Boston – Toronto 5:6 (kon.) | Buffalo – Ottawa 4:0 (kon.) | Tampa – Anaheim 3:2 (3:2 po s.n.)
NY Islanders – Carolina 4:5 (po pr.) | Columbus – New Jersey 1:5 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 1:4 (kon.)
Dallas – Chicago 3:5 (kon.) | Nashville – Detroit 0:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:6 (kon.)
San Jose – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | Washington – Los Angeles 5:0 (kon.) | Montreal – Edmonton 0:1 (0:1 po s.n.)
NY Rangers – Calgary 4:3 (kon.)
konec
Washington Capitals
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Los Angeles Kings
Neděle 05.02.2017, 18:25 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:25.
     
    Hezký nedělní podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje, zejména pak zámořské NHL. V příznivý čas budeme prostřednictvím našeho online přenosu sledovat utkání mezi týmy Washington Capitals a Los Angeles Kings.
     
    Washington Capitals

    Domácí Washington je lídrem ve Východní konferenci. Dosud nasbírali hokejisté Capitals šestasedmdesát bodů a zatím tedy mají dobře nakročeno na postup do vyřazovacích bojů. Naposledy dokázali porazit Montreal na jeho ledě těsně 3:2 a připsali si tak další dva body do tabulky. Dnes je čeká další duel, kdy přivítají Krále z Los Angeles. Na domácí půdě by rádi připsali další úspěch.

    Nejproduktivnější hráči Washingtonu

    Nicklas Bäckström – 52 bodů (15+37)
    Alexandr Ovečkin – 47 bodů (25+22)
    Jevgenij Kuzněcov – 41 bodů (11+30)
     
    Los Angeles Kings

    Hosté jsou na tom o něco hůře. V Západní konferenci se nacházejí na sedmém místě a na své konto dosud připsali osmapadesát bodů. Zatím se tedy drží v postupovém pásmu do play-off, ale základní část ještě není zdaleka u konce, a tak musejí vždy bojovat o zisk cenných bodů. Jak se jim povede dnes na ledě proti silnému Washingtonu? To nám napoví až samotný zápas.

    Nejproduktivnější hráči Los Angeles

    Jeff Carter – 47 bodů (27+20)
    Anže Kopitar – 32 bodů (6+26)
    Drew Doughty – 31 bodů (8+23)
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se spolu oba týmy ještě neutkaly, je to pro ně tedy první vzájemný zápas. V loňském roce ale nejprve zvítězil Washington 3:1, v odvetě pak byli úspěšnější hráči Los Angeles, když dokázali vyhrát 4:3 v prodloužení. Kdo se bude radovat dnes?
     
    Československá stopa v utkání

    Peter Budaj (LAK)
    Marián Gáborík (LAK)
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Orpik (A) – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.

    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Doughty (A), Muzzin, Martinez, Forbort, Gravel, McNabb – D. Brown, Kopitar (C), Gáborík – Toffoli, J. Carter (A), Pearson – Lewis, N. Shore, King – Setoguchi, Dowd, Clifford.

    Rozhodčí: Pochmara, Rooney – Devorski, Pancich.
     
    V zámoří je zvykem, že utkání předcházejí různé ceremonie a zápas tak většinou začíná déle. I dnes se tedy začne o něco později.
     
    Alexandr Ovečkin právě převzal zlatou hokejku. Dosáhl totiž milníku, když si na své konto připsal 1000 kanadských bodů.
     
    Halou ve Washingtonu už zní americká hymna. Ceremonie jsou za námi a zápas tak bude moci konečně začít. Příjemnou zábavu přeji.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hned po vhazování se do útoku dostali domácí hráči, kteří zahrozili před Budajem, ale ten nemusel zasahovat, pomohla mu obrana, která domácím vzala kotouč.
     
    01:36
    Shore si nabruslil do útočného pásma, ale přes obranu Washingtonu se nedostal. Na druhou stranu tak míří znovu hráči Capitals.
     
