Barys – Novokuzněck 2:3 (po pr.) | Jekatěrinburg – Omsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Novosibirsk 3:2 (po pr.)
Čerepovec – Spartak Moskva 2:1 (po pr.) | Jaroslavl – Kunlun 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 4:2 (kon.)
Minsk – Nižněkamsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Dynamo Moskva – Vladivostok 2:1 (po pr.) | Jokerit – Kazaň 4:5 (kon.)
Petrohrad – Soči 6:2 (kon.) | Viťaz – Chabarovsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Riga – Toljatti 2:1 (po pr.)
konec
Jokerit Helsinky
4:5 (2:1, 1:1, 1:3)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 16.02.2017, 17:30 • Hartwall Arena, Helsinky • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Tak nakonec je tu vyloučení pro oba týmy – za domácí byl nakonec za viníka označen také se do bitky zapojující Masi Marjamäki, za hosty pak Michajl Varnakov. Oba byli posláni na trestnou lavici za hrubost.
     
    45:20
    A hosté budou mít možnost další přesilové hry, když se Brian O'Neill provinil nedovoleným bráněním a míří na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    41:42
    Domácí půjdou do čtyřech, což znamená šancí na srovnání pro kazaňské – na trestnou lavici míří Peter Regin za podražení.
     
    20:47
    Je tu první vyloučení proti domácím Helsinkám – na trestnou lavici je na dvě minuty poslán Mika Niemi za krosček.
     
    17:34
    A do přesilovky dnes už potřetí půjde domácí celek, když Kazaň hrála v šesti lidech a je za to po zásluze potrestána dvouminutovým vyloučením.
     
    14:06
    Do dobré šance se dostával Salminen, který byl před brankou ale podražen Damirem Musinem – ten je tak vyloučen a nabídne domácím druhou přesilovou hru dneška.
     
    09:07
    Svitov se teď dostal do křížku s dánským obráncem Lauridsenem – to vše se stalo po faulu Fjodora Malychina, který hrál vysokou holí a poslal domácí do přesilovky.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 12. Ch. Genoway (O'Neill, Huhtala), 17. O'Neill (Ch. Genoway, Jensen), 32. Wirtanen (Marjamäki, Talaja), 49. Joensuu (Anttila, Lauridsen) – 17. Golubev (Tokranov, Ohtamaa), 32. Batyršin (Azevedo, Tkačjov), 43. Tokranov (Tkačjov), 47. D. Musin (Malychin, Glinkin), 55. Azevedo (Tkačjov)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – V. Lajunen (A), Jensen, Jalvanti, Ch. Genoway, Lauridsen, Jaakola (A), Rautanen, A. Kulda – O'Neill, Regin (C), Joensuu – Salminen, Niemi, Huhtala – Anttila, Pihlström, Gymer – Talaja, Wirtanen, Marjamäki.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (S. Galimov) – D. Musin, S. Zacharčuk, Abrosimov, Jordán, Ohtamaa, Batyršin, Sidorov (A) – Azevedo, Tkačjov, Sekáč – Tokranov, Svitov (C), Golubev – M. Gluchov, An. Popov, Glinkin – M. Lazarev, Malychin (A), Varnakov.

    Rozhodčí: Jeřábek, Gebej – Otmachov, Misjur
    bahis siteleri