Pittsburgh – Nashville 4:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (kon.)
NY Rangers – Columbus 4:6 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:5 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:5 (kon.)
Dallas – Toronto 6:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 5:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:5 (2:3, 2:1, 2:1)
Ottawa Senators
Středa 01.02.2017, 01:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Derick BRASSARD - 6:5
     
    59:47
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ještě ale přichází branka Ottawy a možná budeme svědka zajímavé koncovky. Po nahození od modré čáry se puk zastavil před bránou, kde se nejlépe zorientoval Bobby Ryan. Ten kotouč rychle posunul k DERICKU BRASSARDOVI, jenž už měl jednoduchou pozici. Asistence: Bobby Ryan, Fredrik Claesson.
    59:25 Jason DEMERS - 6:4
     
    59:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Po souboji ve středním pásmu se ke kotouči dostal JASON DEMERS, který ho od vlastní modré čáry poslal na bránu. Erik Karlsson kotouč mohl zastavit, ale nakonec mu záhadně prošel přes nastavenou hokejku a skončil v odkryté bráně. Bez asistence.
     
    58:38
    Mike Condon utíká z brankoviště a Ottawa to zkouší se šesti hráči v poli.
     
    54:42
    Po chybné rozehrávce hostů se v gólové šanci zničehonic zjevil Nick Bjugstad. Condon ale tentokrát nezaváhal a důležitým zákrokem udržel Ottawu ve hře o body.
     
    53:57
    Hostující trenér ještě zkusil Coach's Challenge a reklamoval ofsajd. Hlavní rozhodčí však po kontrole u videa uznává branku a Florida jde do vedení!
    53:57 Jonathan MARCHESSAULT - 5:4
     
    53:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle je obrovská rána pro hostující celek. Mike Condon za bránou zastavoval nahození podél mantinelu, ale kotouč se mu nešťastně odrazil od hokejky a dojíždějící JONATHAN MARCHESSAULT puk bleskově zasunul do prázdné brány. Bez asistence.
     
    50:35
    Dvakrát teď Luonga zaměstnal Mike Hoffman! Druhá střela sice nebyla nebezpečná, ale za první se zastavila až o konstrukci brány domácího gólmana.
     
    44:07
    Nebezpečně tečované nahození od modré čáry změnilo směr těsně před Condonem a ten nestačil reagovat. Naštěstí pro hosty si to kotouč nenamířil do prostoru brány.
     
    34:10
    A dvě trestné minuty za příliš mnoho hráčů na ledě nyní dostávají i hosté. Trest odsedí Zack Smith (OTT).
     
    32:41
    Ze závaru u brány Floridy se kotouč zničehonic odrazil před osamoceného Kylea Turrise. Hostující útočník zakončoval do prázdné brány, ale Luongo ještě nějak zázračně zasáhl!
     
    32:03
    Je tady další trest pro domácí hokejisty. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě odsedí Shawn Thornton (FLA).
     
    31:05
    Po Condonově nejistém zásahu se hosté rychle přesunuli do útočného pásma, Ceci dostal přihrávku přes celou šíři ledové plochy, ale zakončením z první trefil lapačku Roberta Luonga!
     
    30:14
    Přichází další vyloučení. Na lavici hanby putuje dvojice Keith Yandle (FLA) – Dion Phaneuf (OTT), která měla konflikt ve středním pásmu. Oba kohouti jsou penalizováni za sekání.
    29:53 Michael MATHESON - 4:4
     
    29:53
    Florida právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují a znovu je vyrovnáno! Okamžitě po buly v pásmu Ottawy se kotouč dostal na hůl MICHAELA MATHESONA, jenž na nic nečekal a razantní střelou se trefil přesně k tyči Condonovy brány. Tady gólman Senátorů nemohl zasáhnout. Asistence: Michael Sgarbossa.
     
    29:35
    Po strkanici před Luongem se vylučuje na obou stranách. Aaron Ekblad (FLA) dostává dvě trestné minuty za krosček, Jean-Gabriel Pageau (OTT) je potrestán za nedovolené bránění.
     
    29:28
    Obrovská šance Ottawy! Pageau si sjel do dobré pozice, svižným zakončením trefil Luongovo rameno, ale poté ještě dorážel Tom Pyatt. Ten ale zblízka nepřekonal ležícího gólmana.
     
