Vsetín – Technika Brno 9:3 (kon.) | Sokolov – Bílina 3:2 (kon.) | Klášterec nO – Děčín 3:2 (1:0 po s.n.)
Řisuty – Vrchlabí 5:6 (kon.) | Trutnov – Klatovy 5:3 (kon.) | Jablonec n/N – Kobra 2:1 (po pr.)
Opava – Nový Jičín 4:1 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 9:2 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 6:4 (kon.)
Pelhřimov – David Servis 3:5 (kon.) | Písek – Jindř. Hradec 2:7 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 1:4 (kon.)
Žďár n/S – Tábor 3:2 (po pr.) | Nymburk – Havlíčkův Brod 4:10 (kon.)
konec
HC Řisuty
5:6 (1:0, 3:3, 1:3)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 08.02.2017, 18:00 • Víceúčelová sportovní hala Slaný • 2. liga skupina Západ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je tu konec dnešního dramatického utkání, ve kterém to už vypadalo na překvapení od Řisut, ty se ale v posledních minutách nedokázaly ubránit stupňujícímu tlaku Vrchlabí a posledních třech minutách obdržely dva góly a nakonec odcházejí z tohoto utkání poraženy. (20:11:00)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A nejspíše je rozhodnuto! K volnému puku se dostal vedle branky Ilašenka DANIEL SVOBODA, který překonal přesunujícího se domácího brankáře, 5:6 pro Vrchlabí!
     
    59:36
    Procházka se skvěle dostal přes tři obránce a v cestě mu stál už jen Ilašenko, ten ale skvěle zasáhl svými betony!
     
    58:58
    Janeček přihrál od vlastní modré čáry na najíždějícího se Náprstka, ten byl ale podle rozhodnutí rozhodčích v ofsajdu. Bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    58:37
    Šimoníček si převzal puk ve středním pásmu a dobruslil až za branku Ilašenka, odkud nepřesně přihrál, u puku je za svojí brankou Kolařík.
     
    58:01
    Do třetiny Řisut se dostal s pukem Svoboda, poté ho ale ztratil, Sedláček ho o něj skvěle obral.
     
    56:49
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Dramatické utkání pokračuje, Vrchlabí znovu vyrovnává! MARTIN FILIP vstřelil vyrovnávací gól střelou pod břevno z levé strany kluziště. Asistence: Daniel Svoboda
     
    56:47
    Kolařík neodhadl vzdálenost mezi ním a Maďarem a ztratil puk! Vrchlabí se dostalo ke střele, kterou vyslal Šimoníček, ta ale byla ztečována do ochranné sítě.
     
    56:12
    Svoboda dostal přihrávku a navedl si puk na střelu, mířil ale mimo. Poté skvěle odstavil Hejdu od puku Sedláček a vybojoval tím puk pro Řisuty. Následuje vhazování po zákroku Jelínka proti střele Hegenbarta z pravé strany.
     
    55:15
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A Řisuty jsou znovu ve vedení!
    DAVID VYSKOČIL si převzal puk ve vlastní třetině, podél pravého mantinelu přebruslil svého strážce, najel si před Jelínka a našel mezeru mezi jeho betony! 5:4! Bez asistence
     
    54:52
    Od modré nahodil puk před branku Kolařík, mezi kruhy ho tečoval hokejkou Hegenbart, puk poté ale skončil mimo hrací plochu.
     
    54:31
    Po špatné přihrávce Slavíčka se dostal ke střele mezi kruhy Procházka, ten ale trefil jen Ilašenka, který puk podržel ve výstroji.
     
    53:43
    Janeček vyvezl puk podél pravého mantinelu, obránce mu ho vypíchl a chtěl rozehrát, místo někoho ze svých spoluhráčů ale našel jen Náprstka, který s tím bohužel pro něj nepočítal a nedokázal si ho zpracovat.
     
    52:51
    Hegenbart si ve středním pásmu zpracoval kotouč rukavicí a rozehrál ho na pravou stranu kam si najížděl Záleský, ten ale po souboji s Šimoníčkem o puk přišel, mají ho v držení hosté.
     
    52:00
    Borovanský dostal přihrávku od spoluhráče a chtěl přejít přes tři protihráče a to se mu také podařilo! Poté ale kotouč ztratil Slavíček.
     
