NY Rangers – Tampa 2:3 (kon.) | Philadelphia – Columbus 3:5 (kon.) | NY Islanders – Carolina 4:8 (kon.)
Nashville – Winnipeg 5:4 (po pr.) | Calgary – Pittsburgh 4:3 (1:0 po s.n.) | Vancouver – Boston 3:6 (kon.)
Arizona – Colorado 1:0 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 1:3 (kon.)
po prodl.
Nashville Predators
5:4 (2:2, 1:2, 1:0 - 1:0)
Winnipeg Jets
Úterý 14.03.2017, 01:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:11 James NEAL - 5:4
     
    62:11
    Nashville právě vstřelil branku!
    JAMES NEAL rozhoduje! Domácí útočník dostal přihrávku na pravý kruh od Romana Josiho a krásnou střelou, která ještě brnkla o brankovou konstrukci, nedal Hellebuyckovi šanci na zákrok. Asistence: Roman Josi a P. K. Subban.
    44:23 Ryan JOHANSEN - 4:4
     
    44:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají! Viktor Arvidsson obral v útočném pásmu o puk obránce Postmu a poté ho předložil mezi kruhy Filipu Forsbergovi. Ten ho ještě posunul na RYANA JOHANSENA, který už pálil do poloodkryté branky. Brankář Hellebuyck dělal co mohl, ale kotouči v cestě za brankovou čáru nezabránil. Asistence: Filip Forsberg a Viktor Arvidsson.
    28:39 Joel ARMIA - 3:4
     
    28:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A jsou to hosté, kteří otáčejí skóre z 3:2 na 3:4! JOEL ARMIA měl na levém kruhu spoustu prostoru a vměstnal kotouč mezi lapačku a tělo brankáře Rinneho. Asistence: Josh Morrissey a Paul Postma.
    23:38 Patrik LAINE - 3:3
     
    23:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Reklama na hokej pokračuje! Své kanonýrské schopnosti ukázal PATRIK LAINE, jenž vyslal z pravého kruhu naprosto dokonalou střelu zápěstím, která se odrazila od vzdálenější tyčky do sítě – 3:3. Asistence: Nikolaj Ehlers a Brian Little.
    20:19 Filip FORSBERG - 3:2
     
    20:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vynikající vstup Nashvillu do druhé části hry! Do přečíslení 2 na 1 se dostali Ryan Johansen a FILIP FORSBERG. Prvně jmenovaný situaci vyřešil nahrávkou na Forsberga, který bezpečně trefil odkrytou část Hellebuyckovy svatyně. Domácí tak otáčejí skóre a vedou 3:2. Asistence: Ryan Johansen a Viktor Arvidsson.
    19:49 Mike FISHER - 2:2
     
    19:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají pouhých 11 sekund před koncem první třetiny! Celou akci založil Roman Josi, jenž svým pasem našel rozjetého Craiga Smithe. Ten puk zavezl do útočného pásma, kde uvolnil MIKEA FISHERA, jenž bekhendovou kličkou překonal brankáře Hellebuycka – 2:2. Asistence: Craig Smith a Roman Josi.
    12:34 Austin WATSON - 1:2
     
    12:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí ale bleskově reagují! Přečíslení 3 na 2 vyřešil AUSTIN WATSON sám, když se rozhodl vypálit z pravého kruhu a jeho pokus zapadl k zadní tyčce Hellebuyckovy branky. Kouč Jets Paul Maurice ještě reklamoval ofsajd, ale tato challenge mu nevyšla. Asistence: Anthony Bitetto.
    12:11 Dustin BYFUGLIEN - 0:2
     
    12:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hra nahoru – dolů zatím více vyhovuje hostům! Nikolaj Ehlers našel zpoza branky DUSTINA BYFUGLIENA, který procedil kotouč někde mezi tělem a lapačkou Pekky Rinneho až za brankovou čáru – 0:2. Asistence: Nikolaj Ehlers a Bryan Little.
    03:40 Blake WHEELER - 0:1
     
    03:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tohle byla opravdu výborná přesilovka! Jets soupeře ani jednou nenechali vyhodit a nakonec se i ujímají vedení! Od modré čáry vypálil BLAKE WHEELER a puk zapadl až za Rinneho, který toho asi mnoho neviděl. Asistence: Mark Scheifele a Adam Lowry.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 13. Watson (Bitetto), 20. Fisher (C. Smith, Josi), 21. Forsberg (Johansen, Arvidsson), 45. Johansen (Forsberg, Arvidsson), 63. Neal (Josi, P. K. Subban) – 4. Wheeler (Scheifele, Lowry), 13. Byfuglien (Ehlers, Little), 24. Laine (Ehlers, Little), 29. Armia (Morrissey, Postma)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis, Josi (A), P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Bitetto – Arvidsson, Johansen, Forsberg – Neal (A), Järnkrok, C. Wilson – C. Smith, Fisher (C), Parenteau – Watson, Sissons, McLeod.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Byfuglien (A), Chiarot, Melchiori, Morrissey, Postma, Stuart – Wheeler (C), Scheifele (A), Ehlers – Laine, Little, Perreault – Armia, Lowry, Daňo – Thorburn, Copp, Matthias.

    Rozhodčí: Peel, Nicholson – Alphonso, Wheler

    Diváci: 17355
    bahis siteleri