Salzburg – Chomutov 7:2 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
7:2 (2:0, 2:1, 3:1)
Piráti Chomutov
Úterý 24.01.2017, 11:40Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    50:56
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Do úniku se nyní dostali také domácí a i oni ho proměnili. Streu vyslal na zteč EDWINA SCHITZE, který nic nevymýšlel a střelou překonal Skokana. Asistence: Sebastian Streu, Timo Bakos.
     
    49:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostující obrana se dlouho marně snažila dostat puk z vlastního pásma, až se to povedlo díky špatné přihrávce domácích, kteří poslali do samostatného úniku JAKUBA VESELÉHO. Ten s ním na rozdíl od první třetiny naložil mnohem lépe, i když měl i trochu štěstí, když se jeho střela odrazil od břevna na betony Mnicha a odtud doputoval kotouč za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    44:39
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Red Bull zakončil po spolupráci Zitze s Gehringerem přesnou střelou TIM HARNISCH. Asistence: Niklas Gehringer, Marcel Zitz.
     
    41:32
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hned z protiútoku udeřili domácí popáté. Schütz našel od pravého mantinelu přesně hokejku ALEXANDERA FRANDLA, jenž neměl problém zblízka doklepnout puk do odkryté chomutovské branky. Asistence: Justin Schütz.
     
    35:05
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Zimmermann se teď u pravé tyče Skokanovy branky neukvapil a poslal přesnou žabičku na druhou stranu na DENNISE LOBACHA, jenž si počkal a zavěsil. Asistence: Carl Zimmermann.
     
    25:34
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to je škoda. Přesně s návratem vyloučeného Baiera na led zvyšuje náskok domácích OSKARI RAUHALA. Asistence: Filip Varejcka.
     
    24:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle by mohla být pro Chomutovské velká vzpruha. Ve vlastním oslabení se JAKUB NAVRÁTIL natlačil z pravé strany do středu, odkud mířil přesně. Asistence: Jakub Veselý, Kryštof Ouřada.
     
    17:08
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Piráti útočí a domácí dávají góly. Gehringer zatáhl puk do pásma, před branku se nenatlačil, a tak ji objel. Za brankou předal Zitzovi, který posunul na TIMA HARNISCHE, který vyjel před branku a bekhendem našel mezeru mezi Skokanovými betony. Asistence: Marcel Zitz, Niklas Gehringer.
     
    11:28
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Piráty nepříjemná sprcha. Své šance nevyužili a nyní inkasují z hole JUSTINA SCHÜTZE, který se nejlépe zorientoval před Skokanem a otevírá skóre utkání. Bez asistence.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 12. Schütz, 18. Harnisch (Zitz, Gehringer), 26. Rauhala (Varejcka), 36. Lobach (Zimmermann), 42. Frandl (Schütz), 45. Harnisch (Gehringer, Zitz), 51. Schitz (Streu, Bakos) – 25. Navrátil (Veselý, Ouřada), 50. Veselý


    EC Red Bull Salzburg: Mnich (Mocher) – Pasanen, Wirth, Stückler, Sander, Zündel, Schreier, Frandl – Zimmermann, Schütz, Rebernig, Lobach, Zitz, Gehringer, Varejcka, Schitz, Bakos, Rauhala, Streu, Harnisch, Jentzsch
    Piráti Chomutov: Skokan (Khůn) – Štochl, J. Starý, Procházka, Kleiner, Hradecký, D. Zeman – Baier, Veselý, D. Černý, Bajer, Navrátil, Sommer, T. Koblížek, Ouřada, Brandner

    Rozhodčí: Kellner – Krausz, Gerner

    Diváci: 30
    bahis siteleri