Klášterec nO – Bílina 8:7 (4:1 po s.n.) | Řisuty – Sokolov 3:2 (po pr.) | Trutnov – Děčín 3:1 (kon.)
Jablonec n/N – Vrchlabí 5:3 (kon.) | Kobra – Klatovy 3:4 (po pr.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 4:7 (kon.)
Val. Meziříčí – Technika Brno 3:5 (kon.) | Šumperk – Vsetín 4:2 (kon.) | Písek – David Servis 2:6 (kon.)
Žďár n/S – Jindř. Hradec 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
HC Tábor
Středa 01.02.2017, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Havlíčkův Brod v napínavém utkání uhájil domácí led Kotliny a vítězí 3:2. Tábor nepříjemně kousal, ale sluší se dodat, že Havlíčkův Brod ho až na poslední sekundy v závěru duelu do velké šance nepustil. Jihočechům nejvíce vyšel nástup do třetí periody, kdy si vytvořili souvislý tlak i příležitosti na vyrovnání. Bruslaři však bojovali jako lvi a nejtěsnější náskok udrželi až do konce. V tabulce tak odskočili svému pronásledovateli od Jordánu už na 4 body! Rád bych touto cestou pochválil fanoušky obou mužstev, kteří neúnavně fandili po celý zápas. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (20:22:55)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Hosté stále nezakončili.
     
    59:50
    Hosté hrají bez gólmana a svírají soupeře v pásmu!
    59:20 Poslední šance zápasu v podání Petra Kuchty.
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    59:20
    Petr Kuchta měl obrovskou šanci, sám mezi kruhy měl moře času, ale napálil jen brankáře Klestila!
     
    58:55
    Miroslav Duben měl před sebou napadající protihráče, proto buzarem na jistotu o hrazení nahrál Petru Kuchtovi, Ten poslal puk za bránu soupeře tak, aby nešlo o icing.
     
    58:45
    Hra je přerušena, buly proběhne po pravé ruce gólmana Klestila.
     
    58:30
    Nemá k tomu zatím možnost, Bruslaři dál svírají svého soka v jeho pásmu a tlačí na gólmana Klestila.
     
    58:19
    Tábor rozehrává od své brány. Uchýlí se už brzy ke hře bez brankáře a zkusí to se šesti hráči v poli?
     
    57:43
    Dnešní utkán sleduje 689 fanoušků. Buly ve středním pásmu.
     
    57:18
    Děj hry se odvíjí v pásmu Jihočechů, Bruslaři nyní drží hru daleko od svého gólmana Nováka, což jim pochopitelně vyhovuje.
     
    56:50
    Bruslařům bylo odpískáno postavení mimo hru.
     
    56:14
    Havlíčkův Brod teď drží hru daleko od své branky, ale Tábor je i nadále neústupný a tvrdohlavě se snaží docílit vyrovnání. Zatím neúspěšně.
     
    55:47
    Havlíčkův Brod nyní vyvezl kotouč do pásma soupeře, ale tam o něj brzy přišel a rychle musí zařadit před hrozícím kontrem zpátečku.
     
    55:11
    Brankář Novák teď pořádně zabrnkal na nervy brodským fanouškům i svým spoluhráčům! Nahození Marka Vaniše schoval do lapačky a chtěl rychle rozehrát, ale jakým způsobem! Puk vyklepal z rukavice a jako fotbalový brankář si ho nadhodil na beton, po čemž do něj kopnul! Hosté zachytili letící kotouč, ale nezakončili!
     
    54:57
    Táborští fanoušci si přejí hlasitě gól, ale nyní hráči jejich přání nevyslyšeli. Dopustili se totiž postavení mimo hru.
     
    54:36
    Tábor se nyní hlavně brání, Havlíčkův Brod má častěji puk na svých holích a snaží se vehnat do pásma svého soupeře z jihu Čech.
     
    54:05
    Domácí hokejisté i přesto nastěhovali hru do blízkosti táborské brány, kde se jim nyní nedaří rozhýbat rychlými nahrávkami obranný blok Jihočechů.
     
    53:49
    Patrik Přidal zachytil puk po nepřesné nahrávce Tábora a hledal na osu hřiště sjíždějícího Davida Michálka, ale ten na lehce nepřesný pas ve středním pásmu nedosáhl.
     
    53:23
    Sudí znovu zadul do píšťalky a přerušil hru, buly v pásmu Kohoutů.
     
    53:03
    Domácí se teď pro změnu usadili v útočném pásmu, kde si hledají postupnou kombinací příležitost k zakončení. Zatím bez úspěchu.
     
    52:36
    Soubor od Jordánu se hnal kupředu do rozevřené defenzivy Bruslařů, ale domácí stihli včas zkonsolidovat své zadní řady a útok odrazili.
     
    52:16
    Sluší se dodat, že Kohouti si tolik šancí nevytvářejí, ale když už se do nějaké dostanou, tak hrozí brankáře Novákovi hodně velké nebezpečí. David Kellner našel jen Novákovu hruď, na druhé straně brankář Klestil zlikvidoval ránu ze strany.
     
