Heerenveen – GA Eagles 2:2 (kon.)
konec
SC Heerenveen
2:2 (0:1)
Go Ahead Eagles
Pátek 03.03.2017, 20:00 • Abe Lenstra Stadion, Heerenveen • Nizozemská Eredivisie • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se pro tuto chvíli s vámi loučím, přeji vám příjemný víkend a u dalšího fotbalu zase někdy na počtenou. (21:55:15)
     
    Máme tady konec dnešního zápasu. Heereveen nedokázal dovést výborný druhý poločas do zdárného konce, a proto z dnešního utkání bere pouze bod za remízu 2:2. Jak se tento zápas zapsal do tabulky? Heereveen neslaví žádný postup, jenže po tomto víkendu se může propadnout až na osmé nepohárové místo. I hosté z Deventeru si moc nepolepšili, ale i ten bod může na konci sezóny rozhodnout.
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 10:0. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 4:8.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Poslední minuta dnešního zápase se odehrává ve středu hřiště, kde se k míči marně dobývá domácí celek. Deventeru dozajista stačí tento výsledek, takže nikde nespěchá.
     
    90+2
    Younes Namli protáhnul hostujícího brankáře krásnou střelou do levého horního rohu. Brankář hostů tento míč vyrazil na rohový kop, který nepřinesl pro domácí tým nějaký užitek.
     
    90+1
    Rozhodčí dnešního zápasu nastavil ve druhém poločase tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Domácí tým měl na konci základní hrací doby k dispozici přímý volný kop, který ovšem nebyl úspěšný. Stav zůstává stejný, totiž 2:2.
    89. Leon de Kogel - 2:2
    ajax2cada3.gif
     
    89
    Go Ahead Eagles právě vstřelili branku!
    Jako bych to svým předchozím komentářem přivolal, máme tady opět vyrovnaný stav. Domácí brankář podcenil centr z pravé strany, míč se následně dostal k LEONU DE KOGELOVI, který přes hráče poslal míč do domácí branky.
     
    88
    Hra je momentálně velice nepřehledná, oba týmy se střídají v držení míče. Mírně navrch mají hosté, kteří ještě neřekli poslední slovo v dnešním zápase.
     
    87
    Deventer se dostal do pokutového území a chybělo málo k tomu, aby bylo v zápase opět vyrovnáno. Následnou střelu zblokoval pozorný Joost van Aken.
     
    86
    Konec dnešního zápasu je na spadnutí. Heereveen se velmi nešťastně zatáhnul na vlastní polovinu, tohle se domácím hráčům může vymstít.
     
    85
    Hosté se nadechují ke svému náporu na konci zápasu, domácí obrana musí být pozorná a bránit svou branku, co to dá.
     
    84
    Dnešní utkání sleduje 20500 diváků.
     
    83
    Henk Veerman mohl přidat svůj druhý gól v utkání, ale přihrávku od svého spoluhráče poslal pouze k divákům sedící za hostující brankou.
     
    82
    Sam Larsson natáhnul zpoza šestnáctky ke střele, která byla vzápětí ihned zblokována prvním soupeřem, který byl na blízku. Z následného brejku nic nebude, protože je hostům odmáván ofsajd.
     
    81
    Domácí tým hraje momentálně velice profesorsky. Heerenveen drží míč, pomalu tahá čas a čeká na konec. Ovšem ten je ještě hodně daleko.
     
    80
    Younes Namli si se svým spoluhráčem vyměnil míč, dostal se do vápna a následně i vystřelil. Jeho střela ovšem mířila do míst, kde byl připraven brankář Zwarthoed.
     
    79
    Skvěl kombinace domácích postrádala pouze přesnost, míč utíká do zámezí a zároveň se stěhuje k hostům, kteří ho ovšem zase odevzdávají. Podle mého působí docela rezignovaně.
     
    78
    Střídání v týmu Go Ahead Eagles: ze hřiště odchází Sander Duits, přichází Leon de Kogel.
     
    77
    Konec zápasu se nám pomalu, ale jistě blíží. Heereveen po nevýrazném začátku potvrzuje roli favorita a zatím vede nad svým sokem 2:1.
     
