Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:1 (kon.) | New Jersey – Carolina 1:3 (kon.)
NY Islanders – Boston 1:2 (kon.) | Washington – Arizona 4:1 (kon.) | St. Louis – Calgary 2:3 (po pr.)
Florida – Chicago 7:0 (kon.) | Nashville – San Jose 7:2 (kon.) | Edmonton – Colorado 4:1 (kon.)
Los Angeles – NY Rangers 0:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 3:2 (po pr.) | New Jersey – Dallas 1:2 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
5:2 (2:1, 3:1, 0:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 26.03.2017, 00:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:12 Jack EICHEL - 5:2
     
    33:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    JACK EICHEL dostal do místa, kde se vhazuje přihrávku z rohu kluziště a následná střela skončila v brance. Domácí navyšují své vedení již o tři branky. Asistence: Sam Reinhart a Justin Falk.
    25:59 Dmitrij KULIKOV - 4:2
     
    25:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí poprvé v tomto zápase odskakují na rozdíl dvou branek. DMITRIJ KULIKOV dostal hezkou přihrávku, napřáhl svou hokejku a tvrdou střelou z kruhů pro vhazování prostřeluje brankáře. Domácí tedy využívají i druhou přesilovou hru v této třetině. Asistence: Tyler Ennisa a Jack Eichel.
    22:47 Jack EICHEL - 3:2
     
    22:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    Přesilovou hru domácí ihned využívají. Po vyhraném buly si domácí hráči hezky nahráli. Po této souhře byl na jejím konci JACK EICHEL, který opět vrací svému týmu vedení. Asistence: Dmitry Kulikov a Kyle Okposo.
    22:22 Auston MATTHEWS - 2:2
     
    22:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Střelu od modré ještě Lehner vyrazil, avšak před brankou byl AUSTON MATTHEWS, který puk zametl do branky a srovnává opět stav utkání. Asistence: Matt Hunwick a William Nylander.
    09:45 Evander KANE - 2:1
     
    09:45
    Sabres právě vstřelili branku!
    EVANDER KANE však záhy vrací svému týmu opět vedení. Právě on se nejlépe zorientoval, kde se puk odrazil po střele od modré čáry a zavěsil puk za záda Andersena. Asistence: Zach Bogosian a Ryan O'Reilly.
    09:30 Connor BROWN - 1:1
     
    09:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Komarov dostal přihrávku od modré čáry, jeho střela gólem ještě neskončila, Lehner jeho pokus vyrazil betonem. Avšak odražený puk dostal CONNOR BROWN, který srovnává stav utkání. Bez asistence.
    07:05 Ryan O'REILLY - 1:0
     
    07:05
    Sabres právě vstřelili branku!
    RYAN O'REILLY, hezky využil přihrávku z pravého rohu kluziště od Ennise a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Tyler Ennis a Kyle Okposo.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 8. R. O'Reilly (Ennis, Okposo), 10. E. Kane (Bogosian, R. O'Reilly), 23. Eichel (D. Kulikov, Okposo), 26. D. Kulikov (Ennis, Eichel), 34. Eichel (Reinhart, Falk) – 10. Co. Brown, 23. Matthews (Hunwick, W. Nylander)


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Bogosian, Falk, Gorges (A), D. Kulikov, Austin – Moulson, Girgensons, Carrier – E. Kane, Rodrigues, B. Gionta (C) – M. Foligno, Eichel, Reinhart – Ennis, R. O'Reilly (A), Okposo.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (21. McElhinney) – C. Carrick, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Marčenko, Hunwick (A) – Ben Smith, Boyle, M. Martin – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Komarov, Kadri, Co. Brown – Hyman, Matthews, W. Nylander.

    Rozhodčí: Hebert, Skilliter – Devorski, Cherrey

    Diváci: 19 070
    bahis siteleri