    51:45
    Jihočeši nedovolili soupeři vyhodit a dál okupují útočné území.
     
    51:29
    Jan Březina nabral rychlost a zavezl hrací předmět do pásma soupeře, ale jeho rána z pravého kruhu skončila jen na výstroji brankáře Nováka, jenž vyrazil letící kotouč do rohu pásma.
     
    51:07
    Kaňkovského svěřenci nyní přenesli hru do útočného území, kde drží puk při souboji u hrazení.
     
    50:46
    Havlíčkův Brod se nedokázal procpat do útočného pásma. Tábor hraje velmi aktivně a domácí se soustředí hlavně na hlídání zadních vrátek.
     
    50:10
    Tábor přenesli děj hry do pásma soupeře a nebezpečně zahrozil, když se do puku z první opřel na okraji kruhů Ladislav Hlaveš. Těsně minul branku, ale vzrušení je zbytečné, sudí odpískal postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    49:51
    Domácí teď mají jednoznačně více ze hry a svírají Jihočechy u jejich brány. Nebezpečně se přitom tlačí do předbrankového prostoru.
     
    49:38
    David kozlík měl možnost poslat Bruslaře do trháku! Zblízka nebezpečně vystřelil po hezkém pasu, ale jeho rána byla sražena protihráčem do ochranné sítě.
     
    49:26
    David Michálek nabral rychlost na levém křídle, prohnal se do pásma a z kruhu vypálil. Brankář Klestil puk chytil a rychle rozehrál.
     
    49:19
    Miroslav Duben pod tlakem napadajícího protihráče zvolil nejjednodušší možné a obloučkem z rohu pásma poslal puk na icing-
     
    49:08
    Táborským hokejistům nevyšel útok podle představ, sudí si všimli postavení mimo hru. Vhazovat se bude v neutrální zóně.
     
    48:23
    Domácí si vynutili aktivní hrou a skvělým bruslením nápor. Jihočeši se musí nyní pro změnu soustředit hlavně na hlídání zadních vrátek.
    47:59 I domácí mají své příležitosti.
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    47:59
    No a mohlo to být znovu o dva góly! Brodský útočník Patrik Přidal zakončoval sám z levého kruhu v mírném úhlu, ale jen do brankáře Klestila!
     
    47:40
    Vypadá to, že Havlíčkův Brod se snaží hlavně o poctivou defenzivu, aby se nedopustil za těsného stavu zbytečné chyby, po níž by Kohouti vyrovnali. Trpělivě však vyčkává na protiútoky.
     
    47:09
    Tábor založil úspěšnou útočnou akci, ale s pukem se u gólmana Nováka ohřál jen chvilku. Tomáš Semrád vyhrál souboj u hrazení a může hrát.
     
    46:50
    David Kozlík hned dvakrát pálil z ideální palebné pozice mezi kruhy! Nejdříve byla jeho rána zablokována, ale druhý projektil vyrazil pěkným zákrokem brankář Klestil!
     
    46:26
    Jihočeši nepředvedli dobrou rozehrávku a nahozený puk skončil jen na zakázaném uvolnění. Oba fanouškovské tábory se i nadále činí.
     
    46:10
    Hosté jsou vykázáni z útočného pásma až do jejich území, kde sudí vhodí kotouč zpět do hry. Důvodem je úmyslný ofsajd.
     
    45:37
    Petr Kuchta rozkmital své rychlé nohy a nahnal se ze strany k bráně, ale jeho pas před gólmana Klestila našel jen táborské hole.
     
    45:07
    Brankář Novák musí být i nadále v pohotovosti, protože Kohouti pokračují v aktivním hokeji a ženou se za vyrovnání. Broďáci vyhodili na icing.
     
    44:49
    Táborští hráči přenesli hru do útočné zóny a nyní si nahrávají u gólmana Nováka. Havlíčkův Brod se zatím účinně a zodpovědně brání.
     
    44:22
    Jihočeši sice nakonec neudělali chybu a proklestili si cestičku do blízkosti gólmana Nováka, ale jejich útok měl doslova jepičí život. Už se řítí vpřed znovu Bruslaři.
     
    43:53
    Tábor se pokouší rozehrát, ale Havlíčkův Brod se prezentuje vysoko vysunutým a aktivním napadáním, jež mu hodně znepříjemňuje život.
     
    43:22
    Havlíčkobrodská družina teď otupila tlak Jihočechů z úvodu třetí periody a sama se zabydlela u Tomáše Klestila. Nyní pozorujeme vyrovnaný hokej.
     
    43:00
    Havlíčkův Brod dobře rozehrál za zákrytu svatyně Čeňka Nováka a rozvinul povedený útok. Nyní si nahrává na dostřel gólmana Klestila.
     
