Kazachstán – Ukrajina 4:2 (kon.)
konec
Kazachstán
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
Ukrajina
Středa 26.04.2017, 19:30 • Palace of Sports, Kyjev • Mistrovství světa - I. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:18
    Obrovská šance pro Bochenskiho, který měl před sebou část odkryté klece, ale puk neumístil přesně!
    57:04 Brandon BOCHENSKI - 4:2
     
    57:04
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto! BRANDON BOCHENSKI dnes pálil z mnoha pozic, ale až ke konci zápasu se mu daří po přihrávce Dawese svou šanci využít, proměňuje přesilovou hru a pomáhá Kazachům odskočit na rozdíl dvou branek. Asistence: Nigel Dawes, Dmitrij Stěpanov.
     
    56:52
    Byli to Ukrajinci, kdo byli v oslabení chvilku nebezpeční, ale jejich útočný výpad pomohl Dawesovi k tomu, aby se při návratu do útoku dostal osamocen na modré čáře k nájezdu z levé strany na Djačenka, který lapil kotouč do lapačky.
     
    55:08
    Obrovská chyba Černičenka, který nedokázal vyjet s pukem do středního pásma, ztratil ho a mohl z toho těžit Kazachstán, když sám na brankáře vyrazil Boyd. Ale Černišenko zatáhl za záchrannou brzdu, a ač faulem při zahákování, tak zamezil inkasování branky.
     
    46:26
    Velká šance Michajlise, který vystřelil ze střední vzdálenosti na Djačenka, jenž sice nedokázal udržet puk, ale ten před ním odpálil jeden z obránců na zakázané uvolnění.
     
    43:12
    Hrubka na útočné modré čáře poslala Ukrajince do přečíslení dva na jednoho! Ale zatímco ve druhé třetině se protiútoky dařily výborně, tentokrát přenesení hry na pravou stranu na Černišenka bylo hodně pomalé a Kolesnik se dokázal přesunout tak, aby střelu soupeře chytil.
    41:59 Nikita MICHAJLIS - 3:2
     
    41:59
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Starčenko našel svou přihrávkou u pravého mantinelu NIKITU MICHAJLISE, který z pravého kruhu pro vhazování přebruslil před Djačenka a bekhendovou kličkou si pomohl najít prostor mezi ledem a ukrajinskými betony. Asistence: Roman Starčenko.
     
    36:31
    Dawes měl na hokejce přesilovkový gól, ale v poslední chvíli mu kotouč sjel po holi a střela byla hodně nepřesná.
     
    36:04
    Nescházelo mnoho a Kazaši se vrátili do vedení! Mezi kruhy byl ale při zakončení faulován jeden z útočících hráčů a za sekání jde na trestnou lavici Blagoj.
    35:16 Sergej BABINEC - 2:2
     
    35:16
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Comeback z říše snů pro domácí tým, kterému se vlila nová energie do žil a je to opět skvěle zvládnutý protiútok! Nic nenasvědčovalo vyrovnaní, Kazaši byli v útoku, ale ztratili puk, ke kterému se dostal Katrič, jenž po přebruslení kluziště našel SERGEJE BABINECE, který prostřelil Kolesnika! Asistence: Kirill Katrič, Vladimir Varivoda.
    34:25 Dmitrij NIMENKO - 2:1
     
    34:25
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Po jedné takové ztrátě na kazašské straně využivají Ukrajinci rychlý přechod do útočného pásma, když v přečíslení Alexander Pobědonoscev přihrál do levé strany na najíždějícího DMITRIJE NIMENKA, jenž vykřesává naději pro domácí výběr! Asistence: Alexander Pobědonoscev, Vitalij Ljalka.
     
    30:29
    Obrovské problémy Kolesnika, který se v brankovišti musel po střele Varivody rychle koncentrovat na nebezpečnou dorážku Bucenka. Ale i s ní si poradil, ač se v brankovišti musel rychle otáčet, až ztratil rovnováhu.
     
