Ružomberok – Trenčín 3:3 (kon.) | Michalovce – Zlaté Moravce 2:0 (kon.) | Prešov – Senica 2:2 (kon.)
Nitra – Dunajská Streda 3:1 (kon.)
konec
FC Nitra
3:1 (0:1)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Sobota 26.08.2017, 19:00 • Štadión pod Zoborom, Nitra • Niké liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Posledné striedanie na strane Dunajskej Stredy. Na trávnik ešte príde Esmerald Aluku, ktorý vymení dnes pomerne nevýrazného Yvesa Simona Pamboua.
     
    84
    Márius Charizopulos sa tak veľmi radoval zo streleného gólu, až za to dostal žltú kartu. Niečo podobné sme dnes videli aj v anglickej Premier League, kde takisto za gólovú oslavu dostal kartu Raheem Sterling.
     
    83
    Nitra dala gól!
    Domáci futbalisti v krátkom slede pridávajú tretí gól do siete brankára Patrika Maceja. Ten bol teraz absolútne bezmocný. Po rohovom kope sa lopta odrazila na kopačku gréckeho futbalistu MÁRIUSA CHARIZOPULOSA a ten z dobrých 20 metrov parádnou strelou ľavačkou skóruje.
     
    79
    Nitra dala gól!
    Nováčik súťaže na domácom ihrisku otáča nepriaznivé skóre zápasu. Márius Charizopulos centroval z ľavej strany a v pokutovom území hľadal FILIPA BALAJA. Ten prekvapujúco vyhral súboj s brankárom Patrikom Macejom a následne poľahky poslal loptu do siete.
     
    79
    Domáci tréner Ivan Galád poslednýkrát v dnešnom zápase strieda. Na ihrisko sa napokon dostane aj Patrik Abrahám, ktorý vymení záložníka Reného Kotríka.
     
    74
    Na druhej strane sa mohli gólovo presadiť domáci futbalisti. Myslím, že to bol Andrej Fábry, kto krásnou prihrávkou za obranu našiel Filipa Balaja. Ten postupoval sám na bránu z pravej strany, no minul bránu Patrika Maceja.
     
    73
    Z ničoho nič mohli skórovať futbalisti zo Žitného ostrova. Po dlhom pase Zsolta Kalmára si spracoval loptu za domácimi obrancami Erik Pačinda, ale následne sa zrazil s pozorným brankárom Lukášom Hroššom.
     
    72
    Hlavný rozhodca potrestá žltou kartou ďalšieho hráča. Je ním obranca Tomáš Huk, ktorý si počínal nedovolene v súboji s Filipom Balajom. Nitra tak bude mať výhodu priameho kopu.
     
    66
    Registrujeme druhé striedanie na strane Dunajskej Stredy. Na trávnik prichádza Branislav Ľupták, ktorý vymenil dnes snažiaceho sa maďarského útočníka Kristophera Vidu.
     
    65
    Tentokrát sa musel činiť Patrik Macej. Nitrania sa totiž dostali do rýchleho brejku a Andrej Fábry šikovne posunul loptu do priestoru pravého krídla, kde bol Miloš Šimončič. Domáci kapitán prudko vystrelil, ale trafil iba brankára súpera.
     
    58
    Prvýkrát v dnešnom zápase strieda aj hosťujúci tréner Marco Rossi. Na trávnik prichádza Marko Divković a na lavičku náhradníkov už poslušne smeruje Lukáš Čmelík.
     
    57
    Nitra mala výhodu priameho kopu, no Tomáš Kóňa poslal loptu len do rukavíc brankára Patrika Maceja. Následne spomínaný hráč Nitry fauloval a takisto dostáva žltú kartu.
     
    56
    Hlavný rozhodca dnešného duelu vyťahuje z vrecka prvú žltú kartu. Striedajúceho Andreja Fábryho poslal nevyberaným spôsobom k zemi Marin Ljubicić a je prvým potrestaným hráčom.
     
    47
    Nitra dala gól!
    Fantastický úvod druhého polčasu v podaní domáceho tímu. Pod Zoborom sa začína odznova, keďže spoza šestnástky vystrelil FILIP BALAJ a parádnou strelou k ľavej žrdi prekonal Patrika Maceja. Ten inkasuje vôbec z prvej strely, ktorá smerovala na jeho bránu.
     
    46
    Domáci tréner Ivan Galád spravil pred začiatkom druhého polčasu hneď dve zmeny. Róbert Valenta končí a na jeho miesto prichádza Andrej Fábry. Okrem neho prichádza aj Márius Charizopulos, ktorý vymenil Andreja Ivančíka.
     
    20
    Dunajská Streda dala gól!
    Domáci futbalisti prvýkrát inkasujú v novej sezóne Fortuna ligy. Zsolt Kalmár si pekne narazil loptu so spoluhráčom a smeroval na bránu. Lukáš Hroššo ho síce zastavil, no lopta sa odrazila priamo na nohu ERIKA PAČINDU. Ten prekonal nielen nitrianskeho brankára, ale aj na čiare brániaceho Richarda Križana.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 47. Balaj (Charizopulos), 79. Balaj (Charizopulos), 83. Charizopulos – 20. Pačinda (Kalmár)

    Karty:   57. Kóňa (NIT), 84. Charizopulos (NIT) – 56. Ljubicić (DUN), 72. Huk (DUN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:2. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 16:16.
    FC Nitra: Hroššo – Kuník, Križan, Vencl, Chovanec – Ivančík (46. Charizopulos), Šimončič (C), Kotrík (79. Abrahám), Kóňa – Balaj, Valenta (46. Fábry).
    Náhradníci: Kolmokov – Šurnovský, Steinhübel, Charizopulos, Fábry, Fabiš, Abrahám.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Macej – Davis, Huk, Šatka, Živković – Ljubicić (C) – K. Vida (66. Ľupták), Pambou (85. Aluku), Kalmár, Čmelík (58. Divković) – Pačinda.
    Náhradníci: Száraz – Ľupták, Domonkos, Koštrna, Divković, Špiriak, Aluku.

    Rozhodčí: Peter Ziemba – Roman Slyško a Gabriel Ádám.
    bahis siteleri