    42:35
    Domácí získali puk, ale raději jen vyhodili přes všechny čáry na zakázané uvolnění, Kohouti si počínali u jejich brány hodně nebezpečně.
    42:09 Další šance hostů.
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    42:09
    Obrovská šance Jiřího Severy přišla jako blesk z čistého nebe! Urostlý útočník Tábora se elegantně protáhl ze strany až před bránu a zblízka nastřelil dobře postaveného gólmana Nováka!
     
    41:50
    Hosté jsou i nadále zablokováni u své brány, ne a ne získat puk.
     
    41:26
    Bruslaři přenesli děj hry na opačnou stranu ledového kolbiště a svírají Kohouty u jejich brankáře Klestila.
    41:06 Matušíkova šance
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    41:06
    Jakub Matušík nabral rychlost, najel si až před bránu a zblízka vypálil, ale vyprášil Novákovy betony, od nichž se puk odrazil do ochranné sítě!
     
    40:44
    Hosté se tlačí dopředu, brankář Novák nemůže ani na chviličku polevit ze své dobré koncentrace.
     
    40:15
    Havlíčkobrodská defenziva byla dostatečně důrazná u gólmana Nováka a získala puk. Na první pokus ho sice nedokázala vyvézt ale napodruhé už to vyšlo.
     
    40:07
    Tábor vyhrál vhazování u své brány a může v klidu rozehrát.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá perioda skončila nerozhodně 1:1. Bruslaři sice odskočili soupeři na rozdíl dvou branek po trefě Tomáše Chlubny, jenže potom zaspali při dlouhé přesilovce a Tábor vstřelil v oslabení důležitou kontaktní branku, když se z dorážky prosadil Jan Březina. Před třetí třetinou, jež začne přibližně 19:48, je tak vše otevřené, stav je 3:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Jihočeši vyvezli kotouč dopředu, ale Bruslaři opět operují s kotoučem na holích a tlačí se ještě v závěru prostřední části do útoku.
     
    39:15
    Petr Kuchta z rohu pásma nádherně našel mezi kruhy Miroslava Třetinu, jenž z otočky vypálil, ale minul pravou Klestilovu tyčku. To nebyla vůbec špatná pozice.
     
    39:05
    Miroslav Třetina se teď hodně zlobí, ale tohle opravdu vypadalo na brodské postavení mimo hru. Vhazovat se bude v neutrální zóně.
     
    38:52
    Radek Seidl táhl útok Kohoutů po pravém křídle a od hrazení vyzkoušel Novákovu pozornost. Strážce brodské svatyně úspěšně zasáhl a přerušil hru.
     
    38:36
    Brankář Klestil dvakrát podržel puk. Nejdříve po nahození od modré čáry, za nímž pelášil Filip Navrátil, a potom po nahození z okraje kruhů.
     
    38:17
    Bruslaři rozehrávají od své brány, zatímco Jihočeši se prezentují aktivním napadáním soupeřovy snahy založit útočnou akci.
     
    37:55
    Nápor Bruslařů pokračuje za pískotu fanoušků hostů, domácím se však nedaří vytvořit si pozici, odkud by mohli bránu soupeře nebezpečněji ohrozit.
     
    37:32
    Domácí už proti sobě sice mají kompletního soupeře, ale i nadále těží z tempa a psychické výhody po přesilovce. Svírají Jihočechy u gólmana Klestila.
     
    37:13
    Družina od Jordánu zvládla oslabení na jedničku podtrženou a už je na ledě v plném počtu.
     
    36:59
    David Vala z levého kruhu vyprášil beton gólmana Klestila a zblízka dorážel ještě Petr Kuchta, ale jen do betonu maskované opory Kohoutů.
     
    36:39
    Domácí hráči dál mačkají Kohouty u jejich brány, ale chybí jim častější střelba.
     
    36:21
    Havlíčkův Brod se konečně dostal do útočného pásma, kde rozvinul přesilovkovou kombinaci.
     
    35:50
    Domácí hokejisté zavezli puk do útočného území a nahrávají si na Klestilův dostřel.
     
    35:35
    Havlíčkův Brod dostal puk do útočného území, ale opět jen na chviličku. V přesilovce se mu vůbec nedaří, oslabení hosté naopak brání bravurně. Soupeři nic nedovolují.
     
    35:15
    Hosté opět získali puk a vyhodili.
     
    34:49
    Kdepak, Kaňkovského skvadra je teď útlumu. Při přesilovce se hodně trápí, a obdržená přesilovka jí pochopitelně na sebevědomí vůbec nepřidala.
     
    34:20
    Bruslaři opět ztratili útočné pásmo a začínají novou útočnou akci až od své brány.
    33:54 BŘEZINA - 3:2
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    33:54
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak tohle se souboru z Kotliny vůbec nepovedlo, při dlouhé přesilovce inkasoval naprosto zbytečnou branku a Jihočeši snížili na nejtěsnější rozdíl! Jiří Severa při přečíslení vypálil z pravého kruhu jen do gólmana Nováka, ale z pohotové dorážky dorazil kus černé gumy na místo určení v brodské síti JAN BŘEZINA! Asistence: Jan Březina, Vojtěch Mrkvička.
     
