Letňany – Mountfield HK 5:3 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 5:6 (kon.) | K. Vary – Kobra 0:1 (kon.)
Jihlava – Třinec 5:4 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 2:4 (kon.) | Liberec – Tábor 13:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Vsetín 7:2 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 6:0 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 3:2 (po pr.)
Havířov – Vítkovice 1:4 (kon.) | Zlín – Žďár n/S 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 4:3 (po pr.)
Slavia – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Olomouc – Přerov 1:4 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
4:3 (0:2, 3:0, 0:1 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 16.02.2017, 18:00 • DRFG Arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    63:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zmar na straně Pardubic, euforie na straně Komety. Bonusový bod z tohoto důležitého bodu získávají hokejisté Komety. JAN MLČÁK v útočném pásmu napřáhl a prostřelil Nečase.
     
    59:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost na střídačce hostí, kteří třináct vteřin před koncem srovnávají a posílají duel do prodloužení! TOMÁŠ ZEMAN při rychlém protiútoku napálil z pravého kruhu brankovou konstrukci, zanedlouho poté se ale dostal k další střele, kterou překonal jinak výborného Kašpara. Asistence: Radek Šír, Tomáš Jelínek.
     
    35:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Modrobílí teď mají otěže utkání pevně ve svých rukou, a poprvé se dostávají do vedení. V závaru před bránou našel Kučeřík ještě lépe postaveného ERIKA MELUZÍNA, jenž se do odkryté klece nemýlil. Asistence: Radek Kučeřík, Jakub Konečný.
     
    31:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí stupňovali svůj tlak, a nakonec se dočkali zaslouženého vyrovnání. Po střele ADAMA POPELKY se odrazil puk obloučkem za záda Nečase, který nedokázal na podivnou trajektorii kotouče reagovat. Asistence: Dominick Vašíček.
     
    24:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    V ponechané výhodě se domácí poprvé prosazují a dávají kontaktní branku. Vašíček našel před bránou úplně volného JAKUBA KONEČNÉHO, který nabízenou šanci neprohospodařil, a přesnou střelou k tyči vymazal nulu na Nečasově kontě. Asistence: Dominick Vašíček, Jan Sedláček.
     
    15:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté sice přesilovou hru nevyužili, to je ale mrzet nemusí. Krátce po jejím skončení totiž předvedl pohlednou individuální akci předvedl kapitán Pardubic FILIP KOFFER. Ten se prokličkoval před Kašpara, jehož si položil a překonal jej kličkou do forhendu. Bez asistence.
     
    07:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamu se podařilo srovnat hru, z čehož nakonec vytěžili otevírací branku. TOMÁŠ JELÍNEK si na levém kruhu řádně připravil střelu a následně poslal puk přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Jan Lašák, Dominik Pejzl.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 25. Konečný (Vašíček, Sedláček), 32. Popelka (Vašíček), 36. Meluzín (Kučeřík, Konečný), 64. Mlčák – 8. Jelínek (Lašák, Pejzl), 16. Koffer, 60. Zeman (Šír, Jelínek)


    HC Kometa Brno: Kašpar (Vystavěl) – Holemý, T. Sedláček, Kučeřík, Mlčák, Furch, J. Sedláček, Studený – Žák, Popelka, Konečný, Hubáček, Meluzín, Jedlička, Malý, Kavický, Rašovský, Vašíček (C), Bartes.
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Klas) – Matěcha, Pejzl, Kaštánek, Nedelka, Hrádek, Odehnal, Jelínek, Secký – Šír, Zeman, Antoníček, Koffer (C), Hledík, Rouha, Rohlík, Lašák.

    Rozhodčí: Čuňočka – Komínek, Musil
    bahis siteleri