Pittsburgh – Nashville 4:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (kon.)
NY Rangers – Columbus 4:6 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:5 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:5 (kon.)
Dallas – Toronto 6:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 5:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:5 (0:2, 2:2, 0:1)
Minnesota Wild
Středa 01.02.2017, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:34 Chris STEWART - 2:5
     
    44:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    CHRIS STEWART předvedl na levém křídle pěkný únik a v levém kruhu pro vhazování dlouho naznačoval pohledem přihrávku, nakonec se ale rozhodl pro rychlou střelu zápěstím, která nad vyrážečkou Laurenta Brossoita zamířila pod horní tyč. Minnesota vede na ledě domácího Edmontonu potřetí o tři branky, tentokrát 5:2! Asistence: Jason Zucker a Darcy Kuemper.
    36:47 Leon DRAISAITL - 2:4
     
    36:47
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LEON DRAISAITL se ocitl po přihrávce Milana Lucice v blízkosti levé tyče ve slibné šanci a krásnou střelou zápěstím vymetl bližší horní roh brány. Oilers využili přesilovou hru a snížili na 2:4! Asistence: Milan Lucic a Andrej Sekera.
    32:44 Tyler GRAOVAC - 1:4
     
    32:44
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Mikael Granlund předvedl v blízkosti pravé tyče bekhendovou přihrávku, po které TYLER GRAOVAC z blízkosti skóroval do prázdné brány a svým druhým gólem v utkání rychle vrátil Wild tříbrankové vedení! Asistence: Mikael Granlund.
    31:08 Adam LARSSON - 1:3
     
    31:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Adam Larsson na pravém křídle napřáhl od modré čáry k prudké střele, kterou mezi kruhy pro vhazování tečoval ve vzduchu Anton Slepyšev a puk se po jeho drobné teči odrazil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Gól byl později v oficiálním zápase opraven a za střelce byl nakonec označen ADAM LARSSON! Asistence: Oscar Klefbom a Anton Slepyšev.
    24:15 Zach PARISE - 0:3
     
    24:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ZACH PARISE si najel na krásnou přihrávku Jasona Pominvillea zpoza brány a jeho první střele z blízkosti skončila na levým betonu Cama Talbota, následná bekhendová dorážka už ale nad jeho výstrojí zamířila k pravé tyči – 0:3! Asistence: Jason Pominville a Nate Prosser.
    19:56 Jason ZUCKER - 0:2
     
    19:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER si najel v mezikruží na krásnou přihrávku Mikka Koiva z levého křídla a bez přípravy mezi betony Cama Talbota procedil puk do brány. Wild se prosadili čtyři sekundy před koncem první třetiny podruhé a vedou v Edmontonu 2:0! Asistence: Mikko Koivu.
    13:09 Tyler GRAOVAC - 0:1
     
    13:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild vyvolali před bránou Oilers velký závar a v nepřehledné situaci se nejlépe zorientoval TYLER GRAOVAC, který z dorážky poslal puk v blízkosti pravé tyče do prázdné brány. Vedoucí tým Západní konference vede v Edmontonu 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 32. A. Larsson (Klefbom, Slepyšev), 37. Draisaitl (Lucic, Sekera) – 14. Graovac, 20. Zucker (M. Koivu), 25. Parise (Pominville, Prosser), 33. Graovac (Mikael Granlund), 45. Stewart (Zucker, Kuemper)


    Edmonton Oilers: Talbot (33. Brossoit) – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Russell, Davidson, Benning – Maroon, McDavid (C), Draisaitl – B. Pouliot, Nugent-Hopkins (A), Eberle (A) – Lucic, Caggiula, Slepyšev – Hendricks, Letestu, Kassian. Hlavní trenér: Todd McLellan.
    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Prosser, Reilly – Niederreiter, E. Staal, Coyle – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Parise (A), Haula, Pominville – Stewart, Graovac, Schroeder. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Dean Morton. Čároví: Mark Wheler, Ryan Gibbons

    Diváci: 18347
    bahis siteleri