    76
    Hosté jsou po delší době na výletě u domácí branky, ale zatím se nedokázali prosadit. Domácí brankář je i nadále bez práce.
     
    75
    Heerenveen je blízko třetí brance, přidá ji? To se dozvíme v posledních patnácti minutách řádné hrací doby dnešního zápasu.
     
    74
    Juki Kobajaši se ocitnul na trávníku po nevybíravém zákroku, ale tento chlapík je velice silný a hned vstává a chce hrát.
     
    73
    Na hře se nic zásadního nemění. Heerenveen drží míč a kombinuje, Deventer pouze běhá bez míče, brání a vylačuje domácí akce mimo jejich pokutové území.
     
    72
    Dokonce poznávám i domácí fanoušci, kteří neskutečně po druhé brance ožili a fandí ještě víc než předtím. Domácí tým i nadále má míč pod svou kontrolou.
     
    71
    Domácí tým má prozatím splněno. Uvidíme, jak na to zareagují hosté, kteří po prvním poločase ztratili vedení a dokonce přestali hrát, což se vymstilo.
     
    70
    Střídání v týmu Go Ahead Eagles: ze hřiště odchází Sam Hendriks, přichází Darren Maatsen.
    70. Luciano SLAGVEER - 2:1
    heer2.gif
     
    70
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Obrat v tomto zápase je dokonán. Domácí trenér měl dneska čich na střídání, protože se prosazuje další střídající hráč. LUCIANO SLAGVEER si naběhnul za hostující obranu a s malým štěstím překonal hostující brankáře.
     
    69
    Další nádherné zastavení domácí akce. Tentokrát to byl Xandro Schenk, který ve skluzu zastavil skvěle se rozvíjející se domácí šanci.
     
    68
    Martin Ödegaard hledal lišácky rozběhnutého Rezu Ghoochanneijhada, jenže na poslední chvíli tuto přihrávku překazil hostující obránce.
     
    67
    Heerenveenu to nestačí, tlačí se za další brankou, která ještě nepřichází. Následně domácí signalizují faul, ale ten nebyl odpískán.
     
    66
    Heerenveen nám dokázal, že když to chce, tak to jde. Uvidíme, co nám nabídne zbytek tohoto vzrušujícího poločasu, která je i nadále v režii domácích.
     
    65
    Střídání v týmu Go Ahead Eagles: ze hřiště odchází Elvis Manu, přichází Sébastien Locigno.
    64. Henk VEERMAN - 1:1
    ajax2.gif
     
    64
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Máme tady vyrovnání! HENK VEERMAN není na hřišti ani pět minut a už si může zapsat vstřelený gól. Krásná akce domácích, skvěle uvolnění tohoto hráče a vzápětí pumelice doprostřed hostující branky.
     
    64
    Domácí tým stále obléhá pokutového území Deventeru. Zdá se, že hostům pomalu docházejí síly a své protihráče nestíhají.
     
    63
    Domácím se pomalu krátí čas na vyrovnání. Tento tým šance má, ale zatím chybí to potřebné štěstíčko v zakočení. Henk Veerman se tohoto prokletí chtěl zbavit, ale jeho střela trefila pouze postranní síť hostující branky.
     
    62
    Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Pelle van Amersfoort, přichází Henk Veerman.
     
    62
    Pohodlný zákrok si připsal až teď, kdy si došel pro nepřesnou přihrávku Martina Ödegaarda, který se momentálně velice rozčiluje.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Xandro Schenk (Go Ahead Eagles).
     
    61
    Domácí brankář Mulder nemá ve druhém poločasi skoro žádnou práci. Kolega na druhé straně nemůže říct to samé, je stále v pernamenci, čelí jedné střele za druhou.
     
    60
    Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Arber Zeneli, přichází Luciano Slagveer.
     
    59
    Arber Zeneli se nechtěl nechat zahanbit, vzal to na sebe a prodral se pokutového území. Jenže jeho střela, která byla téměř z nulového úhlu vystrašila pouze asistenta rozhodčího na druhé straně hřšitě.
     
