Rusko – Finsko 4:5 (po pr.) | Česko – Švédsko 4:5 (1:2 po s.n.)
po prodl.
Rusko
4:5 (0:1, 2:2, 2:1 - 0:1)
Finsko
Sobota 15.04.2017, 14:00 • Hodonín • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
     
    64:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že i třetí utkání přinese samostatné nájezdy, bonusový bod však finské střídačce vystřelil HENRI NIKKANEN v poslední vtěřině prodloužení! Asistence: Leevi Aaltonen, Aapo Holtinkoski.
     
    56:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Početní výhoda bylo přesně to, co Finsko potřebovalo! Necelé čtyři minuty před koncem máme opět nerozhodný stav. Autorem vyrovnávací branky je HENRI NIKKANEN, který trefil přesně nekryté místečko ruské brány. Asistence: Aarne Intonen.
     
    46:06
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla vskutku parádní branka! Rusové zaujali klasické přesilovkové postavení, na levé straně si řekl o přihrávku DANIIL GUŠČIN, zpracoval si puk, zamířil a trefil přesně horní růžek finské brány! Asistence: Oleg Zajcev.
     
    43:22
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Z téhle akce ale už Rusové skórují! Po levé straně zavezl puk do útočného pásma Savelij Kuvardin a nahrával před bránu, tam si sjel IAROSLAV LICHAČEV a poslal puk mezi betony brankáře Taponena. Asistence: Savelij Kuvardin.
     
    31:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Studená sprcha pro Rusko! Finové během necelé minuty otáčejí vývoj utkání ve svůj prospěch. VEETI MIETTINEN dobře zapracoval při napadání, dostal kotouč do své moci a překonal Čečeleva! Bez asistence.
     
    30:54
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Bleskové využití přesilové hry v podání Finska. Aku Räty vyhrál vhazování a ANTTI SAARELA se s ničím nerozpakoval, okamžitě vystřelil a puk propadl až do sítě! Asistence: Aku Räty.
     
    28:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové skórují! Rodion Amirov vybojoval kotouč v rohu kluziště a vyslal přesný pas do prostoru mezi kruhy, kam si sjel IAROSLAV LICHAČEV a střelou z první trefuje přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Rodion Amirov, Savelii Kuvadrin.
     
    20:42
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Celá akce začala v obranném pásmu Ruska, kde dobře zapracoval Zinovjev a ujel s pukem do pásma, kde nabídl dobrou střleckou pozici Burenovi. Ten se sice netrefil, kotouč ale doputoval až k VASILIJI PODKLOZINOVI a ten se z levé strany nemýlil. Asistence: Roman Byčkov, Nikolai Burenov.
     
    09:36
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Suomi využívají přesilovou hru! Po vhazování v útočném pásmu se dostal puk na hůl VEETIHO MIETTINENA, který si sjel na osu hřiště a poslal přesnou střelu nad vyrážečku Daniila Čečeleva! Asistence: Anton Lundell.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 21. Podkolzin (Byčkov, Burenov), 29. Lichačev (Amirov, Kuvadrin), 44. Lichačev (Kuvardin), 47. Guščin (Zajcev) – 10. Miettinen (Lundell), 31. Saarela (Räty), 32. Miettinen, 57. Nikkanen (Intonen), 65. Nikkanen (Aaltonen, Holtinkoski)


    Rusko: Čečelev (Gorbunov) – Byčkov, Kondratěnko, Gorjačev, Klimov, Rogov, Stichanovskij – Burenov, Podkolzin (C), Manin (A) – Zinovjev, Brovkin, Nikolajev – Guščin, Chaljullin, Zajcev (A) – Pugačev, Lichačev, Kuvardin – Amirov

    Trenér: Vladimir Filatov

    Finsko: Taponen (Keinänen) – Holtinkoski, Loponen, Hatakka, Tuomisto, Koskenkorva, Heinola, Oksanen – Aaltonen, Nikkanen (C), Intonen – Puistola, Saarela (A), Petman – Miettinen, Lundell (A), Räty – Myllylä, Pärssinen, Kallionkieli – Valkeejärvi

    Trenér: Mika Marttila

    Rozhodčí: Kika – Tošenovjan, Gančarčík
    bahis siteleri