosté jsou nadále aktivnějším celkem a Jekatěrinburg pokračuje v útočení. Scrivens se musel ohánět po vhazování, ale nakonec puk našel v lapačce.
     
    27:23
    Alexej Michnov se před domácí brankou natahoval po odraženém kotouči, nicméně zadáci běloruského celku byli důrazní a nepustili soupeře k dorážce.
     
    28:05
    Rok Tičar si sjížděl na přihrávku do útočného pásma. Hostující útočník to ale přehnal s rychlostí a byl ve třetině dříve než kotouč.
     
    28:23
    Matt Ellison si chtěl v útočném pásmu převzít přihrávku mezi kruhy. Domácí útočník se otáčel s kotoučem, ale obrana soupeře byla pozorná.
     
    29:14
    Domácí celek si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za podražení si odpyká Romanov.
     
    29:35
    Hostům se ale hned na úvod oslabení podařilo vybojovat kotouč a Jekatěrinburg se okamžitě osvobozuje vyhozením přes celé kluziště.
     
    30:02
    Lisovec dostal nabito na modrou čáru. Domácí obránce předvedl krásný nápřah, ale následný pokus se mu zrovna nepovedl.
    O víkendu proběhlo v Ufě utkání hvězd!

    @khl má za sebou utkání hvězd. #CCM #SuperTacks

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    30:10
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Domácí znovu využívají početní převahu! Dinamo uzamklo soupeře před brankou. Marc-Andre Gragnani prověřil Lisutina, který vyrazil puk jen před sebe a AARON PALUSHAJ dopravil kotouč do odkryté branky. Asistence: Marc-Andre Gragnani, Matt Ellison.
    30:10 Aaron PALUSHAJ - 3:3
     
    30:45
    Domácím najednou narostla křídla a hokejistů Dinama je plný led. Běloruský celek se nadále snaží tlačil na obranu Avtomobilistu.
     
    31:12
    Stanislav Čistov vlétl do útočného pásma a málem překvapil domácího brankáře střelou z ostrého úhlu! Scrivens jeho pokus vyrazil na poslední chvíli!
     
    31:17
    Ben Scrivens musel zasahovat ihned po vhazování. Brankář Dinama však ránu od modré čáry dobře viděl a schoval puk v lapačce.
     
    32:06
    Střídání v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg: ze hřiště odchází Ivan Lisutin, přichází Vladimir Sochatskij.
     
    32:22
    Další akci běloruského celku zastavuje postavení mimo hru. Domácí celek se však v posledních minutách žene do útoku a snaží se přidat další branky.
     
    33:15
    Jekatěrinburg se usadil v útočném pásmu. Hosté chvíli kombinovali, jenže nikdo v bílém dresu nenašel odvahu na zakončení.
     
    33:33
    Sergej Drozd vypíchl puk soupeři ve středním pásmě a ihned spěchal za modrou čáru. Drozd se chtěl zbavit obránce rychlou stahovačkou, ale puk se odrazil od brusle.
     
    34:13
    Jegor Žuravljov nahodil puk od mantinelu před branku domácího celku. Na teč se natahovali hned dva hráči, ale puk prosvištěl vedle branky.
     
    35:05
    Rok Tičar nepřesnou rozehrávkou poslal domácí celek do protiútoku. Fredrik Pettersson ale akci zastavil špatnou přihrávkou hned na začátku.
     
    35:31
    Alexandr Torčeňuk se hnal do útočného pásma po levé straně. Do třetiny mu ale mezitím vjeli spoluhráči. Po odpískaném ofsajdu se vhazuje ve středním pásmu.
     
    36:05
    Jevgenij Lisovec se v útočném pásmu natahoval po prudké přihrávce mezi kruhy. Autor úvodní branky dnešního duelu tentokrát zakončit nedokázal.
     
    36:45
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk se znovu dostává do vedení! Hostům se nepodařilo vyhodit puk do bezpečí. Fredrik Pettersson vymyslel krásnou přihrávku před branku a ROMAN GRABORENKO z ostrého úhlu překonal brankáře! Asistence: Fredrik Pettersson, Marc-Andre Gragnani.
    36:45 Roman GRABORENKO - 4:3
     
    37:31
    Graborenko mohl přidat další branku! Domácí útočník si vybruslil mezi kruhy, nicméně jeho povedenou ránu zápěstím brankář vyrazil!
     
    38:40
    Scrivens se vydal ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Domácí brankář je dnes ve hře hokejkou opravdu sebejistý.
     
    38:49
    Sochatskij na druhé straně raději přikryl puk před dojíždějícím Gragnanim. Vhazovat se bude po jeho pravici. V posledních minutách se hraje ve velkém tempu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:23
    Rok Tičar obdržel přihrávku do útočného pásma. Hostující útočník rychle zastavil akci a hledal rozjetého spoluhráče, jenže nepřesnou přihrávkou vyhnal Jekatěrinburg ze třetiny.
     