    33:15
    Domácí po nepřesné střelce od modré čáry ztratili puk a Jihočeši vyhodili.
     
    32:38
    Tomáš Semrád dostal nabito na modrou čáru a z první po mohutném nápřahu práskl do puku. Brankář Klestil se vyznamenal a puk schoval v klíně.
     
    32:29
    Bruslaři mají k dispozici další přesilovku 5 na 3 a hned měli slibnou šanci! David Vala podržel puk na holi a z pravé strany servíroval puk před bránu Miroslavu Třetinovi, před nímž by byla odkrytá brána, ale kapitán Brodu prudký pas netrefil!
     
    32:13
    Táborští fanoušci skandují "Peníze, peníze...!". Poměrně nepochopitelně, s brodským hráčem to nevypadalo vůbec dobře a z ledu se zvedl až za pomoci spoluhráčů.
     
    32:13
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Krátoška – 5 min., vražení na hrazení + osobní trest do konce utkání, vražení na hrazení).
     
    32:13
    Nepříjemný obrázek, na ledě leží další z Bruslařů, opět se jednalo o ostrý zákrok, již na obou stranách nebezpečně přibývá. Bude se vylučovat.
     
    31:53
    Havlíčkův Brod zvládl lépe vhazování a nyní svádí dlouhý a urputný souboj o puk v pásmu soupeře.
     
    31:44
    Miroslav Třetina přebral puk, vybruslil si volným prostorem na okraj levého kruhu a zápěstím našel jen připravenou Klestilovu lapačku.
     
    31:36
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Mrkvička – 2 min., podražení).
     
    31:09
    Havlíčkův Brod už je kompletní a svírá svého soka z jižních Čech u jeho brány. Domácí jsou lepší, oslabení ustáli bez úhony a sami mohli překvapivě udeřit.
    30:35 Tutovka Semráda.
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    30:35
    Tutovka domácích zůstala nevyužita! Luboš Voříšek skvostným pasem našel na ose hřiště Tomáše Semráda, ale nejproduktivnější bek Bruslařů pálil v samostatném úniku jen do Klestilových betonů!
     
    30:23
    Domácí se zatím v pohodě brání, Tábor má problémy udržet se v pásmu soupeře.
     
    30:05
    Bruslaři se nakonec protlačili ke kotouči a vyhodili za potlesku brodských fanoušků.
     
    29:53
    Táborští fanoušci si žádají gól, hosté drží útočné pásmo.
     
    29:39
    Radek Seidl si vyměnil puk se spoluhráčem a pokusil se brankáře Nováka překvapit zápěstním projektilem od modré čáry. Neúspěšně, brankář Novák u bližší tyčky schoval puk ve výstroji.
     
    29:26
    Jakub Matušík se po sérii nahrávek probil k puku a vypálil z okraje pravého kruhu, ale jeho ránu vyrazil gólman Novák do ochranné sítě.
     
    29:12
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kozlík – 2 min., hákování).
     
    28:44
    Hosté už přenesli děj hry na druhou stranu, nyní se bojuje o kotouč v blízkosti modré čáry Havlíčkova Brodu. Fanoušci, jak brodští, tak i táborští, jsou i nadále fantastičtí.
     
    28:22
    První útok domácích teď pozlobil táborskou defenzivu. Miroslav Třetina hledal nahrávkou parťáky před bránou, ale bekhendem z úhlu trefil jen boční konstrukci brány.
     
    28:01
    Tomáš Semrád tvrdě vypálil od modré čáry a vyprášil betony gólmana Klestila, po čemž hosté odpálili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    27:54
    Domácí znovu vybojovali puk po souboji u mantinelu a ženou se kupředu.
     
    27:29
    David Vala sebral kotouč ve středním pásmu, protáhl se podél hrazení až dopředu a hledal mezi kruhy spoluhráče, ale ten byl dobře pokrytý a k pasu se neprotlačil.
     
    27:04
    Další tvrdší souboj u hrazení, tentokrát zůstal ležet u hrazení jeden z hostů. Bohužel jsem neviděl na číslo ani na jméno, ale s bolestivou grimasou odjel na střídačku. Doufejme, že bude v pořádku a pokračovat v duelu.
     
    26:31
    Havlíčkův Brod je teď v útlumu, hosté výrazně přidali a v útočném pásmu dál tlačí na ofenzivní pilu. Bruslařům se nedaří vyvézt puk do bezpečí.
     
    26:10
    Bruslaři jsou teď trochu pod tlakem, ve svém pásmu získali puk a raději vyhodili na icing.
     
