Pittsburgh – Nashville 4:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (kon.)
NY Rangers – Columbus 4:6 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:5 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:5 (kon.)
Dallas – Toronto 6:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 5:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
Philadelphia Flyers
Středa 01.02.2017, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Travis Konecny dostal menší trest za nesportovní chování, což už na výsledku utkání sedm sekund před koncem nic nezmění.
     
    59:10
    Carolina vstřelila gól, který nebyl uznán! Klas Dahlbeck na pravém křídle od modré čáry nahodil puk na bránu a v blízkosti pravé tyče ho ze vzduchu usměrnil o horní tyč do sítě Viktor Stålberg, jeho gól ale nebyl uznán, protože kotouč evidentně zasáhl nad její úrovní.
     
    56:57
    Viktor Stålberg dostal dvě minuty za držení a Flyers dohrají podstatnou část závěru zápasu v přesilové hře.
     
    53:13
    Flyers na levém křídle napřáhli k nebezpečné střele, Cam Ward ale předvedl úžasný semafor a puk ukryl v lapačce!
     
    51:51
    Cam Ward předvedl v rychlém sledu několik skvělých zákroků! Obrovskou šanci měl v blízkosti pravé tyče Brayden Schenn, který bekhendem ztroskotal na jeho levém betonu místo toho, aby puk zvedl do odkryté brány.
     
    51:26
    Jordan Staal dostal dvě minuty za podražení a Flyers mají k dispozici čtvrtou přesilovou hru.
     
    50:40
    Pierre-Édouard Bellemare napřáhl v levém kruhu pro vhazování k nádherné ráně, která se od horní tyče odrazila do ochranné sítě! Flyers se podruhé v řadě skórovat nepodařilo.
    50:27 Brayden SCHENN - 5:1
     
    50:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Shayne Gostisbehere roztáhl hru krásnou přihrávkou z levého křídla do doprava, kde v kruhu pro vhazování BRAYDEN SCHENN napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a bez přípravy zamířil k přední tyči. Flyers využili první přesilovou hru a vstřelili alespoň čestný úspěch! Asistence: Shayne Gostisbehere a Jakub Voráček.
     
    49:46
    Jay McClement dostal menší trest za hákování a Flyers mají k dispozici třetí přesilovou hru, zatím nevyužili ani jednu.
     
    49:00
    Jeff Skinner předvedl před pár okamžiky na pravém křídle pěkný oblouk a těsně minul bližší horní roh brány!
    45:10 Justin FAULK - 5:0
     
    45:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    JUSTIN FAULK na pravém křídle napřáhl ke krásné střele zápěstím, která z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou zamířila nad levým betonem Stevea Masona ke vzdálenější levé tyči. Hurricanes využili přesilovou hru 5 na 3 a vedou 5:0! Asistence: Sebastian Aho a Teuvo Teräväinen.
     
    44:49
    Brandon Manning se pustil do Jeffa Skinnera a dostal dvě minuty za sekání, zatímco Matt Read souběžně s ním menší trest za hrubost. Carolina si zahraje přesilovou hru 5 na 3, která potrvá celé dvě minuty!
     
    43:27
    Sebastian Aho se pokusil vstřelit svůj čtvrtý gól v zápase táhlou střelou od modré čáry a jeho pokus z pravého křídla mířil ke vzdálenější levé tyči, Steve Mason ale předvedl skvělý skluz a puk ukryl v lapačce!
     
    40:12
    Jeff Skinner nabral obrovskou rychlost a v blízkosti pravé tyče ve snaze zakončit narazil do Stevea Masona, načež následovalo vyloučení za nedovolené bránění brankáře, které nakonec vyfasoval Lee Stempniak.
     
    39:12
    Flyers udělali obrovskou chybu v rozehrávce a Lee Stempniak se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve velké šanci, Steve Mason ale jeho střelu mířící do levého horního rohu brány dokázal vyrazit!
    38:05 Sebastian AHO - 4:0
     
    38:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    SEBASTIAN AHO v přesilové hře nádhernou střelou zápěstím z levého kruhu pro vhazování zamířil přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány a po 15. gólu v letošní sezóně NHL zkompletoval k radosti PNC Areny hattrick! Asistence: Elias Lindholm a Teuvo Teräväinen.
     
    37:51
    Jordan Staal se po nádherné kombinaci ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné šanci, Steve Mason ale jeho střelu zápěstím levým betonem skvěle vyrazil!
     
    37:10
    Claude Giroux dostal dvě minuty za hrubost a Carolina má k dispozici čtvrtou přesilovou hru, zatím nevyužila ani jednu.
    36:28 Jeff SKINNER - 3:0
     
    36:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina si po zakázaném uvolnění vzala oddechový čas a JEFF SKINNER se vzápětí řítil do samostatného úniku, který sice neproměnil, Lee Stempniak ho ale přihrávkou zpoza brány našel v blízkosti levé tyče a útočník Hurricanes už se nemýlil, když parádní střelou zápěstím zamířil pod lapačkou Steva Masona ke vzdálenější pravé tyči. Carolina vstřelila třetí gól v řadě a vede již 3:0! Asistence: Lee Stempniak a Ron Hainsey.
     
    35:51
    Lee Stempniak se po odrazu puku za bránou po nepřesné střele jeho spoluhráče ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci a z téměř nulového úhlu pálil bez přípravy na bránu, Steve Mason si ale pohlídal prostor u své levé tyče a jeho pokus vyrážečkou vyrazil!
     
