Boston – Toronto 5:6 (kon.) | Buffalo – Ottawa 4:0 (kon.) | Tampa – Anaheim 3:2 (3:2 po s.n.)
NY Islanders – Carolina 4:5 (po pr.) | Columbus – New Jersey 1:5 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 1:4 (kon.)
Dallas – Chicago 3:5 (kon.) | Nashville – Detroit 0:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:6 (kon.)
San Jose – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | Washington – Los Angeles 5:0 (kon.) | Montreal – Edmonton 0:1 (0:1 po s.n.)
NY Rangers – Calgary 4:3 (kon.)
konec
New York Rangers
4:3 (1:1, 0:0, 3:2)
Calgary Flames
Neděle 05.02.2017, 20:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Krásný večer! Ve výborném čase pro evropského fanouška budeme sledovat utkání utkání mezi New York Rangers a Calgary Flames! Začínáme pár minutek po dvacáté hodině.
     
    NEW YORK RANGERS (5.)
    51 zápasů, 65 bodů


    Jezdci z New Yorku se aktuálně drží na pozici zaručující play-off a je hodně nepravděpodobné, že by se v Madison Square Garden nehrálo. Rangers i nadále zůstávají v kontaktu s ostatními celky před nimi, a tak mohou ještě poskočit. Naposledy svěřenci Alaina Vigneaulta zdolali Buffalo, ve First Niagara Center vyhráli 2:1 po prodloužení.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Mats Zuccarello – 51 zápasů, 39 bodů (10+29)
    J.T. Miller – 51 zápasů, 38 bodů (16+22)
    Derek Stepan – 51 zápasů, 38 bodů (12+26)
     
    CALGARY FLAMES (7.)
    54 zápasů, 57 bodů


    Na pozicích zaručující play-off se aktuálně drží i kanadské Calgary, jedno z překvapení letošního ročníku. Celek z Alberty je aktuálně na sedmé pozici Západní konference se ziskem sedmapadesáti bodů. Plameny mají za sebou tři výhry v řadě, naposledy zdolaly New Jersey v prodloužení.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Sean Monahan – 54 zápasů, 35 bodů (20+15)
    Mikael Backlund – 54 zápasů, 35 bodů (15+20)
    Johnny Gaudreau – 44 zápasů, 34 bodů (11+23)
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ STŘETNUTÍ

    13.11.2016, Scotiabank Saddledome
    Calgary Flames 1:4 New York Rangers

    52. Ferland (Brodie, D. Wideman) – 7. Grabner (Fast), 12. Stepan (Kreider), 30. Vesey (McDonagh, J. T. Miller), 35. Bučněvič (Zuccarello, Zibanejad)

    Calgary Flames: Elliott – Brodie, Giordano, D. Hamilton, D. Wideman, Engelland, Kulak – Chiasson, Monahan, J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Ferland – Brouwer, S. Bennett, Shinkaruk – F. Hamilton, Vey, Stajan.

    New York Rangers: Lundqvist – Girardi, McDonagh, Holden, M. Staal, Klein, Skjei – Rick Nash, Stepan, Vesey – Zuccarello, Zibanejad, Kreider – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Fast, Pirri, Bučněvič.
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    Marek Hrivík (NYR) – 16 zápasů, 2 body (0+2)
    Michael Frolík (CGY) - 54 zápasů, 30 bodů (12+18)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Girardi, M. Staal (A), Holden, Skjei, Klein – Vesey, Stepan (A), Rick Nash – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Grabner, J. T. Miller, Fast – Puempel, Lindberg, Bučněvič.

    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Jokipakka, Engelland – J. Gaudreau, Monahan (A), Brouwer (A) – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Chiasson – Bouma, Stajan, Ferland.

    Rozhodčí: Justin St. Pierre, Kelly Sutherland – Tony Sericolo, Shandor Alphonso.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Hned po vhazování se hosté nastěhovali do útočného pásma a jedovaté nahození od modré čáry doputovalo až k Lundqvistovi. Ten si nebyl vůbec jistý, ale přeci jenom si připsal úspěšný zákrok.
     
    00:52
    Na druhé straně zakončoval Derek Stepan, nicméně jeho střela neměla zrovna gólové parametry. Přesto Rangers zůstávají v útočném pásmu.
     
    01:28
    Calgary hru znovu poměrně rychle přeneslo do útočného pásma a snaží se dostat do střelecké pozice. Defenzíva domácích je ale pozorná.
     
