New Jersey – NY Islanders 3:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:6 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (po pr.) | Minnesota – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:4 (kon.)
Los Angeles – Florida 2:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 2:5 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:3 (0:2, 1:0, 1:1)
Winnipeg Jets
Neděle 19.02.2017, 23:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Domácí to zkoušejí v šesti!
     
    58:00
    Poslední dvě minutky třetí třetiny!
     
    52:02
    Ceci vyslal na branku střelu z pravého kruhu, kterou vyrazil Hellebuyck jen před sebe, kam si sjel osamocený Pageau. Jeho následný střelecký pokus ale neskončil v síti, neboť Hellebuyck předvedl proti jeho střele skvělý zákrok.
     
    46:42
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Jacob Trouba – 2 min., zásah do hlavy nebo krku).
    45:05 Zack SMITH - 2:3
     
    45:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí opět snižují! Hosté chybovali ve vlastní třetině a ke kotouči se tak dostal Karlsson. Ten svým nahozením od modré našel Brassarda, který kotouč trefil do bruslí ZACKA SMITHE, od kterých se odrazil do sítě. Asistence: Derick Brassard a Erik Karlsson.
    42:33 Josh MORRISSEY - 1:3
     
    42:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté opět odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! JOSH MORRISSEY vyslal na branku střelu od modré, kterou si do vlastní branky srazil jeden z bránících hráčů. Asistence: Bez asistence.
     
    41:31
    Turris se z ničeho nic dostal ke kotouči těsně před Hellebuyckem. Ten však jeho následný bekhendový pokus dokázal vyrazit nad branku.
     
    31:20
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dustin Byfuglien – 2 min., podražení).
     
    30:55
    Wheeler se dostal zcela osamocen ke střele z mezikruží. Jeho střelecký pokus ale dokázal Condon skvěle vyrazit do rohu kluziště.
     
    26:29
    Domácí chybovali ve vlastním pásmu a ke střele z pravého kruhu se tak dostal Perreault. Jeho tvrdý pokus však dokázal Condon vyrazit mimo tři tyče.
    25:10 Mark STONE - 1:2
     
    25:10
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné branky! Karlsson našel přihrávkou od pravého mantinelu v mezikruží volného MARKA STONEA, který se následně střelou do levého horního růžku nemýlil. Asistence: Erik Karlsson a Dion Phaneuf.
     
    24:58
    Turris opět dostal nabito do levého kruhu. Tentokrát ale svou tvrdou střelou trefil tyč!
     
    24:02
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Ben Chiarot – 2 min., podražení).
     
    21:34
    Smith dostal skvělou přihrávku zpoza branky. Jeho následný střelecký pokus ale dokázal Hellebuyck fantasticky vyrazit mimo tři tyče.
     
    19:04
    Wideman se dostal zcela osamocen ke střele z pravého kruhu. Jeho tvrdý pokus ale dokázal Hellebuyck vyrazit mimo tři tyče!
     
    18:54
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dustin Byfuglien – 2 min., sekání).
     
    18:27
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Mark Stone – 2 min., podražení).
    12:28 Mathieu PERREAULT - 0:2
     
    12:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Scheifele našel přihrávkou od modré těsně před brankářem stojícího MATHIEUA PERREAULTA, který následně objel brankáře a zasunul kotouč za brankovou čáru. Asistence: Mark Scheifele a Patrik Laine.
     
    08:20
    Wingels se spolu s Kellym dostal do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný ale nedokázal přetavit skvělou přihrávku od svého spoluhráče v gól. Kotouč poslal jen do boční sítě!
    01:09 Dustin BYFUGLIEN - 0:1
     
    01:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! DUSTIN BYFUGLIEN dostal nabito do pravého kruhu, odkud nechytatelnou střelou pod horní tyčku nedal Condonovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Mark Scheifele a Patrik Laine.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 26. Mark Stone (E. Karlsson, Phaneuf), 46. Z. Smith (Brassard, E. Karlsson) – 2. Byfuglien (Scheifele, Laine), 13. Perreault (Scheifele, Laine), 43. Morrissey


    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – E. Karlsson (C), Methot, Ceci, Phaneuf (A), Ch. Wideman, Borowiecki, Claesson – Dzingel, Brassard, Mark Stone – Z. Smith (A), Turris, Hoffman – Kelly, Pageau, Pyatt – Lazar, Wingels.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Byfuglien (A), Chiarot, Trouba, Morrissey, Postma, Stuart – Wheeler (C), Little, Ehlers – Laine, Scheifele (A), Perreault – Armia, Lowry, Matthias – Stafford, B. Tanev, Thorburn.

    Rozhodčí: Pochmara, Charron – Cormier, Murray
    bahis siteleri