Chomutov – Kladno 6:5 (po pr.) | Olomouc – Warriors Brno 3:4 (kon.) | Mountfield HK – HC Litvínov 6:5 (kon.)
Zlín – Jihlava 1:3 (kon.) | Tábor – Kometa Brno 1:8 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 5:3 (kon.)
Kobra – Ústí n/L 2:3 (po s.n.) | Třinec – Vítkovice 3:4 (0:1 po s.n.) | PZ Kladno – K. Vary 6:1 (kon.)
Slavia – Liberec 1:3 (kon.) | Č. Budějovice – Letňany 6:1 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 2:10 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:5 (3:2, 2:1, 1:2)
HC Litvínov
Neděle 29.01.2017, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:29
    Vacek chtěl vyhodit puk do středního pásma, místo toho ale namazal na střelu z první Danu Bartošovi! Svou nepřesnost ale domácí gólman dokázal odčinit, když Bartošovu ránu dokázal vyrazit a pokryl i následnou dorážku.
     
    58:32
    Klika zůstává na střídačce, Litvínovští zkoušejí power-play!
     
    58:32
    Icing domácích, kteří nesmějí vystřídat!
     
    54:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme zaděláno na pořádné drama Litvínov snižuje na 6:5! Stehlíkův volej z mezikruží stihl Vacek vyrazit betonem, kotouč se ale odrazil přesně na hůl JAKUBA ŠARLINGERA. Ten se své pozice nezalekl a střelou z pravého kruhu rozvlnil domácí síť – 6:5. Asistence: Lukáš Stehlík, Dan Bartoš.
     
    49:08
    Vacek sice po předchozím zákroku ležel na ledě, i přesto ale dokázal Beranovu střelu hokejkou vyrazit do ochranné sítě.
     
    48:06
    Sám před domácí bránou se ocitl Jindra, jeho úmysly se střelou mezi betony ale přečetl Vacek!
     
    45:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po šestnácti sekundách Litvínovští svou početní výhodu využívají! Na vzdálenější tyč mířil z pravého kruhu přesně DAVID JINDRA, který snižuje na 6:4. Asistence: Jiří Najman.
     
    44:57
    Šedivý a po něm ještě Bieniek se Soukupem se snažili o dorážku puku mířícího zpoza brány. Martin Soukup se však při svých snahách dopustil sekání a míří na trestnou lavici, přesilovku budou hrát hosté.
     
    42:24
    Tak tohle byla velká chvíle Denise Vacka! Domácí brankář nejprve vyjel z brány, aby rozehrál kotouč před osamoceným Jouzou. To se mu sice povedlo, ovšem pouze na hůl jiného litvínovského hráče, Bartoše. Ten už už mířil do prázdné svatyně, na poslední chvíli ale situaci svým skokem zachránil právě gólman Vacek.
     
    41:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Také ve třetí třetině jsme se nakonec dočkali gólu v první dvouminutovce! Zpoza brankové čáry nahrával do brankoviště Vojtěch Síla. Tam stál připraven JAROSLAV KAŠPAR, který procedil touš mezi betony litvínovského gólmana – 6:3. Asistence: Vojtěch Síla, Vojtěch Záliš.
     
    40:19
    Již po několikáté v zápase ujelo do přečíslení duo Morong – Vojtěch Síla, druhý jmenovaný však tentokrát mířil jen do přesunujícího se Kliky!
     
    37:12
    Krosčekem se provinil litvínovský Stehlík, jenž si odpyká dvě minuty na trestné lavici.
     
    33:57
    Vojtěch Síla s Matějem Morongem ujeli v oslabení do přečíslení, pokus druhého jmenovaného ale vyškrábl na poslední chvíli Klikův natažený levý beton.
     
    33:06
    Hra v pěti ale nemá dlouhého trvání. V početní výhodě si nyní zahrají Litvínovští, neboť Šedivý si jde k trestoměřičům odpočinout za krosček.
     
    30:21
    A domácí mají k dispozici další přesilovku, za nedovolené bránění je totiž vyloučen Najman.
     
    29:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, Mountfield jde již po několikáté v zápase do dvoubrankového vedení! Na modré čáře napřáhl TOMÁŠ JANOUŠEK, který se i díky dobrému clonění Moronga před bránou mohl radovat z přesného zásahu – 5:3. Asistence: Matěj Morong, Vojtěch Síla.
     
    28:21
    Vojtěch Síla byl při pokusu o dorážku podražen holí hostujícího brankáře a Hradec tak jde do početní výhody.
     
