Fréjus St-Raphaël – Auxerre 2:0 (kon.) | Bastia – Angers 0:1 (kon.) | Bordeaux – Lorient 2:1 (kon.)
konec
Fréjus St-Raphaël FC
2:0 (2:0)
AJ Auxerre
Úterý 28.02.2017, 18:00 • Stade Louis Hon, Saint-Raphaël • Francouzský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Fréjus St-Raphaël FC

    Fréjus, který hraje až čtvrtou nejvyšší francouzskou ligu, je sice ve své soutěži na třetím místě, avšak postup je prozatím v nedohlednu, protože na lídra tabulky Rodez ztrácí již 11 bodů.
    V poháru si však vede zatím velmi zdatně. V první kole přehrál Bourg Peronnas v poměru 3:1 a slavil postup do další fáze, kde narazil na tým Le Cendre. I tentokrát se St-Raphaël radoval z výhry a šel dál po výsledku 4:0. V lednu letošního roku zvítězil 2:1 na hřišti Grenoblu a dalším kole již na něj čekal Prix les Mezieres. Dlouho to vypadalo na bezbrankovou remízu, ale v nastaveném čase rozhodl Sackre Gbohou o postupu svého mužstva do osmifinále.
     
    AJ Auxerre

    Auxerre hrající druhou francouzskou Ligue 2 neprožívá zrovna úspěšnou sezónu. Po sedmadvaceti zápasech mají 28 bodů a okupují až 18. pozici, která garantuje baráž o setrvání v této soutěži.
    V prvním kole poháru zvítězili jasně na půdě Sernin du Bois 4:1 a dalším jejich soupeřem bylo mužstvo Cluses Scionzier. I s tím si Auxerre dokázalo poradit stejným výsledkem. Další kolo však už tak jednoznačné nebylo. Utkání s Troyes totiž dospělo až do prodloužení, kde však AJ vstřelilo dva góly a po výsledku 4:2 se mohli těšit na klub z první ligy – St. Erienne. Ani to však Auxerre nezastavilo. Po bezbrankové remíze doputoval duel do prodloužení, ve kterém St. Etienne inkasovalo hned tři branky a po prohře 3:0 pohár opustili.
     
    Vzájemná utkání

    Oba týmy spolu doposud nesehrály žádný vzájemný zápas, a tak to bude dnes pro oba premiéra.
     
    Úvodní sestavy:

    Fréjus St-Raphaël FC: Deneuve – Baldé, Moreira, Mouillon, Mendy, Orinel, Marignale, Delvigne, Dao Castellana, Gbohou, Tlili
    Náhradníci: Mahigues, Nadifi, Ousseni, Soly, Peillex, Romey

    AJ Auxerre: Boucher – Sané, Tacalfred (C), Fournier, Aguilar – Traoré, Ba, Touré, Goujon – Sangaré, Courtet
    Náhradníci: Lenogue, Sparagna, Konaté, Obraniak, Aye, Tamuzo, Yattara

    Rozhodčí: Ben El Hadj Salem Hakim – Yannick Boutry, Benjamin Pages.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Osmifinálový zápas francouzského poháru tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hostující fotbalisté rozehráli první poločas ze středového kruhu. První akci vzal na sebe na pravé straně Traoré, ale jeho centr nebyl přesný.
     
    3
    Také domácí se poprvé dostali na útočnou polovinu. Po dlouhém nákopu se dral za míčem Tlili, ale hostující obrana byla v přesile a s přehledem si poradila.
     
    4
    Akim Orinel skvěle bránil u postranní lajny a čistě vybojoval pro svůj tým míč na sprintujícím Saném.
     
    5
    Ve středu pole fauloval hostující Adama Ba a domácí tak mohli poslat míč až do pokutového území. Před vápnem si na míč počkal Sackre Gbohou, ale netrefil balon přesně.
     
    5
    Fréjus St-Raphaël právě vstřelil branku!
    Tak to je fantastický vstup domácího týmu do zápasu. Již v páté minutě se po přihrávce vzduchem za obranu prosazuje NEUPOSOUSSEK MENDY. Ve velké rychlosti si ještě stihl obhodit brankáře a poté měl už volnou cestu k brance.
    5. MENDY - 1:0
     
    8
    Auxerre však rozhodně nepřijelo na trávník soupeře prohrát. Po obdržené brance se hosté vrhli do útoku, ale zatím si nevytvořili větší šanci.
     
    9
    Hosté rozhodně nevstoupili do zápasu ideálně. Po nečistém zákroku se musí omlouvat Goujon na pravé straně trávníku.
     
    10
    A Fréjus rozhodně nekončí s útočením. Po podobném balonu do vápna jako při první brance pálil z první znovu Mendy, ale tentokrát trefil jen obránce.
     
