Philadelphia – Montreal 3:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Tampa – Ottawa 2:5 (kon.)
Nashville – Edmonton 2:0 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:4 (kon.) | Arizona – Chicago 3:4 (kon.)
St. Louis – Toronto 5:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:4 (2:2, 1:2, 0:0)
Winnipeg Jets
Pátek 03.02.2017, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Stephen Johns na pravém křídle napřáhl od modré čáry k prudké střele, po které před Ondřejem Pavelcem vznikl obrovský závar, Dallasu se ale vyrovnat nepodařilo!
     
    59:26
    Winnipeg málem skóroval přes celou délku ledové plochy do prázdné brány, puk se ale odrazil od pravé tyče mimo!
     
    58:12
    Kari Lehtonen naskočil na střídačku a Dallas zkouší vyrovnat v závěru při hře bez brankáře!
    55:12 Jamie Benn po krásné stahovačce orazítkoval spojnici!
     
    55:12
    Jamie Benn v pravém kruhu pro vhazování po nádherné stahovačce napřáhl proti dvojici hráčů Winnipegu ke krásné střele zápěstím, která se od vzdálenější spojnice levé a horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    54:27
    Radek Faksa se po přihrávce z levého rohu útočného pásma ocitl před bránou v obrovské šanci, svého krajana v bráně Winnipegu ale překonat nedokázal!
     
    53:43
    Jacob Trouba krásnou střelou z pravého kruhu pro vhazování mířil k bližší tyči, Kari Lehtonen ale jeho pokus vyrazil!
     
    53:10
    Stephen Johns se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, ani nadvakrát ale nedokázal Ondřeje Pavelce překonat! Jeden z hráčů Dallasu mohl poté puk odrážet do prázdné brány, jenže se k němu nedokázal dostat.
     
    49:45
    Cody Eakin na levém křídle napřáhl od mantinelu k nádherné střele, která se od bližší tyče odrazila zpět do hry! Ondřeje Pavelce podruhé v zápase zachránila tyč!
     
    49:37
    Patrick Eaves se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jeho pokus ale skončil na hrudi českého brankáře!
    46:00 Adam Lowry nekompromisně zastavil Jasona Spezzu.

     
    46:00
    Jason Spezza na útočné modré čáře schytal tvrdý hit, jednalo se ovšem o čistý zákrok. Hra pokračovala dál.
     
    45:25
    Nikolaj Ehlers si z pravého křídla po zavezení puku do útočného pásma krásně najel do vzdálenějšího levého kruhu pro vhazování a napřáhl k prudké střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Kari Lehtonen ale jeho pokus lapačkou vyrazil a připsal si úžasný zákrok!
     
    43:45
    Stephen Johns na pravém křídle napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která sice letěla obrovskou rychlostí, nakonec ale zamířila těsně nad!
     
    42:02
    Jeden z hráčů Dallasu si z levého rohu útočného pásma rychle vybruslil před bránu, v blízkosti levé tyče se mu ale puk za záda Ondřeje Pavelce zasunout nepodařilo!
     
    41:12
    Stars zasypali bránu Ondřeje Pavelce několika střelami, český brankář ale nejprve levým ramenem vyrazil nebezpečnou střelu Johna Klingberga a pravým ramenem poté i pokus Tylera Seguina z vrcholu levého kruhu pro vhazování! Dallas má obrovský tlak.
     
    40:17
    Mark Scheifele se v blízkosti levé tyče snažil dostat k dorážce a po faulu na Kariho Lehtonena, který dobře zasáhl proti střele Blakea Weelera, dostal dvě minuty za nedovolené bránění brankáře. Dallas má k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž první využil.
    39:30 Patrick Eaves nádhernou střelou orazítkoval bližší tyč!
     
    39:30
    Patrick Eaves mohl rychle vyrovnat, když na pravém křídle napřáhl z ostrého úhlu ke střele, která nad levým ramenem Ondřeje Pavelce mířila do bližšího horního rohu brány, nakonec se ale od tyče odrazila zpět do hry!
    37:58 Patrick EAVES - 3:4
     
    37:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    John Klingberg napřáhl od modré čáry k prudké střele zápěstím, kterou Ondřej Pavelec pouze vyrazil před sebe, čehož v blízkosti levé tyče využil PATRICK EAVES a dorazil puk do prázdné brány! Asistence: John Klingberg a Jamie Benn.
     
    34:02
    Mark Scheifele se snažil na levém křídle vstřelit hattrick, jeho táhlá střela ale skončila v náruči Kariho Lehtonena!
     
    33:17
    Věděli jste, že?

