Vsetín – Technika Brno 9:3 (kon.) | Sokolov – Bílina 3:2 (kon.) | Klášterec nO – Děčín 3:2 (1:0 po s.n.)
Řisuty – Vrchlabí 5:6 (kon.) | Trutnov – Klatovy 5:3 (kon.) | Jablonec n/N – Kobra 2:1 (po pr.)
Opava – Nový Jičín 4:1 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 9:2 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 6:4 (kon.)
Pelhřimov – David Servis 3:5 (kon.) | Písek – Jindř. Hradec 2:7 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 1:4 (kon.)
Žďár n/S – Tábor 3:2 (po pr.) | Nymburk – Havlíčkův Brod 4:10 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
9:3 (4:1, 4:1, 1:1)
HC Technika Brno
Středa 08.02.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:03
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté sehráli velmi pohlednou přesilovkou akci a snižují na 3:9! Po ose Medek – Benýšek směřoval kotouč až na JIŘÍHO ČTVRTNÍČKA, který byl úplně sám velmi blízko brance a bez větších potíží zakončil. Asistence: Karel Benýšek, Robin Medek.
     
    42:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zelenožlutí se v úvodu třetí třetiny dočkali deváté branky. Domácí naprosto rozebrali obranu soupeře a po bekhendové přihrávce Hořanského zakončoval do naprosto odkryté branky VOJTĚCH ŠILHAVÝ. Asistence: Adam Hořanský, Jakub Čuřík.
     
    36:14
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté okamžitě reagují a kosmeticky upravují skóre. Vsetínská obrana zřejmě nebyla koncentrovaná a vůbec se nestarala o zastavení MATĚJE FLORKA, který jednoduše pronikl až do dobré střelecké pozice a přesnou střelu pokořil Hromadu. Asistence: Patrik Štancl, Ondřej Švaňhal.
     
    35:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští fanoušci si přejí deset gólu v síti soupeře! Zatím je z toho osmá branka, o kterou se opět postaral RADIM KUCHARCZYK, který dostal přihrávku před branku od Vladimíra Luky. Zvláště Luka opět prokázal svou chytrost, když za brankou zkušeně obral soupeře o kotouč. Asistence: Vladimír Luka.
     
    32:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další puk už se třepe ve Slavíčkově síti! Lukovu přihrávku od mantinelu mohl proměnit v gól už Jan Kolařík, který však promáchl. Vsetínské to ale vůbec mrzet nemusí, protože na zadní tyčce se nacházel RADIM KUCHARCZYK, který jednoduše doklepl puk za bezmocného Slavíčka. Asistence: Jan Kolařík, Vladimír Luka.
     
    24:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nádherná akce domácích končí šestou brankou! Lukáš Finsterle nejdříve nezachytil dlouhou přihrávku na modré čáře, pak se však k puku opět propracoval a nabídl jej před branku na volného DOMINIKA POKORNÉHO, který procedil kotouč mezi Slavíčkovými betony. Asistence: Lukáš Finsterle, František Zúbek.
     
    20:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují popáté v dnešním utkání! Po špatné rozehrávce se puku ujal VLADIMÍR LUKA, který se nerozmýšlel a tvrdě vypálil, Slavíček na jeho dělovku nedosáhl. Bez asistence.
     
    12:39
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté korigují skóre z první vážnější situace! Čtvrtníček adresoval přesnou přihrávku na hůl PATRIKA MATOVA, který tečoval kotouč mimo dosah Hromady. Útočník Techniky byl už hodně blízko a vsetínský gólman nemohl zasáhnout. Asistence: Jiří Čtvrtníček, David Sedláček.
     
    03:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    To začíná vypadat na pořádný debakl! Hosté jsou pořádně rozhození a vůbec nestíhají vsetínským kombinacím. Technici zaváhali na vlastní obranné modré čáře, propadli a k puku se dostal Dominik Pokorný, který jej posunul dopředu na LUKÁŠE FINSTERLEHO. Vsetínský útočník neváhal se zakončením a nemýlil se. Asistence: Dominik Pokorný, Michal Hryciow.
     
    01:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínská krasojízda pokračuje a po 74 sekundách je stav už 3:0! To si hosté určitě nepředstavovali ani v těch nejhorších snech. Šilhavého rána se odrazila od zadního mantinelu přímo na hokejku ADAMA HOŘANSKÉHO, který měl už velmi jednoduchou práci a doklepl kotouč do odkryté sítě. Asistence: Vojtěch Šilhavý, Jakub Čuřík.
     
    00:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další vsetínský gól je na světě. MICHAL HRYCIOW propálil od modré čáry vše, co mu stálo v cestě. Holubovi propadl kotouč mezi rukou a tělem. To je naprosto ideální start pro domácí, naopak hosté si takový začátek rozhodně nepředstavovali. Asistence: Martin Janáček, František Zúbek.
     
    00:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po osmnácti vteřin je tu první branka dnešního utkání! Valaši začali pěkně zostra a hned se mohou radovat! Po krásné souhře první formace našel Vladimír Luka před brankou úplně odkrytého JANA KOLAŘÍKA, který udělal kličku do bekhendu a jednoduše zakončil pod beton padajícího gólmana. Asistence: Vladimír Luka, Radim Kucharczyk.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 1. Kolařík (Luka, Kucharczyk), 1. Hryciow (Janáček, Zúbek), 2. Hořanský (Šilhavý, Čuřík), 4. Finsterle (Pokorný, Hryciow), 21. Luka, 25. Pokorný (Finsterle, Zúbek), 33. Kucharczyk (Kolařík, Luka), 36. Kucharczyk (Luka), 43. Šilhavý (Hořanský, Čuřík) – 13. Matov (Čtvrtníček, Sedláček D.), 37. Florek (Štancl, Švaňhal), 58. Čtvrtníček (Benýšek, Medek)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Šurý) – Jeník, Teper, Čech, Janáček, Stuchlík, Žák, Mojžíš, Hryciow – Hořanský, Kucharczyk, Luka – Kolařík, Daněk, Zúbek – Kajaba, Šilhavý, Čuřík – Finsterle, Pokorný, Vítek.
    HC Technika Brno: Holub (od 4. Slavíček)– Vágner, Štancl, Sedláček S., Sedláček D., Švaňhal – Brzobohatý, Benýšek, Grünwald, Florek, Látal, Čtvrtníček, Biolek, Medek, Matov.
    bahis siteleri