Boston – San Jose 6:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 2:5 (kon.) | NY Rangers – Nashville 4:3 (kon.)
Philadelphia – NY Islanders 1:3 (kon.) | Washington – Detroit 6:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 0:3 (kon.)
Toronto – St. Louis 1:2 (po pr.) | Ottawa – Dallas 3:2 (kon.) | Florida – Los Angeles 3:6 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Arizona – Montreal 4:5 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
2:5 (0:1, 1:0, 1:4)
Anaheim Ducks
Pátek 10.02.2017, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Andrew COGLIANO - 2:5
     
    59:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Logan Shaw odebral ve středním pásmu puk Reinhartovi přihrál Ryanu Keslerovi, který posunul na ANDREWA COGLIANA, který ze středního pásma trefuje prázdnou branku soupeře.Asistence: Ryan Kesler, Logan Shaw.
    58:22 Rasmus RISTOLAINEN - 2:4
     
    58:22
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo snižuje na rozdíl 2 branek po krásném gólu. Justin Bailey posunul puk na RASMUSE RISTOLAINENA, který kolem pravého mantinelu objel bránícího hráče a u kruhu pro vhazování si to namířil před branku, kde krásnou střelou backhandem vymetl pavučiny v šibenici Gibsonovi branky. Asistence: Justin Bailey, Sam Reinhart.
     
    55:33
    Theodore (ANA) (2 minuty, hákování.)
    50:11 Corey PERRY - 1:4
     
    50:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují náskok! Rickard Rakell vypálil od levého mantinelu po zemi na vzdálenější tyč. Lehner puk betonem vyrazil na druhou tyč, kam si sjel volný COREY PERRY a uklidil puk do volné branky! Asistence: Rickard Rakell, Cam Fowler.
    45:46 Antoine VERMETTE - 1:3
     
    45:46
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim využívá přesilovku! Banradon Montour se dostal ke střele od modré čáry, která mířila někam do horní poloviny branky. Před Lehnerem čekal připravený ANTOINE VERMETTE, který šikovnou tečí poslal puk za záda Lehnera. Asistence: Brandon Montour, Hampus Lindholm.
     
    45:30
    O'Reilly (BUF) ( 2 + 2 minuty, vysoká hůl.)
    40:55 Rickard RAKELL - 1:2
     
    40:55
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim si beze zpět vedení! Rickard Rakell zavezl kotouč do třetiny soupeře, zadovkou ho předal na středu Coreymu Perrymu, který naznačil střelu a nahrál k levému mantinelu, kde stál osamocený RICKARD RAKELL, který střelou zápěstím z velkého úhlu trefil prázdnou branku. Asistence: Correy Perry, Hampus Lindholm.
     
    28:35
    Deslauriers si užívá potlesk publika, když přitlačil Bolla na mantinel a rozhodčí pak ukončili bitku.
    Boll (ANA) (5 minuty, bitka.)
    Deslauriers (BUF) (5 minut, bitka.)
    26:04 Jack EICHEL - 1:1
     
    26:04
    Sabres právě vstřelili branku!
    A je srovnáno! Ryan O'Reilly vyhrál vhazování na Kylea Okposa, který posunul puk na JACKA EICHELA, který od modré zápěstím propálil Gibsona, který se před přesilovkou znovu vrátil do branky! Asistence: Kyle Okposo, Ryan O'Reilly.
     
    26:02
    Montour (ANA) (2 minuty, podražení.)
     
    25:30
    Bailey dostal skvělou přihrávku zpoza branky a zakončoval. Nerozchytaný Bernier předvedl skvělý zákrok betonem a podržel Anaheim!
     
    20:37
    Ennis (BUF) (2 minuty, podražení.)
    19:57 Corey PERRY - 0:1
     
    19:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Těsně před koncem třetiny tu máme první gól! CORREY PERRY odebral McCabeovi v pravém rohu kotouč, objel s ním branku a vybruslil až mezi kruhy odkud střelou mezi betony propálil skvěle chytajícího Lehnera! Bez asistence.
     
    09:44
    Kane (BUF) (2 minuty, držení.)
     
    09:30
    Jeden z útočníků našel krásným krosem volného McCabea, který ihned zakončoval do odkryté klece. Gibson předvedl úžasný zákrok vyrážečkou!
     
    05:40
    Silfverberg dostal dobrou nahrávku do středního pásma a ujížděl sám na Lehnera. Celý brejk se rozhodl řešit střelou na vyrážečku, Lehner předvedl další skvělý zákrok!
     
    04:50
    Vermette s Coglianem se ocitli v přečíslení 2 na 1. Vermette žabkou nahrál na volného Cogliana, ale jeho střelu zneškodnil neuvěřitelným zákrokem Lehner! Domácí gólman se stihnul přesunout a zasáhnout lapačkou.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 27. Eichel (Okposo, R. O'Reilly), 59. Ristolainen (Ju. Bailey, Reinhart) – 20. Perry, 41. Rakell (Perry, H. Lindholm), 46. Vermette (Montour, H. Lindholm), 51. Perry (Rakell, Fowler), 60. Cogliano (Kesler, L. Shaw)


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – D. Kulikov, Ristolainen, McCabe, Franson, Gorges, Falk – Reinhart, R. O'Reilly, Okposo – M. Foligno, Eichel, Ennis – Ju. Bailey, B. Gionta, Deslauriers – Moulson, D. Grant, E. Kane.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Montour, H. Lindholm, Manson, Theodore, Bieksa – Getzlaf, Vermette, Silfverberg – Cogliano, Kesler, L. Shaw – N. Ritchie, Rakell, Perry – O. Kaše, N. Thompson, Boll.

    Rozhodčí: St. Laurent, Hebert – Cherrey, Driscoll

    Diváci: 18,027
    bahis siteleri