    02:15
    Domácí nahodili kotouč do útočného pásma, ale za ním šel Budaj, který za brankou zamíchal pukem a poslal ho pak na hokejky svých spoluhráčů.
     
    03:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals se ujímají vedení. Po obrovské chybě hostů v obranném pásmu zůstal nikým nekrytý před brankou Budaje LARS ELLER, který poté pohotově poslal kotouč k pravé tyčce hostující branky – 1:0. Asistence: Brett Connolly.
    03:16 Lars ELLER - 1:0
     
    04:05
    Domácí jsou po úvodní brance na koni a znovu se dostali před branku Budaje. Brankář hostů však neponechal nic náhodě a poslal kotouč znovu do bezpečí.
     
    05:05
    Shore pálil z velké dálky, přesto donutil Grubauera k zákroku, který kotouč kryje do své lapačky. Poté raději přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    06:07
    Ovečkin si hledal místo před brankou Budaje, ale obrana hostů mu jeho úmysl zmařila pozorným zákrokem a hosté tak mohou projít do dalšího útoku.
     
    07:13
    Connolly se zjevil před Budajem a málem ho znovu hodně ohrozil. Tentokráte mu přihrávku poslal Lars Eller, ale druhá branka domácích z toho nebyla. Hráči Washingtonu jsou ovšem zatím hodně aktivní.
     
    08:16
    Hosté mají ponechanou výhodu a hrají tak v šesti hráčích. Domácím se nedaří stále získat kotouč, aby hru přerušili. Carter pak střílel na Grubauera, ale neúspěšně.
     
    08:45
    Winnik nedovoleně bránil gólmana Budaje a odchází na dvě minuty na trestnou lavici. Hosté si tak zahrají jako první přesilovou hru, to vše ale až po první komerční přestávce.
     
    08:52
    Hned po vhazování v útočném pásmu Los Angeles se domácí hokejisté dokázali osvobodit a poslali kotouč až před brankáře Budaje.
     
    09:29
    Kopitar si našel dobrou střeleckou pozici a vyzkoušel svou střelou pozornost Grubauera, který uspěl. Následně pak domácí hráči znovu vyhazují puk daleko od své branky.
     
    10:00
    Hosté tak založili další akci z hloubi svého útočného pásma, ale znovu se jim nedaří uhnízdit se před domácí brankou. Početní výhoda se jim tak zatím vůbec nedaří.
     
    10:45
    Winnik se vrací na hrací plochu a domácí hráči jsou tak v plném počtu.
     
    11:57
    Marcus Johansson se snažil vystřelit, ale zlomil svoji hůl a odjel na střídačku. Po něm to také zkusil Orpik z vrcholu pravého kruhu, ale kotouč mezi tři tyče neposlal.
     
    12:02
    Následuje další komerční přestávka.
     
    12:03
    Anže Kopitar číhal před brankou Grubauera, ale Lars Eller mu ho dokázal sebrat. Hosté tak znovu nenašli recept, jak ohrozit domácí branku.
     
    12:43
    Orlov chyboval před modrou čárou, hosté se dostali před Grubauera, kde těsně před ním střílel Brown, ale brankář domácího celku svým přesným zákrokem podržel svůj tým.
     
    13:19
    Bäckström se snažil svou přihrávkou vysunout Alexandra Ovečkina, ale to se mu nepovedlo. Ovečkin přesto vybojoval kotouč a pak sám vyslal střelu na Budaje, který chytá.
     
    13:32
    Za nedovolené bránění jde na trestnou lavici na dvě minuty Dowd a přesilovku si vyzkouší také domácí hráči.
     
    14:22
    Ovečkin se prodral do útočného pásma a těsně před Budajem se snažil o zakončení, ale obrana hostů zapracovala na jedničku, o puk ho obrala a následně pak ho poslala do bezpečí.
     