    26:14
    Jenže aktivní napadání domácích vedl pouze k vyloučení Coltona Scevioura (FLA), jenž se dopustil podražení.
    22:37 Colton SCEVIOUR - 3:4
     
    22:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Blesková odpověď na čtvrtou branku Ottawy. Nahozený puk jednoho z domácích se od zadního mantinelu odrazil přesně k dojíždějícímu si COLTONU SCEVIOUROVI, který se zjevil u tyče a rychle puk zasunul za přesunujícího se Condona. Asistence: Jason Demers, Greg McKegg.
    22:19 Erik KARLSSON - 2:4
     
    22:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do dvougólového vedení. Jednu střelu od modré čáry sice Luongo ustál, ale kotouč se od jeho betonů odrazil přesně k nebráněnému ERIKU KARLSSONOVI, jenž domácího brankáře propálil tvrdým zakončením. Asistence: Zack Smith, Tom Pyatt.
    19:29 Chris WIDEMAN - 2:3
     
    19:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí nepříznivý vývoj utkání. Senátoři se po buly v útočném pásmu dostali ke kotouči, Stone puk posunul ke Karlssonovi a ten našel zcela osamoceného CHRISE WIDEMANA. Bek Ottawy si od modré čáry sjel blíže k bráně a nechytatelným projektilem skóroval do horního rohu brány. Asistence: Erik Karlsson, Mark Stone.
     
    19:19
    Přesilová hra je u konce, neboť dvě trestné minuty za hákování Pageaua teď dostává Nick Bjugstad (FLA).
     
    19:18
    Nicméně do vedení mohla jít naopak Ottawa. Jean-Gabriel Pageau si v oslabení sjel před bránu, kam dostal přihrávku Pyatta, avšak beton Luonga se mu nepodařilo překonat.
     
    19:01
    Mike Hoffman (OTT) se při napadání dopustil sekání. V závěru třetiny si tak přesilovou hru zahraje Florida.
     
    11:11
    Nakonec se znovu vylučuje. Za hrubost je potrestán Michael Matheson (FLA), za sekání pak Mark Stone (OTT).
     
    10:25
    Přesilovou hru si v první třetině zahraje i Ottawa. Za podražení Wingelse si totiž dvouminutový trest odsedí Jaromír Jágr (FLA).
    08:54 Ryan DZINGEL - 2:2
     
    08:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Máme znovu vyrovnáno! Senátoři se po ubráněném oslabení usadili v útočném pásmu, nepřesná střela Methota se odrazila od zadního mantinelu a nejlépe na to zareagoval RYAN DZINGEL. Domácí útočník puk rychle stáhl k tyči a dorazil ho za přesunujícího se Luonga. Asistence: Marc Methot, Bobby Ryan.
     
    07:02
    Na trestnou lavici usedá Jonathan Marchessault (FLA), ale spolu s nímje potrestán i Dion Phaneuf (OTT) a pokračuje se při přesilovce Floridy. Oba hráči dostali dvě minuty za hrubost.
     
    06:02
    Domácí hokejisté si zahrají přesilovou hru. Za sekání je vyloučen Cody Ceci (OTT).
    05:22 Mark PYSYK - 2:1
     
    05:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Jenže stav 1:1 moc dlouho nevydržel. Sgarbossa rozjel bleskovou souhru v útočném pásmu, kde puk poslal doleva na MacKenzieho. Domácí kapitán akci vyšperkoval přihrávkou před bránu, kam si zprava sjel MARKY PYSYK. Domácí obránce pak kotouč zblízka protlačil za hostujícího gólmana. Asostence: Derek MacKenzie, Michael Sgarbossa.
    04:59 Ryan DZINGEL - 1:1
     
    04:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jágrova formace se po buly držela v útočném pásmu, ale nakonec přišel rychlý protiútok, který znamená vyrovnání. Celou akci na pravé straně rozjel Turris, který oslovil najíždějícího si RYANA DZINGELA a ten uspěl střelou zleva. Luongo neměl šanci! Asistence: Kyle Turris.
    02:24 Michael MATHESON - 1:0
     
    02:24
    Florida právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku zápasu. MICHAEL MATHESON se zprava natlačil před bránu, kde sice zakončil jen do betonu Condon, avšak kotouč se následně odrazil od Widemanovy brusle a pomalu se došoural až za brankovou čáru. Asistence: Alex Petrovic, Nick Bjugstad.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 3. Matheson (Petrovic, Bjugstad), 6. Pysyk (MacKenzie, Sgarbossa), 23. Sceviour (Demers, McKegg), 30. Matheson (Sgarbossa), 54. Marchessault, 60. Demers – 5. Dzingel (Turris), 9. Dzingel (Methot, B. Ryan), 20. Ch. Wideman (E. Karlsson, Mark Stone), 23. E. Karlsson (Z. Smith, Pyatt), 60. Brassard (B. Ryan, Claesson)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Demers, Pysyk, Ekblad (A), Matheson, Petrovic – Jágr, McCann, Bjugstad – J. Jokinen (A), Trocheck, R. Smith – MacKenzie (C), Sgarbossa, Marchessault – S. Thornton, McKegg, Sceviour.
    Ottawa Senators: Condon (Hammond) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf, Ceci, Claesson, Ch. Wideman – Z. Smith, Brassard, Mark Stone – Dzingel, Turris (A), B. Ryan – Hoffman, Pageau, Pyatt – Wingels, Kelly, Neil (A).

    Rozhodčí: Jake Brenk, Steve Kozari – Darren Gibbs, Tony Sericolo

    Diváci: 11 933
    bahis siteleri