AS Řím – Lazio 3:2 (kon.)
konec
AS Řím
3:2 (1:1)
S. S. Lazio
Úterý 04.04.2017, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • Italský pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:43:02)
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 9:7. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:11.
     
    Je dobojováno! Lazio dnes sice prohrálo na půdě AS Řím 3:2, ale díky výhře 2:0 z úvodního duelu postupuje do finále Coppa Italia! Hosté přitom otevřeli skóre hry, když se prosadil Milinković-Savić! Ještě před přestávkou ale vyrovnal El Shaarawy! Lazio mělo lepší vstup do druhého poločasu a Immobile vrátil hostům vedení! v 67. minutě ale Salah dorazil míč do odkryté branky a stejný fotbalista v 90. minutě vystřelil AS výhru!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Džeko se v závěru nastaveného času dopustil faulu na polovině soupeře a Lazio už si závěr utkání pohlídá. Je tedy jasné, že pro AS cesta pohárem končí v semifinále.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
    90. Mohamed SALAH - 3:2
     
    90
    AS Řím právě vstřelil branku!
    AS sice nepostoupí, ale podle všeho alespoň vyhraje dnešní duel! Hostující brankář vyrazil střelu z hranice pokutového území jen před sebe a MOHAMED SALAH podruhé v utkání dorazil míč do prázdné branky!
     
    90
    Lukaku v závěru druhého poločasu potáhl míč po levé straně na polovinu domácího celku a vybojoval vhazování pro Lazio. Hosté už nikam nespěchají.
     
    89
    AS zahrávalo rohový kop. Nainggolan poslal centr na malém vápno, kde ve vzdušném prostoru kralovali hostující stopeři, kteří míč dostali ven ze šestnáctky.
     
    88
    Hru přerušuje také hostující brankář Stakhosa. Gólman Lazia se drží za žebra. Podle všeho schytal úder v některém z velkého množství soubojů.
     
    87
    Ciro Immobile se z ničeho nic zjevil před domácím brankářem, jenže radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    86
    Lazio drží míč na polovině domácího celku a s přehledem hlídá svou cestičku do finále italského pohárů. Na stadionu už jde slyšet jen hostující fanoušky.
     
    85
    Hra je přerušena. Na hrací ploše zůstává ležet jeden z hostujících fotbalistů a podle všeho to vypadá, že bude muset opustit trávník kvůli ošetření.
     
    84
    Perotti potáhl balón až k rohovému praporku, kde se zbavil svého strážce, jenže poté se zalekl prostoru před sebou a pokazil zdánlivě jednoduchou přihrávku.
     
    83
    Salah přenesl hru na hranici pokutového území, Strootman poslal míč do vápna, odkud se balón dostal zpět k Salahovi, jež dělovkou protáhl hostujícího brankáře!
     
    82
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Paredes, přichází Totti.
     
    81
    Domácí celek zahrával další rohový kop. Lukaku si ale počkal na nepřesný centr už na malém vápně a bez problémů poslal balón do bezpečí.
     
    80
    Nainggolan si dělal prostor k zakončení na hranici pokutového území, nicméně obrana Lazia se dnes pohybuje opravdu kompaktně a nenechává soupeři prostor.
     
    79
    Salah ještě udržel přetažený centr na hrací ploše, vrátil jej zpátky do pokutového území, kde si míč vzal Strootman, ale sám se vytlačil mimo hrací plochu.
     
    78
    Edin Džeko se znovu hnal do pokutového území, jenže tentokrát nedostal zrovna optimální přihrávku. Džeko by musel měřit čtyři metry.
     
    77
    Jeho exekuce se chopil Ciro Immobile. Hostující kanonýr poslal technickou střelu, který sice minula zeď, ale zaplavala vysoko nad branku.
     
    76
    Lukaku potáhl míč až na hranici pokutového území, kde se nechal faulovat a vybojoval pro hosty zajímavý přímý kop.
     
    75
    AS se sice tlačí na polovinu Lazia, jenže hosté nadále výborně brání. Skvělou formu hostujících zadáků nyní pocítil Džeko.
     
    72
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Biglia, přichází Murgia.
     
    71
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází EL Shaarawy, přichází Perotti.
     
    70
    Paredes zkusil štěstí z úctyhodné vzdálenosti. Domácí střelec vypálil z dobrých třiceti metrů. Jeho projektil těsně nad zemí minul pravou tyč o dobré dva metry.
     
