Ústecký kraj – Olomoucký kraj 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Ústecký kraj
3:4 (0:0, 3:0, 0:3)
Olomoucký kraj
Čtvrtek 13.04.2017, 12:30 • SD ARÉNA • Škoda Hockey Cup • Finále
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Olomoucký kraj.
    Autorem vítězné branky je RYŠAVÝ.
     
    46:16
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    HATTRICK! MARTIN RYŠAVÝ nejprve netrefil puk, popojel si i s kotoučem více do středu kluziště, odkud vymetl levou šibenici Čermákovy klece. Asistence: Lukáš Kuncek.
     
    41:47
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Už je to pouze o branku! MARTIN RYŠAVÝ si sebral puk u pravého mantinelu, podél brankové čáry se dostal až před branku, kde Čermáka překonal dlouhým forhendovým blafákem. Asistence: Stanislav Svozil.
     
    40:40
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    MARTIN RYŠAVÝ dobře napadal v útočném pásmu. Jeden z ústeckých obránců pod tlakem poslal puk po mantinelu, ale te najednou změnil směr a odrazil se o od tyčku na hůl olomouckého útočníka, který je doklepl puk za Čermáka, jenž o odraženém puku vůbec nevěděl. Bez asistence.
     
    39:58
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    To je velmi tvrdá rána pro Olomoucký kraj. Kadárovo nahození od modré se odrazilo od Deje přímo na hůl DAVIDA SKUHROVCE, jenž z pravé strany na šel místo u vzdálenější tyče. Asistence: Daniel Dej a Jakub Kadár.
     
    36:56
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Príhoda projel po levé straně pásmem, snažil se natlačit před bránu, ale nakonec zvolil přihrávku přes obránce před bránu, kde byl úplně volný TADEÁŠ SVOBODA, jenž měl snadnou práci. Asistence: Ondřej Príhoda a Martin Pöschl.
     
    23:16
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Weis přihrál z levého kruhu na JANA SPUDICHA, který ránou z první prostřelil Suchánka nad vzdálenější beton. Asistence: Viktor Weis.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 24. Spudich (Weis), 37. Svoboda (Príhoda, Pöschl), 40. Skuhrovec (Dej, Kadár) – 41. Ryšavý, 42. Ryšavý (Svozil), 47. Ryšavý (Kuncek), rozh. náj. Ryšavý

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Príhoda (ULK)
    1:0   Šilhavý (OLK)
    2. série:
    1:0   Slavík (ULK)
    1:1   Svozil (OLK)
    3. série:
    1:1   Němec (ULK)
    1:2   Ryšavý (OLK)


    Ústecký kraj: Klika (31. Čermák) – Kadár, Hocelík, Němec, Pöschl, Kovár, Tomšík, Martínek, Jarábek – Dej, Skuhrovec, Slavík, Príhoda, Svoboda, Čech, Vopat, Adámek, Krocker, Spudich, Döring, Weis
    Olomoucký kraj: Suchánek (41. Zlatnický) – Holík, Hrůzek, Kubíček, Přecechtěl, Stratil, Svozil – Fasner, Fibigr, Jobánek, Kučera, Kuncek, Minařík, Ruda, Ryšavý, Šilhavý, Zembol.

    Rozhodčí: Petružálek – Rozlílek, Kokrment
    bahis siteleri