    14:53
    A znovu se domácím nepovedlo roztočit přesilovkový kolotoč a hráči Los Angeles se opět dokázali osvobodit. Přesilovka Capitals je tak pomalu, ale jistě u konce.
     
    15:32
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    16:05
    Obránce hostů Muzzin si drze najel před domácí svatyni, ale Grubauera nakonec vůbec neohrozil. Ten tak puk posílá hned na hokejku Orlova, který ho zaváží do útočného pásma.
     
    16:50
    Gáboríkovi se nepodařilo vyhodit puk z pásma a ke střele před Budajem se pak dostal Alexandr Ovečkin, ale jeho střela mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    16:59
    Eller hledal svou přihrávkou na modré čáře Brookse Orpika, ale tomu kotouč utekl do středního pásma a akce domácích tak končí.
     
    17:54
    Na druhé straně v pásmu Washingtonu nic nevymysleli hosté a znovu se tak mají šanci domácí dostat do blízkosti Budaje.
     
    18:12
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté znovu nezahráli moc dobře v obraně a do útočného pásma se pak prodral Kuzněcov, jenž našel na vrcholu pravého kruhu volného MARCUSE JOHANSSONA, který svou prudkou střelou prostřelil Budaje, který tak musí lovit kotouč ze své sítě dnes už podruhé – 2:0. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Brooks Orpik.
    18:12 Marcus JOHANSSON - 2:0
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:45
    Ještě to střelou z mezikruží zkusil Lars Eller, ale jeho rána skončila pouze vysoko nad. První dějství je tedy u konce a už se nic zřejmě nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. Domácí se v ní brzy ujali vedení Ellerem, který potrestal velkou chybu hostující obrany. Hosté se snažili o vyrovnání, ale to se jim nepodařilo. Hráči Capitals byli rozhodně aktivnějším týmem, i když měli méně střel na branku, a to potvrdili i v závěru první části, když se přesně mezi tři tyče trefil Johansson. Washington tak poprvé do kabin odchází s dvoubrankovým náskokem. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 19:15.
     
    Střely na branku: 9 – 12
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Už to mohlo být 3:0. Ovečkin pálil na Budaje a jeho prudká střela prošla Budajovi mezi betony a kotouč zůstal kousek před brankovou čárou. Muzzin ho ale na poslední chvíli uklidil do bezpečí.
     
    21:02
    Martinez zahákoval Ovečkina a dostává dvě minuty. Přesilovka pro domácí Washington.
     
    22:05
    Hosté zatím své oslabení zvládají dobře a už dvakrát se dokázali osvobodit a kotouč poslat před Grubauera. Nyní odcházejí střídat svou unavenou čtveřici.
     
    22:36
    Ovečkin střílel z levého kruhu, Budaj puk vyrazil na opačnou stranu a poté si ho převzali hostující obránci, kteří ho zase posílají daleko od vlastní klece.
     
    23:02
    Martinez skáče na ledovou plochu a hosté jsou tak v plném počtu.
     
    23:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté opět chybovali v obraně, domácí okamžitě trestají. Tom Wilson pak v úniku dva na nikoho poslal kotouč BRETTU CONNOLLYMU, jenž zblízka svou střelou prostřelil Budaje mezi betony. Domácí tak vedou už o tři góly – 3:0. Asistence: Tom Wilson, Karl Alzner.
    23:43 Brett CONNOLLY - 3:0
     
    24:05
    Nyní se v obraně nepředvedli domácí a před Grubauerem vzniklo volné okénko. Jenže Gáborík se nedokázal dobře zorientovat před jeho brankou a svou střelu poslal hodně mimo.
     
    26:12
    Před brankou hostů se zjevil Oshie, ale svou střelu zápěstím ve čtvrtý gól nepřetavil. Budaj si pak převzal kotouč a poslal ho mezi své spoluhráče, kteří už míří do útočného pásma.
     