    01:43
    Po rychlé akci zakončoval jeden z domácích a dojíždějící Miller se natahoval po dorážce. Brian Elliott včas sevřel betony!
     
    03:05
    Dobrá přihrávka z rohu kluziště našla Zibanejada, avšak švédský útočník zakončil jen do Elliotta. Posléze měli domácí velký tlak a gólman Calgary musel vytáhnout dva tři další zákroky.
     
    03:29
    Nepřesné založení akce domácího celku. Křížná přihrávka se ve středním pásmu odrazila jen k hostujícím bekům, kteří počkají na dostřídání spoluhráčů.
     
    04:21
    Po dobrých akcích Rangers se ani jeden z celků nedostává do útočného pásma. Nyní sledujeme poměrně nevýraznou pasáž.
     
    04:59
    Na obou stranách jsme zaregistrovali zajímavá zakončení. Gólmani si však opět věděli rady a bez větších problémů zasáhli.
     
    05:18
    Bučněvič u mantinelu zachytil rozehrávku soupeře a poté bekhendovou přihrávkou hledal Puempela. Domácí útočník byl pokryt Widemanem.
     
    05:26
    Je tady první přesilová hra zápasu. Dvě trestné minuty za podražení si odpyká Dan Girardi (NYR).
     
    05:41
    Místo bránění se ale domácí vydali dopředu a byl to Grabner, jenž Elliotta prověřil střelou z levé strany. Nyní už ale hosté spěchají dopředu.
     
    06:26
    Hodně nevýrazná kombinace hostů vedla jen k zablokované střele od modré čáry. Domácí poté rychle střídají.
     
    06:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté ale přeci jenom využívají přesilovou hru. Z rohu kluziště šel puk na modrou čáru a odtud šikovně zakončoval DOUGIE HAMILTON. Nahození by samo o sobě neskončilo gólem, ale Holden puk před bránou tečoval mimo dosah vlastního gólmana. Asistence: Mikael Backlund, Matthew Tkachuk.
    06:59 Dougie HAMILTON - 0:1
     
    07:43
    Rangers se na úvodní branku soupeře pokusili odpovědět povedenější akcí v útočném pásmu. Elliott ale dokázal zasáhnout a následuje komerční přestávka.
     
    07:43
    Na trestnou lavici se ale nyní posadí Matt Stajan (CGY), který se provinil podražením.
     
    08:16
    Jimmy Vesey dostal výbornou přihrávku na levou stranu útočného pásma, ale z blízkosti brankoviště nedokázal zakončit na první pokus a poté už se Elliott stihl zorientovat.
     
    08:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Také domácí využívají přesilovou hru a máme vyrovnáno. Po kombinaci u modré čáry přišlo zakončení z levé strany. Proti Stepanovi Elliott zasáhl, ale na rychlou dorážku RICKA NASHA už v těžké pozici nestačil! Asistence: Derek Stepan, Ryan McDonagh.
    08:54 Rick NASH - 1:1
     
    10:13
    Domácí hokejisté jsou po vyrovnávací brance o něco aktivnější, ale zatím se nedostávají do dalších zakončení.
     
    10:59
    Ani hostům se ale nyní dvakrát zrovna nepodařila kombinace v pásmu Rangers a kotouč se rychle vrací do neutrální zóny.
     
    11:35
    Calgary se snaží o trvalé obsazení útočného pásma. Defenzíva Rangers teď pouze vrací kotouč do blízkosti červené čáry, kde znovu hrají hosté.
     
    12:35
    Až teď se do zakončení dostal Johnny Gaudreau, jenž měl prostor na středu útočného pásma a svižným zakončením ohrozil Lundqvista.
     
    12:48
    Calgary se usadilo před Lundqvistem i záhy po vhazování. Defenzíva Rangers ale bez větších problémů odolala a dostává hru do neutrální zóny.
     
    13:23
    Engelland dvakrát odolal atakům napadajících soupeřů a šikovně rozehrál přihrávkou do středního pásma. Flames se znovu derou dopředu.
     
    14:01
    Střelou od modré čáry to záhy po přechodu do útočného pásma zkusil Dougie Hamilton. Lundqvist si ale poradil a je čas na komerční přestávku.
     
    14:22
    Zajímavé zakončení z pravého kruhu bylo zablokováno defenzívou Rangers a z toho vyplynul rychlý protiútok. Zuccarello však nedokázal přihrát najíždějícímu si spoluhráči.
     