    39:52
    Hosté v samotném závěru prostřední části vybojovali přesilovou hru. Dvě minuty za podražení dostává Matt Ellison.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! V prostřední části jsme sledovali krásný hokej s velkou porcí branek! Hosté nejprve vyrovnali zásluhou přesilovkové trefy Michala Čajkovského a o osmnáct sekund později je Alexej Michnov dokonce poslal do vedení! Dinamo se ale zvedlo a v přesilové hře vyrovnal Aaron Palushaj ! Lisutin poté přepustil místo v brance Sochatskému, kterého necelé tři minuty před sirénou překonal Roman Graborenko! Před závěrečnou dvacetiminutovkou je tedy stav 4:3!
     
    Střely na branku: 21 – 16
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Na úvodním vhazování ve třetí třetině uspěli hokejisté Dinama. Marc-Andre Gragnani rozjel akci dlouhou přihrávkou na modrou čáru, ale jeho pobídka se nesetkala s odezvou.
     
    40:25
    Anatolij Golyšev založil další přesilovkovou akci Jekatěrinburgu. Jeho pobídku do útočného pásma však zachytili domácí zadáci.
     
    40:39
    Vylučuje se ale na straně hostů! Michnov si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    41:15
    Domácí hokejisté poprvé ve třetí třetině kontrolují kotouč na svých holích. Hráči Dinama Minsk zaútočili po levé straně, ale rychle o puk přišli.
     
    41:52
    Domácí v plném počtu.
     
    42:00
    Roman Graborenko chtěl urychlit akci Dinama dlouhou přihrávkou do jízdy Matta Ellisona. Domácí hokejista ale na puk nedosáhl a kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    42:39
    Hosté v plném počtu.
     
    43:05
    Ilja Šinkevič se prosmýkl s pukem do útočného pásma a bekhendem hledal spoluhráče v mezikruží. Jeho pobídku ale nezastihl nikdo v modrém.
     
    43:25
    Graborenko založil další akci běloruského celku. Na jeho nahození před branku si sjížděl Petterson, jenže druhý jmenovaný nestačil puk tečovat.
     
    44:02
    Jevgenij Lisovec si z levé strany vybruslil mezi kruhy a snažil se zakončit bekhendem. Jeho pokus ale zablokoval připravený obránce.
     
    44:29
    Po dlouhé době se přerušuje hra! Matěruchin se provinil nedovoleným bráněním a odsedí si dvě minuty!
     
    45:02
    Jekatěrinburg se usadil v útočném pásmu. Michnov pálil z ostrého úhlu, ale Scrivens si s jeho pokusem věděl rady.
     
    45:11
    Přesilová hra je u konce! Alexej Michnov se totiž v útočném pásmu prohřešil podražením a dostává dvě minuty!
     
    45:56
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Fredrik Pettersson.
     
    46:01
    Obrovská šance hostujícího celku! Anatolij Golyšev se prodral do útočného pásma, ocitl se sám před Scrivensem, ale domácí gólman jeho ránu vyrazil betonem!
     
    46:15
    Scrivens zastavil nahození po mantinelu a domácí celek se osvobozuje. Jekatěrinburg musí začít od vlastní branky.
     
    46:35
    Střelu od modré čáry zablokoval obětavý Stas. Domácí hokejista se obětavě položil do rány a puk se od něj odrazil do středního pásma.
     
    46:52
    Další vyloučení! Dvě minuty za hákování vyfasoval Alexandr Romanov.
     
    47:10
    Domácí hokejisté hrají krátkou přesilovku 4 na 3. Zanedlouho se ale na led vrátí vyloučený Michnov.
     
    47:30
    Mohlo být vyrovnáno! Alexej Michnov naskočil na led z trestné lavice a ihned se ocitl v samostatném úniku! Scrivens se však blýskl parádním zákrokem!
     
    47:56
    Domácí v plném počtu.
     
    48:20
    Domácí pokračují v krátké přesilové hře 5 na 4. Dinamo se zatím nemůže usadit v útočném pásmu. Hokejisté Avtomobilistu pracují na výbornou.
     
    48:52
    Hosté v plném počtu.
     
    49:02
    Sochatskij raději přikryl odražený kotouč před napadajícím Pettersonem. Několik hráčů se ještě pustilo do potyčky. Uvidíme, zda se dočkáme nějakých trestů.
     
    49:02
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Nikita Komarov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Danila Karaban – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Jevgenij Česalin – 2 min.).
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Tommi Kivistö – 2 min., bitka).
     
    50:29
    Marc-Andre Gragnani zastavil akci hostujícího celku po levé straně. Domácí hokejista poté rozjel útok Dinama Minsk, ale nenašel nikoho v modrém.
     
    51:12
    Alexandr Torčeňuk se hnal do otevřené obrany domácího celku a dokonce se dostal ke střele ze zajímavé pozice. Jeho pokus ale rozvlnil jen boční síť.
     
    51:42
    Matt Ellison dojel nahozený kotouč do útočného pásma. Domácí hokejista se vrhl po odraženém puku, ale hosté jej o kotouč rychle připravili.
     
