Olomouc – Ne 1:9 (kon.) | Jičín – Královské Vinohrady 7:0 (kon.)
konec
FBS Olomouc
1:9 (1:1, 0:4, 0:4)
Ne
Sobota 18.02.2017, 16:30 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 20. kolo
     
    57:33
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají už do osmibrankového trháku! Nikým nehlídaná MICHAELA ŠULANOVÁ totiž propálila vše, co jí stál v cestě, a to včetně Kluzové. Bez asistence.
     
    51:26
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Herbadent své vedení navyšuje díky velké smůle Kluzové. Té míček propadl mezi nohama až za brankovou čáru, když jej k ní napálila TEREZA CHVÁTALOVÁ. Asistence: Nikola Hermanová.
     
    46:49
    Stiskálková nabídla luxusní přihrávkou míček volné Oháňkové, jenomže ta ve finální fázi své možnosti selhala. Olomouc se trochu oklepala.
     
    45:08
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A další potvrzení síly Herbadentu! DOMINIKA KUBIŠOVÁ si vykroužila z rohu přímo před branku a milimetrově přesnou střelou trefila pravou šibenici. Bez asistence.
     
    44:47
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Pražanky už vedou o pět branek. Po faulu Reimerové se totiž právě faulovaná LUCIE KOŠTURIAKOVÁ ujala míčku a i přes nepřízeň domácích fanoušků se trefila při trestném střílení přímo k tyčce. Bez asistence.
     
    31:04
    Domácí kouč Petr Dadej si vyžádal oddechový čas. Hra domácích se přece jen zpomalila.
     
    31:04
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Olomouc je v psychicky dole. DENISA BILLÁ si tak jednoduchým průnikem a kličkou dokráčela pro 51. letošní kanadský bod. Bez asistence.
     
    30:32
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Pražanky se rozjely, už na 4:1 totiž posouvá stav utkání pozorná DAGMAR SURÁ, která dorazila poskakující míček přímo za Kluzovou. Asistence: Dominika Kubišová.
     
    29:50
    Pavlíková se v samostatném úniku unáhlila, její pokus mířil příliš nad horní tyčku.
     
    26:03
    A další tutovka! Sklenářová se hnala nikým nebráněna na branku hostí, ovšem svou kličku nedotáhla k dokonalosti. Červová ji tak prokoukla.
     
    25:49
    Malecká se dostala za obrannou dvojku, jenomže tváří tvář Kluzové selhala. Olomoucká brankařka ji vychytala konečky prstů.
     
    24:39
    SKlenářová se nadvakrát hnala do šance, ale v obou případech selhala na výborně chytající Červové. Herbadent přežil další dvě těžké zkoušky.
     
    23:30
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Olomouc už začíná asi psychicky chřadnout. Po jednoduchém přehrání na půlce se míčku ujmula MARTINA ČAPKOVÁ a ránou z výběhu skoro z půlící čáry trefuje šibenici. Asistence: Petra Malecká.
     
    21:26
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Vše je zapomenuto! Jasný favorit dnešního utkání ukazuje své přednosti, když se LUCIE PILÍKOVÁ vydala na dlouhý výběh prakticky přes celou šířku hřiště a poslala svou střelu přes clonu přesně do horního růžku. Asistence: Lucie Košturiaková.
     
    18:10
    Olomouc dnes hraje jako vyměněný! Další gólovku totiž málem využila technicky vyspělá Pavlíková, když trefila s velkou dávkou smůly špičky nohy brankařky Červové.
     
    16:34
    Zamazalová mohla přidat další branku! Ve chvíli, kdy se ocitla sama před brankou, ale zamířila mimo tři tyče. Hosté měly velkou kupu štěstí!
     
    14:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Předchozí teze jsou podpořeny činy! Sklenářová natáhla z poloviny hřiště a trefila Červovou. U ní se však nacházela bystrá MONIKA ZAMAZALOVÁ, která už míček za brankovou čáru dotlačila. Asistence: Alena Sklenářová.
     
    07:48
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A vidíme na palubovce 50 kanadský letošní sezóny pro exhvězdu reprezentace DENISU BILLOU, která si našla poskakující míček před brankou a zavěsila pod víko. Asistence: Lucie Košturiaková.
     
    04:37
    Steinbachová byla na konci krásné kombinace přes celé hřiště, jenomže Kluzová bravurně zasahuje. Olomouc je pod velkým tlakem.
     
    01:36
    Reimerová trefuje z úhlu břevno!

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Zamazalová (Sklenářová) – 8. Billá (Košturiáková), 22. L. Pilíková (Košturiáková), 24. Čapková (Malecká), 31. Surá (Kubišová), 32. Billá, 45. Košturiáková (TS), 46. Kubišová, 52. Chvátalová (Hermanová), 58. Šulanová


    FBS Olomouc: Kluzová (Králová, Franková) – Stiskálková, Peterková, Václavíková – Reimerová (C), Kylarová, Pavlíková – Pařízková, Bouchalová, Oháňková – Zamazalová, Mošťková, Sklenářová – Zacpalová, P. Grufíková.
    Ne: Červová (Christiánová) – Hermanová, Billá, Šulanová, Machková – L. Pilíková, Sádková, Steinbachová – Surá, Kubišová, Košturiáková (C) – Čapková, Zabavská, Polívková – Chvátalová, Malecká.

    Rozhodčí: Michaela Konečná, Veronika Wienerová

    Diváci: 63
    bahis siteleri