    Mark Scheifele a Nikolaj Ehlers dnes bodovali proti Stars ve třetím zápase v řadě a přiblížili Winnipeg k třetímu a velkému vítězství v řadě.
    32:51 Nikolaj EHLERS - 2:4
     
    32:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kari Lehtonen vyjel za bránu, aby zastavil puk, poté ale předvedl katastrofální rozehrávku a Patrick Laine bekhendem zpoza brány předložil puk NIKOLAJOVI EHLERSOVI, který bez problému skóroval do prázdné sítě! Jets podruhé vedou o 2 góly. Asistence: Patrik Laine.
    31:26 Kari Lehtonen sebral jistý gól Markovi Scheifelemu!
     
    31:26
    Winnipeg vyrazil do přečíslení dva na jednoho a Mark Scheifele po skvělém pasu z levého křídla do jízdy krásnou střelou zápěstím mířil z mezikruží do pravého horního rohu brány, Kari Lehtonen ale předvedl zákrok z říše snů, když puk lapačkou vytáhl na poslední chvíli mimo!
     
    30:43
    John Klingberg předvedl v pravém kruhu pro vhazování nádhernou stahovačku a bekhendovou střelou nad ledem mířil k pravé tyči, jenže Ondřej Pavelec se překonat nenechal a po zákroku lapačkou puk ukryl ve své výstroji!
    28:39 Cody Eakin ani nadvakrát nepropálil Ondřeje Pavelce!
     
    28:39
    Patrick Eaves na levém křídle zamíchal s pukem po diagonální přihrávce Jamieho Benna a krásným pasem z ostrého úhlu našel na vzdálenější pravé tyči Codyho Eakina, útočník Dallasu ale ani nadvakrát z blízkosti nedokázal překonat výtečného a "nepřekonatelného" Ondřeje Pavelce!
    27:32 Tyler Seguin ztroskotal na fantastickém semaforu českého brankáře! Ondřej Pavelec je dnes fantastický.
     
    27:32
    Tyler Seguin na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila přesně k pravé tyči, Ondřej Pavelec ale předvedl další senzační zákrok poté, co puk lapil do své lapačky!
    25:55 Mark SCHEIFELE - 2:3
     
    25:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE napřáhl na vnitřním oblouku pravého kruhu ke krásné střele zápěstím, která nad vyrážečkou Kariho Lehtonena zamířila ke vzdálenější levé tyči. Winnipeg využil přesilovou hru a podruhé v zápase vede! Stav utkání 2:3. Asistence: Mathieu Perreault a Dustin Byfuglien.
    25:29 Jamie Benn vypíchl puk Patrikovi Lainemu a řítil se do samostatného úniku, Ondřej Pavelec ho ale vleže vychytal!
     
    25:29
    Jamie Benn na pravém křídle vypíchl puk Patrikovi Lainemu a řítil se sám na bránu, jenže v blízkosti levé tyče po zamíchání s pukem nedokázal kotouč zasunout do brány a ztroskotal na levým betonu ležícího Ondřeje Pavelce!
     
    24:44
    Antoine Roussel fauloval ve středním pásmu a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Winnipeg si zahraje přesilovou hru 5 na 3, která potrvá minutu a 21 sekund!
     
    24:36
    Mark Scheifele na vrcholu mezikruží po zavezení puku do útočného pásma zamíchal s kotoučem a krásnou střelou zápěstím zamířil nad levým betonem Kariho Lehtonena k pravé tyči. Hlavní trenér Lindy Ruff si vzal Coach Challenge kvůli ofsajdu a skutečně se jednalo o postavení mimo hru, ve kterém se ocitl na levém křídle kapitán Blake Wheeler a gól nebyl uznán!
     
    24:05
    Cody Eakin dostal dvě minuty poté, co ve středu obranného pásma zahákoval pronikajícího Patrika Laineho.
    22:43 Bryan Little a jeho tvrdá rána po přihrávce zpoza brány.
     
    22:43
    Bryan Little se ocitl mezi kruhy pro vhazování po zpětné přihrávce svého spoluhráče zpoza brány v obrovské šanci, jenže napálil pouze výstroj Kariho Lehtonena, který měl vzápětí co dělat, aby ho puk nepřeskočil, pravým betonem ho ale zastavil!
     
    21:59
    Dustin Byfuglien napřáhl na pravém křídle od mantinelu k jedovaté střele s příklepem, která mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, Kari Lehtonen ji ale fantasticky vyrazil pravým betonem, ačkoliv toho příliš neviděl!
    19:07 Mark SCHEIFELE - 2:2
     
    19:07
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE si najel na vzdálenější levé tyči ze druhé vlny na krásnou přihrávku Blakea Wheelera z pravého křídla a ostrého úhlu a bez přípravy zamířil těsně nad ledem do odkryté části brány – 2:2! Asistence: Blake Wheeler.
     
