Columbus – New Jersey 2:0 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 3:6 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.)
Toronto – Detroit 3:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 1:2 (kon.) | Colorado – Carolina 3:1 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:2 (po pr.) | Anaheim – Nashville 4:3 (1:0 po s.n.)
po prodl.
Vancouver Canucks
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
Montreal Canadiens
Středa 08.03.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:13 Paul BYRON - 1:2
     
    61:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Alex Galchenyuk na levém křídle v blízkosti modré čáry uvnitř útočného pásma zamíchal s pukem a poté ho zavezl na vrchol mezikruží, kde po ledě napřáhl ke střele zápěstím. Puk by sice zřejmě zamířil vedle levé tyče, jenže před bránou ho zády k bráně skvěle tečoval holí mezi nohama PAUL BYRON a zřejmě nakonec od pravé nohy domácího obránce Bena Huttona se puk odrazil k pravé tyči! Ryan Miller na brankové čáře ještě předvedl tygří skok a pokusil se puk vytáhnout, jenže už bylo příliš pozdě. Montreal vítězí ve Vancouveru 2:1! Asistence: Alex Galchenyuk.
    52:49 Michael CHAPUT - 1:1
     
    52:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Alexander Edler na levém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu, před kterou ho na úrovni horní tyče skvěle tečoval MICHAEL CHAPUT a kotouč zamířil nad klečícím Carey Pricem, který chtěl na poslední chvíli zasáhnout reflexivně vyrážečkou, do předního levého horního rohu brány! Domácí Vancouver dokázal vyrovnat, že se ale nadřel! Prodloužení před námi? Asistence: Alexander Edler a Troy Stecher.
    03:57 Torrey MITCHELL - 0:1
     
    03:57
    Montreal právě vstřelil branku!
    Andrej Markov na levém křídle vypálil od modré čáry po ledě a před bránou jeho pokus skvěle tečoval mezi betony bezmocného Ryana Millera útočník TORREY MITCHELL! Montreal vede 1:0! Asistence: Andrej Markov a Andrew Shaw.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 53. Chaput (Edler, Stecher) – 4. T. Mitchell (Markov, A. Shaw), 62. Byron (Galchenyuk)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Bachman) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), M. Granlund – Bärtschi, Horvat, Goldobin – B. Gaunce, B. Sutter (A), Megna – Cramarossa, Chaput, Boucher. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Markov (A), S. Weber (A), Davidson, Petry, Beaulieu, Jo. Benn – Pacioretty (C), Danault, Gallagher – King, Galchenyuk, Lehkonen – Byron, T. Mitchell, A. Shaw – Martinsen, Ott, Flynn. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Ian Walsh. Čároví: Kiel Murchison, Shane Heyer

    Diváci: 18865
    bahis siteleri