Pittsburgh – Nashville 4:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (kon.)
NY Rangers – Columbus 4:6 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:5 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:5 (kon.)
Dallas – Toronto 6:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 5:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:1 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
Buffalo Sabres
Středa 01.02.2017, 01:35 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:48 Brian GIONTA - 5:2
     
    57:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Také se tak děje zásluhou BRiANA GIONTY, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Cody Franson, Evander kne.
    56:04 Dmitrij KULIKOV - 5:1
     
    56:04
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se přeci jen dočkalo čestného úspěchu. O'Reilly vyhrál vhazování dozadu na DMITRIJE KULIKOVA, který střelou pod břevno propálil Price. Nutno podotknout, že domácímu gólmanovi udělal parádní clonu Kane. Asistence: Cal O¨Reilly.
    43:24 Max PACIORETTY - 5:0
     
    43:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Lehner dělal, co mohl, aby neinkasoval, ale i kvůli vlastním obráncům přeci jen musí lovit puk z vlastní branky. Potřetí ho dnes překonal MAX PACIORETTY, který využil zmatků na brankovišti a dorazil puk za záda švédského gólmana po akci Radulova. Asistence: Bez asistence.
    38:38 Paul BYRON - 4:0
     
    38:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs trestají další nepovedenou rozehrávku soupeře. Do následné kombinace se zapojil i Tomáš Plekanec, který už mohl střílet, ale celou akci vyšperkoval o přihrávku na Markova. Ruský obránce poté předložil kotouč PAULU BYRONOVI, pro něhož už byla lehká úloha skórovat. Asistence: Andrej Markov, Tomáš Plekanec.
    31:12 David DESHARNAIS - 3:0
     
    31:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    Dlaší špatné vyhození Buffala vyústilo v třetí gól Canadiens. Andrighetto zachytil kotouč, který poslal DAVIDU DESHARNAISOVI do jízdy a ten střelou zápěstím zpoza kruhů nedal Lehnerovi šanci. Asistence: Sven Andrighetto.
    27:48 Max PACIORETTY - 2:0
     
    27:48
    Montreal právě vstřelil branku!
    Udeřilo naopak na druhé straně. Radulov vybojoval kotouč za brankou hostů, okamžitě ho poslal Danaultovi, který z první našel MAXE PACIORETTYHO a ten se z voleje trefil přesně na vzdálenější tyč. Lehner se lapačkou natahoval marně. Asistence: Phillip Danault, Alexandr Radulov.
    17:27 Max PACIORETTY - 1:0
     
    17:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    A domácí ani střet u mantinelu mrzet nemusí. Radulov nabral rychlost a žabičkou mezi nohami Ristolainenena dostal kotouč na MAXE PACIORETTYHO, který překonal ležícího Lehnera, jenž se ještě smažil vytáhnout beton, ale marně. Asistence: Alexander Radulov, Phillip Danault.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 18. Pacioretty (Radulov, Danault), 28. Pacioretty (Danault, Radulov), 32. Desharnais (Andrighetto), 39. Byron (Markov, Plekanec), 44. Pacioretty – 57. D. Kulikov (C. O'Reilly), 58. B. Gionta (Franson, E. Kane)


    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – S. Weber (A), Jemelin, Pateryn, Beaulieu, Markov, Nestěrov – Radulov, Danault (C), Pacioretty – Byron (A), Plekanec, Lehkonen – A. Shaw, Desharnais, Andrighetto – Flynn, T. Mitchell, Carr.
    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – Ristolainen, D. Kulikov, Franson, Bogosian, Fedun, Falk – Okposo (A), R. O'Reilly (A), Ennis – Reinhart, Eichel, M. Foligno – B. Gionta (C), Girgensons, E. Kane – Moulson, C. O'Reilly, Carrier.

    Rozhodčí: Romasko, Meier – Barton cormier
    bahis siteleri