Znojmo – Fehérvár 3:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
Fehérvár AV19
Sobota 04.02.2017, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • Nadstavba ČR
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Sofron – 2 min., nesportovní chování).
     
    59:53
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Pucher – 2 min., podražení).
     
    59:31
    Owens si sjel až před Schwarze, ale znojemský gólman betonem vyráží.
     
    58:29
    Timeout pro Fehérvár.
     
    57:28
    Hetényi na střídačce, Fehérvár to zkouší v šesti.
     
    49:11
    Pucher se na hranici brankoviště dostal k volnému puku, který vypadl Hetényimu po předchozí střele, ale než se znojemský útočník zorientoval, ukradl mu maďarský gólman puk z pod bruslí.
     
    47:52
    Stehlík měl na hokejce gól, vyražený kotouč ale nedokázal usměrnit do odkryté části branky a trefuje jen brankáře Hetényiho.
     
    47:11
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Vas – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    44:22
    Dnes velmi aktivní Erdély dostal přihrávku do jízdy a jel sám na Schwarze. Zvolil ruský blafák, napřáhl... a minul. Kotouč se ještě odrazil od zadního mantinelu zpět před branku, ale tam byl připravený Schwarz.
     
    33:08
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Sarauer – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Plíhal – 2 min., sekání).
     
    30:39
    Tomáš Plíhal měl na hokejce další gól, když mohl využít zaváhání hostů v rozehrávce, byl sám před brankářem, ale Hetényi si vyjel a skvělým zásahem betonem podržel svůj tým.
    27:30 SOFRON - 3:1
     
    27:30
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Znojmo se trochu zbytečně připravuje o klid, poté co ztratilo puk na útočné modré, ISTVÁN SOFRON ujel do samostatného brejku a střelou na lapačku překonává dosud vynikajícího Marka Schwarze. Asistence: Brance Orban.
    26:10 Libor ŠULÁK - 3:0
     
    26:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Velmi důležitý gól zcela proti vývoji této třetiny, kde zatím měli navrch hosté. Znojmu ale stačilo jedno střídání v útočné třetině a dvě rány LIBORA ŠULÁKA, který nejprve sestřelil bránícího hráče před sebou a jeho opakovaná rána si našla cestu až do sítě za dezorientovaného Hetényiho. Asistence: Peter Pucher.
     
    22:06
    Fehérvár v tlaku! Nejprve Sarauer těsně nedosáhl na přihrávku před odkrytou brankou, následně Maylan nabruslil neatakován po levém křídle až před brankáře, Schwarz ale pohotově zasahuje.
     
    16:45
    Christopher Bodo měl na holi snížení, když se sám před Schwarzem dostal k volnému kotouči, ale znojemský gólman se rychle přemístil a šanci na snížení skvěle maří.
    15:41 STEHLÍK - 2:0
     
    15:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Druhý gól padá vzápětí po nenápadné akci. Pucher vyhrál buly a nahození JAKUBA STEHLÍKA od levého mantinelu zaplulo až pod břevno za překvapeného Hetényiho. Asistence: Jiří Beroun, Peter Pucher.
     
    15:32
    Další nebezpečí před Hetényim a opět byl u zrodu celé akce Yellow Horn. Po jeho přihrávce zkoušeli dorážet volný puk v brankovišti Bartoš i Plíhal, ale neuspěli.
     
    12:39
    Centimetry chyběly Orlům k dvoubrankovému vedení. Yellow Horn v situaci tři na dva nahrál na druhé křídlo Bartošovi, ten našel před brankou volného Plíhala. Jeho bekhendový blafák ale doslova na čáře zastavil betonem Hetényi.
     
    09:11
    Poprvé se Fehérvár na delší dobu usadil v útočném pásmu a mohlo být vyrovnáno. Důrazný Erdély se dostal k odraženému kotouči na hranici brankoviště a jeho bekhendovou dorážku reflexivně vyráží Schwarz.
     
    07:35
    Hezkou individuální akci předvedl McMonagle, vybruslil si s pukem na holi mezi kruhy a jen těsně přestřelil.
    07:14 PLÍHAL - 1:0
     
    07:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je návrat po zranění jak se patří. Znojmu se povedl přechod do útoku, TOMÁŠ PLÍHAL nic nekomplikoval, po pravém křídle si nabruslil do střelecké pozice a švihem ke vzdálenější tyči nachytal Hetényiho. Asistence: David Bartoš, André Lakos.
     
    02:53
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Schiestel – 2 min., nedovolené bránění).

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 8. Plíhal (Bartoš, Lakos), 16. Stehlík (Beroun, Pucher), 27. Šulák (Pucher) – 28. Sofron (Orban)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Šulák, Stehlík, Lakos, McMonagle, Bořuta, Biro, Kadeřávek – Plíhal, Bartoš, Yellow Horn – Beroun, Pucher, Podešva – Vodný, Da Costa, Lattner – Csamango, Šeda, Wronka – Hughesman.
    Fehérvár AV19: Hetényi (Rajna) – Owens, Schiestel, Sagert, Manavian, Szirányi, A. Orbán, Szabó – Kóger, Vas, Sofron – Erdély, Sarauer, Bodó – Beauregard, Maylan, B. Orban – Vincze, Reisz, Sárpátki.

    Rozhodčí: Berneker, Štolc – Gatol, Kaspar

    Diváci: 2732
    bahis siteleri