    17:58
    Jamie Benn v pravém kruhu pro vhazování parádně vypálil a jeho střela mířila ke vzdálenější levé tyči, Ondřej Pavelec ji ale pravým betonem fantasticky vykopl!
    15:19 Ondřej Pavelec senzačním zákrokem vychytal Seguina!
     
    15:19
    Tyler Seguin se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci a skvěle puk zvedal do bližšího horního rohu brány, jenže Ondřej Pavelec předvedl spektakulární zákrok lapačkou, kterou puk mířící do sítě vytáhl nad horní tyč!
     
    14:45
    Sražená střela Stars se snášela ze vzduchu pod horní tyč, Ondřej Pavelec ji ale skvěle vyrazil a Stars se vzápětí i přes obrovskou snahu marně snažili dostat k dorážce!
    13:59 Jamie BENN - 2:1
     
    13:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Patrik Nemeth napřáhl v blízkosti vrcholu mezikruží k prudké střele zápěstím, kterou Ondřej Pavelec nedokázal udržet a JAMIE BENN v blízkosti pravé tyče dorazil puk do odkryté části brány. Jamie Benn bodoval v pátém zápase v řadě a Stars otočili utkání na svou stranu! Asistence: Patrik Nemeth a Patrick Eaves.
     
    13:23
    Blake Wheeler se v blízkosti pravé tyče dostal ke dvěma nebezpečným střelám, Kari Lehtonen byl ale připraven a v obou případech dokázal jeho pokus vyrazit!
    11:55 John KLINGBERG - 1:1
     
    11:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ondřej Pavelec vyrazil střelu Jamieho Benna z vrcholu mezikruží pouze před sebe, čehož v blízkosti levé tyče využil JOHN KLINGBERG a z ostrého úhlu nad pravým ramenem přesouvajícího se českého brankáře zamířil do bližšího levého horního rohu brány. Dallas po pouhých šesti sekundách využil přesilovou hru a vyrovnal na 1:1! Asistence: Jamie Benn.
     
    11:49
    Patrik Laine dostal dvě minuty za vysokou hůl a Dallas Stars si zahraje v dnešním zápase první přesilovou hru.
     
    10:40
    Mark Scheifele se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, když Jets vypálili z pravého křídla a jejich následná střela byla mezi kruhy pro vhazování tečována, a ze vzduchu ho usměrnil přesně k tyči, jenže Kari Lehtonen předvedl úžasný reflex a po spektakulárním zákroku ukryl puk v lapačce!
    09:25 Ondřej Pavelec na poslední chvíli vytáhl puk na tyč!
     
    09:25
    John Klingberg krásně vypálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování a jeho střela zápěstím mířila ke vzdálenější pravé tyči, Ondřej Pavelec ale předvedl fantastický zákrok, když horní stranou lapačky dokázal puk vytáhnout na tyč!
     
    08:55
    Jacob Trouba na pravém křídle napřáhl od modré čáry po zpětné bekhendové přihrávce Nica Petana o mantinel ke tvrdé střele s příklepem, kterou Kari Lehtonen ukryl v lapačce!
    06:50 Bryan LITTLE - 0:1
     
    06:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BRYAN LITTLE si na pravém křídle najel na krásnou kolmou přihrávku Nikolaje Ehlerse a táhlou střelou zápěstím z kruhu zamířil po odrazu puku od lapačky Kariho Lehtonena do bližšího pravého horního rohu brány. Jets vedou 1:0! Asistence: Nikolaj Ehlers a Patrik Laine.
     
    04:19
    Nikolaj Ehlers si najel mezi kruhy pro vhazování na krásnou přihrávku Blakea Wheelera z levého křídla a bez přípravy napřáhl ke střele, která těsně nad ledem mířila mezi betony Kariho Lehtonena, brankář Dallasu ji ale dokázal vyrazit!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Klingberg (Ja. Benn), 14. Ja. Benn (Nemeth, Eaves), 38. Eaves (Klingberg, Ja. Benn) – 7. Little (Ehlers, Laine), 20. Scheifele (Wheeler), 26. Scheifele (Perreault, Byfuglien), 33. Ehlers (Laine)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Lindell, Klingberg, Hamhuis, Jo. Benn, Nemeth, Johns – Ja. Benn (C), Eakin, Eaves – Roussel, Spezza (A), Seguin – D. Shore, Faksa, Sharp (A) – Korpikoski, Cracknell, B. Ritchie. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hellebuyck) – Morrissey, Byfuglien (A), Enström, Trouba, Stuart, Postma – Ehlers, Little, Laine – Copp, Scheifele (A), Wheeler (C) – Matthias, Lowry, Armia – Perreault, Petan, Thorburn. Hlavní trenér: Paul Maurice.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Steve Kozari. Čároví: Brandon Gawryletz, Mark Shewchyk

    Diváci: 17236
    bahis siteleri