Česko – Norsko 4:0 (kon.)
konec
Česko
4:0 (0:0, 4:0, 0:0)
Norsko
Středa 12.04.2017, 17:00 • SD ARÉNA, Chomutov • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:24 Jakub JEŘÁBEK - 4:0
     
    36:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým využívá také přesilovou hru! JAKUB JEŘÁBEK dostal naprosto luxusní přihrávku do Tomáše Zohorny. Bývalý plzeňský obránce rychle zakončil k levé tyči a dostává náš celek do čtyřbrankového vedení. Asistence: Tomáš Zohorna a Lukáš Radil.
    33:24 Lukáš KAŠPAR - 3:0
     
    33:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    LUKÁŠ KAŠPAR vytáhl opět svůj klenot, když našel mezeru mezi betony norského brankáře. Čeští útočníci se dostali do přečíslení, ale hráč s dvaadvacítkou na zádech zvolil místo přihrávky zakončení. Asistence: Jan Kolář.
    30:56 Radan LENC - 2:0
     
    30:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým předvedl tlak do branky a dostává se do dvoubrankového vedení. Mladoboleslavský útok zaznamenává další branku, když zpoza ní přihrával Tomáš Kundrátek. Ten našel Tomáše Hyku, jenž Haugena neprostřelil. K odraženému kotouči se dostal ještě RADAN LENC, který zaznamenal druhou branku českého celku. Asistence: Tomáš Kundrátek a Tomáš Hyka.
     
    27:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Poprvé se zbláznilo páže a národní tým se dostává do vedení! Přihrávku mezi kruhy dostal najetý LUKÁŠ KAŠPAR, jehož pokus zamířil do protipohybu brankáře. Stabilní článek českého týmu našel volné místečko v levé šibenici. Asistence: Lukáš Klok a Petr Holík.
    27:18 Lukáš KAŠPAR - 1:0

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 28. Kašpar (Klok, Holík), 31. Lenc (Kundrátek, Hyka), 34. Kašpar (Kolář), 37. Jeřábek (Zohorna, Radil)


    Česko: Francouz (Machovský) – Klok, Jeřábek, Kolář, Polášek, Šulák, Kundrátek, Sklenička, Doudera – Zohorna, Horák, Radil – Říčka, Holík, Kašpar – Lenc, Musil, Hyka – Kubalík, Hanzl, Lev
    Norsko: Haugen (Søberg) – Holøs, Lesund, Espeland, Strøm, Sørvik, Bull, Danielsen – Reichenberg, Olimb, Olden – Olsen V., Trettenes, Stene – Haga, Roest, Karterud – Olsen T., Henriksen, Heier – Johansen

    Rozhodčí: Hodek, Hribik – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 3862
    bahis siteleri