Kazachstán – Ukrajina 4:2 (kon.)
konec
Kazachstán
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
Ukrajina
Středa 26.04.2017, 19:30 • Palace of Sports, Kyjev • Mistrovství světa - I. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:04 Brandon BOCHENSKI - 4:2
     
    57:04
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto! BRANDON BOCHENSKI dnes pálil z mnoha pozic, ale až ke konci zápasu se mu daří po přihrávce Dawese svou šanci využít, proměňuje přesilovou hru a pomáhá Kazachům odskočit na rozdíl dvou branek. Asistence: Nigel Dawes, Dmitrij Stěpanov.
    41:59 Nikita MICHAJLIS - 3:2
     
    41:59
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Starčenko našel svou přihrávkou u pravého mantinelu NIKITU MICHAJLISE, který z pravého kruhu pro vhazování přebruslil před Djačenka a bekhendovou kličkou si pomohl najít prostor mezi ledem a ukrajinskými betony. Asistence: Roman Starčenko.
    35:16 Sergej BABINEC - 2:2
     
    35:16
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Comeback z říše snů pro domácí tým, kterému se vlila nová energie do žil a je to opět skvěle zvládnutý protiútok! Nic nenasvědčovalo vyrovnaní, Kazaši byli v útoku, ale ztratili puk, ke kterému se dostal Katrič, jenž po přebruslení kluziště našel SERGEJE BABINECE, který prostřelil Kolesnika! Asistence: Kirill Katrič, Vladimir Varivoda.
    34:25 Dmitrij NIMENKO - 2:1
     
    34:25
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Po jedné takové ztrátě na kazašské straně využivají Ukrajinci rychlý přechod do útočného pásma, když v přečíslení Alexander Pobědonoscev přihrál do levé strany na najíždějícího DMITRIJE NIMENKA, jenž vykřesává naději pro domácí výběr! Asistence: Alexander Pobědonoscev, Vitalij Ljalka.
    19:59 Martin St. Pierre - 2:0
     
    19:59
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Neskutečně rychle využitá přesilovka! Kombinace v útočném pásmu šla po ose Boyd – Bochenski až k MARTINU ST. PIERREOVI, jenž z prostoru mezi kruhy doslova skočil po puku, do střely se položil natolik, až skončil na ledě, ale Djačenka prostřelil a využil přesilovou hru. Asistence: Brandon Bochensi, Dustin Boyd.
    03:21 Nigel DAWES - 1:0
     
    03:21
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Prudká rána Maxima Semjonova od modré čáry byla spíše střílenou přihrávkou a našla si svého adresáta. NIGEL DAWES pozměnil svou tečí směr puku, který propadl za bezmocného Djačenka. Asistence: Maxim Semjonov, Brandon Bochenski.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Dawes (M. Semjonov, Bochenski), 20. St. Pierre (Bochenski, Boyd), 42. Michajlis (R. Starčenko), 58. Bochenski (Dawes, Stěpanov) – 35. Nimenko (Pobědonoscev, Ljalka), 36. Babinec (Katrič, Varivoda)


    Kazachstán: Kolesnik (Kudrjavcev) – Dallman (A), M. Semjonov (A), Savčenko, Stěpanov, Lipin, Polochov, Lakiza – Dawes, Boyd, Bochenski (C) – Michajlis, Puškarjov, St. Pierre – Sagadajev, Markelov, R. Starčenko – Panjukov, Chudjakov, N. Ivanov – Kučin.
    Ukrajina: Djačenko (Zacharčenko) – Ignatěnko, Pobědonoscev (C), Katrič, Tolstuško, Alexjuk, Kugut, Varivoda, Isajenko – Nimenko, Blagoj, Kuzmik – Ljalka, Babinec, Bucenko (A) – Kiča, Gniděnko, Petranhovskij – Gavrik, Černišenko (A).

    Rozhodčí: Andris Ansons (LAT), Daniel Gamper (ITA) – Daniel Hynek (CZE), Ulrich Pardatscher (ITA)

    Diváci: 4806
    bahis siteleri