konec
Jarná klasika: Omloop Het Nieuwsbald

1. Greg Van Avermaet

(2. Peter Sagan, 3. Sep Vanmarcke)

sk Sobota 25.02.2017, 11:35Cyklistika
     
    10
    10 000 metrov pred cieľovou páskou borci zvyšujú svoju výhodu už na 40 sekúnd, čo je pre slovenských fanúšikov skvelou správou, lebo vpredu je náš Peter Sagan!
     
    18
    Keby sa vzal do úvahy priamy súboj Sagana a van Avermaeta v šprinte, tak z minulosti má práve druhý menovaný lepšiu bilanciu v šprintoch 1 na 1. Porazil Petra v súboji o tretie miesto na Flandrách 2015, porazil ho minulý rok v šprinte na týchto pretekoch, prípadne minulú sezónu v krásnom šprinte na Tirrene. Dokáže dnes Slovák zvíťaziť?
     
    36
    Na poslednom bergu dňa, Molenbergu, zaútočil aj Čech Zdeněk Štybar, ktorý sa snaží dostať do vedúcej skupiny, kde s miernymi technickými problémami bojuje Peter Sagan. Zatiaľ však nezdvíha ruku, ktorá by signalizovala výmenu bicykla.
     
    51
    Ani jeden z borcov nechce spolupracovať s naším Petrom Saganom, na čo sa Slovák pochopiteľne sťažuje a gestikuláciou dáva najavo, že nie je spokojný.
     
    56
    Ku Gregovi van Avermaetovi sa dostal aj Peter Sagan, ktorý momentálne ťahá svoju skupinu zloženú asi z desiatich jazdcov!
     
    75
    Peter Sagan bol za tímovým vozidlom, keď mal menší technický problém, avšak tímový kolega ho ihneď priviezol späť do pelotónu, takže Slovák neminul žiadnu veľkú energiu na jeho návrat.
    Dvaja veľkí favoriti na dnešné víťazstvo - majster sveta Peter Sagan a veterán Tom Boonen

     
    173
    Ani po 25 kilometroch sa preteky nedočkali úniku. Na čele balíku vidíme všetkých veľkých favoritov vrátane nášho Slováka Petra Sagana!
    Na Petra Sagana a jeho tím čakalo dnes pred tímovým autobusom veľa priaznivcov

    Adam Kadlec

    Odstúpili
    Vjačeslav Kuznecov (Kaťuša-Alpecin)
    Lars Boom (LottoNL-Jumbo)
    Anthony Turgis (Cofidis)
    Sam Bewley (Orica-Scott)
    Zakkari Dempster (Isreal Cycling Academy)
    Tom Boonen (Quick-Step Floors)
    bahis siteleri