Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 6:9 (kon.) | Tábor – Slavia 2:5 (kon.)
Kobra – PZ Kladno 3:4 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Letňany 5:2 (kon.)
Pardubice – Liberec 0:4 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:3 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 6:4 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 0:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 05.02.2017, 14:30 • Tipsport arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:34
    Nečas se rychlým přesunem a zákrokem betonem vyznamenal proti Rychlovského střele z bezprostřední blízkosti a zachránil svůj tým od nepopulárního "bůra"!
     
    56:10
    Kofferova střela z levé strany se otřela o hranu Zajíčkovy vyrážečky a zazvonila o tyč! Alespoň čestný úspěch by si dnes domácí za svůj výkon zasloužili, ale není jim přáno.
     
    54:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostům se teď daří vše, na co sáhnou. LUBOŠ DOSPĚL se ve vlastním oslabení dostal za záda pardubické obrany a po forhendové kličce dokázal nadvakrát procpat puk za Nečasova záda! Asistence: Jan Hampl a Jakub Rychlovský.
     
    54:00
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Liška – 2 min., podražení).
     
    53:49
    Liška nedokázal na dlouhou hůl bekhendem uklidit do poloodkryté brány kotouč, který se odrazil od zadního mantinelu. Trefil jen brankový oblouk.
     
    52:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kovář s Liškou kombinovali v útočném pásmu a z jejich dobré práce nakonec těžil před brankou osamocený MARCEL VIRÁG, který do sítě s ledovým klidem zametl odražený puk! Svým druhým gólem v zápase zřejmě definitivně rozhoduje o tom, že si dnes Liberec na sever Čech odveze tři body a první místo v tabulce. Asistence: Adam Liška a Filip Kovář.
     
    48:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tentokrát se už ale LUBOŠ DOSPĚL dočkal! Jeho neskutečně přesná střela z prostoru bodu pro vhazování cinkla o tyčku a zastavila se až v síti! Tohle už je pro domácí vzhledem k obrazu hry kritické. Asistence: Tomáš Kollert.
     
    42:38
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Nikolič – 2 min., podražení).
     
    38:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou na konci druhé třetiny do zaslouženého vedení! MARCEL VIRÁG zaskočil Nečase, který nebyl u své pravé tyče v optimálním postavení, nenápadnou střelou ze záporného úhlu! Tohle bylo od libereckého útočníka hodně chytré řešení. Asistence: Jan Křepelka.
     
    36:18
    Liška s Vomáčkou ujeli po zisku ve středním pásmu ve dvou na nikoho, první jmenovaný ale nezvládl svému najíždějícímu kolegovi přesněji přihrát a tak je stav stále bez branek!
     
    35:34
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Nikolič – 2 min., podražení).
     
    33:25
    Na Vomáčku teď po odrazu kotouče zívala úplně odkrytá pardubická klec, libereckému útočníkovi se ale puk namotal na čepel a zcela minul!
     
    32:10
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Hledík – 2 min., sekání).
     
    29:09
    Lašák vyslal do dobré pozice Rouhu, jehož bekhend z blízkosti Zajíček vyrazil jen s velkou námahou! Zatím největší šance zápasu.
     
    26:42
    Ta přišla až teď, kdy se Rohlík prosmýkl středem obrany Liberce a z mezikruží mířil na vzdálenější tyč. Zajíček se za jeho střelou pouze ohlédl, puk šel ale těsně mimo!
     
    21:28
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Rouha – 2 min., hákování).
     
    08:36
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Rychlovský – 2 min., podražení).
     
    08:11
    Jan Lašák z úhlu dobře vystřelil a Zajíček musel jeho projektil vyrážet maskou! K dorážce se pak dostal Matěcha, hostující brankář i podruhé dobře zasáhl – tentokrát lapačkou.

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 39. Virág (Křepelka), 49. Dospěl (Kollert), 53. Virág (Liška, Kovář), 55. Dospěl (Hampl, Rychlovský)


    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Batěk) – Jelínek (A), Matěcha (A), Nedelka, Odehnal, Pejzl, Secký – Antoníček, Herčík, Hledík, Kloz, Koffer (C), Lašák, Novotný, Paleček, Rohlík, Rouha, Zeman
    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Čajan) – Adamec (A), Hampl, Kollert, Kovář, Nikolič, Starý, Žůrek – Cikhart, Dospěl (A), Drábek, Jiruš, Křepelka, Liška, Rychlovský (C), Strnad, Virág, Vomáčka

    Rozhodčí: Ondráček – Čížek, Potůček
    bahis siteleri