Klášterec nO – Klatovy 2:3 (kon.) | Řisuty – Kobra 3:8 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 5:3 (kon.)
Nový Jičín – Vsetín 1:5 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 3:2 (1:0 po s.n.) | Opava – Val. Meziříčí 3:4 (0:2 po s.n.)
Tábor – Písek 6:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 7:4 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 2:4 (kon.)
Žďár n/S – Nymburk 2:1 (2:3 po s.n.) | Děčín – Bílina 7:0 (kon.) | Trutnov – Jablonec n/N 6:1 (kon.)
Jindř. Hradec – David Servis 4:0 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 2:3 (kon.)
konec
HC Děčín
7:0 (2:0, 1:0, 4:0)
HC Draci Bílina
Sobota 18.02.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše, přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů se budu těšit na shledanou. (08:52:44)
     
    Je dobojováno. Medvědi deklasovali svého soupeře, který do Děčína přijel v okleštěné sestavě 7:0 a potřetí za sebou odešli ze zápasu s čistým štítem a skórem 19:0. Pro nadcházející play-off tak Medvědi chytli slušnou formu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak ještě přeci jenom domácí skórují. Sedmou trefu přidal ROMAN NAVARRA a uzavírá tak dnešní střelecké hody – 7:0. Asistence: Martin Zdvořáček, Michal Oliverius.
     
    59:40
    Zápas se už pouze dohrává a blíží se tak jeho zdárný konec. Ani jeden tým se už nikam nežene.
     
    59:04
    Radim Vacek pálil z pravé strany a kotouč jen těsně minul hostující branku.
     
    58:49
    Před brankou hostů se zjevil Daniel Volráb, který se snažil dopíchnut puk za Spěšného záda, ale ten si připravil další přesný zákrok a rozjeté Medvědy zastavil.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:18
    Spěšný teď musel čelit dalším střelám Děčína, ale ani ta Volrába či Haška se neujaly a navýšení skóre se tak díky němu znovu nekonalo.
     
    55:37
    Zajan našel před odrytou brankou Daniela Volrába, který ale svou střelu poslal vysoko nad. Pokud by mířil přesně, byla by to stoprocentní branka.
     
    54:42
    A následně střelu Marka Macka vykopl levým betonem do bezpečí a znovu tak zabránil vyššímu skóre. Medvědi jsou při chuti a stále se tlačí před bílinskou klec.
     
    54:10
    Faigl tečoval střelu Oliveriuse před hostující brankou, ale Spěšný ji dokázal vytěsnit mimo tři tyče.
     
    51:54
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned z další akce po vhazování vedou Medvědi už 6:0. PAVEL ZAJAN dokázal propálit Spěšného, který tak právě inkasoval kanára – 6:0. Asistence: Jaroslav Hašek, Ondřej Hříbal.
     
    51:19
    Děčín právě vstřelil branku!
    Pěkně to nyní udělal Radomír Vaněk. Proháčkoval se celým kluzištěm až na pravý kruh, kde pálil na Spěšného. Kotouč kontroloval u pravé tyče Radim Vacek, ale nemusel. Střela RADOMÍRA VAŇKA nakonec prošla za záda Spěšného – 5:0. Asistence: Radim Vacek, Tomáš Faigl.
     
    49:58
    Na druhé straně se do svých kliček zamotal Marek Macek, který svou individuální akci do zdárného konce nedotáhl. Spěšný tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    49:03
    Zdeněk Petráš svou dělovkou z pravé strany znovu nechal vyniknout Dlouhého v brance Děčína. Hosté stále napadají děčínské teritorium a snaží se vsítit svou první branku.
     
    48:01
    Další rána z mezikruží z hole Romana Navarry, ale Spěšný ho znovu vychytal. A do své lapačky pak ukryl také střelu Michala Oliveriuse, který pálil z levého kruhu.
     
    47:15
    Vladimír Bačák se napřáhl z levého kruhu a Dlouhý znovu vytasil bleskový zákrok. Efektním semaforem jeho prudkou střelu kryje a znovu tak přerušuje hru.
     
    46:22
    Roman Fučík vyslal na Dlouhého dalekonosnou střelu od modré čáry a domácí brankář tak jeho ránu chytá do své lapačky. Hra je přerušena, bude se vhazovat po jeho levé ruce.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Vaněk (Zajan, Macek), 20. Zajan (Hašek, Volráb), 37. Volráb (Hašek, Zajan), 42. Navarra (Zika, Oliverius), 52. Vaněk (Vacek, Faigl), 52. Zajan (Hašek, Hříbal), 60. Navarra (Zdvořáček, Oliverius)


    HC Děčín: Dlouhý (Kácha) – Vaněk, Kaltenböck, Hříbal, Chmel, Procházka, Molnár, Zdvořáček – Hašek, Volráb, Faigl – Zika, Oliverius, Fojt – Vacek, Sýkora, Zajan – Navarra, Macek, Kopta
    HC Draci Bílina: Spěšný (Adámek) – Polák, Fučík, Moravec, Kristoffersen, Pokorný, Brettschneider – Nedrda T., Nedrda V., Böhm – Petráš, Kopřiva, Fryč – Jirkovský, Bačák

    Rozhodčí: Smitka – Votrubec, Ševic
    thejrc.org