Mar.Lázně – Čerti Ostrov 2:8 (kon.) | Velká Bíteš – Uh.Ostroh 2:5 (kon.) | Mělník – Jesenice 10:0 (kon.)
V.Popovice – Rakovník 9:1 (kon.) | VHK ROBE Vsetín B – Břeclav 7:5 (kon.) | Nový Jičín B – Studénka 0:9 (kon.)
TJ Sušice – Chotíkov 2:5 (kon.) | Hronov – Třebechovice p. O. 4:3 (kon.) | Č. Krumlov – Strakonice 9:3 (kon.)
HC Vimperk – Soběslav 6:5 (1:0 po s.n.) | Hluboká n.V. – Milevsko 5:2 (kon.) | Klatovy – HC Rokycany 10:6 (kon.)
Frýdlant – HC Varnsdorf 8:3 (kon.) | Opočno – N. Město n. M. 6:2 (kon.) | Nová Paka – HC Jičín 5:4 (kon.)
Chotěboř – Polička 1:7 (kon.) | Choceň – Chrudim 3:11 (kon.) | Světlá nS – Hlinsko 5:3 (kon.)
Moravská Třebová – Litomyšl 1:0 (kon.) | Česká Třebová – BK Havlíčkův Brod B 10:2 (kon.) | Gepardi Jablonec – HC Děčín B 15:2 (kon.)
Lomnice n/P – HC Turnov 9:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín B
7:5 (0:2, 4:3, 3:0)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Neděle 05.02.2017, 14:00Krajská liga: Jihomoravský a Zlínský kraj
Partner:
     
    58:53
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Dnes je to zápas MIROSLAVA JANOŠKA, který po rychlém převzetí iniciativy v útočném pásmu nabruslil k pravé tyčce a dalším z bekhendových pokusů překonává hostujícího gólmana. Asistence: Lukáš Kuchařík
     
    57:14
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! MIROSLAV JANOŠEK otáčí ve vlastním oslabení vývoj zápasu! Břeclavi se přesilová hra vůbec nedaří. Vsetín často vyhazuje. Kuchařík těsně minul levou tyčku hostující branky, našel puk za břeclavskou sítí a poslal jej na najíždějícího Janoška. Ten puk zpracoval, najel před branku a poslal pohlednou bekhendovou střelu nad pravé rameno Hübnera. Asistence: Lukáš Kuchařík.
     
    46:41
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! MIROSLAV JANOŠEK využil přihrávky od Kuchaříka a po tlaku, který si Vsetín dokázal vytvořit, a několika nadějných střelách Christova se prosadil střelou k levé tyčce. Asistence: Lukáš Kuchařík.
     
    39:16
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Šimkovu střelu od modré nasměroval na hranici brankoviště do branky MIROSLAV JANOŠEK. Asistence: Jozef Šimek, Petr Hradil.
     
    35:14
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Domácí rychle přidávají další branku. MIROSLAV JANOŠEK se dostal do úniku a zasadil puk k levé tyčce. Asistence: Jozef Šimek.
     
    35:04
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Vsetínu se podařilo vytvoření dobrého tlaku. Vašíčkovu střelu od modré zkusil do branky dorazit Lainka, kterému zakončení znemožnili bránící hráči. K puku se u levé tyčky dostal DOMINIK TOBOLA a poslal puk do částečně odkryté branky, kde si jej srazil vlastní hráč. Asistence: Bez asistence.
     
    28:57
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Nešporova střela se otřela o Musilovy betony a dostala se na hokejku JAKUBA ABAZAJE, který se pokusil procpat kotouč okolo levé tyčky až do branky. Když hostující útočník uviděl, že brankář má puk pod kontrolou, odložil hokejku od brankové konstrukce. Domácí brankář se však nepohnul dobře a levou bruslí si poslal kotouč do branky. Asistence: Marek Nešpor, Tomáš Blaha.
     
    25:47
    Břeclav právě vstřelila branku!
    MICHAL GABRIŠKA měl při tomto gólu jednoduchou práci. Vsetínský gólman nebyl po předchozím zákroku připraven v brankovišti a hostující hráč poslal puk pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Blaha.
     
    23:38
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! IVO SVOZÍLEK se chopil puku, nabruslil na pravý kruh a vystřelil mezi betony. Střela vsetínskému obránci nesedla, a gólman byl proto připraven na jinou střelu a puk se pomalu dostal až za brankovou čáru. Asistence: Dominik Tobola, Jakub Vítek.
     
    21:25
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Koutný vyslal pokus od modré, který se odrazil od betonů na brusle domácího hráče, kde si jej vzal MICHAL GABRIŠKA, jemuž se již povedlo poslat puk k bližší tyčce. Asistence: Marek Papp.
     
    06:45
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Blaha měl dobrou pozici v mezikruží, tu však ještě vylepšil pro MICHALA GABRIŠKU, který procpal puk mezi betony domácího brankáře. Asistence: Tomáš Blaha.
     
    02:12
    Břeclav právě vstřelila branku!
    JAKUB ABAZAJ stál na vrcholu pravého kruhu a poslal puk pod brankářův pravý beton. Asistence: Tadeáš Zugar.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 24. Svozílek (Tobola, Vítek), 36. Tobola, 36. Janošek (Šimek), 40. Janošek (Šimek, Hradil), 47. Janošek (Kuchařík), 58. Janošek (Kuchařík), 59. Janošek (Kuchařík) – 3. Abazaj (Zugar), 7. Gabriška (Blaha), 22. Gabriška (Papp), 26. Gabriška (Blaha), 29. Abazaj (Nešpor, Blaha)


    VHK ROBE Vsetín B: Machač (26. Musil) – Šimek, Svozílek, Vašíček, Hradil, Vítek – Kuchařík, Janošek, Christov, Fojtů, Lainka, Dědek, Humplík, Tobola, Sušeň, Grygar.
    HC Lvi Fosfa Břeclav: Hübner (Michálek) – Dora, Zugar, Pap, Koutný – Čápek, Blaha, Juránek, Gabriška, Průdek, Garčic, Nešpor, Abazaj.

    Rozhodčí: Smilek – Bártek , Poláček
    bahis siteleri