    69
    Domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu. Radja Nainggolan reklamoval Bastosovu ruku, ale hlavní arbitr zůstal klidný.
     
    67
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí ještě přeci jen chtějí bojovat! El Shaarawy se uvolnil v pokutovém území, ale trefil jen tyč. Míč se naštěstí pro AS odrazil před branku a MOHAMED SALAH měl snadnou práci!
     
    66
    Strootman dostal nabito do středu hrací plochy a pohotově vypálil. Jeho ránu po zemi zablokoval první obránce.
     
    65
    Immobile si zpracoval vysokou přihrávku z pravé strany. Hostující útočník se poté opřel do skákavého míče, ale napálil jej vysoko nad břevno.
     
    64
    Ciro Immobile znovu naháněl dlouhou přihrávku za obranu domácího celku, nicméně tentokrát jej zadáci AS vytlačili k postranní čáře.
     
    63
    Keita se dostal k odraženému míči na hranici pokutového území a okamžitě vypálil. Hostující fotbalista ale podklouzl a rána mu vůbec nesedla.
     
    62
    Na druhé straně se za vysokým centrem hnal Stephan El Shaarawy. Domácí střelec musel podstoupit souboj s Wallacem.
     
    61
    Střídající Keita operoval s míčem na levé straně hrací plochy. Hosté se usadili na polovině domácího celku. Ke střele se nakonec dostal Basta, jehož pokus minul branku o pořádný kus.
     
    60
    Domácím vázne kombinace. AS se sice usadilo na polovině soupeře, ale nikdo ve vínovém dresu nedokázal vymyslet nějakou překvapivou přihrávku.
     
    59
    Immobile je po vstřelení branky pořádně nabuzený. Nyní hostující útočník poslal do sprintu Luliće, ale Strootman se tentokrát stačil vrátit.
     
    58
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Anderson, přichází Keita.
    57. Ciro IMMOBILE - 1:2
     
    57
    Lazio právě vstřelilo branku!
    A zřejmě máme rozhodnuto! Domácí potřebují k postupu vsítit čtyři branky! CIRO IMMOBILE se dostal do úniku, rozmyslel si své zakončení a chladnokrevně propálil domácího brankáře!
     
    56
    Salah je v dnešním duelu opravdu aktivní, jenže tentokráti si egyptský fotbalista nepotykal s přesností. Jeho pobídku schoval brankář v rukavicích.
     
    55
    Biglia předvedl dlouhý sprint až na hranici pokutového území, odkud našel volného Luliće, jenže druhý jmenovaný z voleje netrefil branku.
     
    54
    AS Řím zahrávalo rohový kop. Stephan El Shaarawy poslal prudký centr do pokutového území, ale Edin Džeko se dopustil útočného faulu.
     
    53
    Edin Džeko si na malém vápně hledal prostor, aby si mohl naskočit na nadýchaný oblouček z levé strany. Obrana Lazia zvládla i tuto zkoušku.
     
    52
    Domácí celek už se opět dere do útoku, ale defenzíva Lazia pokračuje v koncentrovaném výkonu z prvního poločasu a nepouští domácí střelce do zakončení.
     
    51
    Bruno Peres potáhl míč na polovinu Lazia, ale tam se dostal do sevření dvou obránců a nekonec vybojoval jen autové vhazování.
     
    50
    Ciro Immobile uvolnil na levé straně spoluhráče, který mu bleskově vrátil přihrávku, jenže Immobile se neprodral do střelecké pozice.
     
    49
    Lukaku dojel na polovině hrací plochy Kevina Strootmana a za svůj ostrý šlapák vidí žlutou kartu.
     
    48
    Paredes se dopustil nedovoleného zákroku a při faulu si navíc sám ublížil. Domácí záložník zůstává ležet s bolestivou grimasou, ale podle všeho bude pokračovat.
     
    47
    Salah dostal pěknou přihrávku do běhu, levačkou si navedl míč do středu hřiště, jenže jeho dělovku zablokoval připravený obránce.
     