    12
    Domácí předvádějí pohlednou kombinaci ve středu pole. Následně se k balonu dostal Tlili, ale ani on nedostal míč až k brankáři.
     
    13
    Courtet výborně vybojoval míč při napadání na polovině soupeře. Velmi rychle ale ztratil výhodnou pozici nepřesnou nahrávkou.
     
    14
    Nyní si pomohl ve středovém kruhu faulem domácí Mouillon. Auxerre tak může založit útočnou akci z klidové pozice.
     
    15
    Tvrdě šel do souboje domácí Baldé. Skluzem trefil soupeře do kolena, ale rozhodčí byl daleko a nechává pokračovat ve hře.
     
    16
    Už to vypadalo na další pohlednou akci domácího celku. Deligne se uvolnil na ose trávníku, poslal míč na levou stranu, kde z první střílel Orinel. Jeho dělovka končí mimo tři tyče.
     
    17
    První rohový kop domácího týmu. Balon se dostal na zadní tyč, kde byl Gbohou, který ještě vracet míč do ohně, ale z následné dorážky pálil z nepřipravené pozice Tlili jen nad.
     
    18
    Hosté se začínají více a více držet u míče. Touré si několikrát vyměnil balon s Baem. Následně první jmenovaný poslal přihrávku za obranu, ale Sangaré nebyl dostatečně důrazný.
     
    19
    Na druhé straně startoval za míčem Karim Tlili, ale ani on se proti obránci neprosadil.
     
    20
    Po první dvacetiminutovce mohou být jednoznačně spokojenější domácí. Po brance z páté minuty stále překvapivě vedou.
     
    21
    A už to mohlo být o dvě branky. Orinel šel s Tlilim na jednoho obránce, ale nevyřešili akci přesně a míč končí jen daleko od branky.
     
    22
    Střelec první branky Mendy se pral o míč v pokutovém území, ale tentokrát střelu nepřidá. Hostující kapitán Tacalfred byl v souboji silnější.
     
    23
    Domácí ale neztrácejí aktivitu na útoční polovině. Mendy si zaběhl za obranu na průnikovou přihrávku a vybojoval alespoň rohový kop pro svůj tým.
     
    24
    Boucher měl problémy udržet centr z pravé strany v rukavicích. Musel se vrhnout po míči na zem. Nakonec zpacifikoval balon v náručí.
     
    26
    Také na druhé straně se zapojit do hry brankář. Deneuve se musel rychle dostat před vápno a odkopnout míč před dobíhajícím Courtetem.
     
    27
    Gaetan Deneuve zatím drží svůj tým. Znovu si povyskočil pro centr a s přehledem ho chytá do rukavic.
     
    28
    A už to mohlo být o dvě branky. Karim Tlili individuální akcí prošel až před vápno, kličkou do středu se zbavil obránce a střelou na zadní tyč orazítkoval břevno. Boucher plachtil vzduchem marně.
    28. Karim Tlili napálil zpoza vápna břevno
     
    30
    Fréjus neustává s útočnou činností. Po zdlouhavé kombinaci v středu poli dostal míč do běhu na levém kraji Delvigne. Chtěl z první cpát míč před branku, ale nebyl přesný.
     
    31
    Za hosty to zkoušel na pravé straně Traoré. Nedostal se však ani přes prvního obránce.
     
    32
    Na třiceti metrech od branky fauloval domácí Mouillon. Hosté tak mají možnost přímo ohrozit branku soupeře.
     
    33
    K míči se postavil Loic Goujon. Jeho střela sice přeletěla obrannou zeď, ale netrefila branku. Deneuve může být dál klidu.
     
    35
    Domácí pokračují v kombinaci, dlouho nepouštěli soupeře k míči, ale nakonec Marignale nepřesně přihrál a do útoku se tak ženou hosté.
     
    36
    Adama Ba to zkoušel středem trávníku, ale ve zhuštěném prostoru před vápnem ztrácí balon.
     
    37
    Fréjus St-Raphaël právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává ještě před koncem prvního poločasu druhou branku. KARIM TLILI si podobně jako při první brance Mendy zaběhl za obranu a přehodil brankáře.
    37. TLILI - 2:0
    3d3277.gif
     
    39
    První poločas pomalu míří ke svému konci. Velmi překvapivě vede domácí Fréjus nad favoritem zápasu z Auxerre o dvě branky.
     
    40
    Hosté to ještě zkoušejí, ale dnes jim zatím není přáno. Další akce po levém kraji končí nepovedeným centrem.
     
    42
    Gaetan Deneuve musel předvést vynikající zákrok. Před vápnem se zjevil s míčem Courtet, ale na domácího brankáře si střelou k tyči nepřišel.
     