    25:37
    Jihočeši se snaží odpovědět a tlačí se dopředu.
    25:03 CHLUBNA - 3:1
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    25:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přesilovku nevyužili, nepovedla se jim, ale udeřili krátce po jejím skončení a jdou do dvougólového trháku! Třetí útok vykouzlil úchvatnou kombinaci. Filip Navrátil si narazil puk s Tomášem Ludvíkem a narýsoval zpoza brány luxusní pas na TOMÁŠE CHLUBNU, jenž zblízka z voleje našel skulinku mezi Klestilovými betony! Asistence: Filip Navrátil, Tomáš Ludvík.
     
    24:54
    Tábor je pod tlakem, Bruslaři buší do jeho obranného bloku.
     
    24:32
    Brankář Klestil pomohl svým spoluhráčům, když nahozený puk ze středního pásma raději podržel ve výstroji až do přerušení hry. Bruslaři k němu už chvátali.
     
    24:06
    Znovu podobná situace. Havlíčkobrodská družina se sice protlačila do útočného území, jenže vzápětí přišla o puk a hosté se osvobodili.
     
    23:41
    A opět Jihočeši uzmuli soupeři kus černé gumy a odpálili ho do bezpečí. Havlíčkův Brod se v přesilovce hodně trápí, nevytváří si tlak ani šance.
     
    23:15
    Tábor dvakrát v krátkém časovém sledu získal puk do své moci a vyhodil.
     
    22:54
    Filip Navrátil se protáhl po pravém křídle a hledal před bránou Tomáše Chlubnu. Ten puk jen jemně tečoval na projíždějícího Tomáše Ludvíka, jenž byl pokrytý, jinak před ním zívala odkrytá brána! Martin Havran (TAB) si pomohl hákováním.
     
    22:35
    Kohouti si několik přihráli po vyhraném vhazování v pásmu soupeře, ale pod tlakem vyrobili chybu a dostali se už ven z útočného postavení.
     
    22:16
    Po přerušení hry se bude vhazovat v pásmu Bruslařů. Hraje se již 5 na 5.
     
    21:39
    Hosté získali puk a rychle vyhodili.
     
    21:15
    Nápor Bruslařů pokračoval a bylo z toho další zakončení. Mezi kruhy vypálil v tísní Filip Navrátil, ale jeho projektil proletěl po ledě vedle levé Klestilovy tyčky.
     
    20:34
    Domácí se rozestavili v útočném pásmu do přesilovkového postavení a z pravého kruhu zakončoval Tomáš Semrád, jehož ránu vyrazil brankář Klestil vedle protější tyčky.
     
    20:10
    Luboš Voříšek měl puk na holi a po pravém křídle ho zavezl do pásma soupeře.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Bruslaři mají k dispozici 10 sekund přesilovky 5 na 3.
     
    Sudí raději ukončili první třetinu. Jsem moc zvědavý, jak celou situaci vyhodnotí. Každopádně parta z Kotliny vede po úvodní dvacetiminutovce 2:1, když se z jejích řad trefili David Michálek a Patrik Přidal, za hosty skóroval Vojtěch Mrkvička. Druhá třetina začne zhruba v 18:57.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Tak toho jsem si ani nevšiml, ale brodský obránce Kryštof Kulhánek (HBR) zřejmě zasáhl při potyčce i rozhodčího, dostává totiž trest ve hře právě za napadení sudího.
    Krätzer a jeho napadení.
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    19:59
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Krätzer – trest ve hře, napadení).
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Dvořák – 2 min., hrubost).
     
    19:59
    Každopádně se jedná o zbytečnou dohru první třetiny, do jejíhož konce chybí necelá sekunda.
     
    19:59
    Vře tona hřišti i na tribunách mezi fanoušky, doktor Martin Pertl má spoustu práce, na ledě leží otřesení hráči. Sudí mají plno starostí, uvidíme, jak rozdají tresty.
    19:59 Tvrdá hra hostů.
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    19:59
    Tábor zápas vůbec neunáší. Jak jsem již zmiňoval, hosté jsou už chvíli pořádně podráždění a pokračují v hodně nefér zákrocích. Jakub Krätzer, pokud jsem dobře viděl a nespletl jsem se, se zřejmě zbláznil, protože naprosto nesmyslně udeřil do oblasti hlavy a krku před střídačkami Patrika Přidala. Člen elitního útoku leží otřesený na ledě, Kryštof Kulhánek se ho vydal pomstít a je z toho bitka jako hrom.
     
    19:00
    Hosté získali puk a nahodili ho rychle ven z pásma.
    18:32 PŘIDAL - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    18:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svou špatnou disciplínu rychle potrestáni a inkasují nepříjemnou branku do šatny, po níž Bruslaři opět vedou! První útok rozebral hezkou kombinací soupeřovu defenzivu, Po Luboši Voříškovi a Miroslavu Třetinovi se dostal k puku PATRIK PŘIDAL a zblízka doklepl kus černé gumy za Klestilova záda! Asistence: Miroslav Třetina, Luboš Voříšek.
     
    18:10
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Liška – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Matušík – 2 min., vysoká hůl).
     
