Boston – San Jose 6:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 2:5 (kon.) | NY Rangers – Nashville 4:3 (kon.)
Philadelphia – NY Islanders 1:3 (kon.) | Washington – Detroit 6:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 0:3 (kon.)
Toronto – St. Louis 1:2 (po pr.) | Ottawa – Dallas 3:2 (kon.) | Florida – Los Angeles 3:6 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Arizona – Montreal 4:5 (po pr.)
konec
Florida Panthers
3:6 (1:3, 0:3, 2:0)
Los Angeles Kings
Pátek 10.02.2017, 01:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Aleksander BARKOV - 3:6
     
    59:39
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí ještě jednou upravují skóre. Jaromír Jágr poslal puk na Budaje a vzápětí jej ještě dokázal přistrčit ALEKSANDERU BARKOVOVI, který už rozvlnil síť. Asistence: Jaromír Jágr a Jonathan Huberdeau.
    51:09 Jonathan MARCHESSAULT - 2:6
     
    51:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak přece jen domácí snižují. JONATHAN MARCHESSAULT měl dvě veliké možnosti, když obkroužil branku a dvakrát zakončoval, prosadil se ale až vzápětí, když dostal puk do mezikruží a z otočky rozvlnil síť! Asistence: Michael Sgarbossa.
    27:31 Jeff CARTER - 1:6
     
    27:31
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to už je neuvěřitelná dominance Kings! Tanner Pearson pálil mezi Lungovy betony, ale domácí gólman dokázal vyrazit. Kotouč si před ním ale sebral JEFF CARTER, který jej zasunul rovnou za gólmana Panthers! Asistence: Tanner Pearson a Brayden McNabb.
    24:27 Dwight KING - 1:5
     
    24:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Poněkud zmatečná situace končí dalším gólem hostí! Lewis totiž zasunul puk zpoza klece pod Luongův beton a odtamtud jej DWIGHT KING dotlačil do sítě. Sudí nejprve hru přerušili, po poradě ale branku uznali. Asistence: Trevor Lewis a Paul LaDue.
    24:06 Tanner PEARSON - 1:4
     
    24:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté přidávají další zásah a odskakují už o tři branky. Brown poslal puk z pravé strany před brankoviště a TANNER PEARSON doklepl kotouč přes Luongův beton do sítě. Asistence: Dustin Brown.
    14:59 Tyler TOFFOLI - 1:3
     
    14:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings opět navyšují svoje vedení na dvoubrankové! TYLER TOFFOLI dostal krásnou přihrávku do jízdy a přesnou střelou uklidil kotouč do horního růžku branky. Asistence: Drew Doughty a Jeff Carter.
    12:04 Jussi JOKINEN - 1:2
     
    12:04
    Florida právě vstřelila branku!
    V přesilovce to ještě nevyšlo, ale krátce po jejím skončení se Panthers prosazují! Bjugstad našel chytrou křižnou přihrávkou JUSSIHO JOKINENA, který už dokázal propálit hostujícího brankáře. Asistence: Nick Bjugstad a Vincent Trocheck.
    08:16 Jeff CARTER - 0:2
     
    08:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté navyšují své vedení! JEFF CARTER poprvé nastřelil jen tyč, následně si ale sjel do mezikruží, obdržel přihrávku a vypálil přesně mimo Reimerův dosah. Asistence: Tanner Pearson.
    01:39 Dustin BROWN - 0:1
     
    01:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A dostávají se do vedení! DUSTIN BROWN poslal puk z nulového úhlu před brankoviště a kotouč se se štěstím odrazil za Reimerova záda! Asistence: Alec Martinez a Jeff Carter.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 13. J. Jokinen (Bjugstad, Trocheck), 52. Marchessault (Sgarbossa), 60. Barkov (Jágr, Huberdeau) – 2. D. Brown (Martinez, J. Carter), 9. J. Carter (Pearson), 15. Toffoli (Doughty, J. Carter), 25. Pearson (D. Brown), 25. King (Lewis, LuDue), 28. J. Carter (Pearson, McNabb)


    Florida Panthers: Reimer (15. Luongo) – Demers, Yandle, Ekblad (A), Pysyk, Petrovic, Matheson – Jágr, Barkov, Huberdeau – R. Smith, Trocheck, J. Jokinen (A) – Marchessault, Sgarbossa, Bjugstad – Sceviour, MacKenzie (C), S. Thornton.
    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Doughty (A), Forbort, Martinez, Muzzin, LuDue, McNabb – Toffoli, Kopitar (C), Andreoff – D. Brown, J. Carter (A), Pearson – Gáborík, Dowd, Clifford – Lewis, N. Shore, King.

    Rozhodčí: Luxmore, Morton – Miller, Murray
    bahis siteleri