    51:21
    Tak nakonec se domácí dostali ke střele, Kulich obdržel přihrávku na modrou čáru, Jelínek ale puk vyrazil.
     
    50:24
    Tahle přesilovka se domácím nedaří. Hegenbart si převzal puk ve vlastním pásmu a chtěl ho rozehrát na pravou stranu kde byl Záleský, k tomu se ale puk nedostal po vypíchnutí Procházky.
     
    49:40
    Znovu byl u puku Babický a znovu ho ztratil. Tentokrát chtěl přihrávat na modrou čáru na Čurillu, před ním ale puk vypíchl Tržický.
     
    49:08
    Řisuty si zahrají přesilovku, hned po vhazování ale ztratil puk na modré čáře Babický a dostal se k němu Čurda, který přebruslil obránce a vystřelil, Ilašenko ale včas postavil do cesty střelu svůj beton.
     
    48:50
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Svoboda – 2 min., držení protihráče).
     
    48:08
    Přihrávku na modrou čáru dostal Jirků, který vyslal přízemní střelu, Ilašenko ale puk viděl po celou dobu a s klidem ho vyrazil do rohu.
     
    47:14
    Poté ujel obraně Tomáš Jirků, který střílel z levé strany, trefil ale jen rameno Ilašenka, od kterého se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    46:51
    Tvrdá střela Hejdy branku netrefila, místo toho se pouze odrazila od mantinelu za brankou na hokejku Sedláčka.
     
    46:16
    Maďar si převzal puk ve středním pásmu, přejel modrou čáru, bohužel pro Vrchlabí byl ale Hejda v ofsajdovém postavení.
     
    46:01
    Filip vyhrál vhazování v útočném pásmu, poslal puk na modrou kde byl připraven Svoboda, který střílel, branku však netrefil. Poté se do protiútoku dostaly Řisuty a střela Janečka byla zblokována a puk skončil na brance Jelínka.
     
    45:15
    Kulich se dostal k puku u pravého mantinelu a poslal ho podél něj, před Havlůjem ho ale vystihl Matějček.
     
    44:41
    Zakázané uvolnění hostujících hráčů, hra se vrací zpět před Jelínka.
     
    44:33
    Čurda obdržel přihrávku, přejel modrou čáru a chtěl hledat na pravé straně Maďara, před ním ale přihrávku vypíchl Janeček, který kotouč vyvezl do třetiny Vrchlabí.
     
    43:28
    Ještě před modrou čárou dokázal puk zachytit Petr Havlůj, ten poté ale špatně přihrál a k puku se dostali znovu hráči Vrchlabí. Poté byla hra znovu přerušena, na ledu se tentokrát ocitl Klement.
     
    43:04
    FIlip nedokázal vyhrát vhazování, stál proti němu Havlůj, který byl úspěšnější, nyní jsou u puku ale znovu hosté.
     
    42:33
    V rohu kluziště za brankou Jelínka vybojoval puk Čurilla, který poté našel na modré čáře Sedláčka, jehož střela od modré byla vyražena betonem Jelínka. Poté byla hra přerušena protože Matěj Kos ležel v bolestech na ledu.
     
    41:24
    Vrchlabí se znovu usadilo ve třetině Řisut a do šance se dostal Maďar, který z levé strany tvrdě napřáhl, Ilašenko však jeho pumelici zneškodnil!
     
    40:46
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hned z kraje třetiny je vyrovnáno! Vrchlabí hned se hned ze začátku vrhlo na Řisuty a je z toho vyrovnání! JIŘÍ ŠIMONÍČEK dostal skvělou přihrávku z levé strany na stranu pravou a z prvního dotyku prostřelil Ilašenka! Asistence: Daniel Svoboda, Michal Procházka
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:36.
     
    A je tu konec druhé třetině, ve které Řisuty pokračují v podávání skvělého výkonu a je to vidět na skóre, které je pro ně pozitivní 4:3!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:43
    Bylo signalizované vyloučení Tržického, jeden z domácích hráčů však přiznal, že se o faulový zákrok nejednalo. Skvělé gesto.
     
