Pittsburgh – Nashville 4:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (kon.)
NY Rangers – Columbus 4:6 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:5 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:5 (kon.)
Dallas – Toronto 6:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 5:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Chicago Blackhawks
Středa 01.02.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Joe PAVELSKI - 3:1
     
    59:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto o tom, kdo si z dnešního zápasu odnese body. Chicagu se nevyplatil risk při hře bez brankáře. JOE PAVELSKI dostal nahrávku na středový kruh, tam nabral rychlost a zamířil proti prázdné brance. Dokázal ji trefit naprosto přesně, hala opět na nohou a teď už to budou mít hosté pořádně těžké. Asistence: Logan Couture, Joe Thornton.
    57:57 Tomáš HERTL - 2:1
     
    57:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Pozdrav do České republiky od TOMÁŠE HERTLA je na světě, a navíc pro San Jose Sharks moc důležitý! Odchovanec pražské Slavie dnes na ledě létal a dostával se do šancí, tady je pro něj zasloužená odměna. Dává první gól po návratu z dlouhé marodky, jeho radost je pochopitelně obrovská. Samozřejmě jásá celá SAP Center, protože tato trefa zhruba dvě minuty před koncem základní hrací doby může být velmi pravděpodobně rozhodujícím zásahem celého střetnutí. Krásná dorážka od Hertla, český forvard prokázal na brankovišti pohotovost. Asistence: Brent Burns, Joe Pavelski.
    36:53 Dennis RASMUSSEN - 1:1
     
    36:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté vypadali v posledních okamžicích hodně motivovaně, teď se jim aktivita navýsost vyplatila. Sotva Chicago získalo útočné pásmo, může slavit vyrovnávací branku. DENNIS RASMUSSEN krásně nabral kotouč na pravé straně na hokejku a poslal jej s odrazem o horní tyčku za záda Martina Jonese. San Jose Sharks si tedy vedení moc dlouho neužili, opět máme vyrovnáno a čeká nás ještě hodně zajímavý zbytek zápasu. Je dost možné, že domácí brankář toho při Rasmussenově zakončení příliš neviděl. Asistence: Richard Pánik, Brent Seabrook.
    34:06 Patrick MARLEAU - 1:0
     
    34:06
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se ale přeci jen dočkali branky, i když jim předtím gól nebyl uznán, teď už hala jásá. A stejně tak PATRICK MARLEAU, stejný střelec jako v případě trefy, kterou rozhodčí nemohl počítat. Marleau je tedy jediný gól od pětistovky nastřílených gólů v National Hockey League, nyní využil přesilovou hru po krásné dorážce. Corey Crawford už opravdu neměl moc velikou šanci na to, aby se stihl přesunou k tyčce. Máme tedy na světe úvodní zásah duelu a uvidíme, jak bude reagovat Chicago. Asistence: Joe Pavelski, Brent Burns.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 35. Marleau (Pavelski, Burns), 58. Hertl (Burns, Pavelski), 60. Pavelski (Couture, J. Thornton) – 37. Rasmussen (Pánik, Seabrook)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Hertl, J. Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Bødker – Labanc, Tierney, J. Ward – Meier, Carpenter, M. Karlsson.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, Hjalmarsson, B. Campbell, Seabrook, Forsling, T. van Riemsdyk – Schmaltz, Toews, Hossa – Panarin, Anisimov, P. Kane – Desjardins, Rasmussen, Pánik – Hartman, Kero, Hinostroza.

    Rozhodčí: Kowal, McCauley – Mach, Cameron

    Diváci: 17 424
    bahis siteleri