    26:59
    Devin Setoguchi měl hodně místa na pravé straně, ale poté, co se odhodlal ke střele, nakonec pouze promáchl. Pro hosty tak slibná šance skončila dříve, než ještě začala.
     
    27:42
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    27:47
    Před Budajem vznikla menší skrumáž a brankář Los Angeles raději pak přerušil puk, když ho ukryl pod svojí lapačkou a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    28:10
    Na druhé straně musel zasahovat proti střele Trevora Lewise, jenž na něho poslal střelu zápěstím. Za chvilku se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    28:36
    Před Grubauerem se ocitl úplně sám Marián Gáborík a ten se tak snažil propasírovat kotouč za jeho záda. Jenže brankář domácích nastavil skvěle svoji hůl a zabránil tak velké šanci hostů!
     
    28:53
    Vzápětí pak musel likvidovat další střelu Grubauer po jedovaté střele Pearsona. Hosté tak měli v krátkém sledu po sobě dvě slibné šance.
     
    29:43
    Oshie dostává dvě minuty za krosček a už sedí na trestné lavici. Hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    30:05
    Derek Forbort udržel jen tak tak kotouč na modré čáře, poté ho poslal do blízkosti Grubauera, ale nikdo z jeho spoluhráčů se před ním ke střele nedostal.
     
    30:47
    Nyní se dokázali domácí hráči osvobodit a kotouč letí až před Budaje.
     
    31:11
    A opět jen osvobození Washingtonu, jenž se v oslabení velmi dobře brání. Kotouč je znovu před Budajem a hosté tak budou muset další akci založit z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    31:43
    Oshie je už na ledové ploše a Washington je tedy v plném počtu.
     
    32:09
    Niskanen poslal kotouč Orlovovi a ten ho zaváží na opačnou stranu. Jenže ve středním pásmu o něj přišel a před domácí branku se tak mají šanci dostat znovu hráči Los Angeles.
     
    32:48
    Grubauer si připisuje další důležitý zákrok, tentokráte proti jedovce Devina Setoguchiho. Vzápětí je přerušena hra a následuje také komerční přestávka. Po ní se bude vhazovat před Grubauerem.
     
    33:25
    Další šance hostů. Tanner Pearson střílel z pravého kruhu na Grubauera, který tak musel znovu zasahovat. Opět byl úspěšný a přerušuje hru.
     
    33:33
    Kuzněcov dostává dvě minuty za sekání a je tu pro hosty další přesilová hra.
     
    34:17
    Ale zatím se jim početní výhoda příliš nedaří. Domácí se dokázali dvakrát osvobodit a poslali tak kotouč až před Budaje.
     
    34:42
    A znovu se v útočném pásmu hráči Los Angeles neudrželi, Alzner se dostal k puku a okamžitě ho znovu posílá až před brankáře Budaje.
     
    34:59
    Anže Kopitar našel Doughtyho, tomu ale střela nesedla a je z toho další osvobození domácího týmu. Ten tak pošetřil další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    35:33
    Kuzněcov je na ledové ploše a to znamená jediné. Washington je v plném počtu.
     
    36:02
    Těsně před Grubauerem střílel jeden z hostujících hráčů, ale puk se odrazil pouze od zadního mantinelu. Do útoku rychle míří domácí.
     
    36:24
    Washington právě vstřelil branku!
    T. J. OSHIE dostal přihrávku zpoza hostující branky od Bäckströma a svou střelou umístil puk do levého rohu Budajovy svatyně tak prudce, až mu rozlil lahev s pitím umístěnou na vlastní brance – 4:0. Asistence: Nicklas Bäckström, Alexandr Ovečkin.
    36:24 T. J. Oshie - 4:0
     
    36:47
    Orpik zblokoval střelu Browna, který tak měl další šanci. Ale hosté se zatím nedokázali ani jednou prosadit a domácí tak mají už velmi slibný náskok.
     