    18:10
    Připadá mi, že hosté jsou v těchto chvílích až moc přemotivovaní. Opět se dopustili zbytečného prohřešku proti pravidlům a čeká je poměrně dlouhé oslabení 3 na 5.
     
    17:47
    Miroslav Třetina chytře nahazoval puk před bránu, kde hlídkovali Patrik Přidal a Petr Kuchta, ale nedokázali prostřelit ležícího gólmana Klestila!
     
    17:20
    Tomáš Semrád stál na konci kombinace a nahazoval puk na teč z pravého kruhu před bránu, ale tam nedokázali jeho spoluhráči zasáhnout puk.
     
    17:10
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Krátoška – 2 min., sekání).
     
    16:49
    Kohouti se probili k hracímu předmět a na chvíli ho vyvezli ven ze svého pásma, čímž nechali vydechnout svou zatíženou obranu, ale opět manipulují s pukem na holích Bruslaři.
     
    16:30
    Bruslaři měli puk opět na svých holích a za bránou se s ním snažili vymanit z obležení táborských hokejistů. Nakonec si pomohli nahrávkou rukou. Fanoušci tábora pějí chorál "Ktož sú boží bojovníci...".
     
    16:10
    Petr Kuchta přebral puk od Patrika Přidala a snažil se v pádu zblízka v tísni vypálit, ale našel jen betony gólmana Klestila. Hra je přerušena.
     
    15:44
    Havlíčkobrodská družina opět okupuje útočné území. Domácí jsou zatím lepší. Častěji mají puk ve své moci a dostávají se do zakončení, ale hosté se svědomitě brání a podnikají hodně nebezpečné útočné výpady.
     
    15:14
    Havlíčkův Brod získal puk po vhazování u své brány a nyní se s ním podél pravého mantinelu rychle řítí směrem vpřed.
    14:54 Nevyužitá šance dva na jednoho.
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    14:54
    Obrovská šance hokejistů od Jordánu! Aleš Krátoška při přečíslení 2 na 1 nabil před bránu volnému Radku Pechánkovi, proti jehož střele z první se povedlo brankáři Novákovi včas přesunout a schovat puk pod betony!
     
    14:24
    Bruslaři opět vybojovali kotouč a zabydleli se s ním v příznivé palebné pozici u gólmana Klestila. Hosté je ale zakončit nepustili. Nadále se fandí jako o život.
     
    14:04
    Nakonec se jim to vyplatilo a zdrželi soupeře v blízkosti brankáře Klestila. Hosté se ale nedopustili chyby a na druhý pokus přenesli hru ke středovému kruhu.
     
    13:46
    Jihočeši vybojovali kotouč a snaží se rozehrát od své brány, zatímco havlíčkobrodští hokejisté se je snaží aktivně napadat.
     
    13:30
    Jeden z hráčů Tábora zůstal po tvrdém souboji v rohu pásma hostů ležet otřesený u hrazení, ale sudí vylučovat nebudou. Buly u gólmana Klestila.
     
    13:11
    Havlíčkův Brod i nadále drží útočné pásmo, hra se nám začíná hodně přiostřovat. Není divu, hráči moc dobře vědí, že je v sázce první místo tabulky. Nic tak nevypouštějí. Snad se atraktivní bitva nezvrhne v nějakou pošťuchovanou.
     
    12:46
    Miroslav Duben vypálil od modré čáry, ale jeho zápěstní střela nenašla svůj cíl, když ji hosté zblokovali a vysokým obloučkem se osvobodili.
     
    12:25
    Bruslaři už si provinili cestu zpět do soupeřovy třetiny hřiště, zatím je však Tábor k ničemu nepouští a drží je u hrazení.
     
    12:06
    Domácí nakonec ztratili puk a hostům se povedlo vyhodit.
     
    11:47
    Kaňkovského svěřenci opět zvládli lépe vhazování a drží se u gólmana Klestila.
     
    11:33
    Domácí udrželi přesilovkové postavení a zahrozili. Kryštof Kulhánek vypálil od modré čáry do betonů gólmana Klestila, kam dorážel vzápětí z mírného úhlu na pravé straně i Petr Kuchta.
     
    11:09
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování a obléhá gólmana Klestila. Tomáš Semrád vypálil od modré čáry, ale jeho dělovka neproletěla hradbou těl mezi kruhy.
     
    10:56
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Hlaveš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:44
    Jihočeši teď sevřeli soupeře na dlouhou dobu u jeho gólmana Nováka a domácí se z tlaku ne a ne vymanit. Opět vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    10:34
    Hrací předmět po souboji u hrazené brodského pásma opustil hrací plochu a skončil na tribuně. Buly proběhne u gólmana Čeňka Nováka.
     
    10:23
    Parta z Kotliny vzápětí nechtěla riskovat nebezpečnou rozehrávku u své brány, kde ji hosté velmi aktivně napadali. Píská se tak icing.
     
    10:10
    Maskovaná opora Bruslařů Čeněk Novák se představila v akci, ránu od modré čáry dobře viděla a vyrazila ji do rohu pásma domácích.
     