    14:39
    Až před Lundqvista se teď natlačil jeden z hostujících útočníků. Až na pohodový zákrok gólmana jsme se ale ničeho dalšího nedočkali.
     
    15:22
    J.T.Miller měl prostor na pravé straně a okamžitě zakončoval bekhendem. Tečovaný puk si to ale namířil přesně k Elliottovi.
     
    15:59
    Po zisku kotouče se pokusil uvolnit Troy Bouwer. Jedna klička mu vyšla, avšak ta druhá už znamenala ztrátu kotouče.
     
    16:37
    Henrik Lundqvist se musel dvakrát vytáhnout proti jedovatým střelám od modré čáry. Poté ještě čelil tlaku do brankoviště, ale i díky obráncům tuto situaci ustál.
     
    16:54
    Rychlá akce Rangers vyústila pouze v jednoduchý zákrok Briana Elliotta. Po buly pak Calgary bez problémů rozehrává do středního pásma.
     
    17:59
    Další odražený útok domácího celku. Calgary puk opět vyhodilo přes všechny čáry, ale zakázané uvolnění se nepíská.
     
    18:32
    Nyní se hraje převážně mezi modrými čarami. Calgary bylo v posledních minutách aktivnější, ale Rangers už zase pozvolna přebírají iniciativu.
     
    18:58
    Stále se ani jeden z celků ne a ne usadit v útočném pásmu. Mezitím se první třetina dostala do závěrečné fáze a čeká nás poslední minuta.
     
    19:36
    Zakázané uvolnění domácího celku. Necelé půl minuty před koncem třetiny se bude vhazovat u Lundqvista.
     
    19:57
    Volného kotouče v pásmu Flames se chopil Mika Zibanejad, jenž bleskově přihrával na volného Zuccarella. Tomu šel puk na paty.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní dvacetiminutovka zápasu je minulostí a týmy jdou do kabin za vyrovnaného stavu. Jako první se do vedení dostali hosté, kteří v sedmé minutě využili přesilovou hru, avšak na trochu šťastnou trefu Dougieho Hamiltona domácí rychle odpověděli. Také Rangers totiž následně hráli v početní převaze a z dorážky z hranice brankoviště se v čase 8:54 prosadil Rick Nash. Následně se hra přelévala ze strany na stranu, ale ani jeden z celků si nevypracoval výraznou převahu.

    Střely na bránu po 1. třetině

    New York Rangers – 15
    Calgary Flames – 13
     
    Další třetina začne přibližně v 21:02.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Hned na začátku druhé třetiny se do útoku vydali domácí hokejisté. Holdenovo nahození od modré čáry si ale Elliott pohlídal.
     
    20:40
    Další pokus o přechod do útočného pásma byl zastaven pozornou defenzívou Flames. Domácí hokejisté se tak vracejí až za vlastní bránu.
     
    21:27
    Před Lundqvistem bylo hodně husto a toho jeden z beků využil k nahození od modré čáry. Puk byl sražen do rohu kluziště.
     
    21:56
    Ani Calgary se nyní nedokázalo vrátit před soupeřova gólmana. Rangers dobře brání střední pásmo.
     
    22:19
    Tentokrát už Lundqvist musel rychle na led a zastavil svižné zakončení z pravého kruhu. Do útoku se pro změnu derou Rangers.
     
    23:12
    Přihrávkou zpoza Elliottovy brány se teď akci pokusil vyšperkovat Oscar Lindberg. Kotouč ale neprošel až před brankoviště, kam si sjížděl Lindbergův spoluhráč.
     
    23:58
    Po jenom Lundqvistově zákroku proti střele z levé strany se Calgary nadále drží v útočném pásmu a snaží se prodrat k dalšímu ohrožení brány.
     
    24:19
    Matthew Tkachuk se parádně uvolnil mezi kruhy a rychlou střelou prověřil Lundqvistovy reflexy! Švédský gólman dokázal zasáhnout.
     
    24:53
    Calgary je nyní jednoznačně aktivnějším celkem a více se tlačí do útoku. Lundqvist znovu zasahuje, tentokrát proti bekhendu z pravé strany.
     
    26:04
    Zakázané uvolnění Rangers. Hra se vrací před domácího gólmana, jenž tak zůstane v permanenci.
     
    26:11
    Díky vyhranému vhazování se kotouč dostal na modrou čáru a následně přišly dvě rychlá zakončení. Lundqvist ale nemusel zasahovat.
     
