Orenburg – Arsenal Tula 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Zenit 0:0 (kon.)
konec
CSKA Moskva
0:0 (0:0)
FK Zenit Petrohrad
Sobota 04.03.2017, 14:30 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg. Kapacita: 27,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Jurij Žirkov (FK Zenit Petrohrad).
     
    90+1
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Georgij Ščennikov, přichází Zoran Tošić.
     
    83
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Alexandr Aňukov, přichází Oleg Šatov.
     
    82
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Danny, přichází Yohan Mollo.
     
    80
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Maurício, přichází Hernani.
    78. Maurício (PET)
     
    78
    Maurício se jako první hráč dostal do výraznější střelecké pozice. S ránou do středu branky si domácí gólman dokázal naprosto snadno poradit. Pokud nepočítám propagační střelu z prvního poločasu, jedná se o první ránu na bránu.
     
    74
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Aaron Samuel Olanare, přichází Bibras Natcho.
    71. Červená karta po 2. žluté
     
    71
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Pontus Wernbloom (CSKA Moskva). A domácí musí dohrávat v deseti hráčích. Za naprosto jasný faul dostává druhou žlutou kartu Pontus Wernbloom.
     
    68
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Alexej Ionov, přichází Vitinho.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Javi García (FK Zenit Petrohrad).
    Žlutou kartu dostává Pontus Wernbloom (CSKA Moskva). Po nepřehledné situace dává sudí žlutou kartu oběma hlavním aktérům. Z blížícím se koncem zápasu se stává duel stále emotivnějším.
    58. Maurício (PET)
     
    58
    Dlouhý pobyt hostujícího celku na útočné polovině korunoval povedenou střelou Maurício. Jeho zakončení se odrazilo od tyče mimo branku. Nechybělo mnoho a viděli jsme první gól zápasu.
     
    36
    Příliš důrazně si počínal v osobním souboji domácí Alexej Berezuckij. Arťoma Dzjubu poslal k zemi hodně nevybíravým zákrokem, za který vidí žlutou kartu.
     
    32
    Alan Dzagojev se dostal do zajímavé pozice, díky aktivní hře spoluhráčů zůstal volný v předbrankovém prostoru, ale jeho rána z první končí mimo. Jurij Lodygin zasahovat nemusel.
     
    29
    Žlutou kartu dostává Alexandr Golovin (CSKA Moskva). Za hodně zbytečný faul v osobním souboji vidí domácí fotbalista žlutou kartu, první karta v tomto zápase.
     
    23
    Nyní jsme viděli první velkou šanci v tomto zápase. Hostující Maurício se dostal do zakončení. Mohl ještě přihrávat, ale rozhodl se pro střelu, kterou dokázal výborně zablokovat domácí obránce.

    Jan Prošek

    Branky:

    Karty:   29. Golovin (CSK), 36. A. Berezuckij (CSK), 65. Wernbloom (CSK) – 65. Javi García (PET), 90+3. Žirkov (PET)   71. Wernbloom (CSK)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 0:2. Střely mimo: 6:8. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 20:13.
    CSKA Moskva: Akinfejev – Ščennikov (90+1. Z. Tošić), A. Berezuckij, Vasin, V. Berezuckij, Fernandes – Dzagojev, Wernbloom, Golovin – Ionov (68. Vitinho), Olanare (74. Natcho).
    Náhradníci: Čepčugov, Pomazun – Gordjušenko, Čalov, Ignaševič, G. Milanov, Nababkin, Natcho, Z. Tošić, Žamaletdinov, Kučajev, Vitinho.

    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Aňukov (83. Šatov), Neto, Criscito, Žirkov – Giuliano, Javi García, Maurício (80. Hernani) – Kokorin, Dzjuba, Danny (82. Mollo).
    Náhradníci: Lunev – Djordjević, Ivanović, A. Keržakov, Lombaerts, Mak, Mollo, Novoselcev, Šatov, Callagov, Jusupov, Hernani.
    bahis siteleri