    39:12
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A je tu blesková odpověď Řisut a znovu je to po souhře Borovanský-Kos!
    Matěj Kos z levé strany skvěle našel MICHALA BOROVANSKÉHO před volnou brankou Jelínka, který se nestihl za pukem přesunout! 4:3 Asistence: Matěj Kos
     
    38:40
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Skóre je znovu nerozhodné!
    MICHAL PROCHÁZKA to vzal na sebe, obdržel přihrávku ve středním pásmu, objel dva obránce a následně také Ilašenka, kterého poté prostřelil mezi betony. 3:3! Asistence: Martin Filip, Martin Klement
     
    38:09
    Hegenbart s Havlůjem se dostali do protiútoku dva na jednoho, druhému jmenovanému ale bohužel pro Řisuty puk utekl příliš daleko od hokejky.
     
    37:25
    Kos vyhrál vhazování ve třetině Vrchlabí a poslal ho za branku na Borovanského, ten o puk ale přišel po zákroku Hejdy. Poté se bude vhazovat před Ilašenkem poté, co jeden z domácích obránců vyhodil puk z kluziště.
     
    36:45
    Miškovský dostal z levé strany pas od Čurdy, střílel bez přípravy, puk mířil pod břevno Ilašenkovy branky, toho ale puk nakonec trefil znovu do helmy!
     
    36:31
    Hegenbart si převzal volný puk v pásmu Vrchlabí, nabruslil si na levou stranu a vystřelil, Jelínek byl ale v pozoru, do protiútoku se tedy vydalo Vrchlabí, od levého mantinelu střílel Filip, Ilašenko puk schoval pod svoji lapačku.
     
    35:12
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Řisuty dnes hrají skvěle a to se znovu ukazuje! Michal Borovanský dostal puk na modré čáře, připravil si ho, nahodil ho před branku, kde ho tečoval MATĚJ KOS a puk zapadl za záda Jelínka! Asistence: Michal Borovanský
     
    35:06
    Po vhazování se dostal k puku Bílek, který hledal přihrávkou podél mantinelu na levé straně Bréma, k němu se ale kotouč nedostal, dokázal ho totiž vystihnout Tržický.
     
    34:29
    Keller nahodil puk za branku Jelínka a sám si pro něj dojel, našel na modré čáře Bílka, který si ale nedokázal puk zkrotit a Řisuty musely z pásma.
     
    33:40
    Sedláček nahodil puk před branku, kde si ho zpracoval Borovanský a snažil se vystřelit, to se mu podařilo, Jelínek zasáhl, při zákroku mu však z hlavy spadla helma a muselo se přerušovat.
     
    33:08
    Na modré čáře si několikrát vyměnil puk Babický se Sedláčkem, poté dostal kotouč na levou stranu Borovanský, který hledal před brankou právě Babického, ten ale mířil mimo a od mantinelu za brankou se puk odrazil k Jelínkovi.
     
    32:31
    Úspěšnější byl Havlůj, Řisuty se poté ale nedokázaly udržet ve třetině Vrchlabí a na chvíli musely s pukem do středního pásma, nyní jsou ale znovu u branky hostů.
     
    31:51
    Bude se vhazovat po levici Jelínka. Na vhazování jde Havlůj a Šimoníček.
     
    31:42
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Klement – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:42
    A Vrchlabí bylo znovu u puku za brankou Jelínka ale narušil rozehrávku hostů Borovanský. Bude se vylučovat.
     
    30:40
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno!
    PATRIK MAĎAR se po tlaku Vrchlabí nejlépe zorientoval před Ilašenkem, připravil si puk a poslal ho pod břevno bezmocného Ilašenka! Asistence: Adam Jandejsek
     
    29:51
    Po minutě a půl přesilovku přišla první střela Vrchlabí, postaral se o ní Jandejsek, ten ale mířil vysoko nad, bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    29:22
    Z pravé strany střílel kapitán Vrchlabí Filip, před něho se ale obětavě položil Babický, kterému se puk schoval ve výstroji.
     
    29:13
    Řisuty se ubránily a Bílek vyhodil puk za branku Vrchlabí, kam si vyjel Jelínek, který kotouč rozehrál na pravou stranu na Klementa.
     
