Banská Bystrica – Salzburg 5:3 (kon.) | IFK Helsinky – Mnichov 2:4 (kon.) | Cracovia – Brynäs 2:3 (kon.)
Tappara – Wolfsburg 4:2 (kon.) | Cardiff – Davos 4:3 (po pr.)
konec
Tappara Tampere
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Grizzlys Wolfsburg
Neděle 03.09.2017, 18:00 • Hakametsä Stadium, Tampere (FIN) • Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:03 Sebastian FURCHNER - 4:2
     
    57:03
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    SEBASTIAN FURCHNER napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která nad levým betonem Dominika Hrachoviny, který vůbec nic neviděl přes hradbu těl, zamířila k pravé tyči – 4:2! Asistence: Jeremy Dehner a Kris Foucault.
    48:14 Matti JÄRVINEN - 4:1
     
    48:14
    Tappara právě vstřelila branku!
    Tomáš Záborský v blízkosti pravého rohu útočného pásma předvedl zaseknutí puku, které mu úplně nevyšlo, vzápětí ho od něj ale mezi dvěma protihráči převzal MATTI JÄRVINEN a sjel si obloukem před bránu, kde svou jízdu protáhl ke vzdálenější levé tyči a puk těsně vedle pravého betonu ležícího Geralda Kuhna zasunul do brány – 4:1! Slovenský útočník má "áčko". Asistence: Tomáš Záborský a Jukka Peltola.
    30:58 Jere KARJALAINEN - 3:1
     
    30:58
    Tappara právě vstřelila branku!
    Otto Rauhala si z levého kruhu rychle sjel před bránu, kde se ho snažil i vleže s nataženou holí marně zezadu zastavit Armin Wurm. Domácí hokejista těsně před bránou zvolil kličku na vzdálenější tyč, jenže než se tam dostal, Gerald Kuhn mu skvěle puk holí vypíchl. Ze druhé vlny si ale najel na puk rozjetý JERE KARJALAINEN a přes jeho ležící tělo ho poslal z mezikruží k pravé tyči! Tappara vede znovu o dva góly. Nyní 3:1! Asistence: Otto Rauhala a Mikko Lehtonen.
    26:09 Kris FOUCAULT - 2:1
     
    26:09
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    KRIS FOUCAULT ve středním pásmu u hrazení naproti střídačkám převzal puk po krátké přihrávce do jízdy od Alexandera Weiße a nabral velkou rychlost, když se jako rychlík z Prahy do Ostravy prohnal kolem Aleksiho Salonena a po skvělém oblouku a pokrytí puku bekhendem se před něho těsně před bránou natlačil. Vzápětí přišlo na přední tyči zakončení na dlouhou ruku a kotouč se od hole Dominika Hrachoviny odrazil do pravého horní rohu brány! Nádherná individuální akce! Asistence: Alexander Weiß.
    13:02 Otso RANTAKARI - 2:0
     
    13:02
    Tappara právě vstřelila branku!
    V závěru přesilové hry se Wolfsburg ocitl v obrovské šanci, jenže jeden z jeho hráčů Dominika Hrachovinu z blízkosti nepropálil. Vzápětí ani na opačné straně neuspěl ve hře 5 na 5 v podobné šanci Tomáš Záborský. Další šance už ovšem gólem skončila, když Valtteri Kemiläinen na pravém křídle podržel puk na holi v blízkosti kruhu pro vhazování u hrazení a poté diagonální přihrávkou přenesl hru doleva, kde v blízkosti kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem OTSO RANTAKARI a vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Asistence: Valtteri Kemiläinen.
    05:39 Mikko LEHTONEN - 1:0
     
    05:39
    Tappara právě vstřelila branku!
    Kristian Kuusela na vrcholu levého kruhu pro vhazování skvěle podržel puk a poté ho poslal do mezikruží, kde MIKKO LEHTONEN napřáhl bez přípravy k tvrdé střele s příklepem a puk nešťastně propadl Geraldovi Kuhnovi mezi betony do brány! Asistence: Kristian Kuusela.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Lehtonen (Kuusela), 14. Rantakari (Kemiläinen), 31. Karjalainen (Rauhala, Lehtonen), 49. Järvinen (Záborský, Peltola) – 27. Foucault (Weiß), 58. Furchner (Dehner, Foucault)


    Tappara Tampere: Hrachovina (Heljanko) – Lehtonen, Kemiläinen, Vittasmaki (A), Salonen, Mikkola, Rantakari, Rouhiainen, Levtchi – Kuusela (A), Kärki, Ojamäki – Záborský, Järvinen, Peltola (C) – Rauhala, Redenbach, Karjalainen – Luoto, Jasu, Nurmi. Hlavní trenér: Jukka Rautakorpi.
    Grizzlys Wolfsburg: Kuhn (Brückmann) – Wurm, Likens (A), Krupp, Ankert, Roach, Dehner – Karachun, Voakes (A), Aubin – Furchner (C), Fauser, Hoehenleitner – Foucault, Dixon, Weiß – Mulock, Riefers. Hlavní trenér: Pavel Gross.

    Rozhodčí: Mikael Sjöqvist, Lassi Heikkinen. Čároví: Pasi Nieminen, Tommi Niittylä
    bahis siteleri