Boston – Tampa 3:6 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Carolina 1:4 (kon.)
Florida – Arizona 3:1 (kon.) | Toronto – New Jersey 4:2 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 2:1 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.) | Nashville – Calgary 3:1 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 1:3 (kon.)
Chicago – Dallas 3:2 (2:1 po s.n.) | Colorado – Edmonton 4:7 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 5:2 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:6 (0:0, 3:3, 0:3)
Tampa Bay Lightning
Pátek 24.03.2017, 00:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:03 Nikita KUČEROV - 3:6
     
    58:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je definitivně hotovo. Gólem do prázdné brány právě popravil poslední naděje Bostonu na bodový zisk NIKITA KUČEROV. Pro ruského útočníka je to třetí gól v zápase, takže slaví hattrick. Asistence: Ondřej Palát.
    50:11 Nikita KUČEROV - 3:5
     
    50:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    S Bostonem už je to dnes pořádně nahnuté. Tampa využívá přesilovku. Střelu Hedmana tečoval NIKITA KUČEROV a kotouč proskákal až za brankovou čáru. Asistence: Victor Hedman, Jonathan Drouin.
    44:12 Jonathan DROUIN - 3:4
     
    44:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    To, co tak trochu viselo ve vzduchu je opravdu tady. Poté, co Tampa třikrát prohrávala a třikrát dokázala vyrovnat se poprvé dostává do vedení. JONATHAN DROUIN dokázal prostřelit z levé strany Tukku Raska mezi jeho tělem a rukou. Asistence: Alex Killorn.
    34:53 Anton STRÅLMAN - 3:3
     
    34:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tentokrát to Tampě sice trvalo lehce přes minutu, ale i tak se to dá považovat za velmi rychlou reakci. Trochu červenat se musí tentokrát i Tuukka Rask, který dostal gól po střele ANTONA STRÅLMANA na přední tyč. Asistence: Ondřej Palát a Brayden Point.
     
    33:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Potřetí jdou dnes domácí do vedení! Budaj vyjel z branky a umožnil tak RILEYMU NASHOVI chytré zakončení. Útočník Bruins objel branku a o Hedmana dostal kotouč za brankovou čáru. Podaří se Tampě zase okamžitě srovnat? Asistence: Dominic Moore, Kevan Miller.
    33:18 Riley NASH - 3:2
    28:14 Nikita KUČEROV - 2:2
     
    28:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, Tampě se tentokrát podařilo vyrovnat ještě rychleji než v prvním případě! Drouin našel přihrávkou na pravém kruhu NIKITU KUČEROVA a ten prostřelil Raska mezi betony. Asistence: Jonathan Drouin, Victor Hedman.
    27:50 Zdeno CHÁRA - 2:1
     
    27:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston dnes zatím nedal gól v rovnovážném počtu hráčů na ledě. Trefil se z přesilovky a nyní i v oslabení. ZDENO CHÁRA zakončil protiútok střelou z druhé vlny. Asistence: Riley Nash, Dominic Moore.
    22:17 Brayden POINT - 1:1
     
    22:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté okamžitě reagují a srovnávají stav! Palát ještě z blízka Raska nepřekonal, ale pak ještě vystřelil BRAYDEN POINT a jeho střelu už Rask pokrýt nedokázal. Asistence: Ondřej Palát, Jake Dotchin.
    21:33 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    21:33
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bostonu korunuje dobrý nástup do třetiny gólem. Povedlo se mu bleskově využít přesilovku. Bergeron našel na levé strany naprosto osamoceného DAVIDA PASTRŇÁKA a ten už neměl probém trefit zcela odkrytou branku, protože Budaj se nestihl přesunout. Asistence: Patrice Bergeron, Ryan Spooner.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 22. Pastrňák (Bergeron, Spooner), 28. Chára (Riley Nash, D. Moore), 34. Riley Nash (D. Moore, K. Miller) – 23. Point (Palát, Dotchin), 29. Kučerov (Drouin, Hedman), 35. Strålman (Palát, Point), 45. Drouin (Killorn), 51. Kučerov (Hedman, Drouin), 59. Kučerov (Palát)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, K. Miller, C. Miller – Backes, Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí (A), Stafford – Acciari, Spooner, Vatrano – Riley Nash, D. Moore, Beleskey.
    Tampa Bay Lightning: Budaj (Vasilevskij) – Dotchin, Hedman, Strålman (A), Garrison, Šustr, Coburn (A), Witkowski – Kučerov, Point (A), Palát – Drouin, Naměstnikov, Killorn – Vermin, Gourde, Erne – J.T. Brown, Dumont.
    bahis siteleri