    28:14
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Kolařík – 2 min., krosček).
     
    28:06
    Nakonec se zvedl a odjel po svých, nevypadá to s ním však vůbec dobře, nejspíše problém s kolenem.
     
    28:06
    Bláha dostal skvělou přihrávku za obranu, vystřelil, střílel ale mimo. Dostal přitom ale nepříjemný zásah a leží za brankou Ilašenka.
     
    27:41
    Poté se dostal do vzduchu puk i před Jelínkem, tentokrát ale zůstal ve hře a jak dopadl tak ho Jelínek pokryl.
     
    27:29
    A ihned poté byl znovu v akci Čurda, tentokrát dostal přihrávku na levou stranu a tvrdě pálil na Ilašenka, ten ale znovu skvěle zakročil a kotouč se odrazil a přeletěl i ochrannou síť.
     
    26:41
    Petr Havlůj si dokázal rukou zpracovat míč a rozehrál ho do svojí třetiny, odkud Bílek přihrával na Kellera, Čurda ale puk vystihl a málem skončil v brance Ilašenka!
     
    25:55
    Po vhazování se dostal ke střele Hejda, před brankou tečoval puk Havlůj, naštěstí pro domácí ale jen vedle branky.
     
    25:25
    Vrchlabí rozjelo útok za svojí brankou, Čurda přejel modrou čáru a našel na pravé straně Maďara, který trefil svojí střelou Ilašenka do helmy. Poté ze středního pásma nahodil puk na domácího brankáře Filip, Ilašenko raději puk přikryl, bude se vhazovat po jeho levici.
     
    24:17
    Střílelo se i na druhé straně kluziště, po vhazování se dostali hosté do třetiny Řisut a ke střele se dostal Bláha, ten ale tvrdě pálil jen do výstroje Ilašenka.
     
    23:53
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A Řisuty dávají gól v oslabení!
    Pavel Hegenbart si převzal puk, vystřelil na Jelínka, ten zasáhl, puk se ale odrazil znovu k Hegenbartovi, který objel branku hostů a našel před brankou volného PETRA HAVLŮJE, který překonal brankáře Vrchlabí, 2:1! Asistence: Pavel Hegenbart
     
    23:45
    Filip uspěl na vhazování proti jednomu z hráčů Řisut a Vrchlabí bylo chvíli v obležení domácí obrany, poté ale hosté špatně přihráli a sami se vyhnali z třetiny.
     
    23:03
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Sedláček – 2 min., podražení).
     
    23:01
    Vyskočil si převzal puk za brankou Jelínka, poté ho ale ztratil po zákroku Tržického, který ho o puk obral.
     
    22:28
    Před brankou Jelínka se dostal do velké šance Hegenbart, z blízkosti brankáře střílel, kotouč se odrazil do vzduchu a když dopadl tak si ho již Jelínek pohlídal.
     
    22:09
    Řisuty prohrály další vhazování před Jelínkem, tentokrát Janeček neuspěl proti Šimončíkovi.
     
    21:19
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A hosté vyrovnávají!
    TOMÁŠ BLÁHA se dostal k puku ve středním pásmu, přejel modrou čáru a skvěle vystřelil přesně pod břevno Ilašenkovy branky a v pádu oslavil vyrovnávací gól! Asistence: Patrik Maďar, Jiří Šimoníček
     
    21:05
    Z levé strany vyslal skákavou přihrávku Matěj Kos, na přihrávku nedokázal navázat nikdo z jejich spoluhráčů a puk mělo Vrchlabí, jeden z jeho hráčů však také vyhodil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    20:34
    K puku se ihned po vhazování dostal Klement, který puk ze středního pásma nahodil za branku Ilašenka, kde si puk zpracoval Sedláček, který také kotouč vyhodil, bohužel pro něj ale na zakázané uvolnění.
     
    20:02
    První vhazování ve druhé třetině vyhráli hokejisté Vrchlabí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:43.
     
    A je tu konec první třetiny, ve které překvapivě vedou domácí Řisuty, ty však neměly z hry více než Vrchlabí, hra je prozatím vyrovnaná, na světelné tabuli však svítí skóre 1:0 pro Řisuty.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Buldoci šli ještě jednou do útoku, z levé strany poslal kotouč před branku Sedláček, před Jelínkem ho ještě tečoval Havlůj, ten ale nedokázal brankáře Vrchlabí překonat.
     