    09:48
    Kotouč se teď zdržuje hlavně ve středním pásmu, kde o něj hráči urputně bojují. Ani jednomu z mužstev se nedaří lépe zaútočit.
     
    09:29
    Havlíčkobrodská družina už má puk pod svým patronátem a hledá si cestu k ohrožení gólmana Klestila v útočném území.
     
    09:10
    Havlíčkův Brod se nakonec poměrně v pohodě ubránil, hraje se 5 na 5.
     
    08:40
    Martin Havran vypálil od modré čáry po ledě a před bránou nebezpečně clonil Marcel Dvořák, který možná ještě trochu tečoval puk. Brankář Novák zasáhl betony.
     
    08:23
    Nepříjemný moment! Na ledě zůstali při útoku Tábora ležet brodský bek David Vala a z řad hostů Radek Seidl. Vypadalo to na nezavinění střet, z ledu se hůře zvedal domácí hráč. Snad bude v pořádku a pokračovat v utkání.
     
    07:40
    Hosté se sice probili zpět do útočných pozic, jenže Havlíčkův Brod je znovu odzbrojil a odpálil kotouč až do hájemství gólmana Klestila.
     
    07:26
    Havlíčkobrodská družina vybojovala kotouč hned po vhazování a okamžitě odpálila puk do bezpečí.
     
    07:10
    Kuriózní situace. Sudí signalizoval trest a brankář Novák mířil na střídačku, ale překvapivě putuje na lavici hanby Miroslav Třetina (HBR) za hrubost.
     
    06:48
    Hra se rychle přesunula na druhou stranu, kde už kombinují hráči v bíločervených dresech. Nyní se brání Jihočeši.
     
    06:15
    Tábor je rázem na koni a dobývá brodské obranné pásmo. Brankář Čeněk Novák má napilno, musí se neustále dobře koncentrovat.
    05:51 MRKVIČKA - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    05:51
    Tábor právě vstřelil branku!
    To je ledová sprcha pro domácí barvy, Kohouti se radují po povedené souhře z vyrovnání! Jan Tesař nahrál Davidu Kellnerovi, jehož pas našel mezi kruhy trestuhodně volného kanonýra VOJTĚCHA MRKVIČKU. Zkušený útočník potvrdil parádní formu a zaváhání soupeřovy obrany potrestal, když jeho svižná rána zápěstím skončila nad lapačkou brankáře Nováka! Asistence: David Kellner, Jan Tesař.
     
    05:32
    David Kozlík nabral rychlost na pravé straně a natlačil se až před brankáře Klestila, který puk vyrazil a rychle ho zalehl, aby nemohl Luboš Voříšek dorážet.
     
    05:11
    Kohouti se hnali dopředu, ale dlouhý pas zachytil brodský obránce. Nejde o zakázané uvolnění, Havlíčkův Brod musí hrát.
     
    04:54
    Havlíčkův Brod drží útočné pásmo, kde si vyměňuje puk. Oba fanouškovské tábory si vedou znamenitě, atmosféra je báječná.
     
    04:33
    Bruslaři jsou v těchto chvílích jednoznačně lepší, na hostech je znát po inkasované brance určitý útlum. Brankář Klestil řešil další ránu od modré čáry, jíž ukryl pod rukavicí.
     
    04:09
    No a pro havlíčkobrodské barvy to mohlo být ještě veselejší! Brankář Klestil musel vyrážet ránu z pravé strany a řešil nepříjemné dorážky z velké skrumáže. Obstál však na jedničku!
    03:41 MICHÁLEK - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    03:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No to byla parádní akce, po níž se Bruslaři ujímají vedení! Druhý útok se usadil v útočném pásmu a puk měl dlouho na holi Luboš Voříšek, jenž naplno zúročil své zkušenosti. Kotouč si potáhl z pravé strany až před bránu a vypadalo to, že bude střílet, ale vykouzlil geniální pas před bránu na DAVIDA MICHÁLKA, který doklepl kotouč pohodlně za Klestilova záda! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    03:19
    Radek Pechánek se zmocnil puku na okraji pravého kruhu a z dálky vypálil, ale brankář Novák měl na puk dobrý výhled a střelecký pokus schoval v náruči.
     
    03:06
    Jihočeši se usadili v útočném pásmu, kde si k radosti svých fanoušků, kteří mají sektor hned za brodskou bránou, obléhají gólmana Nováka.
     
    02:41
    Patrik Přidal spěchal za dlouhým pasem za bránu soupeře, ale k hracímu předmětu to měl dál než obránce Tábora. Je z toho další icing.
     
    02:26
    Bruslaři se snažili zaskočit defenzivu svého soupeře dlouhým pasem, ale tomu chyběla patřičná přesnost. Zakázané uvolnění, buly proběhne po Novákově pravici.
     
