CSKA Moskva – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Čerepovec – Ufa 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Čeljabinsk 5:3 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
3:2 (2:1, 0:0, 0:1 - 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Neděle 29.01.2017, 15:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:24 Anton SIZOV - 3:2
     
    64:24
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak přeci si bonusový bod navíc připíší do statistik hokejisté Čerepovce. Vovčenko vybídl k sólu ANTONA SIZOVA a ten si v samostatném úniku věděl rady a překonal Gavrilova. Asistence: Vovčenko.
    43:13 Dmitrij MAKAROV - 2:2
     
    43:13
    Ufa právě vstřelila branku!
    A hosté přesilovku využívají a skóre je znovu nerozhodné, tentokrát 2:2. Velkou měrou se o to zasloužil skórující DMITRIJ MAKAROV, který tečoval střelu od modré. Asistence: Kuljaš, Paršin.
    36:53 Pavel ČERNOV - 2:1
     
    36:53
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Masuhr vypálil od modré čáry a jeho rána byla pouze sražena na brankoviště, kde se nejrychleji zorientoval PAVEL ČERNOV a zasunul puk do odkryté klece. Asistence: Masuhr, Kagarlickij.
    31:14 Maxim TRUŇOV - 1:1
     
    31:14
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a vyrovnávají na 1:1. MAXIM TRUŇOV dostal nabito od Ježova a srovnal brankový účet zápasu. Asistence: Ježov.
    05:59 Linus OMARK - 0:1
     
    05:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté vstřelili první branku zápasu a na svědomí ji má jejich největší hvězda, a sice švédský ostrostřelec LINUS OMARK, který dokázal zacílit přesně. Asistence: Lepistö, Loginov.

    Radek Kozel

    Branky a nahrávky: 32. Truňov (D. Ježov), 37. P. Černov (Masuhr, Kagarlickij), 65. Sizov (Vovčenko) – 6. Omark (Lepistö, Loginov), 44. D. Makarov (Kuljaš, Paršin)


    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (Smirjagin) – Kudako, Masuhr, Chochlov, Stasenko, D. Ježov, Wilson, Sizov – Kagarlickij, V. Polák, P. Černov – Vovčenko, Truňov, Trubačjov – Chacej, Monachov, Ugarov – Avcin, Kodola, Karlin – Lapin.
    Salavat Julajev Ufa: Gavrilov (Svedberg) – Loginov, Lepistö, Arzamascev, Gončarov, D. Vorobjov, Kuljaš, Kornějev, D. Bodrov – I. Grigorenko, Kaprizov, Omark – D. Makarov, Lisin, Paršin – Chripunov, M. Majorov, M. Vorobjov – Korotkov, A. Lazarev, Něstěrov.

    Rozhodčí: Ansons, Konc – Nikolajev, Ponamarenko.
    bahis siteleri