    37:34
    Na řadě je opět komerční pauza.
     
    38:14
    Connolly jel v úniku dva na jednoho s Larsem Ellerem, ale když mu posílal kotouč, do přihrávky vložil svoji hůl Dustin Brown a nedovolil tak domácím, aby dali pátou branku v tomto zápase.
     
    38:46
    Martinez měl také dobrý obranný zákrok proti úniku domácích a otáčí tak směr hry na opačnou stranu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:45
    V závěru druhé periody měli ještě před domácí brankou menší tlak hosté, ale propasírovat kotouč za záda Grubauera se jim nepodařilo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhé dějství je minulostí. Domácí hráči v něm přidali další dva přesné zásahy díky Connollymu a Oshiemu a před třetí částí hry mají už opravdu velmi slibný náskok. Hosté měli několik příležitostí ke skórování, ale Grubauer ve svém brankovišti čaroval a stále tak prozatím drží své čisté konto. Třetí třetina začne přibližně ve 20:10.
     
    Střely na branku: 14 – 27
    Alexandr Ovečkin před tímto utkáním dostal zlatou hokejku za milník v kariéře, když si na své konto připsal už 1 000 bodů.

     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Los Angeles Kings: ze hřiště odchází Peter Budaj, přichází Jeff Zatkoff.
     
    40:30
    Orlov nahodil puk do útočného pásma, ale Zatkoff ho dokázal zachytit a vůbec poprvé si tak sáhl na kotouč po tom, co se od třetí třetiny postavil mezi tři tyče.
     
    41:14
    Alec Martinez střílel z pravého kruhu a jen těsně minul Grubauerovu klec. Za jeho brankou pak sebral puk jeden z obránců domácích, který ho poslal do bezpečí.
     
    41:47
    Z prostoru mezi kruhy se k pohotové střele dostal Kevin Gravel, ale kotouč se odrazil od holenního chrániče obránce Niskanena a ten ho poté poslal do středního pásma.
     
    42:30
    Plné ruce práce mají v posledních chvílích obránci Capitals v čele s jejich brankářem Grubauerem a i nyní se museli mít na pozoru po ráně od modré čáry z hole Muzzina.
     
    43:16
    Až nyní se také do útočného pásma dostali hokejisté Washingtonu, před brankou Zatkoffa atakoval svou střelou Alexandr Ovečkin, ale procpat kotouč za jeho záda se mu nepovedlo.
     
    44:32
    Za brankou bojoval o kotouč T. J. Oshie, ale Martinez ho dokázal o puk nakonec obrat a zamířil s ním na opačný konec kluziště.
     
    45:03
    Z levé strany vyslal jedovatou střelu King, ale střílel pouze do hrudi připraveného brankáře Grubauera. I nyní tak brankář domácích udržel své čisté konto.
     
    45:50
    V útočném pásmu už znovu operují hosté, ti se snaží alespoň dosáhnout čestného úspěchu, ale zatím je Grubauer znovu proti.
     
    47:03
    Po chybě v obraně domácích se do rychlého protiútoku dostali hosté, ale Grubauera ohrozit nedokázali. Hra se tak znovu otáčí na druhou stranu.
     
    47:10
    Orlov dostává dvě minuty za nedovolené bránění a hosté si zahrají přesilovou hru. Na řadě je ale komerční přestávka. Za malý okamžik tak budeme znovu pokračovat.
     
    47:31
    Doughty pálil z levého kruhu na branku domácích, ale Grubauer dokázal nastavit včas svoji hůl a vyrazil puk mimo ohrožení své branky.
     
    48:55
    Další střela, která mířila na Grubauera, byla z hole Anžeho Kopitara. V roli falešného obránce vystřelil od modré čáry, ale obrana domácích včas zasáhla.
     
    49:10
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    49:51
    Muzzin se napřáhl k pořádné střele od modré čáry a kotouč pak letěl přímo na domácí branku. Tam byl ovšem připravený kdo jiný, než Philipp Grubauer, který tak má na svém kontě další přesný zákrok.
     