    58
    Do hostujícího pokutového území se momentálně řítí jeden útok za druhým, hosté jsou pod velkým tlakem. Když budou mít domácí hráči štěstí, mohli by toho využít.
     
    57
    Reza Ghoochanneijhad je ve druhém poločase při chuti a ocitnul se v další útočné šanci, jenže jeho tvrdou střelu k pravé tyči si pohlídal hostující brankář Zwarthoed.
     
    56
    Tentokrát se domácí hráči i fanoušci dožadují autového vhazování, ale z opakovaných záběru je průkazné, že poslední hráč, který se dotknul míče byl domácí plejer.
     
    55
    Rozehrávka tohoto přímého kopu nebyla tak účinná, jak se zdála. Pro míč si v klidu došel domácí brankář a kapitán Mulder, který rychle rozehrával do strany na volného spoluhráče.
     
    54
    Domácí nápor ukončují sami domácí hráči, když jeden z nich se dopustil útočného faulu na útočné polovině. Hosté s rozehrávkou nikde nespěchají.
     
    53
    Heerenveen zahrál volný přímý kop zpoza hostující šestnáctky, ale exekutor tohoto kopu trefil pouze zeď. Domácí hráči se musí rychle vrátit, protože se tady rýsoval hostující brejk.
     
    52
    Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Lucas Bijker, přichází Younes Namli.
     
    52
    I domácí fanoušci pochopili, že to nepůjde bez jejich povzbuzování a proto ve druhém poločase fandí z plných plic.
     
    51
    Druhý poločas začal velice aktivně, akce střídá akci, hraje na nahoru dolů. V další akci byl domácí Arber Zeneli, ale branku o kousek netrefil.
     
    50
    Na domácí střídačce zaznamenávám menší větší rozruch. Několik útočných es se začlo rozcvičovat. Vraťme se ovšem na hřiště, domácí tým obsadil hostující polovinu a obléhá jejich vápno.
     
    49
    Domácí tým se snaží vymyslet nějaký účinný recept na hostující obranu, která zatím brání na jedničku. Vzápětí jejich akci ukončuje hvizd rozhodčího.
     
    48
    Tohle mohlo hosty stát vedení. Nepřesnou rozehrávku na hostující polovině vystihnul Reza Ghoochanneijhad, který si to namířil na hostující branku, jenže gól nedal a stav zůstává i nadále stejný.
     
    47
    Rozhodčí před malou chvíli písknu do své píšťalky a zahájil nám druhé dějství dnešního zápasu. Heerenveen má celý druhý poločas na to, aby vyrovnal nebo dokonce otočil nepříznivý stav.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Statistiky prvního poločasu

    Držení míče: 59% – 41%
    Střely celkem: 9 – 4
    Rohové kopy: 3 – 1
    Ofsajdy: 4 – 0
    Fauly: 2 – 2
    Heerenveen nečekaně po prvním poločase prohrává 0:1!

     
    Máme za sebou první poločas dnešní utkání mezi Heerenveenem a Go Ahead Eagles. Po prvním dějství překvapivě vedou hosté, kteří se ve 33. minutě ujali vedení, když Sam Hendriks překonal nadvakrát domácího brankáře Muldera. Domácí tým čeká ve druhém poločase těžká šichta na kterou vás srdečně zvu.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:02.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Reza Ghoochanneijhad si opět nepohlídal své útočné postavení a asistent sudího opět mává ofsajdové postavení.
     
    45
    Hlavního rozhodčí dnešního utkání nastavuje jednu minutu nad rámec základní hrací doby prvního poločasu.
     
    44
    Hosté drží míč na svých kopačkách, vyčkávají na konečný hvizd prvního poločasu. Jenže na ten si budou muset počkat, minimálně se bude hrát ještě tři minuty i s nastavením.
     
    43
    Brankář Zwarthoed s odkopem nikde nespěchá a čeká na volného spoluhráče, který bude stát ve výhodné pozici na domácí polovině.
     
    42
    Domácí tým se vrací k osvědčené metodě držení míče a obléhání hostující branky. Na konci další akce byl aktivní Zeneli, ale branku přestřelil.
     