    29:58
    Je po přesilovce a tentokrát ne kvůli vstřelené brance. Dustin Boyd vyfasivak dvě minuty za sekání a bude se hrát ve čtyřech.
     
    29:25
    Byl to Kirill Katrič, který zatáhl za záchrannou brzdu a zahákoval Puškarjova, jenž nemohl se zablokovanou holí zakončovat.
     
    28:10
    Přečíslení dva na jednoho Ukrajinců doslova zazdil Bucenko, který místo přihrávky na najíždějícího Nimenka zkusil střelu, kterou ale napálil jen stojícího Kolesnika.
     
    24:08
    Boyd byl blízko vstřelené brance, ale Djačenko se fantasticky natáhl betonem ke své pravé tyčce a nepropustil puk vyslaný z bezprostřední blízkosti!
     
    21:21
    Nigela Dawese si podržel Sergej Babinec a putuje na dvé minuty na trestnou lavici.
    19:59 Martin St. Pierre - 2:0
     
    19:59
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Neskutečně rychle využitá přesilovka! Kombinace v útočném pásmu šla po ose Boyd – Bochenski až k MARTINU ST. PIERREOVI, jenž z prostoru mezi kruhy doslova skočil po puku, do střely se položil natolik, až skončil na ledě, ale Djačenka prostřelil a využil přesilovou hru. Asistence: Brandon Bochensi, Dustin Boyd.
     
    19:49
    Vyloučení v týmu Ukrajina (Denis Isajenko – 2 min., podražení).
     
    16:45
    Vylučuje se a opět na straně Kazachů! Martin St. Pierre si posedí dvě minuty za hákování.
     
    16:22
    Ljalka si vyjel zpoza branky, dostal přihrávku a ze dvou metrů napálil kotouč přímo do Kolesnika!
     
    12:26
    Delší pasáž hry, ve které puk měnil bleskově své majitele a žádnému týmu se nedařila kombinace, končí vyloučením Romana Savčenka. Ukrajina si zahraje druhou přesilovku.
     
    06:00
    Bude se poprvé vylučovat. Na kazašské straně vyfasoval dvě minuty za sekání Brandon Bochenski.
    03:21 Nigel DAWES - 1:0
     
    03:21
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Prudká rána Maxima Semjonova od modré čáry byla spíše střílenou přihrávkou a našla si svého adresáta. NIGEL DAWES pozměnil svou tečí směr puku, který propadl za bezmocného Djačenka. Asistence: Maxim Semjonov, Brandon Bochenski.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Dawes (M. Semjonov, Bochenski), 20. St. Pierre (Bochenski, Boyd), 42. Michajlis (R. Starčenko), 58. Bochenski (Dawes, Stěpanov) – 35. Nimenko (Pobědonoscev, Ljalka), 36. Babinec (Katrič, Varivoda)


    Kazachstán: Kolesnik (Kudrjavcev) – Dallman (A), M. Semjonov (A), Savčenko, Stěpanov, Lipin, Polochov, Lakiza – Dawes, Boyd, Bochenski (C) – Michajlis, Puškarjov, St. Pierre – Sagadajev, Markelov, R. Starčenko – Panjukov, Chudjakov, N. Ivanov – Kučin.
    Ukrajina: Djačenko (Zacharčenko) – Ignatěnko, Pobědonoscev (C), Katrič, Tolstuško, Alexjuk, Kugut, Varivoda, Isajenko – Nimenko, Blagoj, Kuzmik – Ljalka, Babinec, Bucenko (A) – Kiča, Gniděnko, Petranhovskij – Gavrik, Černišenko (A).

    Rozhodčí: Andris Ansons (LAT), Daniel Gamper (ITA) – Daniel Hynek (CZE), Ulrich Pardatscher (ITA)

    Diváci: 4806
    bahis siteleri