    46
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází de Vrij, přichází Hoedt.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! V Římě zatím sledujeme velmi zajímavé utkání! Domácí AS vlétlo do zápasu jako velká voda, ale svůj tlak v úvodní branku přetavit nedokázalo. Poté se probudilo také Lazio, které se v 38. minutě po rychlé akci dostalo do vedení! Skóre otevřel Milinković-Savić! AS ale nesložilo zbraně a bleskově vyrovnalo. O pět minut později se totiž prosadil El Shaarawy. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1. Pokud chce domácí celek postoupit, musí vstřelit tři branky!
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Ciro Immobile trefil loktem do obličeje jednoho z domácích obránců, jenže hlavní arbitr si jeho prohřešku nevšiml. AS mezitím vybojovalo míč.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Na stadionu je po vstřelení vyrovnávací branky hned lepší atmosféra. Domácí příznivci znovu ženou svůj celek do útoku. Ve druhém poločase budeme sledovat hodně zajímavý souboj.
    44. Stephan EL SHAARAWY - 1:1
     
    44
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek přeci jen ještě živí naději na postup! Do pokutového území přilétl centr z pravé strany. De Vrij nedokázal poslat balón do bezpečí a STEPHAN EL SHAARAWY jej uklidil do sítě!
     
    43
    Domácí celek zahrával další rohový kop. Paredes poslal pěkný centr na přední tyč, kde byl Džeko, jenže obrana Lazia odhlavičkovala míč na další roh.
     
    42
    Anderson táhl rychlý protiútok po pravé straně hrací plochy, protáhl se s míčem kolem obránce a hledal Immobileho. Před druhým jmenovaným zastavil přihrávku Manolas.
     
    41
    Laziu po vstřelení úvodní branky narostla křídla a hostující celek se nadále žene do útoku. Anderson to ale přehnal s agresivitou a fauloval.
     
    39
    Žlutou kartu dostává Paredes (AS Řím).
    38. Sergej MILINKOVIĆ-SAVIĆ - 0:1
     
    38
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Lazio se dostává do vedení! Tak to je šok pro domácí celek! Immobile si zpracoval přihrávku na prsa, dostal se do šance, ale jeho ránu brankář vyrazil. K dorážce se ale prodral SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIČ, jež uklidil míč do odkryté branky!
     
    37
    Laziu se v posledních minutách přeci jen podařilo ochromit tlak domácího celku. Salah se navíc dopustil zbytečného faulu a Lazio bude rozehrávat.
     
    36
    Na druhé straně si Edin Džeko brousil zuby na nadýchaný centr z levé strany. Před bosenským kanonýrem vyskočil de Vrij, jež poslal míč do bezpečí.
     
    35
    Milinković-Savič se dostal k odraženému balónu na hranici pokutového území, srovnal si jej na pravačku, ale také jeho ránu zastavila soupeřova obrana.
     
    34
    Tentokrát zkusil štěstí Radja Nainggolan. Do jeho rány z hranice pokutového území sice také padl jeden z obránců, ale Nainggolan mířil vysoko nad břevno.
     
    33
    Paredes se pokusil překvapit hostujícího brankáře zakončením z dobrých třiceti metrů. Do rány se mu ale postavil obránce a Strakosha mohl zůstat klidný.
     
    32
    Tak nakonec si ji bosenský fotbalista vysloužil! Džeko se totiž ještě pustil do slovní přestřelky s Andersonem a rozhodčí se jej rozhodl potrestat.
     
    31
    Pozor! Na hřišti vzplály emoce! Na trávníku zůstal ležet Bastos a domácí fotbalisté mu chtěli vehementně pomoci zpátky na nohy. Džeko to možná trošku přehnal a může být rád, že neviděl žlutou kartu.
     
    30
    Basta přišel o míč na pravé straně. Do protiútoku se řítil Kevin Strootman, ale ještě před hranicí pokutového území jej stačil odzbrojit vracející se Biglia.
     
    29
    Lazio se znovu ubránilo. Nainggolan vyslal přiliš prudkou přihrávku do pokutového území, kterou zadáci hostujícího celku nechali propadnout do autu.
     
    28
    El Shaarawy tentokrát číhal na míč na hranici ofsajdu. Domácí fotbalista si však neporadil s prvním dotykem a míč mu uskočil až k postranní čáře.
     
    27
    Radja Nainggolan zastavil unikajícího Andersona a za svůj ostrý skluz vidí z rukou rozhodčího žlutou kartu.
     
    26
    A další Salahova šance! Egypťan ve službách AS dostal prudkou přihrávku do běhu, ale na poslední chvíli k němu přistoupil obránce, který jej nepustil do úniku.
     
    25
    Salah se štěstím procedil míč do pokutového území. Za balónem ihned vystartoval Džeko, ale Strakosha vyrazil z branky a pro balón si doklouzal.
     
    24
    Rüdiger se uvolnil na pravé straně a prudkým centr na malé vápno hledal Džeka. U bosenského kanonýra však stál připravený de Vrij.
     
    23
    Basta skvěle vystoupil proti přihrávce po levém křídle a před nabíhajícím El Shaarawym poslal míč vysoko nad tribunu. Lazio spoléhá na jednoduchou hru.
     
    22
    Do hry se zapojil také domácí brankář. Alisson bleskově rozehrál od vlastní branky a AS se znovu žene do útoku. Na stadionu zatím panuje fantastická atmosféra.
    21. El Shaarawyho střelecký pokus
     
    21
    Edin Džeko dostal pěknou přihrávku a uvolnil El Shaarawyho, který šel sám na brankáře, ale slabou střelou na zadní tyč nechal vyniknout hostujícího brankáře!
     
    20
    Lukaku operoval s míčem na levé straně, přihrávkou do středu hřiště chtěl uvolnit Bigliu, ale před druhým jmenovaným zasáhl pozorný Strootman.
     
    19
    Anderson si krásně pustil míč kolem svého strážce na pravé straně a snažil se uvolnit Immobileho. Jeho přihrávku stačila zastavit domácí defenzíva.
     
    18
    Lazio je v dosavadním průběhu prvního poločasu opravdu pasivní. Hosté vyčkávají na vlastní polovině na hru AS a koncetrují se především na obranu.
     
    17
    Rüdiger poslal přetažený centr na zadní tyč, kde si míč zpracoval El Shaarawy. Italský útočník ještě hledal lépe postaveného spoluhráče, ale našel jen rukavice brankáře Strakoshy.
     
    16
    AS Řím však rychle vybojovalo alespoň rohový kop. Jeho exekuce se ujal Paredes, jež našel hlavu Manolase, ale stoper domácího celku si neseřídil mířidla.
     
    15
    Domácí celek zahrával další přímý kop. Nainggolan vyslal centr pravou nohou, ale jeho nepovedenou pobídku zastavil ještě před pokutovým územím Biglia.
     
    14
    Anderson si nabíhal do pokutového území, kam směřoval vysoký centr z levé strany, jenže domácí stopeři byli ve vzduchu důraznější a dopravili balón do bezpečí.
     
    13
    Rüdiger potáhl míč vpřed po pravé straně hrací plochy, nicméně hned za půlící čárou balón ztratil a Lazio se na chvíli vymanilo z tlaku.
     
    12
    Emerson podpořil ofenzívu domácího celku náběhem po levé straně a poslal krásný centr na malé vápno. Džeko se po míči natahoval ve skluzu, ale tentokrát neměl štěstí.
     
    11
    Střílený centr do pokutového území Lazia zastavil na hranici velkého vápna připravený Bastos. Zadák hostujícího celku okamžitě odkopl balón daleko od branky.
     
    10
    Džeko prodloužil hlavou oblouček do pokutového území, kam sprintoval Salah, ale před egyptským fotbalistou stačil schovat míč do rukavic brankář Strakosha.
     
    9
    Domácí celek však zahrával rohový kop. Paredes jej poslal na přední tyč, kam si nabíhal Nainggolan, ale Lukaku byl králem vzdušného prostoru.
     
    8
    Exekuce přímého kopu se ujal Paredes. Domácí záložník vyslal prudkou střelu těsně nad zemí, ale naneštěstí pro AS trefil jen čtyřčlennou zeď.
     
    7
    Tak to je parádní start dnešního utkání! Džeko dostal přihrávku na hranici pokutového území, pokryl si míč tělem a byl faulován. Domácí budou zahrávat přímý kop z nadějné pozice.
    6. Immobileho zajímavé zakončení
     
    6
    A šance také na straně Lazia! Lulić dostal přihrávku na levou stranu a se štěstím dopravil míč před branku, kde jej tečoval Immobile, ale také jeho zakončení bylo nepřesné!
     
    5
    Ciro Immobile spěchal na levou stranu za dlouhou přihrávkou na polovinu AS. Hostující útočník přitlačil na Manolase a donutil jej k chybě. Lazio bude vhazovat.
    4. Džekova šance v samotném úvodu
     
    4
    A hned v úvodu utkání tady byla obrovská šance pro domácí celek! Edin Džeko si naskočil na centr z levé strany a hlavou jen těsně minul branku Lazia!
     
    3
    Domácí fotbalisté vstoupili do utkání mnohem aktivněji. Hráči AS kombinují na vlastní polovině a snaží se najít skulinku za obránce Lazia.
     