    41
    Jenže z rohového kopu nic závratného nebylo, hosté se ubránili a i nadále drží své vedení 1:0. Domácí fanoušci začínají pískat na vlastní hráče.
     
    40
    Ovšem ještě není konec, domácí tým nechce tento poločas prohrát a tlačí se do zakončení. Důkazem je tato sražená střela, která znamená rohový kop pro Heerenveen.
     
    39
    První náznak domácí šance po obdržené brance, ale míč je z centru z pravé strany sražen do zámezí. Domácí tým bude u pokutového území Deventeru vhazovat.
     
    38
    Heereveen je momentálně úplně na dně, nedokáže udržet míč, přihrát si. Zdá se, že hosté dovedou tento poločas do zdárného konce.
     
    37
    Dokonce si s přehledem přihrávají míč po celé šiři hřiště, domácím fanouškům se to zjevně nelíbí a dávají to hlasitě najevo. První poločas se nám blíží ke svému konci.
     
    36
    Heerenveen byl celý poločas aktivním mužstvem, ale po jedné vydařené akci hostů prohrává a musí se i nadále bránit. Go Ahead Eagles sondují na domácí polovině.
     
    35
    Sám postižený se postavil k rozehrávce přímého kopu, který byl pro hostující obranu velice nebezpečný. Míč letěl na zadní tyč, kde byl osamocený Lucas Bijker, ale tomu chybělo pár centimetrů k tomu, aby míč zasáhnul.
     
    34
    Martin Ödegaard se stal terčem velice nebezpečného zákroku jednoho z hostů. Tento zákrok ovšem podle sudího zůstane bez odezvy.
    33. Sam HENDRIKS - 0:1
    heer1.gif
     
    33
    Go Ahead Eagles právě vstřelili branku!
    Tohle je šok pro domácí hráče a i fanoušky. SAM HENDRIKS dostal míč za domácí obranu a nadvakrát překonal domácího brankáře. Hosté se ve 33. minutě ujímá vedení v tomto zápase.
     
    32
    Hostující tým se po delší pauze vrací na domácí polovinu, ovšem skvělé napadání Heerenveenu je vytlačuje opět na jejich půlku. Deventer čeká ještě vzrušujících šedesát minut dnešního zápasu.
     
    31
    Domácí tým vévodí statistikám, nejenže má větší drží míče, zároveň i svého soupeře dokáže přestřílet. Momentálně domácí tým vede na střely 8 ku 2.
     
    30
    Máme před sebou posledních patnáct minut základní hrací doby prvního poločasu, zatím jsme branku neviděli a nedočkáme se ji ani po střele Martina Ödegaarda.
     
    29
    Domácí tým obléhá hostující vápno. V další šanci bylo duo Ödegaard – Zeneli. První jmenovaný našel skvělou přihrávkou volného Zeneliho, který pálil vysoko nad hostující branku.
     
    28
    Hosté chtějí útočit, ale zatím jim chybí finální přihrávka na domácí polovině. Obrana Heerenveenu prozatím skvěle čte hostující hru.
     
    27
    Arber Zeneli si rychle předkopnul míč, ale velice nepřesně. Míč putuje za brankovou čáru a hostujícíb brankář se protáhne odkopem od branky.
     
    26
    Jerry St. Juste se dopustil úplně zbytečného útočného faulu a rychle se musí vracet na vlastní pozici, protože hráči z Deventeru chcou po dlouhé době zaútočit.
     
    25
    Přehoupli jsme se do druhé poloviny prvního poločasu, takže můžeme pomalu rekapitulovat vývoj hry. Heereveen po ospalém začátku jasně diktuje tempo hry a drží míč u sebe, proto má tento tým 61% držení míče.
     
    24
    Sam Larsson si v pokutovém území našel místo ke střele a ihned pálil. Jeho střelu zablokoval jeden z hostujících obránců, který měl veliké štěstí, že si nedal vlastní gól. Míč doplachtil na horní síť.
     