    44
    Karim Tlili zbytečně vyjel na faulujícího soupeře a je potrestán první žlutou kartou v zápasu.
     
    45
    Domácí jsou velmi nebezpeční po zisku míče. Mendy znovu startoval mezi obránce, ale nyní k němu nepřiletěla přesná přihrávka.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Po prvním poločase vede Fréjus na domácím trávníku nad favorizovaným Auxerre o dvě branky. Již v páté minutě překvapil hostující obranu Neupocoussek Mendy, který si pohrál s míčem, obešel brankáře a zakončil do volné brány. O druhou branku se postaral Karim Tlili, který velmi podobně zakončil svou akci. Po nakopnutém míči se dostal do výhodné pozici a jen přehodil vyběhnutého brankáře. Auxerre to bude mít ve druhém poločase velmi těžké.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu AJ Auxerre: ze hřiště odchází Fournier, přichází Obraniak.
     
    46
    Střídání v týmu AJ Auxerre: ze hřiště odchází Sangaré, přichází Yattara.
     
    47
    Ve druhém poločase začínají aktivněji hosté. Yattara se ihned po nástupu na trávník dostal k míči, ale po jeho přihrávce se nedostal do volného místa Traoré.
     
    48
    Aguilar byl nedovoleně zastaven u postranní lajny a Moreira je potrestán žlutou kartou.
     
    50
    Už jako obvykle si domácí Tlili zabíhal za obranu. Tentokrát ale střelce druhé branky zastavil odpískaný ofsajd.
     
    51
    Auxerre výrazně zvýšilo aktivitu na útočné polovině. Z otočky pálil nad branku střídající Yattara.
     
    52
    Domácí se již více zaměřují na obranu. Nyní ale vystartoval do útoku Delvigne. Po jeho přihrávce se mohl dostat do nadějné pozice Tlili, ale nenašel cestu ke střele.
     
    54
    Už to vypadalo, že bude mít Vieux Sané problémy s nabíhajícím protihráčem, ale velmi zkušeně si dal před soupeře tělo a poté již musel přijít faul.
     
    55
    Obraniak byl příliš aktivní a při napadání fauloval rozehrávajícího Moreiru. Domácí tak mohou na chvíli opustit vlastní polovinu.
     
    56
    Další útočný faul si připsal také Courtet. Hosté se chtějí za každou cenu dostat k míči, ale to se jim zatím nedaří.
     
    57
    Střelec první branky Mendy byl znovu v rychlostním souboji. Nyní si s ním ale bez problémů poradil střídající Obraniak.
     
    58
    Gaetan Deneuve i dál drží svůj tým. Yattara si skvěle pohrál se soupeřem v pokutovém území, následně byl zcela sám na bodu pro penaltu, ale nedal do střely dostatek razance a domácí brankář zastavil míč před lajnou.
     
    60
    I po hodině hry vede stále domácí Fréjus o dvě branky z prvního poločasu. Ve druhé půli Auxerre zatím přehrává svého soupeře, ale v důležitým momentech exceluje domácí brankář.
     
    61
    Hosté dostali konečně míč do sítě! Předcházel tomu však nedovolený zákrok a rozhodčí gól neuznává. Navíc Touré dostává žlutou kartu.
     
    62
    Střídání v týmu AJ Auxerre: ze hřiště odchází Goujon, přichází Tamuzo.
     
    64
    Hosté již vytahují napadání hluboko na polovinu soupeře. Domácí jedenáctka si ale zatím ví rady s napadajícími hráči a s přehledem kombinuje.
     
    65
    Hostující hráči přehrávali soupeře ve středu pole rychlou hrou od nohy. Následně ale přišla nepřesná přihrávka do souboje a Yattara ztrácí balon.
     
    66
    Na pravé straně zpracoval těžkou přihrávku Traoré. Následně poslal míč do vápna, kde musel odvracet jen na rohový kop Mouillon.
     
    68
    Domácí jsou více a více zatažení v obraně. Po několika marných pokusech se ale Fréjus ubránilo a může jít dokonce i do útoku.
     
    69
    Adama Ba fauloval ve středu pole, ale po rychlé rozehrávce se hosté dostali k centru z pravé strany. Hlavička Courteta jde na zadní tyč přesně do sítě, ale opět si hostující útočník pomohl v souboji faulem.
     
    70
    Hosté se nastěhovali na polovinu soupeře. Po dalším obranném zákroku budou hráči Auxerre rozehrávat rohový kop.
     
    71
    Adama Ba se dostal k míči na hranici šestnáctky, ale ani jeho střela z druhého doteku nedoletěla k brankáři.
     
    72
    Po vynikající individuální akci mohl snížit Yattara, ale v nejdůležitější možný moment ho rozhodil skluzující Moreira a střela tak končí mimo tři tyče.
     