    52:10
    Pavlovič sváděl souboj o puk ve středním pásmu. Domácí hokejista vybojoval puk pro Minsk, který se snaží hrát bez zbytečných chyb.
     
    52:30
    Sochatskij musel předvést zákrok proti krásné střele z mezikruží! Hostující brankář předvedl parádní zákrok a nenechal domácí odskočit na rozdíl dvou branek.
     
    53:04
    Sergej Drozd operoval s pukem v útočném pásmu. Domácí útočník se snažil najít přihrávkou před branku někoho ze spoluhráčů, ale nakonec neoslovil nikoho v modrém.
     
    53:35
    Gotovec přišel o puk v citlivém prostoru. Před napadajícím soupeřem se ale blýskl Gragnani, který pomohl Scrivensovi skvělým blokem.
     
    53:51
    Hosté si zahrají další přesilovou hru! Kulakov dostává dvě minuty za hákování.
     
    54:10
    Stasovi se po vyhraném vhazování v obranném pásmu podařilo vyvést puk až za branku soupeře. Domácí celek se zatím skvěle brání.
     
    54:35
    Pavlovič nyní vypíchl nepřesnou přihrávku za modrou čáru a poté dokonce vyhodil kotouč přes všechny čáry. Domácí pokračují ve výborném výkonu.
     
    55:02
    Další obětavý zásah domácí obrany. Jekatěrinburgu se vůbec nedaří dostat se s pukem do útočného pásma. Tahle přesilovka se Avtomobilistu nedaří.
     
    55:19
    Šinkevič vyhodil puk z obranného pásma mezi diváky a dostává dvě minuty! Hosté mají velkou možnost na vyrovnání.
     
    55:19
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    56:00
    Vyloučený Kulakov ihned po svém návratu na led vyhodil puk přes celé kluziště. Hostům se krátí čas na vyrovnání.
     
    56:15
    Další akci Jekatěrinburgu navíc zastavuje přihrávka rukou ve středním pásmě. Hra se přestěhuje před klec hostujícího celku.
     
    57:05
    Scrivens sice neviděl nahození od modré čáry, ale nakonec při něm stálo štěstí a domácí brankář našel kotouč ve své lapačce.
     
    57:19
    Domácí v plném počtu.
     
    58:00
    Probíhájí poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:14
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hostům se podařilo vyrovnat v samotném závěru utkání! Alexej Simakov nahodil puk od modré čáry a jeho tečoval za záda bezmocného brankáře ALEXANDR TORČEŇUK! Asistence: Alexej Simakov.
    58:14 Alexej SIMAKOV - 4:4
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Šedesát minut základní hrací doby nám rozuzlení nepřineslo! Necelé dvě minuty před koncem totiž vyrovnal Alexandr Torčeňuk, který poslal duel do prodloužení!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Domácí celek uspěl na vhazování do prodloužení. Dinamo se ihned hnalo do útoku, ale Fredrik Pettersson branku neohrozil.
     
    60:36
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Dinamo Minsk vítězí! Fredrik Pettersson podržel puk v útočném pásmu, poslal jej na modrou čáru a MARC-ANDRE GRAGNANI propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Fredrik Pettersson.
    60:36 Marc-Andre GRAGNANI - 5:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Dinamo Minsk si nakonec zajistil vítězství v prodloužení! To netrvalo moc dlouho. Domácí se ihned vydali do útoku, Fredrik Pettersson podržel kotouč a Marc-Andre Gragnani vystřelil domácím bonusový bod za výhru!
     
    Střely na branku: 27 – 26
     
    Československá stopa v utkání

    Petr Koukal (JEK) 0+1, 0 střel, čas na ledě 15:15
    Michal Čajkovský (JEK) 1+1, 5 střel, čas na ledě 21:08
     
    Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:09:05)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 7. Lisovec (Pettersson, Ellison), 17. Ellison (Pettersson), 31. Palushaj (Gragnani, Ellison), 37. Graborenko (Pettersson, Gragnani), 61. Gragnani (Pettersson) – 10. A. Garejev (Koukal, Žuravljov), 25. Čajkovský (A. Garejev), 25. Michnov (Megalinskij, Čajkovský), 59. Simakov (Simakov)


    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Chenkel, Šinkevič, Gragnani, Gotovec, Graborenko, Lisovec – Pavlovič (C), Stas, Drozd – Ellison (A), Pettersson, Palushaj – S. Kosticyn (A), Matěruchin, Kovyršin – An. Stěpanov, Kulakov, N. Komarov – Karaban.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lisutin (33. Sochatskij) – Žuravljov, Megalinskij (A), Čajkovský, Alexej Vasilevskij, V. Vasiljev, Timašov, Kivistö, Ščemerov – Michnov (C), Koukal, A. Garejev – Golyšev, Tičar, Čistov – Simakov, Torčeňuk (A), Česalin – Ivašov, A. Romanov, Gubin.

    Rozhodčí: Bondar, Buturlin – Kučava, Sivov
    bahis siteleri