Švýcarsko – Německo 5:4 (kon.) | USA – Slovensko 7:1 (kon.)
konec
USA
7:1 (1:0, 1:1, 5:0)
Slovensko
Pátek 25.08.2017, 18:30 • RT TORAX ARENA • Turnaj pěti (U17)
Partner:
     
    59:44
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    V samém závěru třetí třetiny se k druhé tyči trefil RYAN JOHNSON a stanovil tak konečný výsledek šestého utkání turnaje pěti zemí na 7:1. Asistence: Jake Boltman a Josh Groll.
     
    59:12
    Mrázik spálil samostatný únik. Souboj s Haiderem prohrál díky střele do jeho výstroje.
     
    54:15
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Hru ve čtyřech lépe zvládají domácí. JOSH GROLL se pohyboval s kotoučem za slovenskou brankou a využil protipohybu dokonale. Vystihl moment, kdy mohl zasunout puk kolem levé gólmanovy tyče a zvýšit vedení už na 6:1. Asistence: Cole McWard.
     
    52:44
    Vyloučení v týmu USA (Mastrosimone – 2 min., hrubost).
     
    52:08
    Vyloučení v týmu Slovensko (Turan – 5 min., sekání + osobní trest do konce utkání, sekání). Trest odpyká Haščák.
     
    50:15
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Střelu z dálky z hole COLEHO MCWARDA Antala zachytil do lapačky a ještě k tomu přidal pohyb tělem, ale to asi bylo příčinou toho, že mu kotouč z košíku lapačky vypadl a rovnou za brankovou čáru. Asistence: Lukas Svejkovky.
     
    46:54
    Vyloučení v týmu Slovensko (Jendek – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Haščák.
     
    44:29
    Vyloučení v týmu USA (Miller – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Svejkovsky.
     
    43:49
    Vyloučení v týmu USA (Nodler – 2 min., hákování).
     
    40:45
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Na ose hřiště mezi kruhy se napřáhl ARTHUR KALIJEV a vyraženou střelu si u pravé gólmanovy tyče dorazil. Domácí v rozmezí třiceti pěti vteřin navyšují vedení tři branky. Asistence: Dylan Wendt.
     
    40:20
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A toho využil GRANDT SILLIANOFF, který střelou zápěstím pod horní tyč slovenské brány navyšuje vedení o dvě branky. Asistence: Robert Mastrosimone.
     
    39:30
    Poslední pokus před druhou přestávkou předvedl domácí útočník Mastrosimone. Ze dvou metrů netrefil horní odkrytý roh Antalovy brány.
     
    37:12
    Lavička střílí na Haidera, který jen se štěstím puk odráží mimo brankoviště.
     
    36:05
    Jellúš ujíždí po pravém křídle a těsně před gólmanem střílí mezi tyč a beton. Jeho zápěstí však prostor nenachází přesně a Haider odpaluje kotouč za branku. Vhazování před svým brankovištěm nehodlá připustit.
     
    34:30
    Únik Wendta, resp. samostatný nájezd na slovenskou bránu, likviduje Antala parádním zákrokem. Je ještě americkým útočníkem seknut do lapačky, což trestají za brankou oba obránci.
     
    31:03
    Vyloučení v týmu Slovensko (Jellúš – 2 min., hákování). V útočné třetině se provinil proti pravidlům Jellúš.
     
    29:21
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Domácí využívají početní výhodu, když JOHN FARINACCI na hranici brankoviště a navíc v kleče posílá puk nad rameno Antaly. Asistence: Grant Sillianoff.
     
    28:32
    Domácí už dostali kotouč do brány, ale kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti nemohl být sudím uznán.
     
    28:18
    Vyloučení v týmu Slovensko (Turan – 2 min., hákování).
     
    27:01
    Velkou šanci Bertrandovi vzal z hole Turan, když vložil hůl před tu jeho. Antala by se možná dokázal včas přesunout k pravé tyči, ale jistota je jistota. Hra pokrračuje v pravém rohu slovenského obranného pásma.
     
    22:09
    Vyloučení v týmu Slovensko (Ďuriš – 2 min., hrubost) Ve slovenském brankovišti to opět vypadalo jako valná hromada. Ďuriš atakoval soupeře nedovoleně a natlačil jej tím na svého brankáře. Jde za to na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    21:18
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Nepřehlednou situaci v brankovišti vyřešil pohotovým sklepnutím puku za brankovou čáru MICHAL MRÁZIK. Asistence: Dominik Jendek.
     
    20:53
    Vyloučení v týmu USA (Farinacci – 2 min., sekání). Antala držel kotouč pod lapačkou a Farinacci i po odpískání neustal v dorážení. Za to dostal pafku od slovenských obránců, ale taky dvě minuty.
     
    20:31
    Mastrosimone dvakrát zkoušel prostřelit Antalu. Druhý pokus končí na tyči.
     
    19:23
    Vyloučení v týmu Slovensko (Eliaš – 2 min., podražení). Při úniku Mastrosimoneho musel Eliaš zakročit nedovoleně. Americký útočník totiž místo přihrávky na lépe postaveného Sillianoffa, volil střílet. A tím se vystavil nedovolenému zákroku Eliaše.
     
    05:11
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Dobře bruslící útočník JAKE HALE se prosmýkl po pravém křídle a bekhendem poslal kotouč nad Antalovo levé rameno. Asistence: Jeffrey Bertrand.
     
    01:59
    Vyloučení v týmu USA (hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Griffin.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 6. Hale (Bertrand), 30. Farinacci (Sillianoff), 41. Sillianoff (Mastrosimone), 41. Kalijev (Wendt), 51. McWard (Svejkovky), 55. Groll (McWard), 60. Johnson (Boltman, Groll) – 22. Mrázik (Jendek)


    USA: Haider (Chauvette) – Koster, Miller, Johson, Boltman, Webber, McWard – Sillianoff, Farinacci, Mastrosimone – Kalijev, Nodler, Wendt – Christy, Griffin, Hale – Bertrand, Groll, Svejkovsky
    Slovensko: Antala (Hlavaj) – Turan, Ilenčík, Ganz, Gajdoš, Golian, Mudrák, Lavička, Beňo – Škultéty, Sojka, Melcher – Mrázik, Eliaš, Jendek – Ďuriš, Haščák, Marguš – Novák, Jellúš, Turanský

    Rozhodčí: Šír – Tošenovjan, Hanzlík
    bahis siteleri