    19:18
    Ve velké šanci bylo Vrchlabí, Šimoníček našel před brankou Maďara, který střílel jen do Ilašenka, poté se puk odrazil k hokejce Bláhy, který si kotouč připravil a pálil na branku, Ilašenko ale znovu zasáhl!
     
    18:07
    Řisuty se znovu vrhnuly do útoku, u puku byl znovu Čurilla, který hledal na pravé straně Kosa, k tomu se ale puk nedostal.
     
    17:23
    Čurilla ve středním pásmu vystihl přihrávku obrany hostů a chtěl najít Borovanského, k tomu se ale puk nedostal, protože Čurilla nepřihrál přesně.
     
    16:48
    Do protiútoku se dostali Buldoci, konkrétně to byl Hegenbart, který si převzal puk ve vlastní třetině a vyvezl ho podél mantinelu až do třetiny Vrchlabí, odkud střílel jen do připraveného Jelínka.
     
    15:55
    Další neúspěšný útok Vrchlabí. U levého mantinelu se objevil s kotoučem na hokejce Čurda, ten hledal na pravé straně Procházku, k tomu se ale po zásahu jednoho z obránců puk nedostal.
     
    14:43
    Po zmiňované šanci se vhazovalo před Ilašenkem, toto buly vyhrál Slavíček, který také následně vyhodil puk za branku Jelínka.
     
    14:04
    Nyní bylo v útoku také Vrchlabí, to ale muselo ze třetiny po špatné přihrávce Filipa, poté se dostal do samostatného úniku Procházka ten ale tváří v tvář neuspěl proti brankáři domácích!
     
    13:20
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Hegenbart – 2 min., hákování).
     
    13:18
    Hegenbart skvěle našel před brankou Záleského, který střílel z prvního dotyku, trefil ale jen beton přemísťujícího se Jelínka.
     
    13:00
    Řisuty byly ve třetině Vrchlabí a čekaly na příležitost pro střelu, ta se také naskytla Sedláčkovi, který střílel od modré čáry, těsně před Jelínkem ale puk tečoval Matějček vedle branky. Poté následoval další pokus Buldoků z hokejky Babického, tuto střelu si ale Jelínek pohlídal pod rukavicí.
     
    12:05
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Klement – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:44
    Petr Janeček střílel z velké blízkosti Jelínka jen do jeho betonu, puk se poté odrazil před branku na hokejku Havlůje, který se pokoušel doklepnout puk do branky, puku do cesty se však položili dva obránci Vrchlabí, kteří skvěle zastavili puk.
     
    10:34
    Obrana Řisut se ubránila i tentokrát, puk ze třetiny vyhodil Kos. Následoval útok Vrchlabí, který skončil po střele Čurdy vyražené Ilašenkem.
     
    09:39
    Za svojí brankou byl v problémech Kolařík, jelikož se mu hokejka zasekla do brusle, dokázal ji však vyprostit ještě před tím, než ho dojel jeden z útočících hráčů.
     
    08:56
    Kolařík skvěle dobruslil za branku Svobodu a vybojoval puk pro Buldoky, k puku se dostal na levé straně Fortelka, který i dokázal vystřelit, jeho střela ale byla zblokována jedné z hokejek hostujících hráčů.
     
    08:10
    Vrchlabí se usadilo ve třetině Řisut, za branku dostal puk Urban, tomu ale přeskočil čepel hokejky, do protiútoku se tedy vydaly Řisuty, po prohraném boji o kotouč u mantinelu se ale znovu budou muset bránit.
     
    06:44
    Borovanský byl za brankou a tlačil na něj Šimoníček, ten ho nakonec o puk obral a do útoku jde Vrchlabí.
     
    05:55
    Šance také na druhé straně, Filip se ocitl s pukem mezi kruhy a pohotově vystřelil, Ilašenko ale stihl včas vytáhnout vyrážečku, od které se puk odrazil do rohu kluziště.
     
