Kazachstán – Ukrajina 4:2 (kon.)
konec
Kazachstán
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
Ukrajina
Středa 26.04.2017, 19:30 • Palace of Sports, Kyjev • Mistrovství světa - I. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:08
    Obrovská chyba Černičenka, který nedokázal vyjet s pukem do středního pásma, ztratil ho a mohl z toho těžit Kazachstán, když sám na brankáře vyrazil Boyd. Ale Černišenko zatáhl za záchrannou brzdu, a ač faulem při zahákování, tak zamezil inkasování branky.
     
    36:04
    Nescházelo mnoho a Kazaši se vrátili do vedení! Mezi kruhy byl ale při zakončení faulován jeden z útočících hráčů a za sekání jde na trestnou lavici Blagoj.
     
    29:58
    Je po přesilovce a tentokrát ne kvůli vstřelené brance. Dustin Boyd vyfasivak dvě minuty za sekání a bude se hrát ve čtyřech.
     
    29:25
    Byl to Kirill Katrič, který zatáhl za záchrannou brzdu a zahákoval Puškarjova, jenž nemohl se zablokovanou holí zakončovat.
     
    21:21
    Nigela Dawese si podržel Sergej Babinec a putuje na dvé minuty na trestnou lavici.
     
    19:49
    Vyloučení v týmu Ukrajina (Denis Isajenko – 2 min., podražení).
     
    16:45
    Vylučuje se a opět na straně Kazachů! Martin St. Pierre si posedí dvě minuty za hákování.
     
    12:26
    Delší pasáž hry, ve které puk měnil bleskově své majitele a žádnému týmu se nedařila kombinace, končí vyloučením Romana Savčenka. Ukrajina si zahraje druhou přesilovku.
     
    06:00
    Bude se poprvé vylučovat. Na kazašské straně vyfasoval dvě minuty za sekání Brandon Bochenski.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Dawes (M. Semjonov, Bochenski), 20. St. Pierre (Bochenski, Boyd), 42. Michajlis (R. Starčenko), 58. Bochenski (Dawes, Stěpanov) – 35. Nimenko (Pobědonoscev, Ljalka), 36. Babinec (Katrič, Varivoda)


    Kazachstán: Kolesnik (Kudrjavcev) – Dallman (A), M. Semjonov (A), Savčenko, Stěpanov, Lipin, Polochov, Lakiza – Dawes, Boyd, Bochenski (C) – Michajlis, Puškarjov, St. Pierre – Sagadajev, Markelov, R. Starčenko – Panjukov, Chudjakov, N. Ivanov – Kučin.
    Ukrajina: Djačenko (Zacharčenko) – Ignatěnko, Pobědonoscev (C), Katrič, Tolstuško, Alexjuk, Kugut, Varivoda, Isajenko – Nimenko, Blagoj, Kuzmik – Ljalka, Babinec, Bucenko (A) – Kiča, Gniděnko, Petranhovskij – Gavrik, Černišenko (A).

    Rozhodčí: Andris Ansons (LAT), Daniel Gamper (ITA) – Daniel Hynek (CZE), Ulrich Pardatscher (ITA)

    Diváci: 4806
    bahis siteleri