Columbus – New Jersey 2:0 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 3:6 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.)
Toronto – Detroit 3:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 1:2 (kon.) | Colorado – Carolina 3:1 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:2 (po pr.) | Anaheim – Nashville 4:3 (1:0 po s.n.)
po prodl.
Vancouver Canucks
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
Montreal Canadiens
Středa 08.03.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:13 Paul BYRON - 1:2
     
    61:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Alex Galchenyuk na levém křídle v blízkosti modré čáry uvnitř útočného pásma zamíchal s pukem a poté ho zavezl na vrchol mezikruží, kde po ledě napřáhl ke střele zápěstím. Puk by sice zřejmě zamířil vedle levé tyče, jenže před bránou ho zády k bráně skvěle tečoval holí mezi nohama PAUL BYRON a zřejmě nakonec od pravé nohy domácího obránce Bena Huttona se puk odrazil k pravé tyči! Ryan Miller na brankové čáře ještě předvedl tygří skok a pokusil se puk vytáhnout, jenže už bylo příliš pozdě. Montreal vítězí ve Vancouveru 2:1! Asistence: Alex Galchenyuk.
     
    59:57
    Ačkoliv je stav vyrovnaný. Ryan Miller před vhazováním zamířil na střídačku! Je tu čas ještě na jednu střelu.
     
    59:57
    Brandon Sutter nabral na pravém křídle rychlost a po nádherné stahovačce v mezikruží pálil bekhendem do horní části brány, jenže puk nedokázal dostatečně zvednou a Carey Price ho sevřel mezi pravou rukou a tělem!
     
    58:52
    Jayson Megna na levém křídle skvěle počkal, až mu ze druhé vlny najede Alex Biega, kterému mezi kruhy pro vhazování adresoval krásnou přihrávku, jenže jeho spoluhráč zápěstím zamířil pouze doprostřed brány a náruče Careyho Price!
     
    57:19
    Střela Troy Stechera ihned po vhazování ze stejného prostoru byla prudší, Carey Price měl ale dobrý výhled a pokus domácích hokejistů od modré ukryl v lapačce!
    55:21 Daniel Sedin nedokázal volný puk usměrnit do brány.
     
    55:21
    Daniel Sedin se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže společně se svými spoluhráči nedokázal puk propasírovat za záda ležícího Careyho Price, který neměl absolutně tušení, kde puk je!
    52:49 Michael CHAPUT - 1:1
     
    52:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Alexander Edler na levém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu, před kterou ho na úrovni horní tyče skvěle tečoval MICHAEL CHAPUT a kotouč zamířil nad klečícím Carey Pricem, který chtěl na poslední chvíli zasáhnout reflexivně vyrážečkou, do předního levého horního rohu brány! Domácí Vancouver dokázal vyrovnat, že se ale nadřel! Prodloužení před námi? Asistence: Alexander Edler a Troy Stecher.
     
    52:18
    Daniel Sedin se na levé straně útočného pásma rychle zorientoval, když po rychlé otočce vypálil z otočky zápěstím a jeho střela mířila pod horní tyč, Carey Price ale předvedl úžasný zákrok levým ramenem, kterým si puk sklepl do své náruče!
     
    47:06
    Artturi Lehkonen nabral na pravém křídle obrovskou rychlost a v pravém kruhu pro vhazování po rychlé stahovačce napřáhl ke střele zápěstím, kterou Ryan Miller vyrazil lapačkou!
    46:59 Granlund nedokázal puk zasunout mezi Careyho betony.

     
    46:59
    Markus Granlund před bránou v obrovské šanci, mezi betony ale z blízkosti Careyho Price překonat nedokázal a poté se puk snažil z dorážky zvednout pod horní tyč, jenže brankář Montrealu předvedl vsedě spektakulární zákrok, když lapačkou puk vytáhl mimo tři tyče!
     
    42:23
    Alex Galchenyuk se ocitl před bránou ve skvělé šanci, jenže Ryan Miller jeho pokus vykopl levým betonem!
     
    37:08
    Brendan Gallagher se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve slibné střelecké pozici a měl hodně času, na to, aby si rozmyslel, kam zamíří. Útočník Montrealu zvedl hlavu a zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Ryan Miller ale předvedl fantastický zákrok, když levým ramenem vyrazil puk do ochranné sítě!
     
    35:12
    Canucks střelou z vnitřního oblouku levého kruhu pro vhazování mířili do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Carey Price ale skvěle zasáhl lapačkou a poté volný puk rychle v blízkosti své levé tyče zmrazil!
     