    26:53
    Znovu se hrálo v pásmu domácího celku. Gólman Rangers je nadále pod palbou, ale střely teď moc často nemíří do prostoru brány.
     
    28:03
    Domácí puk opět nerozehráli ideálně a mohlo se pískat zakázané uvolnění. Do hry se ale vložil Brian Elliott.
     
    28:43
    Na obou stranách jsme zaregistrovali nepřesné rozehrávky. Momentálně nesledujeme příliš pohlednou pasáž druhé třetiny.
     
    29:18
    Přes střed se do útočného pásma prodral Sam Bennett. Následně se ale dostal pod tlak dvou protihráčů a z otočky zakončil hodně nepřesně.
     
    29:56
    Ofenzíva Rangers si teď vůbec neví rady. Jen zřídka se domácí dostávají přes střední pásmo, kde jsou hosté skvěle zformovaní.
     
    30:35
    Až nyní se k zakončení dostal jeden z domácích. Byl to Rick Nash, jenž zprava vypálil pouze do pozorného gólmana.
     
    31:11
    Další ofenzivní výpad domácích podnikl J.T.Miller. Behendové zakončení z pravé strany si to ale nenamířilo do prostoru brány.
     
    31:33
    Po akci hostujícího celku je hra přerušena. Následuje komerční přestávka.
     
    31:55
    Pokračuje se ve hře a dopředu se na levé straně vydali domácí hokejisté. Celá akce byla zakončena Staalem, nicméně jeho střelu si Elliott pohlídal.
     
    32:17
    Nahozený kotouč se odrazil před Tkachuka, jenž se bleskově zorientoval a plácl do letícího kotouče. Henrik Lundqvist se ale stačil zorientovat.
     
    32:53
    Calgary nadále kombinuje v útočném pásmu, avšak do dalších zakončení se nyní vůbec nedostává.
     
    33:25
    Nepřesnost v kombinaci Rangers. Zprava puk sice doskákal k Elliottovi, ale ten touš bez problémů schoval pod lapačku.
     
    33:33
    Monahan puk rychle přenesl až do pásma domácího celku. Výsledkem byl jen dobrý blok jednoho z domácích obránců.
     
    34:15
    Dobrou kombinací poblíž hostujícího gólmana se prezentovali útočníci newyorského celku. Ani jeden z nich však nedokázal pořádně zakončit.
     
    34:52
    Hosté nezvládli poněkud krkolomný přechod do útočného pásma. Ani hosté ale nezakombinovali nejlépe a kotouč se odrazil na střídačku.
     
    35:42
    Ani jeden z celků se znovu nedokázal usadit v pásmu soupeře. Po dalším přerušení se vhazuje ve středovém kruhu.
     
    36:23
    K zakončení z levé strany se nyní dostal Jyrki Jokipakka. Lundqvist byl ale pozorný a naprosto bez sebemenšího poblému zasáhl.
     
    36:38
    Rychlá akce domácího celku byla zakončena Rickem Nashem. I on však zakončil pouze do gólmana.
     
    37:06
    Calgary hru uklidňuje kombinací ve středním pásmu. S blížícím se závěrem třetiny mají Flames trochu více ze hry.
     
    37:35
    Nyní se ale hosté dopustili zakázaného uvolnění. Vhazovat se bude po pravé ruce Briana Elliotta.
     
    38:12
    Nepřesná rozehrávka Plamenů se odrazila pouze k Lundqvistovi. Ten puk v pohodě zastavil a předal ho spoluhráčům.
     
    38:52
    Rangers pěkně kombinují v útočném pásmu. Přihrávka od zadního mantinelu sice našla Zuccarella, ale ten puk nedokázal poslat na Elliotta.
     
    39:28
    Nyní už ale hosté hrají ve střední pásmu a chystají jeden z posledních útoků v této třetině. Uvidíme, zda si ještě aspoň jeden z celků vypracuje šanci.
     
    39:42
    Versteeg puk dostal do Lundqvistovy náruče, nicméně ten si poradil. Možná přijde ještě jedna akce domácích, avšak nyní se vhazuje až u brány Rangers.
     