    21:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují pod Bílou věží i nadále! Z levé strany našel Šarlinger křižnou nahrávkou JAKUBA BERANA, který svou ranou z první nadzvedl láhev s pitím položenou na domácí bráně – 4:3. Asistence: Jakub Šarlinger, Marek Berka.
     
    20:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvanáct vteřin uplynulo z prostřední dvacetiminutovky a domácí dávají svou čtvrtou branku! Hradečtí se dostali do přečíslení, v němž Morong našel VOJTĚCHA SÍLU. Ten udělal rychlou kličku do forhendu a zasunul puk kolem gólmanova betonu do brány – 4:2. Asistence: Matěj Morong.
     
    20:00
    Do druhé třetiny mění hosté gólmany, místo Ondřeje Zelenky se mezi tři tyče postaví Lukáš Klika.
     
    17:48
    Bieniek našel křižnou nahrávkou Moronga, tomu však kotouč při pokusu o střelu z první sjel z hole!
     
    16:53
    Za napadení hradeckého hráče jde pykat Šarlinger a Východočeši budou hrát početní výhodu.
     
    15:29
    Vojtěch Síla hledal v přečíslení u druhé tyče spoluhráčovu hokejku. Tu však nenašel přesně a kotouč tak místo za brankovou lajnou skončil v rohu.
     
    14:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští podruhé v zápase stahují rozdíl ve skóre! Od modré čáry vypálil Myšák, jehož rána se odrazila před levou tyčku. Tam byl připraven VOJTĚCH KYSELA, který pohotově doklepl puk do odkryté sítě – 3:2. Asistence: Jan Myšák, Radovan Miškovič.
     
    13:39
    Morong číhal před bránou, kde se pokoušel poslat pod horní tyč nahrávku od levého mantinelu!
     
    09:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Početní výhodu Východočeši sice nevyužili, chvíli po jejím uplynutí se ale přeci jen prosazují! Brankářem vyražený kotouč si u levé tyče našel JAKUB NAAR, který neměl větší problémy se zasunutím černé pryže do odkryté části hostující svatyně – 3:1. Asistence: Šimon Junek, Tomáš Perička.
     
    08:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se prosazuje v početní nevýhodě a snižuje rozdíl ve skóre na jednogólový! Vrátka v domácí obraně našel DAN BARTOŠ, který se bekhendovou střelou z pravé strany nemýlil – 2:1. Asistence: Jakub Šarlinger.
     
    07:29
    Jindra vyhodil kotouč mimo hřiště a Hradec si zahraje 52 vteřin dlouho dvojnásobnou přesilovku!
     
    06:21
    Síly na ledě se vyrovnávají, neboť hrozící hradecké nebezpečí zastavil Bartoš držením hole.
     
    04:53
    Bieniek fauloval kolenem a Litvínov tak bude hrát přesilovku. Ještě před odjetím na trestnou lavici ale hradecký bek ukázal pěkné gesto, když se faulovanému Šarlingerovi za svůj zákrok omluvil.
     
    01:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Uběhlo jen něco málo přes minutu a Mountfield vede již o dva góly! A nutno dodat, že tahle akce se domácím opravdu povedla. Po levé straně stahovačkou obešel hostujícího obránce MARTIN SOUKUP, jenž poté osamocen přesně zavěsil pod horní tyč. Asistence: Jakub Naar.
     
    00:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní už se však Hradečtí ke střele dostali a je z toho hned gól! Od modré čáry vypálil Bieniek a kotouč za záda litvínovského gólmana následně dostal VOJTĚCH SÍLA – 1:0. Asistence: Szymon Bieniek.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 1. V. Síla (Bieniek), 2. Soukup (Naar), 10. Naar (Junek, Perička), 21. V. Síla (Morong), 30. Janoušek (Morong, V. Síla), 42. Kašpar (V. Síla, Záliš) – 9. Bartoš (Šarlinger), 15. Kysela (Myšák, Miškovič), 22. Beran (Šarlinger, Berka), 46. Jindra (Najman), 55. Šarlinger (Stehlík, Bartoš)


    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Heligr, Řehák (C), Junek, Naar, Janoušek, Perička, Bieniek – Da. Šedivý, Hynek, Soukup, Kašpar, V. Síla, Jušta, Záliš, Janda, Morong. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Litvínov: Zelenka (od 21. Klika) – Jonák, Šubrt, Kroupa, Najman, Miškovič, Žítek – Fišer, Bartoš, Jindra (C), Limanovský, Stehlík, Berka, Jouza, Nikl, Beran, Kysela, Šarlinger, Myšák. Trenér: Radim Skuhrovec.

    Rozhodčí: Veselý – Pechánek, Zeman

    Diváci: 155
    bahis siteleri