Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 6:9 (kon.) | Tábor – Slavia 2:5 (kon.)
Kobra – PZ Kladno 3:4 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Letňany 5:2 (kon.)
Pardubice – Liberec 0:4 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:3 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 6:4 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 0:4 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
HC Letci Letňany
Neděle 05.02.2017, 13:00 • Home Monitoring Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    48:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni vedou o tři branky a v klidu si míří za další výhrou. Opět u toho byl Mužík, jehož pokus Zoluděv zastavil. Jenže domácí i nadále kroužili v pásmu, nakonec se puk dostal mezi kruhy, odkud ho mezi betony z první poslal DOMINIK SOUKUP! Asistence: Sebastián Malát a Albert Šiller.
     
    43:30
    Samostatný únik Radka Mužíka! Ten zakončoval forhendem mezi betony, ale hostující brankář i nyní jeho pokus zastavuje.
     
    43:01
    A je tu šance pro Letce, protože na trestnou lavici míří za podražení Filip Kolář (PLZ).
     
    42:15
    Soukup se s Mužíkem dostali do přečíslení, druhý jmenovaný ale čtvrtou trefu nepřidal! Zoluděv totiž naprosto bravurně zasahuje proti jeho pokusu betonem.
     
    41:29
    Nakonec přišla rána od modré čáry, tu Zoluděv vyrazil před sebe, dorážet se pokoušel Staněk! Ale hostující gólman byl i na toto dobře připraven.
     
    39:35
    Marek Princl zkoušel sám před brankou slavnou fintu Petera Forsberga, ale Zoluděv jeho zakončení vytěsnil mimo tři tyče!
     
    38:06
    Dominik Soukup pěkně vypálil přes obránce, Zoluděv toho moc neviděl, ale nakonec touš odráží betonem do bezpečí!
     
    33:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    HATTRICK! Dominik Soukup si připíše svou čtvrtou asistenci – parádně se dostal před branku Letců, poté vypálil, jeho pokus vyrazil Zoluděv betonem jen před sebe. Tam už číhal neobsazený RADEK MUŽÍK, jenž kompletuje čistý hattrick. Asistence: Dominik Soukup.
     
    31:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nejprve nevyžil přečíslení dva na jednoho Dominik Soukup, ale to ho teď vůbec nemusí mrzet, protože indiáni pokračovali ve velké tlaku okolo branky Letců, nakonec se jim podařilo skórovat! A samozřejmě u toho byl RADEK MUŽÍK, jehož střela byla opět gólová. Domácí poprvé v utkání vedou. Asistence: Dominik Soukup.
     
    29:30
    Radek Mužík se dostal do samostatného úniku, ve kterém trefil tyčku hostující klece!
     
    28:35
    Jakub Váchal se mohl stát dalším střelcem dnešního mače! Jeho nahození tečoval jeden z beků Letců těsně vedle tyčky hostující branky.
     
    25:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už však máme srovnáno! Váchal nahodil puk od modré čáry, RADEK MUŽÍK byl trestuhodně úplně volný před brankou Zoluděva. Domácí forvard šikovně tečoval puk mimo jeho dosah. Asistence: Jakub Váchal a Dominik Soukup.
     
    24:24
    Přesilová hra pro indiány – za vražení na hrazení je vyloučen hostující Michael Krutil (LET).
     
    22:55
    Hned mohlo být zase srovnáno! Soukup se k pořádné dorážce nedostal, následný pokus z voleje v podání Šillera zlikvidoval Zoluděv betonem.
     
    22:28
    Letňany právě vstřelily branku!
    A je tu druhá branka Letců, která byla skoro úplně stejná jako ta první! Tomáš Bucek nahodil puk od modré čáry do chumlu hráčů, touš ještě tečoval JAN HLAVÁČ, kotouč nakonec skončil za bezmocným Pilcem, jenž opět přes hradbu těl nemohl nic vidět. Asistence: Tomáš Bucek a Karel Klikorka
     
    18:12
    Jan Slanina (PLZ) je prvním hráčem dnešního utkání, jenž míří na trestnou lavici za podražení.
     
    18:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak a máme vyrovnáno, branka to byla pro Plzeň skutečně šťastná! Mužík nahrával před Zoluděva, ale jeho pas byl sražen vysoko nad všechny hráče. Poté však touš dopadl přímo k brankové čáře, odkud ho v klidu dorazil SEBASTIÁN MALÁT! Asistence: Radek Mužík a Dominik Soukup.
     
    11:00
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci se po delší době dostali ke střele a hned je z toho gól! Krchňák skvěle udržel puk v rohu, přihrál ho na modrou čáru, odkud vypálil DŽAMAL BENDA, jehož střelu Pilc asi neviděl, takže skončila v brance. Asistence: Michael Krutil a Tomáš Krchňák.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 19. Malát (Mužík, Soukup), 26. Mužík (Váchal, Soukup), 32. Mužík (Soukup), 34. Mužík (Soukup), 49. Soukup (Malát, Šiller) – 11. Benda (Krutil, Krchňák), 23. Hlaváč (Bucek, Klikorka)


    HC Plzeň 1929: Pilc (Bielecký) – Novák, Hamšík, Pánek, Váchal (A), Šiller, Malák, Staněk, Kremláček, Kovářík – Slanina, Soukup, Rozsahegyi, Princl, De Sousa, Kolář (A), Rohla, Malát, Kvasnička, Mužík (C)
    HC Letci Letňany: Zoluděv (Zeithaml ) – Klikorka (A), Krutil (A), Straka, Pinkas, Kloutvor, Benda – Bucek, Adamec, Zrcek, Tzovairis, Hlaváč, Pětník, Vlček (C), Krchňák, Vrba

    Rozhodčí: Bouzek – Brejcha, Zimmermann
    bahis siteleri