    39:59
    Bekhendové zakončení McDonagha bylo šikovně tečováno Rickem Nashem, který puk usměrnil do horního rohu brány. Síť se ale rozvlnila přibližně dvě tři desetiny sekundy po závěrečné siréně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina zápasu je minulostí a i po ní je stav utkání nerozhodný. O něco více práce měl Lundqvist, avšak Tkachuk ho ani ve dvou šancích nedokázal překonat. Se závěrečnou sirénou nakonec přeci jenom skóroval domácí Rick Nash, nicméně puk se do brány dostal trochu později než měl a zůstává se tak na skóre 1:1.

    Střely na bránu po 2. třetině

    New York Rangers – 21 (15, 6)
    Calgary Flames – 21 (13, 8)
     
    Další třetina začne přibližně v 21:55.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Přihrávka zpoza brány našla dobře postaveného Zuccarella, avšak ten zakončil mimo tři tyče. Rangers ale zůstávají u kotouče.
     
    41:11
    Nepřesná kombinace Calgary. Puk si to namířil jenom za bránu, kde se do akce zapojuje i Lundqvist.
     
    41:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí dokonale otáčejí nepříznivý vývoj utkání. MICHAEL GRABNER nejprve neuspěl střelou z levé strany, ale poté ještě zakombinoval se Skjeiem, který ho dokonale našel na pravém kruhu. Zakončení rakouského útočníka šlo přesně do odkryté části brány. Asistence: Brady Skjei, J.T. Miller.
    41:54 Michael GRABNER - 2:1
     
    43:10
    Mikael Backlund si šikovně jel před bránu, nicméně mezi kruhy nedokázal tečovat prudce nahozený kotouč z levé strany.
     
    43:35
    Calgary se znovu dostalo až do těsné blízkosti domácího brankáře. Ten ale opět odolal.
     
    44:04
    Domácí se na druhé straně dostali do přečíslení. Rychlá kombinace ale nakonec nevedla k rozhodujícímu zakončení do odkryté části brány.
     
    44:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A máme znovu vyrovnáno. Defenzíva Rangers přišla o puk ve středním pásmu, Monahan puk dostal do pásma domácích a tam se rozjela nezastavitelná akce. Přihrávka z levého kruhu prošla přesně na TROYE BROUWERA, jenž zakončil do volného prostoru Lundqvistovy brány. Asistence: Johnny Gaudreau, Sean Monahan.
    44:40 Troy BROUWER - 2:2
     
    44:50
    Záhy po vhazování se do sebe pustila dvojice Pavel Bučněvič (NYR) – Kris Verstteg (CGY). Krátká výměna názorů končí pětiminutovým trestem pro oba aktéry.
     
    45:20
    Dopředu se pro změnu vydali domácí, kteří se prodrali až k zajímavějšímu zakončení. Střela však neletěla mezi tři tyče.
     
    45:49
    Kvalitní zákrok proti Brouwerově střele z levé strany musel vytáhnout Lundqvist. Švédský gólman puk vykopl levým betonem.
     
    46:39
    Souboj za Elliottovou bránou sice vyhráli domácí hokejisté, ale sami se rychle vyhnali do středního pásma.
     
    47:48
    Oba celky teď pozorně bránily střední pásmo a soupeře vůbec nepustily k zakončení. Po neúspěchu hostů se do akce dostávají Rangers.
     
    48:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Zničehonic si domácí berou ztracené vedení zpět. Na levé straně středního pásma měl hodně prostoru CHRIS KREIDER, jenž prošel přes modrou čáru a poté svižně vypálil. Puk byl jemně tečován a zamířil si to pod břevno Elliottovy brány. Asistence: Mika Zibanejad, Dan Girardi.
    48:20 Chris KREIDER - 3:2
     
    49:08
    Kevin Klein (NYR) u střídačky důrazně odstavil soupeře, ale to se vůbec nelíbilo Michealu Ferlandovi (CGY). Po bitce kohouti dostávají pětiminutový trest.
     
    49:51
    Calgary by jistě rádo rychle odpovědělo, nicméně defenzíva Rangers je zatím pozorná.
     
    50:32
    Kreider si dobře najel na útočnou modrou čáru, avšak přes tu se dostal příliš rychle a výsledkem byl ofsajd. Velká škoda, neboť domácí útočník mohl postupovat na gólmana soupeře.
     
    50:58
    Rangers po komerční přestávce kombinují v útočném pásmu. Do střelecké pozice se ale zatím nikdo z domácích nedostal.
     