    30:35
    Ivan Provorov dostal dvě minuty za vysokou hůl poté, co v obranném pásmu po vhazování zasáhl do obličeje Viktora Stålberga. Nedošlo ovšem ke krvavému zranění.
     
    27:05
    Lee Stempniak na levém křídle při forčekingu tvrdě dohrál Andrewa MacDonalda a dostal dvě minuty za vražení na hrazení. Minutu a čtyři sekundy se bude hrát ve hře 4 na 4. Poté začne přesilová hra Flyers.
     
    26:09
    Jordan Staal byl zahákován Shaynem Gostisbeherem, který dostal dvě minuty za hákování, a Carolina si po krátké reklamní přestávce zahraje druhou přesilovou hru. První Hurricanes nevyužili.
    21:54 Steve Mason na boku vychytal Eliase Lindholma.
     
    21:54
    Elias Lindholm se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, ani nadvakrát ale fantastického Steva Masona ležícího na levém boku nepřekonal!
    20:49 Ivan Provorov zachránil již překonaného Masona!
     
    20:49
    Derek Ryan se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a Steve Mason už byl překonaný, na brankové čáře ho ale zachránil fantastickým zákrokem Ivan Provorov!
     
    20:14
    Andrew MacDonald dostal dvouminutový trest poté, co na pravé straně obranného pásma podrazil Jeffa Skinnera.
    19:47 Cam Ward famózním způsobem vychytal MacDonalda!
     
    19:47
    Andrew MacDonald od modré čáry bez přípravy napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila k pravé tyči, Cam Ward ale předvedl spektakulární zákrok, když po famózním rozštěpu ukryl puk ve své lapačce!
     
    19:10
    Mark Streit napřáhl na levém křídle ke tvrdé střele, která se od horní tyče brány odrazila do ochranné sítě!
    16:37 Sebastian AHO - 2:0
     
    16:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    Elias Lindholm oplatil SEBASTIANOVI AHOVI nádhernou přihrávku po předchozí obrovské šanci, když ho krásným diagonálním pasem z levého křídla našel v pravém kruhu pro vhazování a puk se po jeho tvrdé střele bez přípravy odrazil od vyrážečky Steva Masona k pravé tyči. Carolina prožívá fantastický vstup do utkání a vede už 2:0! Asistence: Elias Lindholm.
     
    16:21
    Sebastian Aho nádhernou přihrávkou z pravého křídla našel v blízkosti levé tyče Eliase Lindholma, který bez přípravy mířil do levého horního rohu brány, těsně ho ale minul! To byla obrovská šance.
     
    15:09
    Travis Konecny se řítil na pravém křídle do nebezpečného úniku a na vnitřní straně kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, během které zlomil hůl a puk zamířil těsně nad ledem vedle přední pravé tyče!
    07:48 Fantastický přesun a zákrok v podání Cama Warda! V obrovské šanci se ocitl po Voráčkově přihrávce Michael Raffl.
     
    07:48
    Jakub Voráček na pravém křídle z ostrého úhlu nahodil puk na vzdálenější levou tyč, kde se ocitl v obrovské šanci Michael Raffl, jenže si vylámal zuby na pravém betonu Cama Warda, který předvedl spektakulární přesun!
    07:11 Sebastian AHO - 1:0
     
    07:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jordan Staal na pravém křídle vybojoval puk a poté před bránou krásnou krátkou přihrávkou našel najíždějícího SEBASTIANA AHA, který si v rychlosti hodil puk z bekhendu na forhend a zamířil k levé tyči – 1:0! Asistence: Jordan Staal.
    06:14 Derek Ryan a jeho nebezpečná střela po ledě z otočky.
     
    06:14
    Derek Ryan si na modré čáře zpracoval nádhernou kolmou přihrávku spoluhráče z obranného pásma, a přestože se ocitl pod tlakem, mezi kruhy pro vhazování pěkně vypálil z otočky a jeho pokus mířil mezi betony Steva Masona, brankář Flyers je ale dokázal včas sevřít a připsal si skvělý zákrok!
     
    03:37
    Wayne Simmonds se na vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování ocitl po přihrávce Travise Konecnyho z pravého křídla ve velmi slibné střelecké pozici, jeho následná rána ale zamířila vedle levé tyče!
     
    02:12
    Carolina vypálila tvrdě od modré čáry a po zákroku Stevea Masona se málem dostala v blízkosti pravé tyče k dorážce, nakonec k ní ale nedošlo. Domácí hráči mají obrovský tlak!
     
    01:43
    Brock McGinn si najel před bránu na přihrávku z pravého křídla, v obrovské rychlosti ale nedokázal bekhendovým blafákem Stevea Masona překonat! Fantastický zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Aho (J. Staal), 17. Aho (E. Lindholm), 37. Skinner (Stempniak, Hainsey), 39. Aho (E. Lindholm, Teräväinen), 46. Faulk (Aho, Teräväinen) – 51. B. Schenn (Gostisbehere, Voráček)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Slavin, Pesce, Hainsey, Faulk (A), Hanifin, Dahlbeck – Skinner, D. Ryan, Stempniak – B. McGinn, V. Rask (A), Teräväinen – Aho, J. Staal (A), E. Lindholm – Nordström, McClement, Stålberg. Hlavní trenér: Bill Peters.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Streit (A), Gudas, Manning, Gostisbehere – Raffl, Giroux (C), Voráček – Konecny, B. Schenn, Simmonds (A) – Cousins, Couturier, Read – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov. Hlavní trenér: Dave Hakstol.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Kevin Pollock. Čároví: Devin Berg, Tim Nowak

    Diváci: 13577
    bahis siteleri