    23
    Pelle van Amersfoort se neprokličkoval do další domácí šance, a proto jejich akce musí začít opět u vlastní obrany. Ta ovšem s rozehrávkou nikde nespěchá a vyčkává.
     
    22
    Martin Ödegaard si narazil míč se svým spoluhráčem a technickou střelou obstřeloval brankáře, který byl ovšem připraven a míč chytil.
     
    21
    Hra se po aktivnější pasáží opět na chvíli uklidnila. Uvidíme jak dlouho tato klidná část hry bude trvat. Domácí fanoušci doufají v krátkou dobu.
     
    20
    Z rohového kopu nic závažného nebylo, domácí obrana si tento centrovaný míč pohlídala a posléze ho odehrála daleko od vlastní branky.
     
    19
    Ale ani hostující tým se nechce nechat jen tak dát. Skvělá kolmice našla rozběhnutého Sandera Duitse, který si mašíroval na domácího brankáře. Ovšem Erwin Mulder vytasil parádní zákrok a míč vyrazil na rohový kop.
     
    18
    Domácí tým je jako nabuzený po úvodních šancích a i nadále se tlačí do zakončení. Hosté jsou jako opaření. Neví, kde dříve skočit.
     
    17
    Na řadu přichází dašlí velká šance domácích. Arber Zeneli si na pravé straně naběhnul do pokutového území a z úhlu trefil bližší tyč hostující branky.
     
    16
    Před malou chvíli přišla na svět zatím největší šance domácího celku. Pelle van Amersfoort se dostal na hranici pokutového území ke střele, která mířila k levé tyči. Nechybělo moc a domácí mohli slavit gól, ovšem to by nesměl přijít skvělý obranný zákrok jednoho z hostů, který zamezil obdržené brance.
     
    15
    Nepřesná rozehrávka hostující obrany mohla zapříčinit první dnešní gól v utkání. Ovšem všechno řešil na poslední chvíli hostující brankář Zwarthoed.
     
    14
    Když to nejde po zemi, tak to půjde vzduchem řekl si domácí Lucas Bijker, který dlouhým nákopem hledal rozběhnutého Arbera Zeneliho. Míč byl ovšem rychlejší a vesele doskotačil do zámezí.
     
    13
    Heereveen stále drží míč na svých kopačkách, hráči z Deventeru jsou na své polovině, kde poctivě brání domácí ataky.
     
    12
    Joost van Aken se dral po levé straně do pokutového území, míč po souboji s protihráčem skáče do zámezí. Domácí hráč marně signalizuje, že by se měl kopat rohový kop. Rozhodčí dnešního utkání ukazuje na odkop od branky.
     
    11
    Když nějaký tým přijede do Heerenveenu na Abe Lenstra Stadion čeká ho vždy bouřlivá atmosféra. Jenže dnes jsou fanoušci mírným zklamáním.
     
    10
    Na branku Go Ahead Eagles se valil další útočný výpad domácích, ale i ten skončil neúspěchem. Reza Ghoochanneijhad si nepohlídal své postavení a rozhodčí ukazuje ofsajd.
     
    9
    Centr z rohového kopu našel pouze rukavice brankáře Zwarthoeda, který vzápětí rychle rozehrál, ovšem nepřesně. Míč letí od zámezí, domácí budou vhazovat.
     
    8
    Heerenveen pomalu přebírá kontrolu nad tímto zápasem, drží míč na svých kopačkách a pomalým krokem míří k brance hostů. To se jim povedlo, domácí mají k dispozici prvního rohový kop v zápase.
     
    7
    Stefano Marzo začal akci svého týmu pěknou přihrávkou do středu hřiště, ovšem tam byla pouze kopačka jednoho z hostujících hráčů.
     
    6
    Hosté vracejí v duchu fair-play míč k domácí brance. Heerenveen mohl opět zaútočit, ale dlouhý nákop brankáře Muldera letěl pouze do země nikoho.
     
    5
    Zápas na začátku utkání postrádá nějaké větší tempo. Momentálně se ani nehraje, protože na trávníku se ocitnul jeden z domácích hráčů, rozhodčí tedy píská faul a ukazuje na branku hostí.
     
    4
    Domácí tým míří za mohutného povzbuzování do první akce v zápase, ale ta končí hned vzápětí, když se Arber Zeneli prezentoval nepřesnou přihrávkou.
     
    3
    Heerenveen začíná dnešní zápas poněkud ustrašeně, nechává hrát svého soupeře a čeká na jeho chybu na vlastní polovině hřiště.
     
    2
    Hosté si užívají chvilky s kulatým nesmyslem, postupnou kombinací se dostávali na dostřel pokutového území. Ovšem těsně před vápnem zasáhnul jeden z obránců, který hostující šanci překazil.
     
    1
    Zápas nám před malou chvíli začal. Domácí tým bude v prvním poločase útočit zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    SC Heerenveen: Mulder (C) – Marzo, van Aken, St. Juste, Bijker – Ödegaard, Kobajaši, van Amersfoort – Zeneli, Ghoochanneijhad, Sam Larsson.
    Náhradníci: Bekkema, van der Steen – Slagveer, Thorsby, Schmidt, Namli, Veerman, Faes.

    Go Ahead Eagles: Zwarthoed – Groenbast, Fischer, Schenk, Ritzmaier – Chirivella, Crowley, Duits (C) – Antonia, Hendriks, Manu.
    Náhradníci: Cummins – Rexhepi, Suk, de Kogel, Marengo, Maatsen, Locigno, Nieveld, Achenteh.

    Rozhodčí: E. van de Graaf – J. Lapar, M. Strijker.
     
    Vzájemné zápasy

    Go Ahead Eagles – SC Heerenveen 1:3
    Go Ahead Eagles – SC Heerenveen 1:1
    SC Heerenveen – Go Ahead Eagles 2:2
    Go Ahead Eagles – SC Heerenveen 1:2
    Go Ahead Eagles – SC Heerenveen 0:2
     
    Go Ahead Eagles

    Pozice v tabulce: 16. místo, 19 bodů, skóre 22:40
    Poslední zápasy: Vitesse 1:3, Roda 0:1, Den Haag 3:1, Nijmegen 2:1, Utrecht 0:1
    Nejlepší střelec: Jarchino Antonia (5 branek)
    Zranění: Lars Lambooij, Tom Daemen
     
    SC Heerenveen

    Pozice v tabulce: 6. místo, 36 bodů, skóre 41:28
    Poslední zápasy: Roda 3:0, Twente 0:1, Alkmaar 1:2, Utrecht 0:1, Groningen 0:0
    Nejlepší střelec: Reza Ghoochannejhad (14 branek)
    Zranění: Stijn Schaars, Shay Facey
     
    Hezký páteční večer přeji fanouškům holandské kopané. V tomto on-line přenosu se podíváme na otevírací zápas 25. kola Eredivisie mezi SC Heerenveen a Go Ahead Eagles. Zápasem Vás provede Jan Mládek, který Vám zároveň přeje příjemnou zábavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Jan Mládek

    Branky: 64. Veerman, 70. Slagveer – 33. Hendriks, 89. de Kogel

    Karty:   61. Schenk (EAG)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 10:0. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 4:8.
    SC Heerenveen: Mulder (C) – Marzo, van Aken, St. Juste, Bijker (52. Namli) – Ödegaard, Kobajaši, van Amersfoort (62. Veerman) – Zeneli (60. Slagveer), Ghoochanneijhad, Sam Larsson.
    Náhradníci: Bekkema, van der Steen – Slagveer, Thorsby, Schmidt, Namli, Veerman, Faes.

    Go Ahead Eagles: Zwarthoed – Groenbast, Fischer, Schenk, Ritzmaier – Chirivella, Crowley, Duits (C) (78. de Kogel) – Antonia, Hendriks (70. Maatsen), Manu (65. Locigno).
    Náhradníci: Cummins – Rexhepi, Suk, de Kogel, Marengo, Maatsen, Locigno, Nieveld, Achenteh.

    Rozhodčí: E. van de Graaf – J. Lapar, M. Strijker

    Diváci: 20500
    bahis siteleri