    51:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Možná je rozhodnuto! Calgary ztratilo puk u vlastní brány, Grabner ještě zakončil jen do Elliotta, ale poté se k puku dostal J.T. Miller. Domácí útočník se neukvapil a přihrávkou ještě oslovil JESPERA FASTA, jenž skóroval z předbrankového prostoru. Asistence: J.T. Miller, Michael Grabner.
    51:32 Jesper FAST - 4:2
     
    52:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Po jednašedesáti vteřinách přichází odpověď na čtvrtý gól domácích. Z rohu útočného pásma se kotouč dostal k Girardimu, ale ten kotouč fatální rozehrávkou daroval Backlundovi, jehož zakončení tečoval MATTHEW TKACHUK. Útočník Calgary dokonale zaskočil zkoprnělého gólmana. Asistence: Mikael Backlund.
    52:33 Mikael BACKLUND - 4:3
     
    53:08
    Hosté se derou za vyrovnáním, nicméně zatím se jim nepodařil další přechod do útočného pásma. Rangers se pozorně brání!
     
    53:56
    Rangers puk drží dost daleko od vlastní brány a nepouštějí soupeře do střelecké pozice.
     
    55:03
    Svižná kombinace domácího celku vyústila v křížnou přihrávku na modrou čáru. Zakončení si to ale nenamířilo do prostoru brány.
     
    55:59
    Jeden z hostů se parádně prokličkoval přes střed útočného pásma a zastaven byl až na hranici brankoviště. Kotouč končí u zadního mantinelu.
     
    56:32
    Na druhou stranu se puk podařilo přenést Zibanejadovi. Následná přihrávka ale nebyla příliš přesná.
     
    56:53
    Po akci domácího celku je odpískán ofsajd. Ještě před vhazováním se ale dočkáme poslední komerční přestávky v zápase.
     
    57:57
    Rychlé zakončení z levé strany teď prověřilo pozornost hostujícího gólmana. Brian Elliott byl ale ne správném místě.
     
    58:16
    Elliott je na střídačce a hosté to zkoušejí se šesti hráči!
     
    58:53
    Zatím se ale Flames nemohou usadit v útočném pásmu. Kýžený tlak tedy ani zdaleka nepřichází.
     
    59:29
    Přihrávka zpoza brány sice prošla před brankoviště, ale tam v souboji vyhráli domácí, kteří kotouč dostávají aspoň k modré čáře.
     
    59:57
    Dvě prudké střely z levé strany si pohlídal Henrik Lundqvist! Následně se další zakončení odráží od blokujícího hráče a tohle už domácí zvládnou.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas je u konce a po strhující třetí třetině vítězí domácí celek New York Rangers. Do vedení se sice jako první dostali hosté, ale domácí ještě do konce třetiny vyrovnali a po bezbrankové druhé části se rozhodovalo ve třetí periodě. Calgary dokázalo odpovědět na branku Michaela Grabnera a ve 45. minutě srovnalo zásluhou Troye Brouwera. Vyrovnaný stav ale vydržel jen do 49. minuty, kdy se prosadil Chris Kreider a tři minuty po něm navíc skóroval i Jesper Fast. Flames kontrovali trefou Matthewa Tkachuka, nicméně na víc už se nezmohli.

    Střely na bránu

    New York Rangers – 32 (15, 6, 11)
    Calgary Flames – 32 (13, 8, 11)
     
    TŘI HVĚZDY UTKÁNÍ

    1. J.T. Miller (NYR) 0+2
    2. Mikael Backlund (CGY) 0+2
    3. Rick Nash (NYR) 1+0
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Calgary Flames

    Michael Frolík 0+0, 4 třely, čas na ledě 17:27
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v Madison Square Garden v New Yorku sledovalo 18 006 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (22:44:09)

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 9. Rick Nash (Stepan, McDonagh), 42. Grabner (Skjei, J. T. Miller), 49. Kreider (Zibanejad, Girardi), 52. Fast (J. T. Miller, Grabner) – 7. D. Hamilton (Backlund, Tkachuk), 45. Brouwer (J. Gaudreau, Monahan), 53. Tkachuk (Backlund)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Girardi, M. Staal (A), Holden, Skjei, Klein – Vesey, Stepan (A), Rick Nash – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Grabner, J. T. Miller, Fast – Puempel, Lindberg, Bučněvič.
    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Jokipakka, Engelland – J. Gaudreau, Monahan (A), Brouwer (A) – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Chiasson – Bouma, Stajan, Ferland.

    Rozhodčí: Justin St. Pierre, Kelly Sutherland – Tony Sericolo, Shandor Alphonso

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri