Letňany – Kladno 3:2 (kon.) | Slavia – Sparta 4:1 (kon.) | Kladno – Sparta 2:6 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:6 (0:2, 0:3, 2:1)
HC Sparta Praha
Neděle 09.04.2017, 16:00 • ZS Eden • Memoriál Jiřího Baráka
Partner:
     
    57:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na druhé straně se naopak dostal do úniku MATYÁŠ POTŮČEK, proti kterému vyjel Gabriška hodně daleko z branky. Sparťanský útočník si ale poradil, kličkou se prosmýkl kolem brankáře a zavěsil do prázdné brány. Asistence: Matěj Kuracina.
     
    51:47
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Kleveta – 2 min., podražení).
     
    45:41
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Bašta – 2 min., podražení).
     
    45:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A další zásah domácích! Robovský vybojoval kotouč mezi kruhy a jen jej zlehka posunul na JOSEFA JURDU, který z bezprostřední blízkosti prostřelil Liemanna. Asistence: Jakub Robovský.
     
    43:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se nakonec dočkali branky! Kleveta nahrál z levého rohu před branku ERIKU VRKOČOVI, jenž propálil střelou z první Liemanna. Asistence: Tomáš Kleveta.
     
    38:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle už je debakl! Kuracina s Potůčkem vyřešili situaci dvou proti jednomu excelentně. První jmenovaný nahrál před branku MATYÁŠI POTŮČKOVI a ten trefil přesně pravý horní růžek Gabriškovy klece. Asistence: Matěj Kuracina a Tomáš Hamara.
     
    37:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další branka Pražanů! MICHAL VITOUCH dorazil za Gabriškova záda nahození Bláhy a zkompletoval hattrick. Asistence: Marek Bláha.
     
    31:19
    Kuracina promáchl nástřel od modré před odkrytou klecí!
     
    29:45
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Janeček – 2 min., podražení).
     
    20:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z protiútoku se ovšem dostávají sparťané do tříbrankového trháku! Vitouch s Kuracinou ujeli do přečíslení a situaci vyřešili náramně. První jmenovaný nahrál na levou stranu MATYÁŠI POTŮČKOVI, jenž zavěsil kotouč pod víko. Asistence: Michal Vitouch.
     
    20:01
    Domácí střídají po prvních dvaceti minutách gólmany, místo Štěpána Suka nastupuje na hřiště Ondřej Gabriška.
     
    15:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté vedou o dvě branky! Střelu Andreje Adamce z pravé strany vyrazil Suk jen před sebe na levou stranu, kde stál osamocený MICHAL VITOUCH a neměl problém bekhendem poslat puk do odkryté klece. Asistence: Matyáš Potůček a Andrej Adamec.
     
    09:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta se po několika dobrých šancích nakonec dostává do vedení! MICHAL VITOUCH napřáhl z pravého kruhu a propálil Suka. Asistence: Andrej Adamec a Matyáš Potůček.
     
    08:58
    Potůček dostal na levém kruhu přihrávku do druhé vlny a z první vypálil k levé tyči. Suk vytasil parádní zákrok vyrážečkou!
     
    05:18
    Domácí ovšem zahrozili po vyhraném vhazování! Liemann vyrazil nahození od modré čáry jen před sebe, ale nikdo z dorážejících Rytířů nedokázal dostat puk do sítě.
     
    03:20
    Skvěle to teď udělal Andrej Adamec. Ten objel s kotoučem zleva Sukovu branku a nabil na brankoviště úplně volnému Vitouchovi, jehož střelecký pokus ovšem Suk vychytal ramenem!

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 44. Vrkoč (Kleveta), 46. Jurda (Robovský) – 10. Vitouch (A. Adamec, Potůček), 16. Vitouch (Potůček, A. Adamec), 21. Potůček (Vitouch), 38. Vitouch (Bláha), 39. Potůček (Kuracina, Hamara), 58. Potůček (Kuracina)


    Rytíři Kladno: Suk (21. Gabriška) – Robovský, Janeček, Sýkora, Kohlíček, Malý, Ton, Jurda, Bašta, T. Adamec, Šimek, Vrkoč, Karmazin, Kraus, Vimmer, Kleveta, Šapovaliv, Bulva
    HC Sparta Praha: Liemann (Sluka) – Mašek, Procházka, Guryevsky, Bláha, Potůček, A. Adamec, Vitouch, Kuracina, Theimer, Vágner, Vítů, Hamara
    bahis siteleri