    05:31
    Další šance Řisut! Babický skvěle uvolnil přihrávkou za obranu Petra Janečka, který střílel na Jelínka, bohužel pro domácí jen do středu branky, kde byl právě Jelínek.
     
    05:08
    Sedláček skvěle přes sebe nepustil bývalého hráče Řisut Čurdu, jelikož si před něj dal celé svoje tělo. Poté následovalo vyhození Náprstka a tedy i další zakázané uvolnění.
     
    04:38
    Buldoci jakoby po vstřelené brance ožili, teď na pravé straně dokázal Hegenbart přebruslit obránce a hledal přihrávkou Havlůje před brankou, ten ale dostal puk za sebe a nedosáhl na něj.
     
    03:57
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci jdou do vedení! Kapitán domácích Matěj Kos se uvolnil na levé straně kluziště, skvěle našel na pravé straně volného MICHALA BOROVANSKÉHO, který náramně trefil puk do rohu branky Jelínka! Asistence: Matěj Kos
     
    03:51
    Svoboda se skvěle uvolnil z pravé strany a dostal se až mezi kruhy, odkud posunul kotouč na Filipa, který se snažil vystřelit, netrefil však puk ideálně.
     
    03:10
    Matějček našel ze svého pásma na útočné modré čáře Matějčeka, ten si ale kotouč zpracovat nedokázal. Poté se dostal do šance u levého mantinelu Brém, jeho střela byla ale ztečována a šla nad branku Jelínka.
     
    02:04
    Kulich z pravé strany nenašel žádného ze svých najíždějících spoluhráčů, puk totiž vystihl Matějček, který ho rozehrál na Šimoníčka, jehož přihrávka byla zblokována od jedné z hokejek do ochranné sítě.
     
    01:23
    Nyní Sedláček znovu vyhodil kotouč z nebezpečné pozice u branky Ilašenka, tentokrát to ale proti pravidlům nebylo, Řisuty tedy mají puk ve třetině Vrchlabí.
     
    00:37
    Sedláček se dostal k puk za brankou Ilašenka a vyhodil puk až na druhou stranu kluziště, hra se ale vrací před Ilašenka, bylo to totiž zakázané uvolnění.
     
    00:05
    Rozhodčí Vokřál vhodil kotouč do hry, utkání HC Řisuty – HC Vrchlabí začalo! Úvodní buly vyhráli hosté.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Řisuty: Ilašenko, (Škubal) – Bílek, Babický (A) – Sedláček, Kolařík – Kulich, Keller – Borovanský, Kos (C), Slavíček – Záleský, Čurilla, Hegenbart (A) – Janeček, Náprstek, Havlůj – Fortelka, Vyskočil, Brém

    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek, (Abrahám) – Klement, Hejda – Jirků, Matějček – Jandejsek, Tržický – Procházka, Filip (C), Čurda – Maďar, Šimoníček, Bláha (A) – Svoboda, Urban, Miškovský

    Rozhodčí: Vokřál – Žídek, Horažďovský.
     
    Příjemný hokejový den, dnes v 18:00 je na plánu úvodní buly zápasu v rámci 33. kola 2. ligy Západ mezi sedmými Řisuty a čtvrtým Vrchlabím.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 4. Borovanský (Kos), 24. Havlůj (Hegenbart), 36. Kos (Borovanský), 40. Borovanský (Kos), 56. Vyskočil – 22. Bláha (Šimoníček, Maďar), 31. Maďar (Jandejsek), 39. Procházka (Filip, Klement), 41. Šimoníček (Svoboda, Procházka), 57. Filip (Svoboda), 60. Svoboda


    HC Řisuty: Ilašenko, (Škubal) – Bílek, Babický (A) – Sedláček, Kolařík – Kulich, Keller – Borovanský, Kos (C), Slavíček – Záleský, Čurilla, Hegenbart (A) – Janeček, Náprstek, Havlůj – Fortelka, Vyskočil, Brém
    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Klement, Hejda – Jirků, Matějček – Jandejsek, Tržický – Procházka, Filip (C), Čurda – Maďar, Šimoníček, Bláha (A) – Svoboda, Urban, Miškovský

    Rozhodčí: Vokřál – Žídek, Horažďovský
    bahis siteleri