    2
    Salah se snažil uvolnit na pravé straně a spěchal za prudkou přihrávkou na hranici pokutového území. Pod nohy se mu ale položil pozorný Bastos.
     
    1
    Domácí obstarali výkop do dnešního utkání. Edin Džeko se ihned vydal do útoku středem hrací plochy, nicméně obrana Lazia byla v úvodu připravená.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí AS bude hrát v tradičních vínových dresech, zatímco Lazio obléklo modré dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Řím: Allison – Rüdiger, Manolas, Jesus, Emerson – Nainggolan, Paredes, Strootman – Salah, Džeko, El Shaarawy
    Náhradníci: Szczesny, Grenier, Perotti, Totti, Peres, Vermaelen, De Rossi, Lobont, Fazio, Rui, Gerson

    S. S. Lazio: Stakhosa – Bastos, de Vrij, Wallace – Basta, Milinković, Biglia, Lulić, Lukaku – Anderson, Immobile
    Náhradníci: Vargić, Adamonis, Patric, Radu, Hoedt, Crecco, Murgia, Alberto, Lombardi, Keita, Dojdrdjević, Tounkara.
     
    Úvodní duel

    Úvodní duel semifinálového souboje se odehrál na začátku března. Lazio zvládlo domácí duel na jedničku. V prvním poločase otevřel skóre Savič a v 78. minutě vystřelil Laziu lepší výchozí pozici pro odvetu Ciro Immobile! Domácí celek dnes tedy musí dotahovat dvoubrankovou ztrátu.
     
    AS Řím

    Také AS Řím ale prožívá vydařenou sezónu. Hlavně na začátku března se AS moc nedařilo, ale dnešní domácí celek v posledních utkáních svou hru vylepšil. Od porážky v osmifinále Evropské ligy na půdě Lyonu vyhrálo AS všechny čtyři zápasy. Cestu do semifinále pohárové soutěže si AS proklestilo nejprve přes Sampdorii Janov, kterou vyřadilo výsledkem 4:0! Ve čtvrtfinále se ale AS postavila do cesty Cesena, se kterou měli Římané problémy a postoupili až po výsledku 2:1. O víkendu zvládlo AS domácí duel s Empoli, které porazilo 2:0.
     
    S. S. Lazio

    Lazio nabrala v posledních měsících parádní formu! Parta kolem Imobileho prohrála naposledy na konci měsíce ledna a od té doby ztratila body jen ve dvou z desíti zápasů. Na venkovních hřištích navíc ztratilo v letošním roce jen dvakrát. V poháru si Lazio nejprve poradilo 4:2 s Janovem a ve čtvrtfinále vyřadilo po výsledku 2:1 slavný Inter Milán. O víkendu si navíc zvedlo sebevědomí výhrou 2:1 na půdě Sassuola.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům italského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu ze semifinále Coppa Italia. V odvetném semifinálovém duelu se podíváme na souboj mezi AS Řím a S.S. Lazio! Římské derby začíná ve 20:45.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 44. El Shaarawy, 67. Salah, 90. Salah – 38. Milinković-Savić, 57. Immobile

    Karty:   27. Nainggolan (ASR), 32. Džeko (ASR), 39. Paredes (ASR) – 32. Anderson (LAZ), 49. Lukaku (LAZ)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 9:7. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:11.
    AS Řím: Allison – Rüdiger, Manolas, Jesus (46. Peres), Emerson – Nainggolan, Paredes (82. Totti), Strootman – Salah, Džeko, El Shaarawy (71. Perotti)
    Náhradníci: Szczesny, Grenier, Perotti, Totti, Peres, Vermaelen, De Rossi, Lobont, Fazio, Rui, Gerson

    S. S. Lazio: Stakhosa – Bastos, de Vrij (46. Hoedt), Wallace – Basta, Milinković-Savić, Biglia (72. Murgia), Lulić, Lukaku – Anderson (58. Keita), Immobile
    Náhradníci: Vargić, Adamonis, Patric, Radu, Hoedt, Crecco, Murgia, Alberto, Lombardi, Keita, Dojdrdjević, Tounkara
    01.03.2017
    Lazio - AS Řím 2:0

    Branky: 30. Milinkovič-Savič, 78. Immobile

    Karty:   41. Parolo (LAZ), 76. Strakosha (LAZ), 90+3. Biglia (LAZ) – 72. Rüdiger (ASR)

    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:11. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 7:5.
    bahis siteleri