Martin – Nitra 4:3 (1:0 po s.n.) | Žilina – Košice 2:4 (kon.) | Zvolen – Poprad 4:3 (2:0 po s.n.)
Trenčín – Banská Bystrica 2:1 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:2 (3:1, 0:1, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Středa 08.03.2017, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:10
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky strieľajú poistný gól. Dubec si krásne obišiel dvojicu protihráčov, posunul nakrátko pred bránkou na BRANISLAVA FÁBRYHO, ktorý strelou z prvej prekonal Križana!
    Asistencia: Marek Dubec.
     
    36:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je znížené! Jakub Sukeľ potiahol akciu po pravom krídle a na hranici bránkovej čiary už takmer z rohu klziska prihral pred bránku. Tam korčuľoval MAROŠ PIATKA a strelou z prvej prekvapil Lundströma!
    Asistencia: Jakub Sukeľ.
     
    19:53
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak gól do šatne napokon strelili domáci. Hudec zachytil puk ešte v útočnom pásme a prihrávkou pred bránku našiel ERIKA ČALÁDIHO. Ten tečoval puk a Križan ho už zastaviť nedokázal.
    Asistencia: Michal Hudec.
     
    18:27
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci bleskovo využívajú presilovku. Ihneď po vyhratom buly Luža posunul po modrej čiare RICHARDOVI STEHLÍKOVI, ktorý vypálil z prvej a prekonal Lundströma.
    Asistencie: Patrik Luža, Richard Huna.
     
    13:32
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci využívajú presilovku a zvyšujú na 2:0! Kytnár efektne z otočky vrátil puk na ľavý kruh OSSIMU SAARINENOVI, ktorý vypálil z prvej. Križan veľa toho nevidel a ani nestihol poriadne reagovať na letiaci puk!
    Asistencie: Milan Kytnár, Jake Cardwell.
     
    02:48
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci tím sa dostáva do vedenia v stretnutí. Dominik Rehák prihrávkou na modrú čiaru našiel MAREKA DUBECA, ktorý vnikol s pukom do pásma, vystrelil a svoju strelu aj do bránky dorazil!
    Asistencie: Dominik Rehák, Andrej Sucharda.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Dubec (Dom. Rehák, Sucharda), 14. Saarinen (Kytnár, Cardwell), 20. Čaládi (Hudec), 52. Fábry (Dubec) – 19. Stehlík (Luža, Ri. Huna), 37. Piatka (J. Sukeľ)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgren, Den. Rehák, M. Hudec, Maier, Sucharda, Makovský – Saarinen, Kytnár, Paulovič – Hujsa, Novotný, Kučkin – McParland, Svoboda, Čaládi – Dubec, Dom. Rehák, Fábry
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Križan – Luža, Stehlík, Bobček, Šiška, Bagin, Burzala, Mezovský, Oravec – Oško, Ró. Huna, Ri. Huna – Vybiral, M. Sukeľ, J. Sukeľ – Struška, Langhammer, Brezniak – Kabáč, Piatka, Laco

    Rozhodčí: Novák, Jonák – Kacej, Vyšný
    bahis siteleri