    50:13
    Orpik skvěle přečetl hru hostů a po náznaku střely Lewise mu sebral puk přímo z čepele a už ho zaváží do útočného pásma.
     
    50:57
    Carter jel s Toffolim do úniku, ale druhý jmenovaný kotouč nezachytil a rázem tak skončila další slibná akce hráčů Los Angeles.
     
    51:48
    Alexandr Ovečkin se málem dostal do samostatného úniku, ale nakonec mu puk odskočil a blíže k němu tak byl Zatkoff, který ho v pohodě posílá do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    52:26
    Komerční přestávka.
     
    52:48
    Domácí hráči se prodrali do útočného pásma, Johansson ale přišel o kotouč a díky tomu se do akce dostali také hosté. Nicméně před brankářem Capitals nic nevymysleli.
     
    53:19
    Znovu byl v šanci Alexandr Ovečkin, ale před zraky rodičů, kteří jsou dnes přítomni, se prosadit nedokázal.
     
    54:39
    Kopitar clonil před Grubauerem a dostal i přihrávku těsně před jeho branku. Jeho lehká střela ale skončila na lapačce brankáře Washingtonu.
     
    55:37
    Oshie přenechal puk Ovečkinovi, který se už napřahoval z pravého kruhu, ale do přihrávky vložil hůl Forbort a ani tentokráte se "Ovi" ke střele nedostal.
     
    56:18
    Na řadě je znovu další komerční přestávka.
     
    56:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování v útočném pásmu dostal přihrávku před Zatkoffa JUSTIN WILLIAMS, který si nabruslil blíže brankáři hostů a poté svou bekhendovou střelou trefil jeho odkrytou klec – 5:0. Asistence: Marcus Johansson.
    56:38 Justin WILLIAMS - 5:0
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:29
    Eller dostal přihrávku od Orlova, ale od modré čáry svou střelou Zatkoffa nepřekonal. Mrzet ho to ale rozhodně nemusí vzhledem k tomu, jaký stav na ukazateli skóre svítí.
     
    59:06
    Před domácí brankou ještě zahrozili hosté, ale na Grubauera znovu nevyzráli. Ten tak s největší pravděpodobností dnes vzejde s čistým štítem.
     
    59:40
    Ovečkin nastavil hůl do přihrávky Williamse, ale Zatkoff byl na svém místě. Už se ale nic nestane. Zápas končí s pukem na hokejkách hráčů domácích a ti tak už pomalu mohou slavit další výhru.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí Washington vítězí jednoznačně 5:0, když se o jedinou trefu ve třetí třetině postaral Williams. Hosté tak Grubauera nepřekonali a brankář Capitals si tak připsal nulu na svém kontě.
     
    Střely na branku: 19 – 38
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Philipp Grubauer (WSH) 38 zák., 0 gólů,
    100 %
    2. Brett Connolly (WSH) 1+1
    3. Lars Eller (WSH) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Marián Gáborík (LAK) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:00
    Peter Budaj (LAK) – 39:21 minut, 11 zákroků, 4 gólů, 73,3%
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:52:48)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Eller (Connolly), 19. Ma. Johansson (Kuzněcov, Orpik), 24. Connolly (T. Wilson, Alzner), 37. Oshie (Bäckström, Ovečkin), 57. Williams (Ma. Johansson)


    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Orpik (A) – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.
    Los Angeles Kings: Budaj (41. Zatkoff) – Doughty (A), Muzzin, Martinez, Forbort, Gravel, McNabb – D. Brown, Kopitar (C), Gáborík – Toffoli, J. Carter (A), Pearson – Lewis, N. Shore, King – Setoguchi, Dowd, Clifford.

    Rozhodčí: Pochmara, Rooney – Devorski, Pancich
    bahis siteleri