    73
    Po dlouhé době se také domácí dostali na útočnou polovinu. Na centr do vápna však čekal jen jeden domácí útočník a neměl tak žádnou šanci se prosadit.
     
    74
    Na druhé straně šel ze strany sám na branku Gaetan Courtet, ale ani on nedokázal překonat skvěle chytajícího Deneuvea.
     
    75
    Střídání v týmu Fréjus St-Raphaël FC: ze hřiště odchází Tlili, přichází Soly.
     
    76
    Střelec první branky byl lehce podrážděný po faulu a dostává žlutou kartu.
     
    77
    Aguilar se pokoušel prosadit na pravé straně, ale ještě před vápnem ztratil míč a do útoku se tak mohl hnát Gbohou, ale ani on nedošel daleko.
     
    78
    Obraniak přišlápl ve středu poli kopačku soupeře a je také potrestán žlutou kartou.
     
    80
    Mohlo být definitivně rozhodnuto. Po vynikající akci Orinela se dostal ke střele z první Soly, ale jeho ránu skvěle vyrazil na rohový kop Boucher.
     
    81
    Hostující celek má zhruba poslední deset minut druhého poločasu alespoň na zdramatizování úplné koncovky zápasu.
     
    82
    Po nepřesnosti v hostující rozehrávce se dostal k míči Gbohou, ale z velké dálky volnou branku netrefil. Do útoku se tak mohou vrhnout opět hosté.
     
    83
    A znovu nebyli hosté daleko od snížení. Z ničeho nic se dostal k přízemnímu centru Yattara, ale jeho pokus byl pomalejší než by si útočník představoval.
     
    85
    Hosté se tlačí do útoku, ale nemohou vymyslet překvapivější řešení situace, aby se dostali až do vyložené šance.
     
    87
    Na druhé straně pádil na branku osamocený Sackre Ghobou, ale v době přihrávky byl v mírném ofsajdu a musí tak odevzdat míč soupeřům.
     
    88
    S favoritem dnešního zápasu to již nevypadá vůbec dobře. Ani v posledních minutách druhého poločasu se nemůže dostat ke střele.
     
    89
    Střídání v týmu Fréjus St-Raphaël FC: ze hřiště odchází Orinel, přichází Romey.
     
    89
    Střídání v týmu Fréjus St-Raphaël FC: ze hřiště odchází Mendy, přichází Mahiques.
     
    90
    Po náročném souboji ve středu trávníku se proti pravidlům provinil Birama Touré a to už vypadá s Auxerre velmi zle.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+2
    Yattara se ještě pokoušel vybojovat pro svůj tým pokutový kop, ale při pádu hostujícího útočníka byl rozhodčí v dobré pozici a ani tentokrát Auxerre nevyhoví.
     
    90+3
    V poslední minutě zápasu ještě mohl alespoň korigovat výsledek dnešního zápasu Gaetan Courtet, ale z vyložené šance nepřekonal hrdinu dnešního zápasu Gaetana Deneuvea.
    90+3. Gaetan Deneuve zlikvidoval i poslední šanci zápasu
    421647.gif
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Fréjus St-Raphaël FC překvapivě poráží Auxerre 2:0 na vlastním trávníku a postupuje do dalšího kola francouzského poháru!

    Již v páté minutě otevřel skóre Neupocoussek Mendy, který si obhodil brankáře a poslal míč do volné branky. Následně si poradil podobně i Karim Tlili. Ten ale neobcházel Bouchera v hostující brance, ale přehodil ho. Ve druhé půli byli hosté jednoznačně aktivnější, ale gól nedokázali vstřelit přes fantastický výkon Deneuvea v domácí brance.
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:9. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 14:13.
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (19:54:42)

    Vít Schück

    Branky: 5. Mendy, 37. Tlili

    Karty:   44. Tlili (FSR), 48. Moreira (FSR), 76. Mendy (FSR) – 61. Touré (AUX), 78. Obraniak (AUX)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:9. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 14:13.
    Fréjus St-Raphaël FC: Deneuve – Baldé, Moreira, Mouillon, Mendy (89. Mahiques), Orinel (89. Romey), Marignale, Delvigne, Dao Castellana, Gbohou, Tlili (75. Soly)
    Náhradníci: Mahigues, Nadifi, Ousseni, Soly, Peillex, Romey

    AJ Auxerre: Boucher – Sané, Tacalfred (C), Fournier (46. Obraniak), Aguilar – Traoré, Ba, Touré, Goujon (62. Tamuzo) – Sangaré (46. Yattara), Courtet
    Náhradníci: Lenogue, Sparagna, Konaté, Obraniak, Aye, Tamuzo, Yattara

    Rozhodčí: Ben El Hadj Salem Hakim – Yannick Boutry, Benjamin Pages
    bahis siteleri