Barys – Novokuzněck 2:3 (po pr.) | Jekatěrinburg – Omsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Novosibirsk 3:2 (po pr.)
Čerepovec – Spartak Moskva 2:1 (po pr.) | Jaroslavl – Kunlun 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 4:2 (kon.)
Minsk – Nižněkamsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Dynamo Moskva – Vladivostok 2:1 (po pr.) | Jokerit – Kazaň 4:5 (kon.)
Petrohrad – Soči 6:2 (kon.) | Viťaz – Chabarovsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Riga – Toljatti 2:1 (po pr.)
po s.n. (1:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:3 (2:0, 0:1, 0:1 - 0:0)
Avangard Omsk
Čtvrtek 16.02.2017, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nikolaj LEMŤUGOV - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Avangard Omsk.
    Autorem vítězné branky je NIKOLAJ LEMŤUGOV.
     
    63:31
    David Booth dostal dvě minuty za podražení a Jekatěrinburg má obrovskou šanci rozhodnout!
     
    60:00
    Jevgenij Česalin dostal v závěru normální hrací doby dvě minuty za hrubost, zatímco David Booth za napadení.
    53:22 Pjotr CHOCHRJAKOV - 2:2
     
    53:22
    Avangard právě vstřelil branku!
    PJOTR CHOCHRJAKOV si najel před bránu na nahození Davida Bootha z pravého křídla a z blízkosti puk usměrnil pod horní tyč! To je obrovská rána pro domácí Avtomobilist, jehož hokejisté dnes potřebují získat tři body! Asistence: David Booth a Anton Burdasov.
     
    52:11
    Maxim Rassejkin byl zřejmě hráčem, který se mezi kruhy pro vhazování ocitl ve velké šanci, jeho střela s příklepem ale minula levý horní roh brány!
     
    46:38
    Petr Koukal napřáhl v levém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, bývalý brankář Slavie ale předvedl fantastický semafor a puk ukryl v lapačce!
    46:02 Neuznaný gól v podání mladíčka Igora Goleščichina!
     
    46:02
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku, která nebyla po delším přezkoumání videa uznána!
    Michal Čajkovský z levého křídla nahodil puk před bránu a teprve devatenáctiletý mladíček Igor Goleščichin z mezikruží krásnou střelou zápěstím zamířil nad levým betonem Dominika Furcha ke vzdálenější pravé tyči. Český brankář se hodně zlobil a věděl proč. Gól nebyl uznán kvůli nedovolenému bránění brankáře.
     
    40:48
    Petr Koukal vyrazil v oslabení do nebezpečného přečíslení dva na jednoho a v pravém kruhu pro vhazování se ho sám rozhodl zakončit střelou, která těsně nad ledem mířila k přední tyči! Dominik Furch ale fantasticky zasáhl levým betonem a poté si poradil i s bekhendovou dorážkou svého krajana!
     
    39:34
    Erik Gustafsson krásně přenesl hru do pravého kruhu pro vhazování, kde Anton Burdasov krásně vypálil bez přípravy, Ivan Lusutin ale předvedl skvělý zákrok a puk ukryl v lapačce! Krásný zákrok v podání domácího brankáře.
     
    38:54
    Alexej Michnov se snažil na útočné modré čáře vybojovat puk, jenže objal kolem pasu Valentina Pjanova a dostal menší trest za držení. Zbytečný faul.
     
    34:32
    Nikita Samochvalov chtěl z levé strany obranného pásma vyhodit podél hrazení puk, jenže nešťastně zasáhl do obličeje jednoho z protihráčů a dostal menší trest za vysokou hůl. Avangard bude hrát ve čtyřech.
     
    33:02
    Petr Koukal byl zřejmě hráčem, který se v blízkosti levé tyče ocitl ve velké šanci a dobře mířil nad pravé rameno Dominika Furcha, českého brankáře ale zachránila tyč!
    31:57 Alexandr PĚREŽOGIN - 2:1
     
    31:57
    Avangard právě vstřelil branku!
    ALEXANDR PĚREŽOGIN středem ledové plochy zavezl puk do útočného pásma a po nádherném prohození jednoho z hráčů Jekatěrinbugu z levého kruhu pro vhazování nad levým betonem Ivana Lisutina zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Omsk snižuje na 2:1 a je zpět v zápase! Asistence: Nikolaj Lemťugov a Erik Gustafsson.
     
    27:35
    Anatolij Golyšev dostal dvě minuty za držení a Avangard Omsk si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    19:12
    Anton Burdasov po přečíslení domácího celku dva na jednoho fauloval a dostal dvě minuty za sekání.
     