    02:09
    Hosté vybojovali kotouč u své brány a překazili tak útočnou akci soupeře, ale nepovedlo se jim přejít do útočné třetiny. Domácí rozehrávají, Tábor střídá.
     
    01:56
    Parta z Kotliny je zatím častěji u puku a drží se sním na dostřel gólmana Klestila, ale Jihočeši se zatím naprosto precizně brání. Icing Tábora.
     
    01:21
    Radek Seidl stál na konci kombinace Kohoutů a vypálil z levého kruhu, ale jeho střela po ledě neměla moc dobré parametry a brankář Novák ji v pohodě zmařil betony.
     
    01:10
    Brankář Čeněk Novák si poprvé sáhl na puk. Hosté vypálil z okraje kruhů, ale nejednalo se o nebezpečný projektil. Maskovaná opora Bruslařů ukryla puk ve výstroji do hvizdu sudího.
     
    00:45
    Petr Kuchta zavezl puk za bránu soupeře a hledal před brankovištěm Patrika Přidala, který nedokázal v dobré palebné pozici trefit puk!
     
    00:19
    Bruslaři svého soupeře odzbrojili a nyní kombinují v útočném pásmu. Brankář Klestil však zatím zasahovat vůbec nemusel.
     
    00:05
    Tábor byl úspěšnější na úvodním vhazování ve středovém kruhu a přihrává si na své modré čáře, odkud zakládá svou první útočnou akci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Táborští fanoušci v sektoru hostů nechybí a už jsou slyšet. Zahřívají ještě před úvodním vhazováním své hlasivky a bubny.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Kříž, Duben "A", Kulhánek, Vala, Bušek – Přidal, Třetina "C", Kuchta – Voříšek, Michálek, Kozlík – Navrátil, Chlubna, Ludvík – Beneš, Křížek

    Hockey Club Tábor: Klestil (D. Novák) – Havran, Liška, Hlaveš, Heršálek, Tesař, Dvořák – Vaniš, Mrkvička "A", Kellner "A", Severa, Matušík "C", Seidl, Březina, Krátoška, Kýhos, Blažek, Pechánek, Krätzer

    Rozhodčí: Vojtěch Král – Martin Musil, Roman Komínek.
     
    Postavení v tabulce:

    Havlíčkův Brod – 1. místo, 65 bodů, skóre 148:85
    Tábor – 2. místo, 64 bodů, skóre 123:72
     
    Minulé vzájemné zápasy:

    HC Tábor – BK Havlíčkův Brod 3:4
    BK Havlíčkův Brod – HC Tábor 8:0
    HC Tábor – BK Havlíčkův Brod 8:5
     
    V Kotlině půjde o šlágr kola. Havlíčkův Brod se vyhřívá na čele tabulky a na druhý Tábor má k dobru jediný bod.
     
    Tábor se nachází v neuvěřitelné herní pohodě. Drží vítěznou šňůru sedmi vítězství v řadě, přičemž přišel pouze o jeden bodík doma s Kolínem (2:1p). Jihočechům se parádně daří nejen v ofenzivě, o čemž svědčí debakl 9:0 českobudějovického David Servisu z minulého kola, ale i nejnižší počet obdržených branek ve skupině Střed (72).
     
    Havlíčkův Brod hraje v poslední době ve výborné formě. Bruslaři vyhráli všech pět předešlých kol, přičemž ztratili jediný bodík, když promrhali při derby Vysočiny v Pelhřimově čtyřbrankový náskok a vyhráli 7:6 až po samostatných nájezdech. Naposledy zvítězili na neoblíbeném ledě Kolína, odkud si odvezli všechny tři body za triumf 4:2. Broďáci se mohou pochlubit ve skupině Střed nejproduktivnějším útokem (148 nastřílených branek) a právě po Táboře druhou nejpevnější obranou (85 obdržených gólů).
     
    Příjemný středeční podvečer! Je mou milou povinností přivítat vás ze zimního stadionu v Kotlině u sledování on-line přenosu zápasu BK Havlíčkův Brod – HC Tábor, který se odehraje v rámci 31. kola 2. ligy skupiny Střed a je přímým soubojem o čelo tabulky. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Michálek (Voříšek), 19. Přidal (Třetina, Voříšek), 26. Chlubna (Navrátil, Ludvík) – 6. Mrkvička (Kellner, Tesař), 34. Březina (Severa, Mrkvička)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Kříž, Duben "A", Kulhánek, Vala, Bušek – Přidal, Třetina "C", Kuchta – Voříšek, Michálek, Kozlík – Navrátil, Chlubna, Ludvík – Beneš, Křížek
    HC Tábor: Klestil (D. Novák) – Havran, Liška, Hlaveš, Heršálek, Tesař, Dvořák – Vaniš, Mrkvička "A", Kellner "A", Severa, Matušík "C", Seidl, Březina, Krátoška, Kýhos, Blažek, Pechánek, Krätzer

    Rozhodčí: Vojtěch Král – Martin Musil, Roman Komínek

    Diváci: 689
    bahis siteleri