    34:23
    Alex Galchenyuk se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve velké šanci a prudkou střelou zápěstím mířil do pravého horního rohu brány, jenže ne dostatečně a Ryan Miller puk lapačkou vyrazil!
     
    32:58
    Canadiens krásně přenesli hru přihrávkou podél útočné modré čáry z levého křídla doprava, kde Andrej Markov napřáhl bez přípravy k prudké střele s příklepem, Ryan Miller šel ale na přední tyči do kolen a puk sevřel ve výstroji!
     
    32:45
    Alexander Edler vyhodil puk přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    27:33
    Canucks si vytvořili obrovský tlak, během něhož Carey Price předvedl dva nebo tři skvělé zákroky!
    26:53 Brendan Gaunce ztroskotal na brankářovi Priceovi.

     
    26:53
    Brendan Gaunce se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže jeho střela zamířila pouze do hrudi Careyho Price, který jeho pokus vyrazil hrudí před sebe!
     
    20:29
    Phillip Danault fauloval Christophera Taneva a dostal dvě minuty za sekání.
     
    17:10
    Shea Weber na levém křídle nebezpečně vypálil z úhlu od mantinelu a Ryan Miller se zapotil, puk ale hrudí dokázal vyrazit mimo tři tyče své brány!
     
    16:13
    Max Pacioretty na levém křídle vyrážel z obraného pásma do rychlého protiútoku a krátce za obrannou modrou čárou ho fauloval Luca Sbisa, který dostal dvě minuty za podražení.
    15:53 Price senzačně zastavil bekhendový blafák Goldobina!
     
    15:53
    Nikolaj Goldobin si najel před bránu na krásnou diagonální přihrávku z levého křídla a po bleskurychlém převzetí kotouče dokázal v blízkosti brány předvést v obrovské rychlosti bekhendový blafák! Carey Price ale v blízkosti své levé tyče skvěle zasáhl levým betonem a puk zastavil!
     
    13:48
    Canucks před pár sekundami vyrazili po pravém křídle do rychlého protiútoku, následná prudká střela zápěstím z pravého kruhu pro vhazování ale minula vzdálenější levou tyč!
     
    13:13
    Canadiens se ocitli v blízkosti pravé tyče v šanci, jenže Ryan Miller puk skvěle vyrazil!
     
    12:27
    Troy Stecher dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Canadiens si zahrají první přesilovou hru.
     
    12:17
    Bo Horvat vyrazil po pravém křídle po zisku puku v obranném pásmu podél střídaček do rychlého protiútoku dva na jednoho a krásnou přihrávkou přenesl hru doleva na rozjetého Nikolaje Goldobina, ten ovšem v rychlosti nedokázal puk v levém kruhu pro vhazování zpracovat a z nadějné šance nebylo nic!
     
    04:24
    Alexander Edler na levém křídle podruhé v zápase vypálil od modré čáry a jeho táhlá střela zápěstím mířila k přední tyči, Carey Price ale předvedl skvělý přesun a puk mezi betony dokázal včas sevřít! Skvělý zákrok!
    03:57 Torrey MITCHELL - 0:1
     
    03:57
    Montreal právě vstřelil branku!
    Andrej Markov na levém křídle vypálil od modré čáry po ledě a před bránou jeho pokus skvěle tečoval mezi betony bezmocného Ryana Millera útočník TORREY MITCHELL! Montreal vede 1:0! Asistence: Andrej Markov a Andrew Shaw.
     
    00:57
    Canadiens vyrazili po pravém křídle do rychlého protiútoku a Jordie Benn z kruhu pro vhazování prudkou střelou zápěstím mířil těsně nad ledem k přední pravé tyči, Ryan Miller ale dokázal puk zastavit mezi levou rukou a tělem! Hosté z Montrealu vstoupili do utkání pořádně zostra.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 53. Chaput (Edler, Stecher) – 4. T. Mitchell (Markov, A. Shaw), 62. Byron (Galchenyuk)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Bachman) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), M. Granlund – Bärtschi, Horvat, Goldobin – B. Gaunce, B. Sutter (A), Megna – Cramarossa, Chaput, Boucher. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Markov (A), S. Weber (A), Davidson, Petry, Beaulieu, Jo. Benn – Pacioretty (C), Danault, Gallagher – King, Galchenyuk, Lehkonen – Byron, T. Mitchell, A. Shaw – Martinsen, Ott, Flynn. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Ian Walsh. Čároví: Kiel Murchison, Shane Heyer

    Diváci: 18865
    bahis siteleri