    17:38
    Tlak Avangardu zastavil na pravém křídle faul, kterého se dopustil Maxim Rassejkin a dostal menší trest za držení. Avangard si zahraje první přesilovou hru.
     
    16:14
    Jekatěrinburg se ocitl v blízkosti levé tyče v další obrovské šanci, následná střela z úhlu, která mířila po ledě ke vzdálenější pravé tyči, ale skončila na pravém betonu skvěle chytajícího Dominika Furcha!
     
    14:46
    Dmitrij Megalinskij byl zřejmě hráčem, který na pravém křídle napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem a jeho pokus mířil do bližšího horního rohu brány, Dominik Furch ale předvedl fantastický zákrok a levým ramenem ho vyrazil! Nádherná střela a zákrok.
     
    10:36
    Jonas Ahnelöv pálil v blízkosti levé tyče mimo a vzápětí přišla na straně Avangardu nebezpečná střela z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, která mířila těsně nad ledem přesně ke vzdálenější levé tyči, brankář Ivan Lisutin ji ale fantasticky vykopl svým pravým betonem!
     
    05:06
    Rok Tičar se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jeho následnou střelu ale dokázal střídající Dominik Furch vytáhnout lapačkou nad levý horní roh brány!
     
    03:41
    Střídání v týmu Avangard Omsk: ze hřiště odchází Denis Kostin, přichází Dominik Furch.
    03:41 Alexej VASILEVSKIJ - 2:0
     
    03:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    ALEXEJ VASILEVSKIJ napřáhl v levém kruhu pro vhazování k nádherné střele s příklepem, která bez přípravy zamířila do bližšího horního rohu brány! Jekatěrinburg vstřelil během pětiminutové přesilové hry druhý gól a vede už 2:0! Asistence: Rok Tičar a Michal Čajkovský.
     
    03:25
    Jekatěrinburg vyvolal v blízkosti pravé tyče obrovský závar, domácí Alexej Simakov ale nedokázal puk poslat do prázdné brány! Nechybělo mnoho a domácí mohli vést o dvě branky! Avangard neví, kam skočit dřív.
    02:34 Petr KOUKAL - 1:0
     
    02:34
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nikolaj Timašov pálil od modré čáry vedle levé tyče, u níž se dostal k puku po odrazu od mantinelu za bránou PETR KOUKAL a z blízkosti puk usměrnil pod horní tyč odkryté sítě! Jekatěrinburg využil dlouhou pětiminutovou přesilovou hru a vede nad Avangardem 1:0! Asistence: Nikolaj Timašov a Alexej Simakov.
    01:21 Faul Iljy Zubova, po kterém hned v úvodu duelu dohrál!
     
    01:21
    Denis Mingalejev byl na pravé straně obranného pásma tvrdě naražen zezadu na mantinel Iljou Zubovem, který dostal pět minut plus osobní trest do konce utkání! Trest za Ilju Zubova odpyká útočník Anton Burdasov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Koukal (Timašov, Simakov), 4. Alexej Vasilevskij (Tičar, Čajkovský) – 32. Pěrežogin (Lemťugov, Gustafsson), 54. Chochrjakov (Booth, Burdasov), rozh. náj. Lemťugov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Petr Koukal (JEK)
    0:0   Vladimír Sobotka (OMS)
    2. série:
    0:0   Igor Goleščichin (JEK)
    0:0   Maxim Pestuško (OMS)
    3. série:
    1:0   Rok Tičar (JEK)
    1:1   Nikolaj Lemťugov (OMS)
    4. série:
    1:1   Vladimír Sobotka (OMS)
    1:1   Oleg Gubin (JEK)
    5. série:
    1:2   Nikolaj Lemťugov (OMS)
    1:2   Rok Tičar (JEK)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lisutin (Sochatskij) – Kivistö, Megalinskij (A), Čajkovský, Alexej Vasilevskij, Andersén, Timašov, V. Vasiljev, Žuravljov – Michnov (C), Gubin, Koukal – Golyšev, Tičar, Mingalejev – Torčeňuk, Simakov (A), Česalin – Rassejkin, Goleščichin, A. Romanov.
    Avangard Omsk: D. Kostin (4. Furch) – Gustafsson, Ahnelöv, Nikitin, Grigorjev, Martynov, Meňšikov – Sobotka (A), Lemťugov, Pěrežogin (C) – Zubov (A), Pjanov, I. Michejev – Chochrjakov, Pestuško, Burdasov – Juňkov, Booth, Samochvalov – Fiščenko.

    Rozhodčí: Denis Naumov, Roman Gofman. Čároví: Nikita Novikov, Anton Ponamarenko

    Diváci: 4800
    bahis siteleri